ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 31/3 18:00 CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 31/3 18:00 CosmoteSports

Δημοσίευση από hasio_john »

Κοροϊδεύουμε του εαυτούς μας περιμένοντας να δούμε έναν .... αναγεννημένο Σαμάτα που θα κάνει επανεκκίνηση, που θα παστελώσει, που θα κάνει μια νέα αρχή! Επίσης κοροϊδεύουμε και τον ίδιο που αν μπει θα εκτεθεί άδικα από τον προπονητή του και μετά θα χρειάζεται ψυχολόγο, αγκαλιές στον δρόμο και μόνιμο χειροκρότημα από την εξέδρα .
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάποιο κέντρο αποκατάστασης / αναγέννησης / επανεκκίνησης βετεράνων ποδοσφαιριστών, καλό θα ήταν να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ο παίχτης και να ΜΗΝ χρησιμοποιηθεί καθόλου σε κομβικά-δύσκολα ματς σαν το σημερινό. Εκτός και αν στο 80 είμαστε ήδη 0-2 που θα μπορούσε τότε να ξεκουράσει κάποιον και να μπει δώσει μια μπαλιά και να κάνει 2 γαμάτα κοντρόλ που να έχουμε και μεις να λέμε εδώ να τον κρατήσουμε και του χρόνου!
Σήμερα τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ, η ζέλα δεν είναι κάποιο θηρίο που πρέπει να το φοβηθείς και να παίξεις περιμένοντας πίσω με πασούλες τσούκου τσούκου! Θα πρέπει ο προπονητής μας να παρατάξει μια σπαθάτη/αρχιδάτη/επιθετική ομάδα και να τους πάρει τα βρακιά. (ο Τουρκαλάς σήμερα θ' ανακατέψει την τράπουλα, θα κάνει κάτι διαφορετικό για να αιφνιδιάσει, θέλει προσοχή)
*Μην παρεξηγηθώ, αν επιλεχθεί να μπει ο Σαμάτα, εννοείται τον στηρίζω, τον χειροκροτώ, του στέλνω όση θετική ενέργεια έχω για να κάνει κάτι καλό! Άσχετα που δεν θέλω προσωπικά να μπει.

Εγώ θα ξεκίναγα έτσι:

Kotarski
Vieirinha - Kedziora - Koulie - Otto
Meite - Schwab (Ozdoev)
Zivkovic - Delias - Taison
Despodov
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 31 Μαρ 2024, 13:08, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σήμερα μόνο η νίκη μας έχει μέσα για τον στόχο . Πάμε Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marsantos έγραψε: Παιδευόμαστε να λύσουμε το Βιειρινια Ραφα
Μετά έχουμε το Σβαμπ Οζντόεφ
Συνεχίζουμε με το Ντέλιας Μουργκ
Και έχουμε και το Μπραντον Σαματα
Θα καεί το κεφάλι μας με τόσα διλήμματα.. :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, σε αυτό το ματς θα προτιμουσα Μπραντον. Πλέον με τον Τεριμ ο βάζελος δίνει ένα ροκ χαρακτήρα στα παιχνίδια του. Σε τέτοιες συνθήκες νομίζω ο Μπράντον είναι καταλληλοτερος στο να εκμεταλλευτει ροκ καταστάσεις που θα του παρουσιαστούν ή που θα τις δημιουργήσει με το πρεσινγκ του.
Τζαμπα παιδευεστε μαγκες.Απολαυστε το ταξιδι.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .

ΥΓ Δε φοβαμαι τιποτα.Ποσες φορες να συνωμοτησει το συμπαν για να κερδισει ο βαζελος ?Καπου κουραστηκε κι αυτο.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Σε κάθε αγώνα το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η νίκη. Σε κάθε εκτός εδρας ντέρμπι και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Απόψε ακόμα και η ήττα δεν είναι καταστροφικό αποτέλεσμα.
Τα περί ζωής και θανάτου που ακούγονται και γράφονται είναι για τις ακροαματικότητες και τα λάικς.
Τέσσερις σχεδόν ισοδυναμες ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους 12 φορές σε 6 αγωνιστικές με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε λεπτομέρειες. Όλα είναι πιθανά και απολύτως φυσιολογικά.

Ηρεμία, πίστη και στήριξη στην ομάδα, στην ήττα πολύ περισσότερο.

Πάμε για το 2πλό ΠΑΟΚΑΡΑ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

kataramenos5 έγραψε:.............................
ΥΓ Δε φοβαμαι τιποτα.Ποσες φορες να συνωμοτησει το συμπαν για να κερδισει ο βαζελος ?Καπου κουραστηκε κι αυτο.
ΑΥΤΟ ακριβώς ρε γαμώτο, πραγματικά αν και σήμερα ενωθούν οι πλανήτες και συνεχιστεί αυτή η απύθμενη κωλοφαρδία τους, τότε πραγματικά θα πρέπει να γίνει ντοκιμαντέρ ο πάτος τους.
ΣΗΜΕΡΑ θα τελειώσει μια για πάντα αυτό και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

σημερα νικαμε και στελνουμε στην εσωστρεφεια τους βαζελους

αν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει τον Σαματα,καλυτερα να τον ξεκινησει
αν και θα προτιμουσα αλχημεια απο το να παιξει

ποτε μεχρι σημερα δεν εχω σκεφτει το ενδεχομενο ηττας του Π.Α.Ο.Κ.
και ειναι πολλα τα χρονια μου

γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιλαγο
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Παμε για την επιθεση τιτλου. Κριμα μονο για την επιλογη και επιμονη στον Σαματα. Ειμαστε τελικα εντελως delusional που ακομα περιμενουμε αναγεννηση τη στιγμη που εχουμε θαψει παικτες στο παρελθον με λιγες κακες εμφανισεις.
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

Πάμε ρε ΠΑΟΚαρα φτιάξε μας πάλι
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Έχεις φτάσει με συνοπτικές διαδικασίες χίλια post γκρίνιας και κραξιματος του Σαματα...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επίσης σήμερα εκτός της νίκης, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αισχρή διαιτησία.

Δεν θυμάμαι πότε Σκανδιναβό να μας σφυραει καλά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Hayate έγραψε:Έχεις φτάσει με συνοπτικές διαδικασίες χίλια post γκρίνιας και κραξιματος του Σαματα...
Δε δικαιουται να κρινει ανθρωπος που εχει νικνειμ ανθρωπου που χρησιμοποιουσε Αμεα, κακοποιουσε κοπελες και ειναι φυλακη
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπορει να το έχει παρει απ το ομώνυμο anime βρε αδερφε!
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:
marsantos έγραψε:Rene ποιον θα διαλεγες;
Βιειρινια ή Ραφα.;
Εγώ Ράφα για 2 λόγους.
1) Φοβάμαι τον Μπερνάρ πάνω στον Αντρέ.
2) Θα υπάρχει μια δεσμευμενη αλλαγή του Βιειρινια γύρω στο 65 με 70. Οπότε προτιμώ να έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν 90λεπτο και οι αλλαγές μου να είναι καθαρά λόγω τακτικής (εκτός κι αν υπάρχει κάποια αναγκαστική).
Ανάμεσα στον ράφα και σε εσένα...προτιμώ να παίξεις εσύ.
Από κει και πέρα αν παίξει ο ανρε προτιμώ να παίξει στην πλευρά του Μπερνάρ παράση αυτή του παλασιος.
Δεν τον φοβάμαι τον Αντρέ τόσο πολύ απέναντι σε παίκτες που θέλουν την μπάλα στα πόδια. Εξάλλου σε αυτή την περίπτωση μπορεί πιο εύκολα να βοηθήσει η συνολική αμυντική λειτουργία.
Από την άλλη ο παλασιος είναι παίκτης όπου η ομάδα του τον ψάχνει στην κίνηση,στην πλάτη του μοακ. Εκεί αν καταφέρει ο Πέρεθ να του βγάλει 2-3 μπάλες θα έχουμε προβλήματα
Δεν έχεις άδικο. Εγώ είχα στο νου μου ότι 90 λεπτά θα είμαστε σε χαμηλά μέτρα πράγμα αδύνατο. Κάποια στιγμή, σε κάποιο κλέψιμο, θα μας βρουν στο ανέβασμα και εκεί είναι δύσκολος ο Αντρέ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Hayate έγραψε:Έχεις φτάσει με συνοπτικές διαδικασίες χίλια post γκρίνιας και κραξιματος του Σαματα...
Δε δικαιουται να κρινει ανθρωπος που εχει νικνειμ ανθρωπου που χρησιμοποιουσε Αμεα, κακοποιουσε κοπελες και ειναι φυλακη

Οταν μαθεις ποιος ειναι ο Χαγιατε,εννοω τον χαρακτηρα ανιμε,τοτε μπορεις να ξανασχολιασεις,μεχρι τοτε στα θρανια και διαβασμα.Ακους εκει.....με συγχυσες!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι αθλιότητες άλλες θα διαβάσει κανείς εδώ μέσα ρε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”