Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Ο Τοσκιτης νομιζε οτι τελειωνουν 12:00,για να καταλαβετε για τι γνωστες μιλαμε
-
Ε οχι ρε φιλε!! Καλυτερα Σαματα στοπερακιParstoukas4 έγραψε:Δεν το λες και κάλο deal το διετές με 1.5 μύριο, αλλά εδώ που φτάσαμε και τον τζ@βέλλα να φέρνανε παίζει να μην παραπονιόμουν
Φαινεται οτι η υπογραφη δεν επεσε ακομα. Για να δουμε, 18 λεπτα μεινανε
Σιγουρα, οι δυο παιχτες θα ακολουθησουν αντιστροφες πορείες απο εδω και στο εξης. Ωστοσο, στον ΠΑΟΚ ειδαμε τον 20χρονο Κουλιερακη, οχι τον 27χρονο πχ. Οποτε, θελω να πιστεύω οτι ενας εμπειρος ποδοσφαιριστης οπως ο Κολει, με καλο βιογραφικο, μπορει να αντικαταστήσει εναν νεαρο ποδοσφαιριστη, οσο μεγαλο ταλέντο κι αν ειναι αυτος. Θα φανει στο χορτάρι φυσικα. Το μονο βέβαιο ειναι πως θα υστερει σε παθος-αγαπη για την ομαδα σε σχεση με τον Κουλιερακη.Kabamaru11 έγραψε:Ειναι πολυπλοκο,καταρχας ο Κουλιε λογω ηλικιας θα γινεται ολο κ καλυτερος,ο Κολλεη ολο κ θα πεφτει,απολυτα λογικο.Ο Κουλιε επισης ειχε αποκτησει τρομερη χημεια με τον Πολωνο,θα πρεπει να ξαναχτιστει το διδυμο στην αμυνα,θελει χρονο.Ειμαι σιγουρος πως θα προσφερει ο Κολλεη,αλλα πραγματικα ο Κουλιε ειναι ΤΟΠ ΤΟΠ επιπεδου αμυντικος,σε λιγα χρονια θα παιζει σε κορυφαια ομαδα.
Δεν με ανησυχει κ τοσο αυτη η αντικατασταση,οσο κ αν λυπηθηκα που εφυγε το παιδι μας,ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Η ανησυχια μου ειναι στο Μπακαγιοκο/Μειτε.Αν πιασει,γιναμε.Αν οχι,σφιξαμε.
Η κομβικοτερη αντικατάσταση, όπως ειπες, ειναι πράγματι μεταξυ Μειτε και Μπακαγιοκο. Πραγματικος γρίφος. Οι προβλεψεις εκτεινονται απο το οτι μπορει να ξεχασουμε το Βουνο, εως και το να χρειαστούμε χαφ τον Γεναρη. Οψομεθα!
Μεχρι τις 1:00 ειναιaivas19 έγραψε:Φαινεται οτι η υπογραφη δεν επεσε ακομα. Για να δουμε, 18 λεπτα μεινανε
Χαχαχα επική δήλωση αυτοτιμωριαςchri5ti9 έγραψε:Όπως υπόσχεθηκα δηλώνω δημόσια πως είμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .
Μπράβο στην ομάδα .
-
Τα λάθη πληρώνονται, η θα το πλήρωνες οικονομικά ή αγωνίστηκα. Σε τέτοιο επίπεδο προτιμότερο είναι να το πληρώσεις οικονομικά. Κανεις δεν τους φταίει που 3 μήνες ήξεραν ότι θα πωληθούν 2 σεντερ μπακ και δεν είχαν κάνει προεργασία
Ο Κουλιερακης στα 27 θα παίζει σε καμία Μπάγερν, Μίλαν και πέρσι ήταν ο καλύτερος στόπερ στο πρωτάθλημα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δυστύχημα είναι πως ο νταλκας όλων είναι αυτόςcartman έγραψε:Εμένα πλέον με ενδιαφέρει να βγουν τα παιδιά και να μας πουν τι παίχτηκε τελικά με τον Μειτε.
Και ντε μπροινε να φερουμε, εμείς εκει
12:00 κεντρικης Ευρωπης αρα 1:00 εμας.aivas19 έγραψε:Α ναι; Γιατι 1; Επειδη λενε 11/09 νομιζα στα μεσανυχτα ληγει
Εδω ο Τοσκιτης το ειχε λαθος που κανει και ρεπορταζ αναθεμα,μην ανησυχεις
Νομιζω ειχε πει οτι θα κατεβαινε γυμνόςEqualizer έγραψε:Χαχαχα επική δήλωση αυτοτιμωριαςchri5ti9 έγραψε:Όπως υπόσχεθηκα δηλώνω δημόσια πως είμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .
Μπράβο στην ομάδα .