Π.Α.Ο.Κ-Αρης 10/3 21:00 Novasports Prime
Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 10/3 21:00 Novasports Prime
Δλδ θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μας αν είμαστε φουλ motivated και focused;
when the going gets tough, the tough get going
Ενοήτε πως όχι , πρέπει να βγεί η ομάδα αύριο με μόνο στόχο την νίκη και μάλιστα μια εμφατική νίκη απεναντι στα...Patron έγραψε:Δλδ θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μας αν είμαστε φουλ motivated και focused;
giapas φίλε, εννοείται ότι κάποιες φορές χρειάζεται και η τύχη, αν και πιστεύω πως αύριο εμείς θα καθορίσουμε την όποια τύχη του αγώνα. Τώρα αν αύριο ή σε οποιονδήποτε αγώνα η μπάλα πάει συνεχώς δοκάρι και έξω ή δεχθούμε γκολ από καραμπόλα, τί να κάνουμε, το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο.giapas έγραψε:Φίλε εκτιμώ αυτά που γράφεις κατά καιρούς αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ως στόχο να παίξει με τις αρχές που διέπουν το παιχνίδι του , αυτές που έχει δουλέψει απο το καλοκαίρι και που μας έχουν χαρίσει υπέροχο θέαμα και αποτελέσμα κατά καιρούς. Η νίκη και η ήττα πολύ συχνά είναι θέμα συγκυρίας σε ένα συγκεκριμένο ματς.Γερασίμου έγραψε:...
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα τελειώσουν τον αγώνα, αρκεί όλοι να καταλάβουν ότι ΚΑΙ αύριο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.
Καταλαβαίνω το πνεύμα σου , συμφωνώ στο κομμάτι της μαχητικότητας αλλά εγώ θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ ως ΠΑΟΚ. Κι αν αυτό αρκεί και έχουμε και τη τυχη με το μέρος μας ας κερδίσουμε.
Αυτό που θέλω να τονίσω πως στα ντέρμπι εκτός από τεχνική, χρειάζεται και πολύ δύναμη, τσαμπουκάς και πίστη πως ΕΓΩ θα πάρω τον αγώνα και όχι ο αντίπαλος. Στα ντέρμπι δεν θα έχουμε 20 τελικές όπως με Λαμίες, Σέρρες και Γιάννινα.
Εγώ πάντως θα έβαζα βασικό τον Μαρκος Αντονιο μαζί με τον Τσιγγάρα. Δεν έχει ο αρης παίκτες στο κέντρο που η σωματοδομή τους δημιουργεί πρόβλημα αν παίξεις με κοντούς στο 6 8. Αντίθετα υπάρχει θέμα ταχύτητας με τον ρώσο που συγκλίνει από δεξιά και τον Νταρίντα που κάνει κάθετες κινήσεις στον άξονα.
Γνώμη μου η τετράδα μπροστά να είναι Τζίμας Μουργκ Ντεσπότοφ Κωνσταντέλιας και μπακ οι Μπάμπα (με αλλαγή διαχείρισης στο 60 τον Οτο) και Βιερίνια με βοήθειες από τον δεξιά μέσο (Τσιγγάρα). Στόπερ, τέρμα οι μόνιμοι. Αν υπάρχει σκορ ασφαλείας στο 70 να πάρει χρόνο και ο Παναγιώτου, ποτέ δεν ξέρεις αν χρειαστεί να παίξει την Πέμπτη.
Γνώμη μου η τετράδα μπροστά να είναι Τζίμας Μουργκ Ντεσπότοφ Κωνσταντέλιας και μπακ οι Μπάμπα (με αλλαγή διαχείρισης στο 60 τον Οτο) και Βιερίνια με βοήθειες από τον δεξιά μέσο (Τσιγγάρα). Στόπερ, τέρμα οι μόνιμοι. Αν υπάρχει σκορ ασφαλείας στο 70 να πάρει χρόνο και ο Παναγιώτου, ποτέ δεν ξέρεις αν χρειαστεί να παίξει την Πέμπτη.
Δεν ξεκινάς σε τέτοιο παιχνίδι τον ΜΑ έτσι τώρα, το παιδί δεν είναι integrated στην ομάδα.
Ο δε Χάρης είναι εξαφανισμένος σχεδόν εκτός ομάδας, ενώ αρχικά στην σεζόν φαινόταν να έχει ρόλο ενεργό.
Ο δε Χάρης είναι εξαφανισμένος σχεδόν εκτός ομάδας, ενώ αρχικά στην σεζόν φαινόταν να έχει ρόλο ενεργό.
Αστειεύεσαι; Τι κακή κουβέντα. Αγάπη παντοτινή και ατελείωτη. Για όλους όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνουmarsantos έγραψε:Nunes είσαι μεγάλη γάτα.nunies4 έγραψε:Επειδη μαλλον μεσα στην γενικη ευφορια του διπλου παρατηρησαμε το ιδιο πραγμα, εχω να πω οτι και εγω τρομαξα με την Λαμια. Ακομα και στα μετρια του τον Τσιλουλη τον ειχε καταπιει ο Οτο. Με το που γινεται η αλλαγη στην 1η ακριβως φαση (οχι να πεις οτι ειχε περασει χρονος και υπηρχε κουραση), ο Τσιλουλης περναει τον Αντρε σαν σταματημενο και τον αφηνει πισω καμια 10αρια μετρα. Με τοση ανεση σαν να μην υπηρχε αντιπαλος.marsantos έγραψε:Ένα πρώτο βήμα για το πως θα πάει το ματς θα γίνει μόλις δούμε ντην ενδεκάδα. Αν ο Αντρέ είναι βασικός πάει το ματσακι.
Για να μην ξεκινάει σε ευρωπαϊκό αγώνα ο Ρασβαν τον Βιερίνια σημαίνει πολλά. Εδώ τον ξεκίνησε μέσα στη Φρανκφούρτη. Όττο βασικός μέχρι να γυρίσει ο Σαστρε. Ο Αντρέ όπως έδειξε στις Σέρρες αλλά και στο λίγο διάστημα που μπήκε στη Λαμία είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Το υπονόησε και ο Πάμπλο στις δηλώσεις του όταν μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε πως είναι παππούς..
Αντρέ βασικός = πρώτος γκολ, αρης
Όττο βασικός = αγώνας αμφίρροπος
Αυτή τη φάση είδα και πήγα να πάθω εγκεφαλικό.
Θυμήσου το πρώτο δεκάλεπτο στις Σέρρες που σε 2 φάσεις του φεύγει στην πλάτη ο Ουαρντα και όταν τελειώνει η φάση φαίνεται στην άκρη του πλάνου να γυρνάει ο Αντρέ. Δε θα πω ποτέ κακή κουβέντα για τον Αντρέ. Τον έχω πολύ ψηλά και θα γράψω ένα σεντόνι μόλις σταματήσει βγαλμένο από την καρδιά μου. Είναι ευθύνη του προπονητή να επιλέγει τη στιγμή που θα τον χρησιμοποιήσει ώστε να μην πληγεί η ομάδα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το καλό για μένα είναι ,ότι έρχονται ψηλωμένοι κ ισως κάνουν το λάθος κ ανοιχτουν,οπότε εκεί έχουμε αντίδοτο,στο τρανζισιον στις αντεπιθέσεις μας.
Μακάρι να ανοιχτούν λίγο,να τους δώσουμε το τυράκι κ να σκοράρουμε πρωτοι με Ντεσποτοφ κ ΣΙΑ.
Μετά όλα θα είναι καλά,για εμάς.
Οπωσδηποτε νίκη κ συνέχιση έως 31 του Μάρτη στην πρώτη θέση.
Δώστε τα όλα κ νικήστε,ματωστε οποιοι παίξετε.
Μακάρι να ανοιχτούν λίγο,να τους δώσουμε το τυράκι κ να σκοράρουμε πρωτοι με Ντεσποτοφ κ ΣΙΑ.
Μετά όλα θα είναι καλά,για εμάς.
Οπωσδηποτε νίκη κ συνέχιση έως 31 του Μάρτη στην πρώτη θέση.
Δώστε τα όλα κ νικήστε,ματωστε οποιοι παίξετε.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .
Έχεις δίκιο οτι έχουμε να λύσουμε πολλά. Όπως είδαμε όμως σε Φιλαδέλφεια και Χαριλαου δεν δινεται ο χρόνος να δουλέψει τα θέματα της η ομάδα με τον Αντρέ μέσα. Σε χτυπάνε εκεί και είσαι κατευθείαν πίσω στο σκορ.giapas έγραψε:Κι εγώ την είδα τη φάση,όντως τον έχασε. Φυσικά μπορεί να δώσει άλλα πράγματα ο Αντρε σε ενα παιχνίδι ειδικών συνθηκών για ένα μικρό διάστημα. Παντως για να είμαι ειλικρινής πιστεύω το παιχνίδι δε θα κριθεί απο τη συμμετοχή του. Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον αρη έχει να λύσει πολύ πιο δομικά προβλήματα της αγωνιστικής του φιλοσοφίας και ψυχολογίας.
Anyway οπως εδειξε και στην Κροατία δεν νομίζω ότι πρόκειται να ξεκινήσει οπότε δε χρειάζεται να το πολυαναλυουμε.
Μια φορά να μην δώσουμε τη μπάλα στον αντίπαλο γίνεται; Μια φορά να κάνει ο καθένας το παιχνίδι του. Και θα το βάλουμε, που θα πάει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το κλασικό κλειστό ματς περιμένω.
Αν μας κάτσει μια φορά ένα γκολ νωρίς με αυτούς, δεν θα έχουμε θέμα .
Φοβάμαι την κούραση και το μυαλό των παιχτών, που σίγουρα θα σκέφτονται και την Πέμπτη.
Αν μας κάτσει μια φορά ένα γκολ νωρίς με αυτούς, δεν θα έχουμε θέμα .
Φοβάμαι την κούραση και το μυαλό των παιχτών, που σίγουρα θα σκέφτονται και την Πέμπτη.
Αυτο ακριβωςJairo έγραψε:Θα αλλάξει σύστημα ο Λουτσεσκου ? Οχι.
Θα αλλάξει νοοτροπία ? Οχι.
Θα αλλάξει τα γουρια του? Οχι.
Θα αλλάξει μήπως κάτι προς το καλύτερο ? Άγνωστο .
Δεν θα αλλάξει τίποτα λεω εγω ο αμπαλος
Άλλη μια φορά θα κάνουμε τα ίδια και τα ίδια περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα .
Ελπιζω τουλάχιστον οι παίκτες να το πάρουν πάνω τους και με κάποιο τρόπο να ξεπατωσουν το βρωμοσκουληκο.
Γερασιμου, αυτό που γράφεις στην τελευταία σου παράγραφο το υπογράφω κι εγώ .
Π.Α.Ο.Κ-Αρης 10/3 21:00 Novasports Prime
Πιστυεω θα ξεκινησεις με Ραφα, Μουργκ και Σβαμπ.
Τωρα δεν ξερω αν βαλει κανενα Δεσποτη στο φορ. Μαλλον για Μπραντον παλυ.
Ισως δουμε και Νασμπεγκ στα στοπερ.
Βιερινια δεν νομιζω οτι χωρα να ξεκινησει βασικος με ολους τους παραπανω.
Τωρα δεν ξερω αν βαλει κανενα Δεσποτη στο φορ. Μαλλον για Μπραντον παλυ.
Ισως δουμε και Νασμπεγκ στα στοπερ.
Βιερινια δεν νομιζω οτι χωρα να ξεκινησει βασικος με ολους τους παραπανω.
Αύριο η νίκη στο ματς είναι εκ των ων ουκ άνευ για πολλούς λόγους (αγωνιστικούς, βαθμολογικούς, ψυχολογικούς, πρεστίζ, κτλ). Δε ξέρω πως θα γίνει, υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να βρουν το πως, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Αν δε κερδίσουμε δε θέλω να σκέφτομαι τη συνέχεια.
Βλεπω λιγο φοβο και προκαταβολικό κράξιμο ως συνεπεια.
Θελετε η ομαδα να μπει να τρώει σίδερα αλλά έχετε είδη πάρει το φτυάρι επ'ώμου μερικοι.
Τα υπόλοιπα αφήστε τα για μετά.
Θελετε η ομαδα να μπει να τρώει σίδερα αλλά έχετε είδη πάρει το φτυάρι επ'ώμου μερικοι.
That's the spirit!Cylon-4 έγραψε:Γ@μηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη
Τα υπόλοιπα αφήστε τα για μετά.