ΠΑΟΚ - Helsinki 4 - 2 , Σχόλια και παραλειπόμενα
- thomas Murg
Re: ΠΑΟΚ - Helsinki 4 - 2 , Σχόλια και παραλειπόμενα
Μπαλάρα! Υπήρχαν στιγμές που χάθηκε το τόπι.
Η μόνη παραφωνία ο Εκόγκ. Μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα του. Καθήμενος στην 7 τον έβλεπα σε όλο το πρώτο ημίχρονο σε πρώτο πλάνο. Παίζει να μην έκανε ένα κοντρόλ χωρίς να του φύγει έστω και λίγο η μπάλα.
Ο Οζντόεφ είναι φαντομάς. Εκεί που αναρωτιέσαι εάν παίζει πάρε το γκολάκι.
Η μόνη παραφωνία ο Εκόγκ. Μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα του. Καθήμενος στην 7 τον έβλεπα σε όλο το πρώτο ημίχρονο σε πρώτο πλάνο. Παίζει να μην έκανε ένα κοντρόλ χωρίς να του φύγει έστω και λίγο η μπάλα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
thomas Murg έγραψε:Μπαλάρα! Υπήρχαν στιγμές που χάθηκε το τόπι.
Ναι αλλά εσύ μέσα σε 5 λεπτά,το κάνεις το γκολακι σου με πανομοιότυπο τροπο(όπως με Σέρρες νομίζω) και ξανά με το κακό σου ποδαρ.
- ΑποστόληςΑ
Συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας;theo-drama έγραψε: ...τα εισητηρια του σαγώνα ήταν 13.696 με την Ελσίνκι.
- ΑποστόληςΑ
Στη φάση του 1-1 λες ότι ο βραδύπους (Meite) δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και εκεί που την χάνει, την ξανακερδίζει όπως μόνον αυτός μπορεί, την αλλάζει με τον Taison και δίνει την απρόσμενη ασίστ. Σεντράρει δηλαδή εκεί που κανείς δεν περιμένει, γιατί όλοι θεωρούν ότι θα πασάρει εντός της περιοχής.
Ποιοτικός παίχτης ο Μειτε κύριε Αποστολη .
Μπαλαρα παίζουμε μεσοεπιθετικα ώρες ώρες κρύβεται το τόπι.
Αν διορθωθεί το πρόβλημα αμυντικά είτε με ομαδική δουλειά είτε αν ανεβεί κατακόρυφα η απόδοση του Εκονγκ ειτε με κάποιες μεταγραφές δεξι μπακ στόπερ πχ είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος .
Ωραίο γκολακι το πρώτο της ελσινκι . Πολύ καλός παίχτης. Πάρτε τον
Μπαλαρα παίζουμε μεσοεπιθετικα ώρες ώρες κρύβεται το τόπι.
Αν διορθωθεί το πρόβλημα αμυντικά είτε με ομαδική δουλειά είτε αν ανεβεί κατακόρυφα η απόδοση του Εκονγκ ειτε με κάποιες μεταγραφές δεξι μπακ στόπερ πχ είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος .
Ωραίο γκολακι το πρώτο της ελσινκι . Πολύ καλός παίχτης. Πάρτε τον
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας;theo-drama έγραψε: ...τα εισητηρια του σαγώνα ήταν 13.696 με την Ελσίνκι.
Σίγουρα ναι,γιατί στον αγώνα με την Άιντραχτ στην Τούμπα είχαμε(όπως γράφει το φλασκορε) ήταν 21.549 εισητηρια κομμενα,οπότε δεν ήταν έξτρα τα διαρκείας εκεί,γιατί θα πηγαίναμε γύρω στις 33.000,πάνω από την χωρητικοτητα της Τούμπας,που ειναι 28.700.
- john4serres
Εεε;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη φάση του 1-1 λες ότι ο βραδύπους (Meite) δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και εκεί που την χάνει, την ξανακερδίζει όπως μόνον αυτός μπορεί, την αλλάζει με τον Taison και δίνει την απρόσμενη ασίστ. Σεντράρει δηλαδή εκεί που κανείς δεν περιμένει, γιατί όλοι θεωρούν ότι θα πασάρει εντός της περιοχής.

O Meite έχει κάνει φοβερή ενέργεια στο 1-1. Τι να λέμε τώρα.
- john4serres
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την χθεσινή νίκη.
Τη Τρίπολη και τη Κηφισιά να κερδίσω.

Τη Τρίπολη και τη Κηφισιά να κερδίσω.

Μετά από έναν μήνα απουσίας και άγνοιας για κάθε δρώμενο... επέστρεψα στην παρέα και απολαμβάνοντας τι νίκη, την αύρα,την λαχτάρα για κάθε τι ασπρόμαυρο νιώθω ευτυχισμένος για τα πεπραγμένα!!!
Ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!!!
Ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!!!
- ΑποστόληςΑ
Τι ε;john4serres έγραψε:Εεε;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη φάση του 1-1 λες ότι ο βραδύπους (Meite) δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και εκεί που την χάνει, την ξανακερδίζει όπως μόνον αυτός μπορεί, την αλλάζει με τον Taison και δίνει την απρόσμενη ασίστ. Σεντράρει δηλαδή εκεί που κανείς δεν περιμένει, γιατί όλοι θεωρούν ότι θα πασάρει εντός της περιοχής.![]()
O Meite έχει κάνει φοβερή ενέργεια στο 1-1. Τι να λέμε τώρα.
Ναι, κάνει φοβερή προσπάθεια, αλλά στο ξεκίνημά της φαίνεται να την χάνει,λόγω αργοπορίας. Κι εκεί που λες βρε τον βραδύποδα την έχασε πάλι, τσουπ την ξανακερδίσει.
- Amsterdamer_87
highlights για τους μεταναστες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... ok-vs-hjk/
Με ένα login στο site της UEFA, βλέπεις τα γκολ (όχι highlights) αν είσαι Έλληνας μετανάστης. YouTube τίποτα, στα sites δεν παίζει το glomex. Θέλει VPN.
https://streamable.com/ab8aiv
αν δεν πρεπει παρακαλω να το σβήσετε, καταδικάζω το ποστ μου και δηλώνω μετανοιωμένος.
Κοίτα να δεις Ρ κοσμοτε πάλι ποιος έχει τα περισσότερα views στα highlights. Για αν δούμε θα δώσει στο επόμενο τηλεοπτικό προσφορά 2-3 εκατομμύρια κάτω απτους άλλους γιατί έχουν τόσο διαφορά στην εμπορικοτητα;
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει για τον παίχτη !Amsterdamer_87 έγραψε:Μειτε !!!
Ο Γουωλτερ Μπερυ του ποδοσφαιρου..
Αν και σαν τον Τρουθ ουδείς
''hasio_john έγραψε:Συγνώμη για να καταλάβω γιατί τώρα μιλάς ξεκάθαρα και όχι με γρίφους...kataramenos5 έγραψε:Στιγμες που κραταν ολοκληρο καλοκαιρι.Ασε ρε Χασιο.Ψαξτε δικαιολογιες να αισθανεστε καλυτερα..Καταλαβαινω τον εκνευρισμο μετα απο ενα στραβο αποτελεσμα αλλα η πριονοκορδελα που τους περασαμε ηταν ανεπαναληπτη και διαρκειας.
Με βάζεις δηλαδή εμένα προσωπικά σε κάποια ομάδα / μερίδα οπαδών που θέλαμε το κακό της ομάδας έτσι στο άσχετο τώρα σε μια τόσο όμορφη στιγμή?Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε εδώ ρε συ, αυτό έχεις/ έχετε καταλάβει.
Για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα γιατί αυτά είναι βαριά τώρα και πραγματικά πάλι καλά που μου τα λες από απόσταση και για να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας άδικα, αποχωρώ τελείως από το ΠΑΟΚμανια.
Δεν φταις εσύ, μην νιώθεις τύψεις, απλά το σκεφτόμουν καιρό, το είχα αναφέρει εξάλλου ξανά ότι κάτι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στο φόρουμ, κάτι έχει πάει στραβά, κάτι τουλάχιστον που εμένα προσωπικά για δικούς μου λόγους δεν αρέσει.
Σας ευχαριστώ όλους για την φιλοξενία, περάσαμε καλά, γελάσαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, αλλά γουστάραμε στην τελική!!![]()
Θα παρακολουθώ αθόρυβα εννοείται, αλλά παρακαλώ να σβηστεί το προφίλ μου.
Καλό βράδυ!
Δε νομιζω να εννοουσε εσενα συγκεκριμενα,πιο πολυ για γενικο σχολιο μου φανηκε.Ελα,πανω στα νευρα ολοι γραφουμε μ@λακιες -να σου πω κιολας δε θυμαμαι να εγραψες κατι τραγικο το καλοκαιρι,σε σχεση με διαφορα αλλα μαργαριταρια- εγω να δεις τι π@παριες εχω γραψει,και ηθελα να φυγω κιολας.
ΠΑΜΕ μωρε,αντε να ξεκολλαμε λιγο,ΟΛΟΙ μας.Ξεκιναει ωραιο ταξιδι,μη στεναχωριομαστε χωρις λογο.