Doomlord4 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σουvan rooy έγραψε:Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικής φιλοσοφιας.
Μια ομάδα που έμεινε με την υπέρβαση στο χέρι και μια ομάδα που βίασε την ποδοσφαιρική λογική και βρίσκεται στον ημιτελικό.
Το χρήμα φέρνει την ευτυχία και επιλογές.
Το χρήμα φέρνει την ευτυχία και επιλογές.
Αλλά C.L που με το καλησπέρα θα μας δώσει 30 εκατομμύρια δεν το θέλεις![]()
Λέγοντας αρπαχτή!
Τα λεφτά δεν θα πάνε σε μεταγραφές κτλ
Που θα πάνε τα λεφτά;
Κάπου εκτός ΠΑΟΚ;
Θα μας τα φάει κάποιος;
Και πως αλλιώς θα μαζέψεις 30-60-90 εκατομμύρια
Περιμένοντας 15 χρόννια στο Conference;
Πως,απορώ
Δεν διαφωνούμε , δεν μου αρέσει να μπούμε μια φορά και μετά να κάνουμε 20 χρόνια να ξαναμπούμε.
Τα λεφτά που θα πάρουμε αν μπούμε ίσως πάνε για το νέο γήπεδο...προπονητικά...
Προτιμώ να φτάσουμε εκεί πιο έτοιμοι ως οργανισμος , να έχουμε αποκτήσει καλύτερη νοοτροπία ,γνώσεις, υποδομές και εμπειρία.
Κατακτήσαμε το νταμπλ ...και αντί να προχωρησουμε μπροστά κάναμε πάλι βήματα πίσω....επέστρεψε ο λουτσεσκου και ξαναμπηκε το τρένο στις ράγες.
Θυμάμαι όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει ....και ποτέ δεν ήμασταν έτοιμοι για να μπούμε...
Έχω γράψει άπειρες φορές ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευρωπαϊκή καταξίωση.
Έχουμε δύο μέρες και ακούμε για υπέρβαση φέτος....για ποιο τα λ να μιλήσουμε;
Η διαδικασία ανάπτυξης μιας ομάδας πόσα σκαλοπάτια μπορει να υπερπηδήσει;
Του χρόνου θα ήθελα Γιουρόπα...δυο τρία χρόνια εκεί...και έπειτα αφού έχουμε μαζέψει βαθμούς, εμπειρία και πιο έτοιμη και πλήρης ομάδα να κυνηγήσουμε την είσοδο μας στο τα λ
30 μύρια θα πάρουμε από τις φετινές πωλήσεις μας...δεν είναι το τσ λ ο μόνος τρόπος να βγάζεις λεφτά.
Αν παίζεις τσ λ συνεχόμενα μόνο τότε θα πουλάς με υπεραξία ....παίκτες , μια είσοδος περισσότερο μου κάνει ως εκπλήρωση απωθημενου.
Ούτε τεχνικό δντη δεν έχουμε...η ομάδα τρέχει αγωνιστικά με ένα άτομο...
Πόσα χρόνια ο προπονητής ζητάει δεκαρι...αριστερό εξτρέμ....εμείς φορ...χαφ....στόπερ.
Ας ολοκληρώσουμε τα βασικά πρώτα.