ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports
- loukas karadimos
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports
αλλο Αθηνα, αλλο Θεσσαλονικη
ακριβα τα εισιτηρια παιδια οτι και να λεμε
θα τα δωσω με μεγαλη μου χαρα γιατι μια στο τοσο ειμαι εδω και μπορω να στηριξω την ομαδα αλλα για καποιον που ζει εδω και δεν εχει το μπακιρι για τα διαρκειας και θελει να παει μια στο τοσο ειναι αρκετα
απο την αλλη εχουμε κακομαθει πολυ τα τελευταια χρονια οποτε καιρος ειναι με τοσο ακριβο ροστερ να προσαρμοστουμε στην αλλαγη, τι να πω
παρολα αυτα, η ΤΟΥΜΠΑ παλι θα ναι καζανι
ακριβα τα εισιτηρια παιδια οτι και να λεμε
θα τα δωσω με μεγαλη μου χαρα γιατι μια στο τοσο ειμαι εδω και μπορω να στηριξω την ομαδα αλλα για καποιον που ζει εδω και δεν εχει το μπακιρι για τα διαρκειας και θελει να παει μια στο τοσο ειναι αρκετα
απο την αλλη εχουμε κακομαθει πολυ τα τελευταια χρονια οποτε καιρος ειναι με τοσο ακριβο ροστερ να προσαρμοστουμε στην αλλαγη, τι να πω
παρολα αυτα, η ΤΟΥΜΠΑ παλι θα ναι καζανι
-
Στο γηπεδο εχετε παει τελευταια?
Εχετε παει στην 8 να δειτε πως ειναι?
Πως την συγκρινεται με τις γηπεδαρες στη γερμανια?
Εδω δινεις 40 ευρω στην 5 την πιο κεντρικη θυρα, και μπροστα σου εχεις κατι τεραστιες κολωνες και ξεσκισμενα διχτυα..
Το προβλημα δεν ειναι οι τιμες, το προβλημα ειναι οι συνθηκες...
Εδω δινεις 40 ευρω στην 5 την πιο κεντρικη θυρα, και μπροστα σου εχεις κατι τεραστιες κολωνες και ξεσκισμενα διχτυα..
Όταν δίνεις σε πόσους παίχτες ένα μυριο συμβόλαιο το να έχεις μεγαλομέτοχο τον ιβαν και να μην έχουν πέσει όλα τα κάγκελα + δίχτυα και να έχει μπει ένα όμορφο κοντό πλεξι Γκλας + να μην είναι βαμμένο το γήπεδο έξω + να μην είναι ανακαινισμένες όλες οι τουαλέτες του γηπέδου το λες και παράλογο . Κανονικά και τα καρεκλάκια όλα έπρεπε να έχουν αλλαχτεί αλλά τουλάχιστον τα μη λειτουργικά
Όπως συγκρίνουν τους στόπερ στο ρόστερ της Ρεάλ, φαντάζομαι.giliopoulos έγραψε: Πως την συγκρινεται με τις γηπεδαρες στη γερμανια?
Η κατάσταση στην 5-6 χαμηλά με τις κολόνες και το δίχτυ είναι τραγική και η τιμή είναι απαράδεκτη για αυτές τις συνθήκες, τα είχα γράψει και σε τόπικ άλλου αγώνα. Όποιος δεν βρει θέση και κλείσει χαμηλά, καλύτερα να πάει όρθιος τέρμα πάνω ή κάπου στη γωνία με την 7 να βλέπει λίγο πιο ανθρώπινα. Για την 8 και το δίχτυ ισχύουν τα ίδια, καλύτερα τέρμα πάνω όρθιος στην 7 (ναι, έχει άλλο δίχτυ, δεν ξέρω τι φάση)
- PAOK_Antarctica
-
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣDamoN έγραψε:Όταν δίνεις σε πόσους παίχτες ένα μυριο συμβόλαιο το να έχεις μεγαλομέτοχο τον ιβαν και να μην έχουν πέσει όλα τα κάγκελα + δίχτυα και να έχει μπει ένα όμορφο κοντό πλεξι Γκλας + να μην είναι βαμμένο το γήπεδο έξω + να μην είναι ανακαινισμένες όλες οι τουαλέτες του γηπέδου το λες και παράλογο . Κανονικά και τα καρεκλάκια όλα έπρεπε να έχουν αλλαχτεί αλλά τουλάχιστον τα μη λειτουργικά
Παρατημενα ειναι ολα λες και εχουμε γουμενο παγωνη
Για πατε μια βολτα στην 8 να δειτε που ζητανε και 25 ευρω!!! Μιλαμε για μια απο τις χειροτερες θυρες πανευρωπαικα σε ορατοτητα, κολωνες διχτυα, γωνια ειναι ολα χαλια. Τουαλετες β παγκοσμιου πολεμου
Πες τα ρε φίλε...DamoN έγραψε:Όταν δίνεις σε πόσους παίχτες ένα μυριο συμβόλαιο το να έχεις μεγαλομέτοχο τον ιβαν και να μην έχουν πέσει όλα τα κάγκελα + δίχτυα και να έχει μπει ένα όμορφο κοντό πλεξι Γκλας + να μην είναι βαμμένο το γήπεδο έξω + να μην είναι ανακαινισμένες όλες οι τουαλέτες του γηπέδου το λες και παράλογο . Κανονικά και τα καρεκλάκια όλα έπρεπε να έχουν αλλαχτεί αλλά τουλάχιστον τα μη λειτουργικά
Οι συνθήκες ήταν κακές όταν η ομάδα διεκδικούσε πέρσι το πρωτάθλημα στα 3 τελευταία ντέρμπι, αλλά έγιναν άψογες στη φιέστα που έμεινε κόσμος έξω απ' το αδιαχώρητο.
Τζαμπαντάν και πανηγύρια, ο απόλυτος συνδυασμός του πανηγυρτζή.
Όντως το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση.
Προσωπικά ξεφωνίζω απ' τον Αύγουστο για τα χαλασμένα τουρνικέ στα αντίστοιχα τόπικ. Έχω στείλει email και δεν απαντάει κανείς. Ε το γήπεδο δε θα το κόψω με καμία Παναγία και πείτε με πρόβατο.
Αλλά αν τα 5-10 ευρώ και η μεταγραφική ανομβρία στα στόπερ απωθούν τον κόσμο, δεν ελπίζω πολλά και για το νέο γήπεδο.
Προσωπικά ξεφωνίζω απ' τον Αύγουστο για τα χαλασμένα τουρνικέ στα αντίστοιχα τόπικ. Έχω στείλει email και δεν απαντάει κανείς. Ε το γήπεδο δε θα το κόψω με καμία Παναγία και πείτε με πρόβατο.
Αλλά αν τα 5-10 ευρώ και η μεταγραφική ανομβρία στα στόπερ απωθούν τον κόσμο, δεν ελπίζω πολλά και για το νέο γήπεδο.
-
Είναι ντροπή το κόστος εισιτηρίου για την 5-6 και το κόστος για την 8
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω
Νίκη μόνο νίκη και καταστροφή για τον βαζελο
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω
Νίκη μόνο νίκη και καταστροφή για τον βαζελο
-
Φιλε μου ποιος σε λεει προβατοMīngus έγραψε:Οι συνθήκες ήταν κακές όταν η ομάδα διεκδικούσε πέρσι το πρωτάθλημα στα 3 τελευταία ντέρμπι, αλλά έγιναν άψογες στη φιέστα που έμεινε κόσμος έξω απ' το αδιαχώρητο.
Απλα πλεον εχουμε 2024. Δεν απευθυνεσαι μονο σε πετσια. Απευθυνεσαι σε ολο τον κοσμο.
Δε γινεται να παιρνεις παικτες του εκατομμυριου και να εχεις τετοιες συνθηκες και τετοιες τιμες..
Προφανως ο κοσμος πηγε στη φιεστα αλλα πλεον δεν παει μονο για να φωναξει στο γηπεδο
Εχουν αλλαξει οι εποχες. Θελει να παει ανετος και ωραιος, να δει το ματσακι του και να φυγει.
Με 25 ευρω αν ειναι να ΜΗΝ το δεις λογω αθλιας ορατοτητας, γιατι να τα δωσεις..
Αν πας με τον γιο σου θα ειναι 50 !!!
Μην τα ριχνουμε ολα στον κοσμο..
Βαζελος αν εβαζε 40αρια με τη λανς θα ειχε 20χιλιαδες, τα εβαλε 10 για να εχει 60. Και εκ του αποτελεσματος καλα εκανε..
Άμα είναι άλλο Αθήνα και άλλο Θεσσαλονίκη, τοτε να μην κακοφαινεται σε κανένα αν ο ανταγωνισμός τα σκάει σε μεταγραφές και εμείς όχι. Να μην υπάρχει γκρίνια που θα πάμε με Θυμιανη φέτος.
Εννοείται πως δεν κόβουμε το γήπεδο και εγώ προσωπικά εκεί που κάθομαι στην 4 πρέπει να μπω καπάκι στα χαιλαιτ για να καταλάβω τι ακριβώς έγινε αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο .Mīngus έγραψε:Οι συνθήκες ήταν κακές όταν η ομάδα διεκδικούσε πέρσι το πρωτάθλημα στα 3 τελευταία ντέρμπι, αλλά έγιναν άψογες στη φιέστα που έμεινε κόσμος έξω απ' το αδιαχώρητο.
Ωραία το πλάνο είναι να πέσει να κανείς καινούργιο όποτε πεταμένα λεφτά είναι αλλά από την στιγμή που καθυστερεί τόσο κάνε μια μίνι ανακαίνιση στα απολύτως απαραίτητα , να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες .
- sunnyblack
H πραγματικά μεγάλη διαφορά αφορά στη διαφοροποίηση μέσω του μαλακογκοβ ως προς την αναγκαστική αγορά εισιτηρίου και για τα παιδιά εκεί που το πχ 25-40 θα ήταν +15 τώρα είναι +95€ (με δύο παιδιά),χώρια τον παράγοντα επαρχία- καύσιμο (τόσο οχήματος όσο και στομαχικό), αν έρχεσαι από εκεί.
υγ. Θα μηθείτε όλοι ΚΑΙ φέτος.
υγ. Θα μηθείτε όλοι ΚΑΙ φέτος.

- kataramenos5
Ο Χατζοπουλος φταιει που δε δινει οραμα.Mīngus έγραψε:
Ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές για να πάει στο γήπεδο.
Τι, δε λετε για το μπασκετ?
- Μπαρκαρούτσος
Κατ, +1926.
Συμφωνώ με αυτό, αλλά συμφωνώ και με το "ας έπαιρναν διαρκείας".giliopoulos έγραψε:Στο γηπεδο εχετε παει τελευταια?