Aberdeen - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Aberdeen - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ο κόραξ αν δεν τους άφηνε το ξύλο, θα ήταν ένα 0-4 χαλαρό
με ροτέσιο να ούμε...
έτσι όπως εξελίχθηκε το ματσάκιον και με το χ ήμουν ευχαριστημένος.΄
MVP Κωνσταντελίνιο γιατί τους χάζεψε 3-4 φορές. Τόμας-Τάισον σε πολύ κακή βραδιά,
καλά για τον Σοάρες δεν περιμένεις και πολλά.
Λογικό το 2-3 φόρεσε ο Λούτσε την σκουφάρα....
με ροτέσιο να ούμε...
έτσι όπως εξελίχθηκε το ματσάκιον και με το χ ήμουν ευχαριστημένος.΄
MVP Κωνσταντελίνιο γιατί τους χάζεψε 3-4 φορές. Τόμας-Τάισον σε πολύ κακή βραδιά,
καλά για τον Σοάρες δεν περιμένεις και πολλά.
Λογικό το 2-3 φόρεσε ο Λούτσε την σκουφάρα....
hasio_john έγραψε:Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ματς μάγκες...
Έχω μουδιάσει ολόκληρος.
Να ρωτήσω μόνο, ήταν πέναλτι για τους Σκοτζέζους και μας την χάρισε το βαρ?
Στα παπαρια μας βέβαια!
Θεωρώ πως υπάρχει καθαρό πέναλτι από τον αρχηγόblack death έγραψε:Ρε παιδια, ας μου εξηγησει κάποιος γιατι καποια κοματια εχασα. Γιατι κλαιγεται ο σκωτσεζος για πεναλτι που δεν τους έδωσε σε παρομοια φαση;
Θυμισε 2019 μαγκες
Θυμιζε γκολ στο Αγρινιο
Ανατριχιλα
Θυμιζε γκολ στο Αγρινιο
Ανατριχιλα
CCCP έγραψε:Οι ξεφτιλες που βγηκαν να κραξουν τον ραζβαν στο θρεντ του ματς θα βγουνε να πουνε καμια συγνωμη?
Οχι για το κραξιμο αλλα για το γνωστο εμετικο υφος των σχολιων.

περίμενε αδερφέ...
ο πόνος είναι μεγάλος
-
Όλα λάθος και όλα σωστά. Κρίμα για τον Κωνσταντελια σήμερα μπορούσε να τον μνημονεύουμε για χρόνια . Και εκεί που λες πουτανα μπάλα ,σε ένα τέταρτο στα δίνει όλα. Μπράβο στην ομάδα σοβαρότητα και θα βγει αήττητη από τον όμιλο.
Πάμε για δύο τελικούς ...
Πάμε για δύο τελικούς ...
Δεν υπαρχει πεναλτι για τους σκοτσεζους γιατι ο Βιειρινια μπαινει αναμεσα απο τον επιθετικο και τη μπαλα και την κανει δικη του
Επαφει ποδι με ποδι υπαρχει φυσικα και αν δεν εμπαινε σωστα ο Βιειρινια ετσι απο το πλαι ωμο με ωμο δηλαδη, θα ηταν φυσικα πεναλτι. Ισως και να ηταν και λιγο τυχερος ο Αντελινο.
Επαφει ποδι με ποδι υπαρχει φυσικα και αν δεν εμπαινε σωστα ο Βιειρινια ετσι απο το πλαι ωμο με ωμο δηλαδη, θα ηταν φυσικα πεναλτι. Ισως και να ηταν και λιγο τυχερος ο Αντελινο.
- kataramenos5
Εγω πηγα και γύρισα .Μου λεει το διαβολακι γυρνα σε ζητανε υπαρχει προβλημαpgetsos έγραψε:Θα πεθάνουμε καμία μερα
- Kabamaru11
Το πρωτο μας γκολ,περασε η μπαλα απο το τακλιν του Σκωτσεζου λες κ ηταν αορατος,στο δευτερο γκολ εγινε κοντρα το σουτ του Αντελινο και μετα πεναλτυ στο τελευταιο δευτερολεπτο.......επειτα απο το σημερινο,ειμαι σιγουρος......ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ,εμεις θα το σηκωσουμε μεσα στην Φιλαδελφεια!
Ένα δίκιο το έχειςBlackgr4 έγραψε:Καμία πίστη στην ομάδα, καμία πίστη στους παίκτες, καμία πίστη στον προπονητή (καλά αυτόν τον έχετε πουλήσει εδώ και χρόνια).
Αυτοί είστε. ΕΊΣΤΕ, ΔΕΝ είμαστε.
Χίλια άτομα μέσα στο ψωλόκρυο, να παλεύουν να ενισχύσουν την ομάδα μας τρεις ώρες και εσείς για δυο στραβοκλοτσιές τις άμυνας και ένα δοκάρι πουλάτε τους πάντες και τα πάντα σε χρόνο μηδέν.
Εντάξει είμαστε τώρα;
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΒΛΕΠΩ ΈΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΟΧΤΩ ΚΕΦΆΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
επειδή ήταν η μπάλα διεκδικήσιμη και ο Βιερίνια είχε ελάχιστο αβανταζ στην κατοχή πιστεύω για αυτό.pgetsos έγραψε:hasio_john έγραψε:Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ματς μάγκες...
Έχω μουδιάσει ολόκληρος.
Να ρωτήσω μόνο, ήταν πέναλτι για τους Σκοτζέζους και μας την χάρισε το βαρ?
Στα παπαρια μας βέβαια!Θεωρώ πως υπάρχει καθαρό πέναλτι από τον αρχηγόblack death έγραψε:Ρε παιδια, ας μου εξηγησει κάποιος γιατι καποια κοματια εχασα. Γιατι κλαιγεται ο σκωτσεζος για πεναλτι που δεν τους έδωσε σε παρομοια φαση;
Και να το έδινε θα λέγαμε σωστό, επαφή υπάρχει πάντως
RespectΜπαρκαρούτσος έγραψε:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗ
[youtube]XEObWcIt7eM[/youtube]

Κι εγώ έτσι την είδα τη φάση. Ότι πρόλαβε να πάρει καλύτερη θέση ο βιειρινια.CCCP έγραψε:Δεν υπαρχει πεναλτι για τους σκοτσεζους γιατι ο Βιειρινια μπαινει αναμεσα απο τον επιθετικο και τη μπαλα και την κανει δικη του
Βέβαια κι αν το έδεινε δε θα πέφταμε από τα σύννεφα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 26 Οκτ 2023, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Αγιος Δημητριος τα εβαλε τα γκολKabamaru11 έγραψε:Το πρωτο μας γκολ,περασε η μπαλα απο το τακλιν του Σκωτσεζου λες κ ηταν αορατος,στο δευτερο γκολ εγινε κοντρα το σουτ του Αντελινο και μετα πεναλτυ στο τελευταιο δευτερολεπτο.......επειτα απο το σημερινο,ειμαι σιγουρος......ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ,εμεις θα το σηκωσουμε μεσα στην Φιλαδελφεια!

Κοιτάξτε "γύρω σας" να δείτε ποιοι λείπουν. Ο καθένας τους έχει 10 σχόλια κραξίματος και ειρωνείας στο Live.
Ο Σβαμπ έτσι, ο Βιερίνια αλλιώς, που πας με Μπράντον, Ρουμάνε κάνε αλλαγές, Ρουμάνε άχρηστε και ένα σωρό.
Όλα αυτά για δυο γαμημένα λάθη της άμυνας. Πιο αστεία πεθαίνεις. Που απλά να έβαζε το μαγικό ο Ντέλιας και θα έληγε 0-4.
Να βλέπεις χίλια άτομα μέσα στη παγωνιά να στηρίζουν την ομάδα για τρεις ώρες και να βλέπεις εδώ μέσα να πέφτει η χολή αβέρτα.
Ποιος ο λόγος; Η ιντερνετική δικαίωση για το πόσο κακός προπονητής είναι ο Λουτσέσκου; Να τα βράσω όλα γ@μώ τη μιζέρια μου.
Δεν βρίζω για να μην χαρίσω το ban μου. Μακάρι να μπορούσα. ΜΑΚΆΡΙ.
Ξαναλέω: Κοιτάξτε "γύρω σας" να δείτε ποιοι λείπουν.
Ο Σβαμπ έτσι, ο Βιερίνια αλλιώς, που πας με Μπράντον, Ρουμάνε κάνε αλλαγές, Ρουμάνε άχρηστε και ένα σωρό.
Όλα αυτά για δυο γαμημένα λάθη της άμυνας. Πιο αστεία πεθαίνεις. Που απλά να έβαζε το μαγικό ο Ντέλιας και θα έληγε 0-4.
Να βλέπεις χίλια άτομα μέσα στη παγωνιά να στηρίζουν την ομάδα για τρεις ώρες και να βλέπεις εδώ μέσα να πέφτει η χολή αβέρτα.
Ποιος ο λόγος; Η ιντερνετική δικαίωση για το πόσο κακός προπονητής είναι ο Λουτσέσκου; Να τα βράσω όλα γ@μώ τη μιζέρια μου.
Δεν βρίζω για να μην χαρίσω το ban μου. Μακάρι να μπορούσα. ΜΑΚΆΡΙ.
Ξαναλέω: Κοιτάξτε "γύρω σας" να δείτε ποιοι λείπουν.