Πριν από τον Σαμάτα έχουν αστοχήσει ο Ντεσπότοφ, ο Οζντόεφ και ο Γιόνι που αν τα έβαζαν θα τελειώνε το παιχνίδι.loukas karadimos έγραψε:Ένας πλανήτης
195 χώρες
Χιλιάδες ποδοσφαιριστές
Εκατοντάδες Σέντερ φορ
Μπατζετ πάνω από εκατομμύριο
Και πας εσυ με Σέντερ φορ από την ποδοσφαιρομάνα τανζανια
Και δεν στηρίζεις το δικό σου παιδί
Αυτό είναι θεία δικη
Και πληρώνεται
βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PablitoV2 την Τετ 21 Φεβ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστός. Και εγώ θεωρώ ότι θα επέλθει η κατάρρευση. Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ψυχολογίας αλλά υστερεί σε νοοτροπία νικητή και δεν έχει φορ ενώ οι άλλοι 3 έχουν. Θα δούμε, καλή μπάλα παίζουμε άμα είμαστε καλά αλλά με την καλή μπάλα κανείς δεν παίρνει κάτι σίγουρα. Πρ'ωτο φαβορι για το πρωτάθλημα είναι ο γαύρος.shogoon έγραψε:Ο οργανισμός θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να ονομαστεί winner. Aπο όπου και να το πιάσεις. Απλά το σημερινό ήταν σαν να βλέπεις δράμα η κωμωδία όπως το πάρει ο καθένας. Ο Σαματα σε σοβαρή ομάδα δεν θα έπαιζε σήμερα και θα είχε έτοιμο αντικαταστατη φορ. Μάλλον μόνοι μας ονειρεύομαστε μεγαλεία. Συγχαρητήρια σε όποιον έχει κουράγιο να δει τα play off.

Μακάρι να είχαν βάλει τον Κοταρσκι να εκτελέσει το 9ο πεναλντι
- navigator11
Προφανώς φταίνε σε όλους όλα τώρα. Καλώς ή κακώς, αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να έχει πάει ποτέ στα πέναλτι. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Το κοράκι κι η παρέα του στο τελείωμα του αγώνα υπήρξαν αισχροί. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που χάνεις 3 φορές την ευκαιρία να πετύχεις ένα πέναλτι και να βρεθείς τελικό. Με έναν εκ των μοιραίων εκτελεστών τον Ντεσπότοφ. Αλλά δε σου έχει δώσει προς το τέλος τουλάχιστον 2-3 καθαρότατες φάσεις υπέρ, που με την αυτονόητη διαχείριση θα είχε λήξει χαλαρά το παιχνίδι χωρίς καν κινδυνεύσει η ομάδα. Επιλέξαμε να αυτοκτονήσουμε ακόμα και έτσι. Συσσωρεύοντας τεράστια κόπωση, σωματική και πρωτίστως ψυχολογική. Κοινώς, φάση ναυάγιο.
Ποτέ δεν ξέρεις. Εγω σκέφτομαι οτι μπορεί και να μας προστάτευσε απόψε η μοίρα
Δεν τολμώ καν να φανταστω να χάναμε στον τελικο 

Επίσης πιο γελοία ομάδα από τον βάζελο δεν υπάρχει. Μόνο κλωτσιά και βουτιά. Στα @@ μου για τον αποκλεισμό, αυτή η ομάδα δεν άξιζε να περάσει.
Αν παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας μια χαρά χτυπάμε πρωτάθλημα.
Βασικά τη νοοτροπία μας πρέπει να δούμε πρώτα και μετά τον φορ (που είναι ανύπαρκτος!). Να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση, εσύ πιστεύεις ότι σήμερα με το ίδιο ματς σε απόδοση με εμάς, ο γάβρος θα πήγαινε παράταση και πέναλτι?thomas Murg έγραψε:Συγνώμη ρε μάγκες αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε αυτό το κωλοπαίιχνιδο εάν εσείς θεωρείτε τη μεγαλύτερη αιτία για τον αποκλεισμό την αστοχία του Σαμάτα είστε επιεικώς άμπαλοι.

Δεν έχω δει το ματς, δούλευα 10 ώρες είδα κάποια πέναλτι, μίκρυνε πολύ η ομάδα σήμερα, είναι δυνατόν να θες ένα πέναλτι για να περάσεις και να το χάνεις 3 φορές; από το καλοκαίρι έλεγα ότι ο σαματά δε κάνει για τίποτα, άμα μπείτε στο ινσταγκραμ του τρώει το βρισιμο της ζωής του. Πρόστιμο στην ομάδα αύριο, και ο σαματά λύση συμβολαίου.
Καλή εμφάνιση σήμερα, θύμισε κάτι από ΠΑΟΚ, αλλά όχι αυτό που είμασταν. Ακόμη ειδα πολύ ατομισμό, ειδικά ο Ντέλιας που δεν πάσαρε στον Ντεσπότοφ. Το να μην υπάρχει στην αποστολή το όνομα του Τζίμα, είναι ΚΟΜΠΛΕΞ του προπονητή που φοβάται μήπως και τον εκθέσει πάλι. Δεν έχω καμία απολύτως εξήγηση και ας φάω μπαν. Κόμπλεξ. Ο Τζίμας παίζει όλες τις θέσεις πίσω από το φορ στην ανάγκη και μάλιστα εξαιρετικά πίσω από το φορ και το έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
Το ποδόσφαιρο παραμένει ένα πολύ άδικο άθλημα. Δεν είναι δυνατόν μετά από 200 χρόνια ποδοσφαίρου να μην έχουν σκεφτεί ότι σε σοβαρό τραυματισμό παίκτη, να μην υπάρχει υπάρχει μια εξτρά αλλαγή. Δηλαδή επιβραβεύβεται το ταγάρι που χτυπάει. Εγώ πιστεύω ότι είχε πρόθεση απο προηγούμενα μαρκαρίσματα που διαμαρτύρονταν κατά του Μπάμπα 2-3 ποδοσφαιριστές του παο, δηλαδή φάνηκε ότι ήταν στοχοποιημένος. Φυσικά δε λέω ότι ήθελαν να το στείλουν στα επίγοντα, αλλά η κεφαλιά ήταν πολύ υπερβολική, όταν ο άλλος έχει τόσο καλύτερη θέση και εσύ είσαι μισό κεφάλι πιο κοντός.
Η διαιτησία πάλι έβγαζε σε εμάς για πλάκα κάρτες. Η κάρτα που πήρε ο Μεϊτε για ένα πολύ μικρό κράτημα, τέτοια μας έκαναν άπειρα σήμερα και σε άλλα ματς και ποτέ δε δίνουν καρτα. Εδώ δεν έδωσαν στον Μάνταλο που κράταγε τον Μεϊτέ για 5-6 βήματα, τραβώντας φανέλα, χέρια, ότι έπιανε. Στο τέλος, υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στο Ντεσπότοφ, που τον πάτησε, τον τραυμάτισε. Εκεί το ματς θα είχε τελειώσει αν μας το έδινε.
Τώρα, πραγματικά δε ξέρω πώς θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Το μόνο θέτικο είναι ότι έχουμε 3 εύκολα σχετικά παιχνίδια. Αν επιστρέψουμε σε 4άρες, μας δίνω αρκετές ελπίδες τουλάχιστον για τη 2η θέση.
Το ποδόσφαιρο παραμένει ένα πολύ άδικο άθλημα. Δεν είναι δυνατόν μετά από 200 χρόνια ποδοσφαίρου να μην έχουν σκεφτεί ότι σε σοβαρό τραυματισμό παίκτη, να μην υπάρχει υπάρχει μια εξτρά αλλαγή. Δηλαδή επιβραβεύβεται το ταγάρι που χτυπάει. Εγώ πιστεύω ότι είχε πρόθεση απο προηγούμενα μαρκαρίσματα που διαμαρτύρονταν κατά του Μπάμπα 2-3 ποδοσφαιριστές του παο, δηλαδή φάνηκε ότι ήταν στοχοποιημένος. Φυσικά δε λέω ότι ήθελαν να το στείλουν στα επίγοντα, αλλά η κεφαλιά ήταν πολύ υπερβολική, όταν ο άλλος έχει τόσο καλύτερη θέση και εσύ είσαι μισό κεφάλι πιο κοντός.
Η διαιτησία πάλι έβγαζε σε εμάς για πλάκα κάρτες. Η κάρτα που πήρε ο Μεϊτε για ένα πολύ μικρό κράτημα, τέτοια μας έκαναν άπειρα σήμερα και σε άλλα ματς και ποτέ δε δίνουν καρτα. Εδώ δεν έδωσαν στον Μάνταλο που κράταγε τον Μεϊτέ για 5-6 βήματα, τραβώντας φανέλα, χέρια, ότι έπιανε. Στο τέλος, υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στο Ντεσπότοφ, που τον πάτησε, τον τραυμάτισε. Εκεί το ματς θα είχε τελειώσει αν μας το έδινε.
Τώρα, πραγματικά δε ξέρω πώς θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Το μόνο θέτικο είναι ότι έχουμε 3 εύκολα σχετικά παιχνίδια. Αν επιστρέψουμε σε 4άρες, μας δίνω αρκετές ελπίδες τουλάχιστον για τη 2η θέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 21 Φεβ 2024, 22:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Δεν εχω ουτε ορεξη ουτε κουραγιο για σχολιασμο..το μονο που θα πω ειναι οτι το παιχνιδι επρεπε να χει τελιωσει στην εκτελεση του ντεσποντοφ..
Γελοία γελοία, αλλά θα πάρει κύπελλο. Εμείς τι θα πάρουμε?paokspren έγραψε:Επίσης πιο γελοία ομάδα από τον βάζελο δεν υπάρχει. Μόνο κλωτσιά και βουτιά. Στα @@ μου για τον αποκλεισμό, αυτή η ομάδα δεν άξιζε να περάσει.

Παιχνίδι για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και δυστυχώς δεν εννοώ την ομάδα αλλά εμάς. Αν νομίζετε ότι το ματς προσφέρετε για χριστοπαναγίες προς τους παίχτες και την ομάδα, καλύτερα να μην ξαναγράψω εδώ μέσα. Δηλαδή, όποιος έζησε το ματς με την Μπάγερν τα ίδια έλεγε για Δαμανάκη και Τσουρέλα;
Δεν μπορώ να θυμώσω, γιατί η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ ανώτερη από αυτό το συνοθύλευμα με τα πράσινα. Δυστυχώς, παρά τα σοβαρά λάθη του προπονητή στον πρώτο αγώνα και τον παραγκωνισμό του Τζίμα για χάρη του Σαμάτα, ο αποκλεισμός οφείλεται κυρίως στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου (αν δεν τελειώνεις τον αντίπαλο η μπάλα σε τιμωρεί). Ο βάζελος σήμερα ήταν από τις χειρότερες ομάδες που παίξαμε φέτος, αντί για 0-3 στην κανονική διάρκεια ήρθε 0-1, το φάγαμε στο τέλος, χάσαμε 3 ευκαιρίες στα πέναλτι να τους τελειώσουμε και μας τέλειωσε εμάς ο Σαμάτα τελικά. Αλλά κάτι τέτοιες βραδιές είναι που μας έκαναν ΠΑΟΚ. Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις.
ΥΓ. Ελπίζω να πάρει το κύπελλο ο Άρης και όχι αυτή η ομάδα απάτη-κατασκεύασμα των media. Και μη μου πείτε για Ευρώπη, εννοείται πως δε δικαιολογείται να μη βγούμε Ευρώπη τερματίζοντας έστω 3οι στο πρωτάθλημα.
ΥΓ. Ελπίζω να πάρει το κύπελλο ο Άρης και όχι αυτή η ομάδα απάτη-κατασκεύασμα των media. Και μη μου πείτε για Ευρώπη, εννοείται πως δε δικαιολογείται να μη βγούμε Ευρώπη τερματίζοντας έστω 3οι στο πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τότε να μην κατεβαίνουμε καθόλουGI4NNEN4 έγραψε:Ποτέ δεν ξέρεις. Εγω σκέφτομαι οτι μπορεί και να μας προστάτευσε απόψε η μοίραΔεν τολμώ καν να φανταστω να χάναμε στον τελικο
-
Αλλο το χάνει και αλλο δεν μπορει ούτε να το εκτελέσει, ας το εκτελούσε σαν άνθρωπος και να μην έπεφτε, άσχετο που εγω πρώτα θα έβαζα τον κοταρσκι και μετά τον σαματα. Αλλά το χούμε σαν ομάδα να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μαςPablitoV2 έγραψε:Πριν από τον Σαμάτα έχουν αστοχήσει ο Ντεσπότοφ, ο Οζντόεφ και ο Γιόνι που αν τα έβαζαν θα τελειώνε το παιχνίδι.loukas karadimos έγραψε:Ένας πλανήτης
195 χώρες
Χιλιάδες ποδοσφαιριστές
Εκατοντάδες Σέντερ φορ
Μπατζετ πάνω από εκατομμύριο
Και πας εσυ με Σέντερ φορ από την ποδοσφαιρομάνα τανζανια
Και δεν στηρίζεις το δικό σου παιδί
Αυτό είναι θεία δικη
Και πληρώνεται