ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
26
21%
Kędziora
1
1%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
11
9%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meïté
57
46%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
16
13%
A. Živković
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
13
10%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antonio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λύρατζης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
don PAOK

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ για τη νίκη και το ντορτι. Ο πας πολύ κακή ομάδα.

Όπως τα λέει ο γκοσπι. Μεσο-αμυντικα έχουμε θέμα και με καλύτερες ομάδες θα το πληρώσουμε. Όπως έγινε και με τον αρη πχ. Μπαίνουμε χαλαρά στην αρχή του παιχνιδιού και μέχρι να ρολαρει η μηχανή τρώμε 2-3 φάσεις από λάθη.

Μβπ Μπαμπα που ξεκλείδωσε το ματς με 3ο γκολ σε 3 παιχνίδια.

ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μαξίμοβιτς Μειτε για ντέρμπι θα ήταν τρομερή δυάδα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για κάποιο λόγο , μέχρι και το 3-0 δε νομίζω ότι ήταν χτες ένα από τα καλά μας παιχνίδια.

Το στηρίζω γιατί οι άλλοι βγήκαν 2-3 φορές τετ α τετ και στην επίθεση δεν είχαμε πολλούς επιτυχημένους συνδυασμούς όπως άλλες περιπτώσεις.

3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση.

Πόσο πιο δυνατά μας έπαιξε ο ρούλης ( και καλά έκανε) σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουμε παίξει το τελευταίο δίμηνο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει το προπονητή. Δε γίνεται σε ντέρμπυ το πλάνο νίκης να είναι μπαίνω με τη μπάλα στα δίχτυα. Στα πιο μικρά ματς, δείχνουμε να παίζουμε καλά όμως οι σοβαρές ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να μπαίνεις με τριγωνάκια στη περιοχή τους.

Με πόσο χαμηλή ένταση σε φάση ανάπτυξης παίζουμε. Είναι ο μειτε, είναι οδηγίες, είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση ότι κάπως-κάπου-κάποτε θα βρούμε το γκολ? Είναι οι συνεδρίες γιογκα και το ζεν μας που δε θέλουμε να χαλάσουμε; Δε ξέρω, ώρες ώρες βαριέμαι να μας βλέπω να περπατάμε. Ο μειτε ειλικρινά δείχνει να σηκώνει ένα τσουβάλι τσιμέντο στους ώμους του και να παίζει.

Το αριστερό τους μπακ που έκοψε πολλές φορές το δεσπότη. Γρήγορος , τσαμπουκάς, Έλληνας και μορφή εμφανισιακά.

Πάμε για 2αδα αγώνων που καλά είναι να καθαρίσουμε εύκολα χωρίς τραυματισμούς.
Ο μπέος δυστυχώς πατάει σε πολλές βάρκες ταυτόχρονα και το ματς εκεί θα είναι αίμα κι άμμος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ευτυχώς έχουμε Baba στον ΠΑΟΚ και όχι στο Copa Africa. Για μένα ο καλύτερος του πρώτου ημιχρόνου και αυτός που ξεκλείδωσε τον αγώνα, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε κάποιος αδελφός πρωτύτερα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

markos4 έγραψε:Ντέλιας στον Λουτσεσκου...
Coach θέλω να παίζω περισσοτερο δώστε με δανεικό να πάρω παιχνίδια, δεν μου φτάνουν τα 20λεπτα.
Λουτσεσκου: είσαι άτυχος έπεσες πάνω στον Μουργκ,δεν γίνετε να βγει από την 11αδα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
κ καποιος ακομα εγραψε κατι αναλογο στο νημα του αγωνα. Που να μην ηταν πρωτος σε χρονο συμμετοχης ο ντελιας τι θα λεγαμε. αν υπαρχει κατι που δεν μπορει κανενας να προσαψει κ στο παραμικρο φετος στον λουτσεσκου ειναι η διαχειρηση του χρονου των παικτων ( rotation ). Ειναι στιγμες που αναρωτιεμαι αν βλεπετε τα παιχνιδια ή λετε για να λετε καποιοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Δευ 15 Ιαν 2024, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

giapas έγραψε:Για κάποιο λόγο , μέχρι και το 3-0 δε νομίζω ότι ήταν χτες ένα από τα καλά μας παιχνίδια.

Το στηρίζω γιατί οι άλλοι βγήκαν 2-3 φορές τετ α τετ και στην επίθεση δεν είχαμε πολλούς επιτυχημένους συνδυασμούς όπως άλλες περιπτώσεις.

3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση.

Πόσο πιο δυνατά μας έπαιξε ο ρούλης ( και καλά έκανε) σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουμε παίξει το τελευταίο δίμηνο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει το προπονητή. Δε γίνεται σε ντέρμπυ το πλάνο νίκης να είναι μπαίνω με τη μπάλα στα δίχτυα. Στα πιο μικρά ματς, δείχνουμε να παίζουμε καλά όμως οι σοβαρές ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να μπαίνεις με τριγωνάκια στη περιοχή τους.

Με πόσο χαμηλή ένταση σε φάση ανάπτυξης παίζουμε. Είναι ο μειτε, είναι οδηγίες, είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση ότι κάπως-κάπου-κάποτε θα βρούμε το γκολ? Είναι οι συνεδρίες γιογκα και το ζεν μας που δε θέλουμε να χαλάσουμε; Δε ξέρω, ώρες ώρες βαριέμαι να μας βλέπω να περπατάμε. Ο μειτε ειλικρινά δείχνει να σηκώνει ένα τσουβάλι τσιμέντο στους ώμους του και να παίζει.

Το αριστερό τους μπακ που έκοψε πολλές φορές το δεσπότη. Γρήγορος , τσαμπουκάς, Έλληνας και μορφή εμφανισιακά.

Πάμε για 2αδα αγώνων που καλά είναι να καθαρίσουμε εύκολα χωρίς τραυματισμούς.
Ο μπέος δυστυχώς πατάει σε πολλές βάρκες ταυτόχρονα και το ματς εκεί θα είναι αίμα κι άμμος.
Το οτι δεν πιεζουμε να κανουμε φασεις απλα για να κανουμε κ εχουμε την υπομονη να κανουμε καλες φασεις ειναι η δικη μου οπτικη κ οχι χαμηλή ένταση σε φάση ανάπτυξης. Αυτο φαινεται κ απο τον μικρο αριθμο τελικων σε σχεση με τους αλλους κ ταυτοχρονα τα περισσοτερα γκολ.

ο μειτε εχει αυτο το αργο στυλ αλλα δυσκολα χανει την μπαλα, βλεπει γηπεδο κ κυριαρχει.
Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος «γεμίζει» το κέντρο του ΠΑΟΚ και συνθέτει ένα καλό δίδυμο με τον Οζντόεφ, εκτός από το γκολ που πέτυχε φυσικά, είχε μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι των ασπρόμαυρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο θηριώδης χαφ είχε 103 επαφές με την μπάλα, εκ των οποίων 85/89 πετυχημένες πάσες με τις δύο να είναι «κλειδιά», μέτρησε 2/2 μακρινές μπαλιές και 9/11 κερδισμένες μονομαχίες. Έχασε την κατοχή μόνο πέντε φορές, ενώ την επανέκτησε άλλες τόσες. Τέλος, όπως φαίνεται και από το heatmap του, ήταν παρών σχεδόν σε κάθε γραμμή του γηπέδου, δίνοντας βοήθειες στους συμπαίκτες του, όπου και όποτε αυτοί τις χρειάζονταν.
Το αριστερο μπακ που εκανε ματς καριερας εκτος οτι εκοψε τον δεσποτη θυμασαι να περναει τη σεντρα? ενα μονοδιαστατο μπακ που επαιζε λες κ ηταν σε τελικο μουντιαλ.
Οπου κ να παταει ο μπεος θα αρπαξει 3 ευκολα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως είναι απίστευτες και οι ευκαιρίες που χάσαμε χτες.

Άνετα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον άλλα 3 γκολ

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις, καλό είναι να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας πιθανές ισοβαθμίες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Nikos 74 έγραψε:Το paokmania έβαλε λάθος ψηφοφορία!
Εγώ θα το διορθώσω με νέα, σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο φόρουμ.
Ο Μπακαδήμας είναι:
Α) Ο Γιοκαρίνης;
Β) Ο Παταπούφας;
Γ) Η Γερασιμίδου σαν "Βαμβακούλος και η γκολάρα του";
Δ) Ο Βαλτεράμα ;
Ε) Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας;
ΣΤ) Ο Μπισεσβαρ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι χθες χάσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες:
Ο Τζίμας έχασε μια αρκετά καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μια πολύ μεγάλη στο β΄.
Ο Kedziora δεν μπόρεσε από 2 μέτρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στο β΄.
Ο Brandon έχασε 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο β΄.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

markos4 έγραψε:Ντέλιας στον Λουτσεσκου...
Coach θέλω να παίζω περισσοτερο δώστε με δανεικό να πάρω παιχνίδια, δεν μου φτάνουν τα 20λεπτα.
Λουτσεσκου: είσαι άτυχος έπεσες πάνω στον Μουργκ,δεν γίνετε να βγει από την 11αδα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα σοβαρά;

Nikos 74 έγραψε:Το paokmania έβαλε λάθος ψηφοφορία!
Εγώ θα το διορθώσω με νέα, σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο φόρουμ.
Ο Μπακαδήμας είναι:
Α) Ο Γιοκαρίνης;
Β) Ο Παταπούφας;
Γ) Η Γερασιμίδου σαν "Βαμβακούλος και η γκολάρα του";
Δ) Ο Βαλτεράμα ;
Ε) Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας;

Άντε ρε και τρόμαξα! :mrgreen:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ο κούλιε έκανε πράγματι κακό παιχνίδι. όπως επίσης έχω διαπιστώσει την αργή του επιτάχυνση. θα είναι κρίμα για αυτό το παιδί να μην βελτιώσει αυτό το κομμάτι της αδυναμίας του.
η ομάδα παραμένει ομάδα και προπάντων οικογένεια. το δείχνει και ξεχωρίζει.
πάμε στο επόμενο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Κουλιεράκης είναι μόνο 20 ετών, όχι 30-31 και πρέπει να δουλέψει πάνω στον τομέα της ταχύτητας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, είναι θέμα θέλησης και επιλογών του προπονητικού team. Τα προσόντα του και ειδικά τα σωματικά είναι πάρα πολλά και με σωστή δουλειά θα φτάσει πολύ ψηλά.
Χθες ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το πως ο επιθετικός του ΠΑΣ με την μπάλα στα πόδια τον άφησε πίσω. Τώρα στα ντέρμπι και κύρια κόντρα στον Λιβάι, δεν ξέρω τι θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Υπαρχουν πραγματακια π μπορουν να βελτιωθουν περισσοτερο, κυριως αμυντικα, αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ειμαστε παλι πρωτοι κ αυτο ειναι π μετραει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]wnmAcuXYTnA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος και από εδώ

Μβπ ο Μειτε