Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
Ναι. Τουλάχιστον η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει πως μόνον οι Vieirinha και Ricardo δεν ακολούθησαν όλη την προπόνηση, αλλά μόνο μέρος της.
Εκτος αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας (ίωση), ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (ανέτοιμος από τον πρόσφατο τραυματισμό του) και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που η κατάστασή του επανεξετάζεται καθημερινά, αλλά παρουσιάζει βελτίωση».
Ε λογικα γιατι μπηκε ο Σαματα, 2 Φορ θα αγωνιστουν.boogeyman77 έγραψε:Ο Τζίμας να υποθέσω λόγω τακτικής είναι έξω και δεν έχει κάτι έτσι;
Το ξεκουραζει για τα χαρτια
Δυσκολούτσικο ματς θέλει προσοχή.
Αν κερδίσουμε εκεί, τότε έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε για δυο αποτελέσματα με χάρτινη και να έχει εκείνη την πίεση.
Αν κερδίσουμε εκεί, τότε έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε για δυο αποτελέσματα με χάρτινη και να έχει εκείνη την πίεση.
Δεν ξερω που να το γραψω:.
Έχω την απορία, τί ωρα φτάνουν στη Μεσήμβρια οι παίκτες που όλοι μένουν ανατολικά, λόγω του fly over. Ξέρω ότι από τις 7 κ μετά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Μήπως οι προπονησεις ξεκινούν πχ 11.00, ώστε να ξεκινουν 10 απο τα σπιτια τους?
Έχω την απορία, τί ωρα φτάνουν στη Μεσήμβρια οι παίκτες που όλοι μένουν ανατολικά, λόγω του fly over. Ξέρω ότι από τις 7 κ μετά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Μήπως οι προπονησεις ξεκινούν πχ 11.00, ώστε να ξεκινουν 10 απο τα σπιτια τους?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλημέρα και ΚΑΛΟ μήνα να έχουμε,με ΥΓΕΙΑ πάνω από ολα
Να μας μπει καλά ο Φλεβάρης,αλλά και να μας βγει καλά.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ βάλτους μες τα δίχτυα και τελείωνε τους,χωρίς τραυματισμούς.
Κ μετά έρχεται η ΑΝΟΙΞΗ.
Τον Ατρόμητο να κερδίσω,ακόμη και με μισό μηδέν.
Να μας μπει καλά ο Φλεβάρης,αλλά και να μας βγει καλά.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ βάλτους μες τα δίχτυα και τελείωνε τους,χωρίς τραυματισμούς.
Κ μετά έρχεται η ΑΝΟΙΞΗ.
Τον Ατρόμητο να κερδίσω,ακόμη και με μισό μηδέν.
τσαφ- τσουφ,τσαφ τσουφ
το τραινο περνα
ωρα γ@μιολα ο Π.Α.Ο.Κ. παν΄απ΄ολα
το τραινο περνα
ωρα γ@μιολα ο Π.Α.Ο.Κ. παν΄απ΄ολα
Πράγματι δέν περνάει η ώρα.
Πιστεύω θα περάσουμε τραίνο απόψε. Αυτοί θα παίξουν όλοι πίσω για να κρατήσουν το μηδέν αλλά δεν νομίζω οτι μπορούν να το κάνουν. Πρόβλεψη 0-3 ...
Πιστεύω θα περάσουμε τραίνο απόψε. Αυτοί θα παίξουν όλοι πίσω για να κρατήσουν το μηδέν αλλά δεν νομίζω οτι μπορούν να το κάνουν. Πρόβλεψη 0-3 ...
-
- Επικοινωνία:
Το τραίνο θα συνεχίσει έστω και με μισό μηδέν.Προσωπικη πρόβλεψη πως σήμερα θα κάνει όργια ο Taison και θα σκοράρουν Murg & Samatta!
Πιο δύσκολο από άλλες φορές φαίνεται το σημερινό...Εμείς ξεκούραστοι βέβαια,αυτοί θα είναι λίγο κουρασμενοι...Εν ολίγοις βλέπω να φεύγει ο Ίλιτς 

-
- Mr Ξερόλας 2019
Να είστε μετριοφρωνες στα του αγωνα,για να φύγει τελικά ο Ίλιτς.
Νίκη όπως κι αν έρθει,εσείς πείτε με μισό γκολ και ας έρθει κ θρίαμβος.
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια.....
ΔΥΟ φορές την εβδομάδα.........(αλήθεια πότε θα έρθει πάλι)
Νίκη όπως κι αν έρθει,εσείς πείτε με μισό γκολ και ας έρθει κ θρίαμβος.
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια.....
ΔΥΟ φορές την εβδομάδα.........(αλήθεια πότε θα έρθει πάλι)
- ΑποστόληςΑ
Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Προσοχή μην δώσουμε δικαιώματα, όπως με Taison στον αγώνα με βάζελο. Ο Κουμπαράκης θα αγρυπνεί για να εξαντλήσει την αυστηρότητά του μ' εμάς, καλώντας τον διαιτητή όταν υπάρχει ένδειξη πέναλτυ στο 5% και μη καλώντας τον διαιτητή όταν η ένδειξη είναι κάτω του 95%.
Οι κίτρινες κάρτες δεν θα δοθούν, όπως και τα υπέρ μας φάουλ έξω από την περιοχή, εκτός και αν είναι εξώφθαλμα.
Οι κίτρινες κάρτες δεν θα δοθούν, όπως και τα υπέρ μας φάουλ έξω από την περιοχή, εκτός και αν είναι εξώφθαλμα.
- kataramenos5
Η ομαδα στο χορταρι δε πρεπει να ασχολειται με τα κορακια γιατι αυτο σε δηλητηριαζει σου χαλαει τη συγκέντρωση και την ηρεμια.Ας ασχοληθει η διοικηση μ αυτο .
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- abc_o_ karpouzas
Rexaris έγραψε:Δυσκολούτσικο ματς θέλει προσοχή.
ετσι....
τοτε η αεχ θα ερθει εδω για 1 αποτελεσμα και εαν το θελει πρεπει να...ανοιχτειααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχα
τοτε να δουμε και εμεις ποσα απιδια μπορουν να βαλουν μεσα στο σακκο....
Απίστευτα σημαντικό παιχνίδι σήμερα, μόνο νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι και να πάμε με φορά στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Μακάρι να κάνει και κανένα δώρο ο Αστέρας αλλά δεν πολύ ελπίζω.
Αν πάμε στο ντέρμπι με αεκ στο +2 πάντως δε νομίζω ότι θα θέλουν μόνο νίκη, μια χαρά θα τους αρκεί και το Χ που τους κρατάει σε απόσταση αναπνοής, με εμάς να έχουμε ακόμα.ενα ντέρμπι και πιεσμένο πρόγραμμα στα πλέι οφ λόγω Ευρώπης.
Αν πάμε στο ντέρμπι με αεκ στο +2 πάντως δε νομίζω ότι θα θέλουν μόνο νίκη, μια χαρά θα τους αρκεί και το Χ που τους κρατάει σε απόσταση αναπνοής, με εμάς να έχουμε ακόμα.ενα ντέρμπι και πιεσμένο πρόγραμμα στα πλέι οφ λόγω Ευρώπης.