γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports

Δημοσίευση από van rooy »

Doomlord4 έγραψε:
van rooy έγραψε:Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικής φιλοσοφιας.

Μια ομάδα που έμεινε με την υπέρβαση στο χέρι και μια ομάδα που βίασε την ποδοσφαιρική λογική και βρίσκεται στον ημιτελικό.

Το χρήμα φέρνει την ευτυχία και επιλογές.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου

Αλλά C.L που με το καλησπέρα θα μας δώσει 30 εκατομμύρια δεν το θέλεις :?

Λέγοντας αρπαχτή!
Τα λεφτά δεν θα πάνε σε μεταγραφές κτλ

Που θα πάνε τα λεφτά;

Κάπου εκτός ΠΑΟΚ;

Θα μας τα φάει κάποιος;

Και πως αλλιώς θα μαζέψεις 30-60-90 εκατομμύρια

Περιμένοντας 15 χρόννια στο Conference;

Πως,απορώ

Δεν διαφωνούμε , δεν μου αρέσει να μπούμε μια φορά και μετά να κάνουμε 20 χρόνια να ξαναμπούμε.

Τα λεφτά που θα πάρουμε αν μπούμε ίσως πάνε για το νέο γήπεδο...προπονητικά...

Προτιμώ να φτάσουμε εκεί πιο έτοιμοι ως οργανισμος , να έχουμε αποκτήσει καλύτερη νοοτροπία ,γνώσεις, υποδομές και εμπειρία.

Κατακτήσαμε το νταμπλ ...και αντί να προχωρησουμε μπροστά κάναμε πάλι βήματα πίσω....επέστρεψε ο λουτσεσκου και ξαναμπηκε το τρένο στις ράγες.

Θυμάμαι όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει ....και ποτέ δεν ήμασταν έτοιμοι για να μπούμε...

Έχω γράψει άπειρες φορές ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευρωπαϊκή καταξίωση.

Έχουμε δύο μέρες και ακούμε για υπέρβαση φέτος....για ποιο τα λ να μιλήσουμε;

Η διαδικασία ανάπτυξης μιας ομάδας πόσα σκαλοπάτια μπορει να υπερπηδήσει;

Του χρόνου θα ήθελα Γιουρόπα...δυο τρία χρόνια εκεί...και έπειτα αφού έχουμε μαζέψει βαθμούς, εμπειρία και πιο έτοιμη και πλήρης ομάδα να κυνηγήσουμε την είσοδο μας στο τα λ

30 μύρια θα πάρουμε από τις φετινές πωλήσεις μας...δεν είναι το τσ λ ο μόνος τρόπος να βγάζεις λεφτά.

Αν παίζεις τσ λ συνεχόμενα μόνο τότε θα πουλάς με υπεραξία ....παίκτες , μια είσοδος περισσότερο μου κάνει ως εκπλήρωση απωθημενου.

Ούτε τεχνικό δντη δεν έχουμε...η ομάδα τρέχει αγωνιστικά με ένα άτομο...

Πόσα χρόνια ο προπονητής ζητάει δεκαρι...αριστερό εξτρέμ....εμείς φορ...χαφ....στόπερ.

Ας ολοκληρώσουμε τα βασικά πρώτα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Doomlord4 έγραψε:

Λέγοντας αρπαχτή!

Που θα πάνε τα λεφτά;

Κάπου εκτός ΠΑΟΚ;

Θα μας τα φάει κάποιος;

Πως,απορώ
Αυτό το λέγαμε κάποτε επί Ζαγοράκη-Βρύζα. Να μπούμε στο ΤΣΟΥΛΟΥ να σωθούμε. Μία εποχή που πηγαίναμε και καταθέταμε 100αρια μινιμουμ στην Μαρφίν για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Μία εποχή που δαιμονοποιήθηκε το ΤΣΟΥΛΟΥ τόσο πολύ στον ΠΑΟΚ που έγινε ψυχολογική εμμονή, άγχος και ματαιόδοξο σύμπλεγμα.

Ηταν μία εμμονή που πέρασε και στους παίχτες και δημιούργησε ψυχολογική πίεση στους πάντες με αποτέλεσμα να φέρει άδοξους αποκλεισμούς.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από την Ευρώπη συνολικά και μόνο.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από πωλήσεις μεταγραφές συνολικά και μόνο.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από τηλεοπτικά, σπόνσορες, εισιτήρια , διαρκείας κτλ κτλ.

Υπάρχει μία καραμέλα στα ΑΡΔ ότι ο Σαββίδης έβαλε στις ΑΜΚ συνολικά πάνω από 150 εκ. ευρώ. Κανείς όμως δεν ξέρει συνολικά πόσα έβγαλε.

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ ήταν τα 4 εκ ευρώ του Ιγκανσον από την ομάδα του Ροστόφ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρωστούσε λεφτά στον Σαββίδη που είχε κάποτε την ομάδα τον οποίο τον πούλησε πάλι τέσσερα πρόσφατα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων ΠΑΟΚτσης που πιστεύει ότι αν μπει στους ομίλους ΤΣΟΥΛΟΥ και θα πάρεις 30 εκ. η κυρία Μαρία θα πάρει αυτά τα 30 εκ. και θα τα δώσει σε μεταγραφές να αλλάξεις επίπεδο. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει λογικός μορφωμένος άνθρωπος που πιστεύει ότι θα δώσει έστω και τα μισά.

Κάποτε είχε πει ο Σαββίδης την περίφημη έκφραση και την Μπαρτσελόνα να φέρω πρωτάθλημα δεν παίρνω στην Ελλάδα.

Έτσι σε μία Ελλάδα όπου οι πρόεδροι των ομάδων ΠΑΕ για να βάλουνε λεφτά θα πρέπει πρώτα να πάρουν από το κόμμα που κυβερνάει εγγυήσεις και έργα και πακέτα και δώρα από το κράτος κανένας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ολοι λειτουργούν το ίδιο. Ολοι για να βάλουν λεφτά στην ομάδα θα πρέπει να πάρουν κάτι άλλο στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια . Αν θέλετε να λέμε εδώ μέσα ψέματα ο ένας στον άλλο και να ζούμε σε ένα ψεύτικό κόσμο δεν έχω πρόβλημα. Αλλά το να καλλιεργείς ψεύτικες προσδοκίες μετά τις βρίσκεις μπροστά σου αργότερα και απογοητεύεσαι.

Σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρχει και ένας Κόλκας που θα βγαίνει όταν δεν γίνονται μεταγραφές και θα σου λέει ότι είτε υπάρχει άνοιγμα 20εκ ή ότι υπάρχει το FFP ή ο πόλεμος κτλ κτλ. Οπότε μην γίνεστε λογιστές της διοίκησης άδικα και άδοξα γιατί στο τέλος θα ξεχάσετε ότι είστε και ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

van rooy έγραψε: Δεν διαφωνούμε , δεν μου αρέσει να μπούμε μια φορά και μετά να κάνουμε 20 χρόνια να ξαναμπούμε.

Προτιμώ να φτάσουμε εκεί πιο έτοιμοι ως οργανισμος , να έχουμε αποκτήσει καλύτερη νοοτροπία ,γνώσεις, υποδομές και εμπειρία.

Κατακτήσαμε το νταμπλ ...και αντί να προχωρησουμε μπροστά κάναμε πάλι βήματα πίσω....επέστρεψε ο λουτσεσκου και ξαναμπηκε το τρένο στις ράγες.

Θυμάμαι όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει ....και ποτέ δεν ήμασταν έτοιμοι για να μπούμε...

Έχω γράψει άπειρες φορές ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευρωπαϊκή καταξίωση.

Έχουμε δύο μέρες και ακούμε για υπέρβαση φέτος....για ποιο τα λ να μιλήσουμε;

Η διαδικασία ανάπτυξης μιας ομάδας πόσα σκαλοπάτια μπορει να υπερπηδήσει;

Του χρόνου θα ήθελα Γιουρόπα...δυο τρία χρόνια εκεί...και έπειτα αφού έχουμε μαζέψει βαθμούς, εμπειρία και πιο έτοιμη και πλήρης ομάδα να κυνηγήσουμε την είσοδο μας στο τα λ

30 μύρια θα πάρουμε από τις φετινές πωλήσεις μας...δεν είναι το τσ λ ο μόνος τρόπος να βγάζεις λεφτά.

Αν παίζεις τσ λ συνεχόμενα μόνο τότε θα πουλάς με υπεραξία ....παίκτες , μια είσοδος περισσότερο μου κάνει ως εκπλήρωση απωθημενου.

Ούτε τεχνικό δντη δεν έχουμε...η ομάδα τρέχει αγωνιστικά με ένα άτομο...

Πόσα χρόνια ο προπονητής ζητάει δεκαρι...αριστερό εξτρέμ....εμείς φορ...χαφ....στόπερ.

Ας ολοκληρώσουμε τα βασικά πρώτα.
Από που προκύπτει το ---> να μπούμε μια φορά και μετά να κάνουμε 20 χρόνια να ξαναμπούμε.
Δεν θέλουμε να μπουμε,επειδή θα κάνουμε 20 χρόνια να ξαναμπούμε?????
Από που προκύπτει αυτό;; :?

Κατακτήσαμε το νταμπλ ...και αντί να προχωρησουμε μπροστά κάναμε πάλι βήματα πίσω
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Η συνέχεια θα υπήρχε ΜΟΝΟ αν παίζαμε C.L

Χρειαζόμαστε ΠΟΛΛΕΣ παρουσίες στο C.L

Πως στον άνεμο θα γίνουν πολλες αν δεν κάνεις την 1η;

Από ΠΟΥ προκύπτει αυτό :? :? :?
Που και αλήθεια να ναι,αφού θα πάνε στον ΠΑΟΚ δνε είναι ένα βήμα μπρος;

Υποθέτουμε πράγματα και τα κάνουμε νόμο;

Επίσης ΔΕΝ θα πουλάει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο παίκτη με 15 εκ,δεν γίναμε Άγιαξ

Που στην τελική,με το 1ο παιχνίδι στο C.L,από 15 τον πουλάς 25

Κάθε χρόνο όμως,χρειάζεσαι το C.L
1.000.000 είναι οι λόγοι
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δεν μπορώ να πιαστώ από πουθενά σοβαρά για να ελπίσω, εκτός από το ΠΑΟΚ είσαι. Φτάνει; Θα δείξει μα αμφιβάλλω.

Στο αγωνιστικό έχουμε ντεφορμέ και σκασμενους όλους τους κομβικούς μας παίχτες. Και οι δύο που δεν ήταν έτσι, ο Μεϊτέ και ο Μπάμπα είχαν ίωση.

Στο διοικητικό δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι θέλουμε να το πάρουμε πάσει θυσία. Από το χειμωνα οι χάρτινοι έχουν πιάσει κάθε κοράκι που υπάρχει, οι γαυροι έχουν αλλάξει μέχρι και τα πλακάκια στ αποδυτηρια, οι βάζελοι έχουν αλλάξει προπονητή και τη μισή ομάδα κι εμείς... πήραμε τον Όττο.

Ελπίζω να έχουν την ίδια λύσσα με μας όλοι εκεί μέσα. Δεν είναι πανάκεια τα λεφτά. Μπορούμε κι έτσι. Απλώς να λυσσαξουμε πιο πολύ από αυτους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Σάβ 20 Απρ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παιδιά ας σταματήσουμε να λέμε για την ίωση, γιατί νομίζω ψάχνουμε και μεις οι ίδιοι δικαιολογίες για την ήττα, αλλά και για πιθανό στραβοπάτημα την Κυριακή. Δεν μιλάμε για παιδάκια νηπιαγωγείου, μιλάμε γι' ΑΝΤΡΕΣ γυμνασμένους και με υποδειγματική διατροφή, μιλάμε επίσης και για γιατρούς της ομάδας που συγκαταλέγονται στους καλύτερους της Ελλάδας και επίσης με παροχή εξειδικευμένων φαρμάκων που εμείς δύσκολα έχουμε πρόσβαση! Επίσης η συγκεκριμένη περίοδος που είμαστε τέλος Απρίλη ούτε και αυτή δηλώνει ανησυχία! ( οι ιώσεις θερίζουν κυρίως από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τα μέσα του Φεβρουαρίου )
Το ότι είχαμε την ατυχία κάποιοι παίχτες ν' αρρωστήσουν , δεν σημαίνει πως αυτό θα μας ακολουθεί ένα μήνα. Με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την επαγγελματική ιατρική υποστήριξη που έχουν οι παίχτες μας, είναι αστείο να συνεχίζουμε να μιλάμε ακόμα για .... ίωση! Είμαι στον ιατρικό τομέα, (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ), αλλά επιτρέψτε μου να έχω μια άποψη πάνω σε αυτό. Απλά το λέω γιατί συνεχίζω να διαβάζω post για ιώσεις!
Πάει αυτό, πάμε παρακάτω, πάμε να πάρουμε τον γαύρο τον πστ μέσα στο σπίτι του και να του κλείσουμε το σπίτι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, πας εκεί και παίρνεις αποτέλεσμα.
Αν δεν πάρεις δεν τα ρίχνεις ούτε στην κούραση, ούτε στην ίωση, ούτε στον ανάδρομο.
Απλά αρχιδάτα θα πεις , δεν έπαιξα σωστά και έχασα!
Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα από τον αποκλεισμό, επιβάλετε να ξεχάσουμε τις τελευταίες μας εμφανίσεις, να τις διαγράψουμε από παντού και να εμφανιστούμε σα να μην υπάρχει αύριο. Ο συγκεκριμένος αγώνας με νίκη, μπορεί να σου δώσει πρωτάθλημα και συγχρόνως γαμάς την ψυχολογία του γάβρου, των οπαδών τους και τους συστήματος ολόκληρου που μας έχουν ΣΠΑΣΕΙ τ' @@ από προχθές για τον .... άθλο τους και κτλ.
Πάρτε τους την χαρά και στερήστε τους το πρωτάθλημα! Είναι χρέος των παιχτών μας να εμφανιστούν στο χορτάρι σαν σκυλιά του πολέμου. Οποιαδήποτε άλλη εικόνα των παιχτών μας, θα είναι καθαρό φταίξιμο του προπονητή και πλέον ΔΕΝ υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Θα πρέπει ο Ρασβαν να παρατάξει ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ στον συγκεκριμένο άτυπο τελικό!
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, εξάλλου άθλημα είναι κάποιος θα έχει και την τύχη ώστε να πάρει αποτέλεσμα, μιλάω για το πως πρέπει να εμφανιστούμε! Πας εκεί με @ρχίδια σαν καρπούζια, παίζεις σαν ΠΑΟΚ και δεν θα σου πει κανείς τίποτα για ότι αποτέλεσμα και αν φέρεις. Πας όμως εκεί και χέζεσαι από τον κόσμο και την φόρα που έχει πάρει ο γάβρος, παίζεις φοβικά, σε ξεφτιλίζουν μέσα στο σπίτι τους.... εεεεε, τότε θα τ' ακούσεις!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Εδώ πασχίζουμε να κερδίσουμε τον Άρη, να πάρουμε πρωτάθλημα...τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπούμε πολλές φορές τσ λ...να μην ξεχνάμε τις Λέφσκι.....να μην ξεχνάμε γενικότερα τις δυσλειτουργίες της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.

Θέλω τσ λ όπως όλοι όμως μέσα μου θεωρώ ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά σαν οργανισμός.

Όταν ο προπονητής μας θεωρεί την φετινή πορεία υπέρβαση...πώς θα πας τα λ;

Με ποιον; Με έναν δανεικό μειτε;

Με αλλαγή του κεντζιορα τον νασμπεργκ;

Άλλο οι επιθυμίες άλλο οι προοπτικές και άλλο η πραγματικότητα.

Παίζουμε με γαύρο και μιλάμε για διπλό την ώρα που δεν υπάρχει διαθέσιμο χαφ...τρέμουμε στην ιδέα να μην είναι έτοιμος ο μειτε...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

john
Αν η ίωση ήταν γρίπη Β προκαλεί επιπλοκές από το κατώτερο αναπνευστικό με υψηλό πυρετό. Όποια αγωγή και να ακολουθήσουν (Tamiflu), ο ιός πρέπει να κάνει τον κύκλο του μέχρι την αποκατάσταση του ασθενούς. Όσο γυμνασμένος κι αν είναι, η καταβολή δυνάμεων και η μυϊκή αδυναμία είναι δεδομένα που δεν μπορεί να αποφύγει και φυσικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα, περισσότερο αν αυτές είναι υψηλές. Να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Βέβαια το ότι σε όλη την Ελλάδα η ίωση είναι σε ύφεση και στον ΠΑΟΚ σε έξαρση και μάλιστα με δεύτερη εμφάνιση στον Κωνσταντέλια, είναι αντικείμενο επιδημιολογικής διερεύνησης ή cherchez Κούλης. :x
Για αύριο, Μπάμπα και Μεϊτέ καλό θα ήταν να μείνουν στον πάγκο. Ποιοι θα τους αντικαταστήσουν; Άντε δεξιά στην άμυνα ο Σάστρε και αριστερά ο Όττο (δεν είναι και τόσο επιβαρυμένος). Στον άξονα όμως; Οζντόεφ και Σβαμπ; Ο Στέφαν έβγαλε 90΄προχθές και δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξει απέναντι σε 3 αθλητικούς παίκτες του γαύρου στο κέντρο (έναντι δύο δικών μας). Μ.Α.; Νομίζω ότι κι αυτός είχε ίωση, αλλά δεν φαίνεται πλέον να υπολογίζεται ούτε καν για την Λαμία. Τσιγγάρας; Δείχνει τελείως εκτός ρυθμού και μάλλον όχι με καλή ψυχολογία.
Σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες ο αυριανός αγώνας σε ότι αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας. Αν μου δώσεις το Χ, το υπογράφω με τα δύο χέρια.
george188

Δημοσίευση από george188 »

PAOK1LIFE έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:

Λέγοντας αρπαχτή!

Που θα πάνε τα λεφτά;

Κάπου εκτός ΠΑΟΚ;

Θα μας τα φάει κάποιος;

Πως,απορώ
Αυτό το λέγαμε κάποτε επί Ζαγοράκη-Βρύζα. Να μπούμε στο ΤΣΟΥΛΟΥ να σωθούμε. Μία εποχή που πηγαίναμε και καταθέταμε 100αρια μινιμουμ στην Μαρφίν για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Μία εποχή που δαιμονοποιήθηκε το ΤΣΟΥΛΟΥ τόσο πολύ στον ΠΑΟΚ που έγινε ψυχολογική εμμονή, άγχος και ματαιόδοξο σύμπλεγμα.

Ηταν μία εμμονή που πέρασε και στους παίχτες και δημιούργησε ψυχολογική πίεση στους πάντες με αποτέλεσμα να φέρει άδοξους αποκλεισμούς.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από την Ευρώπη συνολικά και μόνο.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από πωλήσεις μεταγραφές συνολικά και μόνο.

Ποτέ κανένας δεν μέτρησε από την εποχή που ήρθε ο Σαββίδης πόσα εκατομμύρια ήρθαν συνολικά σαν έσοδα στον σύλλογο από τηλεοπτικά, σπόνσορες, εισιτήρια , διαρκείας κτλ κτλ.

Υπάρχει μία καραμέλα στα ΑΡΔ ότι ο Σαββίδης έβαλε στις ΑΜΚ συνολικά πάνω από 150 εκ. ευρώ. Κανείς όμως δεν ξέρει συνολικά πόσα έβγαλε.

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ ήταν τα 4 εκ ευρώ του Ιγκανσον από την ομάδα του Ροστόφ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρωστούσε λεφτά στον Σαββίδη που είχε κάποτε την ομάδα τον οποίο τον πούλησε πάλι τέσσερα πρόσφατα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων ΠΑΟΚτσης που πιστεύει ότι αν μπει στους ομίλους ΤΣΟΥΛΟΥ και θα πάρεις 30 εκ. η κυρία Μαρία θα πάρει αυτά τα 30 εκ. και θα τα δώσει σε μεταγραφές να αλλάξεις επίπεδο. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει λογικός μορφωμένος άνθρωπος που πιστεύει ότι θα δώσει έστω και τα μισά.

Κάποτε είχε πει ο Σαββίδης την περίφημη έκφραση και την Μπαρτσελόνα να φέρω πρωτάθλημα δεν παίρνω στην Ελλάδα.

Έτσι σε μία Ελλάδα όπου οι πρόεδροι των ομάδων ΠΑΕ για να βάλουνε λεφτά θα πρέπει πρώτα να πάρουν από το κόμμα που κυβερνάει εγγυήσεις και έργα και πακέτα και δώρα από το κράτος κανένας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ολοι λειτουργούν το ίδιο. Ολοι για να βάλουν λεφτά στην ομάδα θα πρέπει να πάρουν κάτι άλλο στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια . Αν θέλετε να λέμε εδώ μέσα ψέματα ο ένας στον άλλο και να ζούμε σε ένα ψεύτικό κόσμο δεν έχω πρόβλημα. Αλλά το να καλλιεργείς ψεύτικες προσδοκίες μετά τις βρίσκεις μπροστά σου αργότερα και απογοητεύεσαι.

Σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρχει και ένας Κόλκας που θα βγαίνει όταν δεν γίνονται μεταγραφές και θα σου λέει ότι είτε υπάρχει άνοιγμα 20εκ ή ότι υπάρχει το FFP ή ο πόλεμος κτλ κτλ. Οπότε μην γίνεστε λογιστές της διοίκησης άδικα και άδοξα γιατί στο τέλος θα ξεχάσετε ότι είστε και ΠΑΟΚ.
Ο πόλεμος και η δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων δεν είναι συνομωσία ουτε στη σφαίρα της φαντασίας του ΠΑΟΚτση, μην τα βαζεις ολα και τα ανακατεύεις
george188

H ομάδα πολλές φορες φέτος εχει δείξει χαρακτήρα ακομα και οταν οι περισσότεροι δεν την πιστευουν, κανόνας εχει γινει. Ευτυχώς οι ίδιοι πιστεύουν στον εαυτό τους περισσότερο απο τον περίγυρο των σόσιαλ που περιμένουν στη γωνία. Είναι δύσκολη συγκυρία αλλά στο χέρι της ειναι όλα. Με νίκη δεν παίρνεις το πρωτάθλημα και με ήττα δεν το χάνεις
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

hasio_john έγραψε:Παιδιά ας σταματήσουμε να λέμε για την ίωση, γιατί νομίζω ψάχνουμε και μεις οι ίδιοι δικαιολογίες για την ήττα, αλλά και για πιθανό στραβοπάτημα την Κυριακή. Δεν μιλάμε για παιδάκια νηπιαγωγείου, μιλάμε γι' ΑΝΤΡΕΣ γυμνασμένους και με υποδειγματική διατροφή, μιλάμε επίσης και για γιατρούς της ομάδας που συγκαταλέγονται στους καλύτερους της Ελλάδας και επίσης με παροχή εξειδικευμένων φαρμάκων που εμείς δύσκολα έχουμε πρόσβαση! Επίσης η συγκεκριμένη περίοδος που είμαστε τέλος Απρίλη ούτε και αυτή δηλώνει ανησυχία! ( οι ιώσεις θερίζουν κυρίως από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τα μέσα του Φεβρουαρίου )
Το ότι είχαμε την ατυχία κάποιοι παίχτες ν' αρρωστήσουν , δεν σημαίνει πως αυτό θα μας ακολουθεί ένα μήνα. Με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την επαγγελματική ιατρική υποστήριξη που έχουν οι παίχτες μας, είναι αστείο να συνεχίζουμε να μιλάμε ακόμα για .... ίωση! Είμαι στον ιατρικό τομέα, (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ), αλλά επιτρέψτε μου να έχω μια άποψη πάνω σε αυτό. Απλά το λέω γιατί συνεχίζω να διαβάζω post για ιώσεις!
Πάει αυτό, πάμε παρακάτω, πάμε να πάρουμε τον γαύρο τον πστ μέσα στο σπίτι του και να του κλείσουμε το σπίτι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, πας εκεί και παίρνεις αποτέλεσμα.
Αν δεν πάρεις δεν τα ρίχνεις ούτε στην κούραση, ούτε στην ίωση, ούτε στον ανάδρομο.
Απλά αρχιδάτα θα πεις , δεν έπαιξα σωστά και έχασα!
Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα από τον αποκλεισμό, επιβάλετε να ξεχάσουμε τις τελευταίες μας εμφανίσεις, να τις διαγράψουμε από παντού και να εμφανιστούμε σα να μην υπάρχει αύριο. Ο συγκεκριμένος αγώνας με νίκη, μπορεί να σου δώσει πρωτάθλημα και συγχρόνως γαμάς την ψυχολογία του γάβρου, των οπαδών τους και τους συστήματος ολόκληρου που μας έχουν ΣΠΑΣΕΙ τ' @@ από προχθές για τον .... άθλο τους και κτλ.
Πάρτε τους την χαρά και στερήστε τους το πρωτάθλημα! Είναι χρέος των παιχτών μας να εμφανιστούν στο χορτάρι σαν σκυλιά του πολέμου. Οποιαδήποτε άλλη εικόνα των παιχτών μας, θα είναι καθαρό φταίξιμο του προπονητή και πλέον ΔΕΝ υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Θα πρέπει ο Ρασβαν να παρατάξει ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ στον συγκεκριμένο άτυπο τελικό!
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, εξάλλου άθλημα είναι κάποιος θα έχει και την τύχη ώστε να πάρει αποτέλεσμα, μιλάω για το πως πρέπει να εμφανιστούμε! Πας εκεί με @ρχίδια σαν καρπούζια, παίζεις σαν ΠΑΟΚ και δεν θα σου πει κανείς τίποτα για ότι αποτέλεσμα και αν φέρεις. Πας όμως εκεί και χέζεσαι από τον κόσμο και την φόρα που έχει πάρει ο γάβρος, παίζεις φοβικά, σε ξεφτιλίζουν μέσα στο σπίτι τους.... εεεεε, τότε θα τ' ακούσεις!
Δεν υπάρχουν φάρμακα που καταπολεμούν αιτιολογικά τις ιώσεις του αναπνευστικού συστήματος

Οι Έλληνες πολίτες, καθότι πιο οπισθοδρομικοί κατά μέσο όρο από τους Βέλγους, έχουν εμβολιαστεί λιγότερο από τους Βέλγους.

https://ourworldindata.org/explorers/co ... vity=false

Και μαντέψτε, με το εμβόλιο σώθηκαν εκαντονταδες χιλιάδες ζωές
https://www.bmj.com/content/384/bmj.q125

Οι πιθανότητες λοιπόν η βελγική κοινωνία να σαρώνεται λιγότερο από κορωνοιωσεις, απ’οτι η ελληνική, είναι πολύ μεγάλη. Όποτε, ναι, και οι ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο θα ασθενούν αναλογικά λιγότερο από κορωνοιωσεις και λοιπές ιώσεις· καθότι υπάρχουν στοιχεία, τα οποία δείχνουν πως ο γαμημενος κορωνοιος εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα
Όποτε δυστυχώς οι μη εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ασθενήσουν από οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια

https://covid19.nih.gov/news-and-storie ... em-changes

Αριθμοί που να επιτρέπουν σύγκριση των νυν πασχόντων από COVID δεν μπορώ να παραθέσω, καθότι δεν πραγματοποιούνται πλέον μαζικά τεστ· οι συνέπειες μιας λοίμωξης με COVID δε θεωρούνται τόσο επώδυνες, ώστε να δικαιολογούνται μαζικά τεστ. Το αν αυτό είναι σωστό θα φανεί….

Άρα ναι, ο Λουτσεσκου έχει δίκιο να παραπονιέται για εξασθενημένους ποδοσφαιριστές

Από κει και πέρα, άλλη η ταχύτητα στο παιχνίδι των Βέλγων , άλλη η δικια μας
Και η νοοτροπία των εξτρέμ τους, όσον αφορά το μαρκάρισμα (Ντεσποτοφ διαβάζεις;)

Πάμε να ξεκάνουμε τώρα τους γαβρους
Μπορούμε

:pano:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Πάει το ματς με τους βέλγους
Να κάνει ο.τι μπορεί αύριο.
Ήττα δεν σημαίνει το τέλος.
ΑΡΚΕΙ να τους ξεκωλιάσεις και τους 3 μέσα στην Τούμπα (αφού έχεις νικήσει σε Λαμία)
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

george188 έγραψε:
Ο πόλεμος και η δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων δεν είναι συνομωσία ουτε στη σφαίρα της φαντασίας του ΠΑΟΚτση, μην τα βαζεις ολα και τα ανακατεύεις
Δεν ήξερα ότι υπάρχει δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων από και προς την Ελβετία . Μάλιστα δηλαδή όλα τα έσοδα από τον όμιλο μένουν στην Ελλάδα στις ελληνικές τράπεζες και δεν μπαίνει καθόλου χρήμα στην ούτε βγαίνει από ή προς τις Ελβετικές τράπεζες. Μάλιστα. Δεν τα ήξερα αυτά. Μαθαίνεις καινούργια πράγματα συνέχεια. Δηλάδη πριν τον πόλεμο όσοι είχαν επιχείρησεις στην Ευρώπη και ήταν από την Ρωσία τα χρήματα πηγαίνανε κατευθείαν σε Ρωσικές τράπεζες ή ερχόντουσαν από Ρώσικες τράπεζες. Μάλιστα. Φαντάζομαι το άκουσες αυτό στα Ελληνικά ΑΡΔ ή το είπε η Φοντερ Λαιν ή ο Κόλκας. Μάλιστα. Ωραία σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση φίλε. Μαθαίνεις συνέχεια. Στην Αμερική που έχει 1,5 εκ Ρώσους φαντάζομαι και εκεί τα χρήματα πηγαίναν και ερχόντουσαν ανέκαθεν μέσο Ρώσικων τραπεζών όχι Ελβετικών. Μάλιστα . Παντως να σε πληροφορίσω κάτι που μάλλον δεν το ξέρεις. Το 90% αυτών που έχουν πάνω από 10εκ, νόμιμα ή παρανόμα, δεν έχει σχέση.... βρίσκονται σε τα λεφτά τους είτε στην Ελβετία ή στον Παναμα κτλ... Εκεί θα τα βάζαμε και εμείς αν είχαμε. :lol:
george188

Μιας και απαντάς με ειρωνεία θα σου πω απλά να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να δεις από επίσημες ανακοινώσεις και σοβαρές πηγές τι πρόβλημα έχουν οι Ρώσοι επιχειρηματίες. Αν και ψιλά γράμματα ο Αμπράμοβιτς και αυτοί για σένα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αφήστε ρε την μιρλα.

Πριν μια βδομάδα ήμασταν φαβορί για το πρωτάθλημα και τώρα αρχίσαμε την καταστροφολογια;

Για κάποιο λόγο η ομάδα είναι μέχρι και σήμερα στην κορυφή.

Πάμε αύριο να πάρουμε διπλό στο τηγάνι τους και να μπούμε στην "μεγάλη εβδομάδα" που θα κρίνει πολλά.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανα σχόλιο για τον επόμενο κρίσιμο αγώνα και καταλήγουμε να παρακολουθούμε χρηματο-οικονομικές αναλύσεις του τεφτεριού...

Τι πιο σύνηθες άλλωστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”