Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 26/10 22:00 CosmoteSports
Re: Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 26/10 22:00 CosmoteSports
ε ναι και κάνεις προσευχές να παίξει κανα πεντάλεπτο δίχως να κολλήσει!
και είναι και ...παράνομο!
και είναι και ...παράνομο!

Με ξένο λινκ αγγλική μετάδοση όμορφα και πολιτισμένα. Γλυτώνουν και τα αυτιά σου
Ευχαριστώ αδερφέ. Βρηκα και στο σαιτ της ΠΑΕ μαγαζια που είχανε paoktv αρα μπορει να ειναι ΠΑΟΚια οι ιδιοκτητες, οποτε θα παω να τσεκαρω. Ριξε μια ματια αν και απ οτι βλεπω μονο μεσα στις πολεις εχει Ρέθυμνο-Χανια: https://www.paokfc.gr/paok-tv-official-hotspots/Χωρικός έγραψε:Στο Ηράκλειο αν κάνεις μια γύρα κάπου θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ που είμαι μεταξύ χανίων και ρεθυμνου στη μέση του πουθενά πού στο καλό θα βρώ;;Daskalos_4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια! Γνωριζει κανεις μερος στο Ηρακλειο Κρητης για να δω τη ματσαρα; μιας που παιζει και ο βαζελος παραλληλα ρωταω... Ευχαριστώ!
στο μαγαζι του Πιτσου,στην Ικαρων ή καπου εκει κονταDaskalos_4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια! Γνωριζει κανεις μερος στο Ηρακλειο Κρητης για να δω τη ματσαρα; μιας που παιζει και ο βαζελος παραλληλα ρωταω... Ευχαριστώ!
ρωτα και θα σου πουν
-
Καφενεία - Καφετέριες - Καφέ Μπαρ - Μπαρ
Λεωφόρος Ίκαρου 82, Ηράκλειο [Δήμος], Ηράκλειο, 71307
Εχει δικούς μας μεσα. Μπορει να παω και εγω
χαιρετισματα στον Δημητρη τον ΠοντιοAPOCALYPTO έγραψε:Καφενεία - Καφετέριες - Καφέ Μπαρ - Μπαρ
Για τους αμερικανοκαναδους
Με 6$ το μηνα το paramount + εχει ολα ΜΑ ΟΛΑ τα ευρωπαικα (+ seria a νομιζω)
Με 6$ το μηνα το paramount + εχει ολα ΜΑ ΟΛΑ τα ευρωπαικα (+ seria a νομιζω)
-
Ε όχι κ άσχημη η Γλασκόβη!!! Σας παρακαλώ!!!burbu έγραψε:Εκεί κοντά είναι st Andrews,για Νταντί διαφωνώ highlands αξίζει,Γλασκώβη δεύτερη πιο άσχημη πόληAngelosMerkelidis91 έγραψε:Συμφωνώ. Γενικά θα έλεγα ότι αξίζει να δεις Edinburgh, και μετά να την κάνεις εξοχή. Δηλαδη να φύγεις από Edinburgh προς Inverness και μετά να χτυπήσεις Highlands. Ούτε η Γλασκόβη μου αρέσει. Dundee τα ίδια...

- kataramenos5
-
Κανενα συνδεσμο για εμας που δεν καταφεραμε να παμε στην Σκωτια εχουμε αδερφια? 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τους «ασπρόμαυρους» σε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Κοτάρσκι ενώ από τα δεξά προς τ' αριστερά της άμυνας θ' αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες. Τις δύο θέσεις των χαφ καταλαμβάνουν οι Τσιγγάρας (δεξιά) - Σβαμπ (αριστερά) και στις πτέρυγες θ' αγωνιστούν οι Ζίβκοβιτς (δεξιά) - Τάισον (αριστερά) με τον Κωνσταντέλια σ' ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράντον.