ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό το ματς το φοβάμαι πολύ περισσότερο από το ματς στο Βικελίδης.
Αν τελευταία αγωνιστική το έχουμε φέρει εκεί που το θέλουμε, θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Το ζορικο είναι τώρα, να μην υπάρξει πνευματική χαλάρωση.
Same here,

Το ύπουλο ματς είναι αυτό της Τετάρτης. Επίσης το μπάχαλο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή περισσότερο με αγχώνει παρά με καθησυχάζει.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει με επιχειρηματα (επιστημονικα η μεταφυσικα) γιατι δεν εχω αγχος;
Το 19 υπηρχαν βραδυα που δεν με επαιρνε ο υπνος πριν τα ματς. Τωρα τιποτα.
Ακομα και το χθεσινο ματς το εβλεπα με μια ακατανοητη ηρεμια και σιγουρια. Τι μου συμβαινει; :D
Μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν ειναι 100% στο χέρι μας η κατάκτηση οποτε δεν μπορουμε να ζήσουμε στο επακρο την καύλα. Εγώ χθες για πρωτη φορα μες στη χρονιά ειδα παιχνίδι του ΠΑΟΚ χαλαρός. Μεχρι και οι πανηγυρισμοί ηταν υποτονικοι!
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

nunies4 έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει με επιχειρηματα (επιστημονικα η μεταφυσικα) γιατι δεν εχω αγχος;
Ακομα και το χθεσινο ματς το εβλεπα με μια ακατανοητη ηρεμια και σιγουρια. Τι μου συμβαινει; :D
Και εγώ το ίδιο ακριβώς ρε φίλε. Για εμένα η διαφορά με το 19 είναι τα 34 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και το στήσιμο που φάγαμε το 18
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ δεν νιώθω τρελό άγχος εν μέρει επειδή δεν είναι εντελώς στο χέρι μας, αλλά κυρίως επειδή ότι και ν γίνει εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες κι τον προπονητή, τρυπησαν ταβάνι και ειδικά στα φετινά π.ο. ξόρκισαν και δαίμονες.

Δεν.τη φοβάμαι την κούραση. Με το γαυρο είχαμε κοντά τις γραμμές και δε τρέχαμε άσκοπα.
Είναι λυσσασμενα τα δικά μας, τα βλέπω.
Αίμα και άμμος θα είναι πάλι, πόλεμος.
Θα πέσουν κορμιά.
Το Μπερναρ να κλεισουν, ίσως θυσιαστεί και μια κάρτα εκεί για να φοβηθεί για τον τελικό, προσοχή στις σεντρες και στις βόλτες και υπομονή.
Και πίστη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν είναι ζήτημα επιστημονικής ερμηνείας.

Τότε είχαμε πάρει από την αρχή προβάδισμα αρκετών πόντων, ήμασταν φαβορί και το βάρος ήταν μεγαλύτερο. Είχαν περάσει και 34 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα.

Σήμερα είμαστε αουτσάιντερ, δεν είμαστε 1οι και ξἐρουμε ότι γενικά είναι δυσκολότερη η κούπα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Γουστάρω τις φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Προσωπικά πολλές φορές φέτος δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω παιχνίδι.
Το στήσιμο του 18 με είχε αρρωστήσει στην κυριολεξία.

Τώα θες πιο μεγάλος, θες πως είπε συνοπαδός φυλάς δυνάμεις, θες πως ξέρεις πως δεν εξαρτάται πλήρως από σένα, πως στο Βικελάου έχεις ξαναφάει στήσιμο (κ ταυτόχρονα φέτος δεν τα πας κ τόσο καλά) όλα μαζί.
Η ομάδα ευτυχώς στα τελευταία 2 παιχνίδια on focus, πιστεύω θα μπει να κάνει τη δουλειά της.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

έχει καιρό να κάνουμε πρόβα για τα μπιτσόμπαρα ¨νταντουμπα ντιμλαντα να ντουμλα ντιμλαντα ¨
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

thomas Murg έγραψε:
Miles έγραψε:Εμένα πάντως δεν με λένε Θωμά. :mrgreen:
Δεν σε πιστεύω! :D

Εδιτ: ο Μπράντον παίζει την Τετάρτη; Έμεινα με την εντύπωση ότι συμπλήρωσε κίτρινες. Δεν μας ενημερώνει κι εκείνος ο νεόγαβρος ο Αποστόλης πια.
Σαφώς και ενημέρωσα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε με νοιαζει το πρωταθλημα .Αυτο το κουνελακι με το απιστευτο φαρδος να κερδισω στο 94 με γκολ απο καραμπολα στο διατητη.
Κι ας κερδίσει η κουλα δεν ασχολουμαι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αχ κουνελάκι, κουνελάκι
ξύλο που θα το φας
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ολλανδός διαιτητής με βάζελο. Πάσο.

Με σκουλίκι όμως να περιμένετε Πορτογάλο ή ανατολικοευρωπαίο :evil:
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΞΦΤΛΣΤΤΣΣΚΣΤΤΣΓΜΣΤΤΣ
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να μην γεμισει η τουμπα?
Τι σκατα φταιει πραγματικα
Μην μου πειτε ειναι Τεταρτη. Μιλαμε για ματς τιτλου ντερμπυ για το 4ο πρωταθλημα της ιστοριας μας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
thomas Murg έγραψε:
Miles έγραψε:Εμένα πάντως δεν με λένε Θωμά. :mrgreen:
Δεν σε πιστεύω! :D

Εδιτ: ο Μπράντον παίζει την Τετάρτη; Έμεινα με την εντύπωση ότι συμπλήρωσε κίτρινες. Δεν μας ενημερώνει κι εκείνος ο νεόγαβρος ο Αποστόλης πια.
Σαφώς και ενημέρωσα
Λάθος μου, τότε και απολογούμαι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δύσκολο παιχνίδι. Αρκετά περίεργο, με πολλά και βαριά διακυβεύματα. Με τον λαγό αγωνιστικά να συνιστά ένα μυστήριο, άσχετα με το κομμάτι της ψυχολογίας τους, που είναι δεδομένα εύθραυστη. Εμείς από την άλλη έχουμε μπει σε ... πολεμικό μοουντ, έχοντας επιστρέψει από τον κόσμο των νεκρών για μια ακόμα φορά φέτος, παίζοντας σε μια άκρως ένθερμη και ενθουσιώδη Τούμπα. Αν βάλουμε πρώτοι γκολ, όπως χτες, σε ένα ανάλογο χρονικό σημείο, δεν αποκλείω να αρχίσει να γέρνει το γήπεδο στη συνέχεια με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπαχθεί. Πάντως, είναι βέβαιο ότι η βαζέλα χρειάζεται μια πειστική εμφάνιση ότι δε φλερτάρουν με την αγωνιστική διάλυση. Διότι, αν πχ τερματίσουν 4οι, εκτιμώ ότι καθαρά αγωνιστικά, χωρίς λαοθίσιο σπρώξιμο, δύσκολα θα κερδίσουν στον τελικό τον μεταξοσκώληκα.
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Ο βαζελος θα έρθει να παίξει κανονικότατα το παιχνίδι, όπως περσι πήγαμε και τους πήραμε το Χ μέσα στη Λεωφόρο εμείς. Χαλαρή προσέγγιση δεν πρέπει να υπάρξει με τίποτα και είναι δεδομένο οτι η ομάδα με την νοοτροπία Λουτσέσκου για game by game είναι η καταλληλότερη. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κόσμος και ας μην ασχοληθούμε με το ματς στο Καραισκάκης. Ίσως ήρθε η ώρα για 11αδα καρμπόν με το προηγούμενο παιχνίδι.
:pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”