Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports
Πολύ με φοβίζει η ταυτόχρονη απουσία Τόμας και Τάισον.
Χάνουμε μεγάλο μέρος της πίεσης μας στην πρώτη μπάλα
Χάνουμε μεγάλο μέρος της πίεσης μας στην πρώτη μπάλα
Athalos έγραψε:Μεγαλη προσοχη σε προβοκατσια,τυχον χαζουληδες κλπ για οσους βρεθουν στο Περιστερι.Με Παναθηναικο ειναι το επομενο εντος,δεν θα διστασουν να σου κλεισουν το γηπεδο για ενα μπουκαλακι.
Αυτο επρεπε να ειναι στην κεντρικη, με κεφαλαια γραμματα.

Το πρόβλημα είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο με το οποίο τάχα μου πατάσσεται η βία, για την εφαρμογή του οποίου βέβαια, απομακρύνεται κόσμος από τα γήπεδα που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με επεισόδια.pilotos έγραψε:20 χρόνια στην Αθήνα, πήγα όπου ήθελα, σε κάθε γειτονιά, αρκετές φορές μέσα σε άλλους όταν δεν είχαμε καν εισητηρία....flash4 έγραψε:Τραγική αντιμετώπιση από την παε που φαίνεται ότι θέλει να τα χει καλά με μερίδα οργανωμένων και δε σέβεται τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας. Συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Δεν σας καταλαβαίνω, επειδή βλέπω ότι κι άλλοι λένε για μη σεβασμό...
Πήγαινε εκεί που πήρες εισιτήριο δες το ματς και τέλος.
Η ΠΑΕ τί να κάνει; Να αυξήσει τις θέσεις στο γήπεδο τους;
Flash, φαντάζομαι όμως ότι εννοείς το ηλεκτρονικό εισιτήριο... Αυτήν την μοναδική εφεύρεση της χούντας που ζούμε. Ε σε αυτό φυσικά συμφωνώ μαζί σου !!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Αλλά πριν λίγο βγήκε ανακοίνωση από την παε που λίγο πολύ λέει στον κόσμο να μην πάει γήπεδο αν δεν έχει εισιτήριο στη θύρα 1.
Νομίζω ανέφερα την λύση.
Πας βλέπεις το ματς και φεύγεις με casual ένδυση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πας βλέπεις το ματς και φεύγεις με casual ένδυση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι σκ@τ@ κωδικό ζητάει όταν πας να κλείσεις το εισιτήριο στους φιλοξενούμενους. Ξέρει κανείς;
Καλησπέρα, εγώ έχω πάρει εισητηριο για την δύο πάντως με φίλους από Αθήνα, στην άκρη προς την ένα
Είναι ο κωδικός που θα δώσουν σε δικούς τους εγκαθετους (προβοκατορες) για να μας δωρίσουν μια ωραία ποινή για το βαζελο.... 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη μιόλα
ο ΠΑΟΚ πάνω απʼόλα.
ο ΠΑΟΚ πάνω απʼόλα.
επικίνδυνο ματς το σημερινό
ο ατρόμητρας έχει ποιότητα μπροστά
πάρτε τη νίκη να πάμε στη διακοπή με ηρεμία
ο ατρόμητρας έχει ποιότητα μπροστά
πάρτε τη νίκη να πάμε στη διακοπή με ηρεμία
Δεν εννοώ κάτι. Είναι μια σκέψη συνομοσιολογιας που μου ήρθε στο μυαλό από τις πολλές φορές που βλέπουμε τρυπήματα από "οπαδούς" μας? σε παλιότερους αγώνες. Πάντως δεν ξέρω τίποτα, απλά πολύ προσοχή όσοι θα πάτε
Άντε σιγά-σιγά να ξεκινάμε για το γήπεδο. Και με τη νίκη αδέλφια!! Και φυσικά με τη δέουσα προσοχή!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να πουν με την ανακοίνωση.
Και εγώ στη 2 πήρα και σκοπεύω να πάω κανονικά. Θα μας κάνουν τεστ για να δούμε αν ξέρουμε την ιστορία του Περιστεριού;
Και εγώ στη 2 πήρα και σκοπεύω να πάω κανονικά. Θα μας κάνουν τεστ για να δούμε αν ξέρουμε την ιστορία του Περιστεριού;
Ξέχασα να δώσω σκόρερ Τσαλοφ ρε ...Ένα σίγουρο,αν του κάτσει και δεύτερο..