Κυπελλο Κ19 2024-2025

Γενική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Κυπελλο Κ19 2024-2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα το ακυρώσει ο VAR...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μέχρι και εδώ ρε Κουμπαρακη;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Χααα...Έχει var
Demir

Δημοσίευση από Demir »

θα το ακυρωσει
τι φαουλ μωρε βλακεσ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Σάβ 24 Μάιος 2025, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φάουλ τελικά.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

γενικά, θεωρώ πως το θέμα των ακαδημιών έχει υπερτιμηθεί από τα μμε της ομάδος.
Παρακολουθώ τις ακαδημίες εδώ και χρόνια, έχω διαπιστώσει πως δεν γίνεται καθόλου δουλειά στην τακτική, στις συνεργασίες ή σε κάποιο πχ συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, ώστε να παιδιά να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο επιπέδου επαγγελματία.
Το μόνο που βλέπω στις ακαδημίες να δουλεύουν, είναι η δύναμη. Τα παιδιά τρέχουν, ενδυναμώνουν την αντοχή τους, και τους ζητάνε προσωπικές ενέργειες. Όχι όμως με τρίπλες ή με συνδυασμό με συμπαίχτες. ''Πάρε την μπάλα και τρέξε''. Το ποδόσφαιρο απαιτεί ταχυδύναμη και αντοχή, αλλά εν τέλει, αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Ντέληδες, οι Κωστούλες και οι Μουζακήτες.
Στις δικές μας ακαδημίες δεν ετοιμάζονται ποδοσφαιριστές αλλά αθλητές. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι σωστός στόχος ή όχι.

Ο αγώνας που βλέπουμε σήμερα είναι ενδεικτικός. Βλέπεις την ακαδημία του γαύρου, να προσπαθεί να ανέβει οργανωμένα. Βλέπεις τους δικούς μας, να προσπαθούν μόνο με προσωπικές ενέργειες να προσπαθούν να περάσουν μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Κουμπαράκη ξες εσύ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ποιος χτυπιέται αυτός ο 2 του γαύρου για να κερδίσει το φάουλ! Κι ο διαιτητής το δίνει ανάποδα και ξαφνικά ο γαυροπαίκτης σηκώνεται!

Edit: Ο θεοδωρίδης ήταν και πήρε κίτρινη κάρτα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ωραίο σουτ του Κεσίδη, λίγο άουτ.
Η ομάδα μετά το 25΄ έχει ανέβει αρκετά.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Αλογάτο ο Μπάλντε
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Μικρός Σνάουτσνερ εξαιρετικός μέχρι στιγμής. Σκούπα, σαν τον φάδερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να υπενθυμίζω ότι το δεξί μας μπακ λέγεται Πανικίδης και όχι Ποινικίδης.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

gpap5 έγραψε:γενικά, θεωρώ πως το θέμα των ακαδημιών έχει υπερτιμηθεί από τα μμε της ομάδος.
Παρακολουθώ τις ακαδημίες εδώ και χρόνια, έχω διαπιστώσει πως δεν γίνεται καθόλου δουλειά στην τακτική, στις συνεργασίες ή σε κάποιο πχ συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, ώστε να παιδιά να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο επιπέδου επαγγελματία.
Το μόνο που βλέπω στις ακαδημίες να δουλεύουν, είναι η δύναμη. Τα παιδιά τρέχουν, ενδυναμώνουν την αντοχή τους, και τους ζητάνε προσωπικές ενέργειες. Όχι όμως με τρίπλες ή με συνδυασμό με συμπαίχτες. ''Πάρε την μπάλα και τρέξε''. Το ποδόσφαιρο απαιτεί ταχυδύναμη και αντοχή, αλλά εν τέλει, αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Ντέληδες, οι Κωστούλες και οι Μουζακήτες.
Στις δικές μας ακαδημίες δεν ετοιμάζονται ποδοσφαιριστές αλλά αθλητές. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι σωστός στόχος ή όχι.

Ο αγώνας που βλέπουμε σήμερα είναι ενδεικτικός. Βλέπεις την ακαδημία του γαύρου, να προσπαθεί να ανέβει οργανωμένα. Βλέπεις τους δικούς μας, να προσπαθούν μόνο με προσωπικές ενέργειες να προσπαθούν να περάσουν μπροστά.

Εγώ νομίζω αυτοί που ανέφερες κ ταχυδυναμη κ αντοχή έχουν. Κ Κουλιερακης, Τζιμας που δεν ανέφερες. Επίσης νομίζω τακτική κ συνεργασίες είναι το τελευταίο που μαθαίνει ένας ποδοσφαιριστης. Η τεχνική κ τα φυσικά στοιχεία δουλεύονται περισσότερο σ αυτές τις ηλικίες. Τεχνικά καλοί είμαστε μπροστά παντως
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μου κάνει εντύπωση που ο Balde γυρίζει τόσο πίσω για να βοηθήσει ανασταλτικά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Νομίζω ότι είναι λίγο λάθος αυτή η οπτική. Καταρχάς δεν νομίζω ότι υπάρχει ο διαχωρισμός στους αθλητές και τους τεχνίτες/ποιοτικους. Ειδικά για παίχτες όπως ο τζιμας, ο κωστουλας και ο κουλιερακης μπορείς να υποτηριξεις πως παίζουν στις πρώτες ομάδες ακριβώς γιατί είναι οι πιο γρήγοροι , δυνατοί κτλ . Γενικά νομίζω ότι αυτοί που παίζουν πρώτη ομάδα ξεχωρίζουν σε όλα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος ότι το να χαρακτηρίζεις την τακτική και τη φιλοσοφία της β ομάδας ως συνάρτηση της α είναι ο μόνος δείκτης αξιολόγησης. Αφενός το αν θα μπορέσει μια ομάδα να ξεδιπλώσει τη φιλοσοφία της είναι άποροια και της ποιότητας της και του αντιπάλου. Ο ολυμπιακός αυτός είναι μια ομάδα με δύο εξαιρετικές πορείες στο youth league. Δεν μπορεί να περιμένεις η ομάδα να ξεδιπλώνει όλες τις αρετές της. Τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ανεβάσει αυτούσια την κ19 στην ανδρική αλλά αν ανεβάζει έναν κάθε χρόνο με συμμετοχή είναι υπερεπιτυχημένος.

Βέβαια το θέμα των ακαδημιών είναι παραφουσκωμένο όντως, αλλά για άλλους λόγους. Εγώ σήμερα δεν βλέπω κάποιον παίχτη από τις δύο ομάδες, πέραν ίσως των αμυντικών, που θα μπορούσε να συμμετάσχει στην πρώτη ομάδα. Και αν αφήσεις εμάς στην άκρη, ο γαύρος με τις πορείες στο youth league, ένας κωστούλας και ένας μουζακίτης θα ναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ομάδα Νέων”