aivas19 έγραψε:gika έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει & να ταυτοποιήσει το εισιτήριο διαρκείας του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο γήπεδο Τούμπας.
Από πού προκύπτει ότι είναι ευθύνη της ΠΑΕ;;
Ο πολύς ο ισαποστακισμός και το "ναι αλλά μη θεοποιούμε τον Ιβάν, ΠΑΟΚ και χωρίς Ιβάν" μας οδηγεί σε τέτοιου είδους λάθη.
Θα μπορούσε η ΠΑΕ να μην εκδόσει διαρκείας αλλά ετήσια συνδρομή αγοράς εισιτηρίων όπου θα πληρώνεις μια φορά το καλοκαίρι και θα σου στελνει μεμονωμένα εισητηρια καθε βδομάδα. Τα εισητηρια θα μπορούσαν να στέλνονται σε ΑΜΚΑ/ΑΦΜ που θα δηλώνεται μέχρι την προηγούμενη του παιχνιδιού.
Αν η ΠΑΕ δεν λύσει το πρόβλημα είτε θα χάσει πολλά διαρκείας είτε που θα έχει πολλά άδεια καρεκλάκια κάθε εβδομάδα.
Ναι φοβερη ιδεα. Καθολου περιπλοκη και σου εγγυαται ο φουφουτος οτι την επομενη μερα δε θα εχεις κανενα προβλημα με την κυβερνηση που σε εχει στο ματι.
Εχεις τεραστια εμμονη στο να βρεις κατι να ψεξεις την ομαδα. Σορι κιολας που πηραμε πρωταθλημα
Ρε μαν, με όλο τον σεβασμό η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα με τριτοκοσμικές συνθήκες στα πάντα. Αν περιμένεις από μια τρισάθλια κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα θα πεθάνεις και ακόμα θα περιμένεις.
Αυτό που έγραψα είναι μια ιδέα που δεν αντιβαίνει στον νόμο (τα εισητηρια εν τέλη θα καταλήγουν στο gov wallet και θα υπάρχει πιστοποίηση για το ποιος μπαίνει στο γήπεδο) και ταυτόχρονα δίνει στον κάτοχο την απαραίτητη ευελιξία. Σε ανεπτυγμένες χώρες το σύστημα δουλεύει ακριβώς έτσι.
Η ΠΑΕ θα μπορούσε να το υλοποιήσει απευθείας, ή να το περάσει σαν πρόταση στην κυβέρνηση η οποία δεν έχει και κάποιο λόγο να το αρνηθεί εφόσον θα γίνεται η ταυτοπροσωπία. Και φυσικά όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες.
Δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚτση αυτό.
Μακάρι κάποιος από την ΠΑΕ να μας διαβάζει. Λες να έχω κάποιον νταλκά να μπαίνω να κράζω τον οποίο διευθυντή πωλήσεων αποφάσισε τον τρόπο διάθεσης που δεν ξέρω καν πως τον λένε;
Ακούστε και κάποια άποψη από κάποιον που έχει ζήσει και κάτι διαφορετικό και συζητήστε την στην ουσία. Κατευθείαν προσωπική επίθεση! Λες και εκραξα την παε που έδωσε τον Τζιμα, ή που θα έδινε τον Ντελια ή που δεν έχει κρατήσει Μειτε κτλ. Κουβέντα δεν έχω πει.
Όνειρο ζωής να γίνεις μπάτσος είχες από παιδί; Τι να πω!