ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 24/09 20:30 novasports
- Vet_eranos
Re: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 24/09 20:30 novasports
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι απροσδόκητα εύκολο διπλό...
Όταν πάμε ψιλιασμενοι δεν έχουμε θέμα.. Όταν αρχίσουμε τα έλα μωρέ είναι να σε πιανει άγχος...
Γκολ Εκονγκ κ ο γενοσημος του ακπομ..
Όταν πάμε ψιλιασμενοι δεν έχουμε θέμα.. Όταν αρχίσουμε τα έλα μωρέ είναι να σε πιανει άγχος...
Γκολ Εκονγκ κ ο γενοσημος του ακπομ..
Εγώ πάλι θέλω να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο κι ένα στο δεύτερο. Από κει και πέρα το ματς να γίνει σούπα. Ένα ακόμη στις αρχές του β ημιχρόνου και η σεμνή τελετή να λάβει τέλος. Ένα ήσυχο, σχεδόν βαρετό απόγευμα, γίνεται ..?
Δύσκολο νομίζω παιχνίδι. Ο ΠΑΣ θα μας παίξει με νταλίκα στην άμυνά του και με αντεπιθέσεις στην πλάτη μας. Αν παίξει ο Βιερίνια δεξί μαπκ που είναι και το πιθανότερο, βλέπω πολλές μπάλες προς τα εκεί.
Δεν μ' άρεσε αυτό που είδα, το ότι δηλαδή ταξίδεψε βράδυ η ομάδα σχεδόν αμέσως μετά τον αγώνα οπότε και οι παίκτες είχαν μία κυριολεκτικά νεκρή μέρα την Παρασκευή σε ότι αφορά στην ανάνηψή τους. Το σοφό θα ήταν να είχαν χαλάρωμα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ελσίνκι και επιστροφή απόγευμα. Τέλος πάντων.
Με εμφάνιση ΟΦΗ, Ο.Α.Ρ.Η.Σ. και α΄ ημιχρόνου στο Ελσίνκι, πολύ φοβάμαι πως θα τρέχουμε για 3 νίκες στο λεκανοπέδιο με τα πόκεμον. Με εμφάνιση β΄ μέρους Ελσίνκι, πιστεύω πως καθαρίζουμε. Ελπίζω να δούμε άμεσο/κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο και όχι τα σπαστικό build up.
Δεν μ' άρεσε αυτό που είδα, το ότι δηλαδή ταξίδεψε βράδυ η ομάδα σχεδόν αμέσως μετά τον αγώνα οπότε και οι παίκτες είχαν μία κυριολεκτικά νεκρή μέρα την Παρασκευή σε ότι αφορά στην ανάνηψή τους. Το σοφό θα ήταν να είχαν χαλάρωμα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ελσίνκι και επιστροφή απόγευμα. Τέλος πάντων.
Με εμφάνιση ΟΦΗ, Ο.Α.Ρ.Η.Σ. και α΄ ημιχρόνου στο Ελσίνκι, πολύ φοβάμαι πως θα τρέχουμε για 3 νίκες στο λεκανοπέδιο με τα πόκεμον. Με εμφάνιση β΄ μέρους Ελσίνκι, πιστεύω πως καθαρίζουμε. Ελπίζω να δούμε άμεσο/κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο και όχι τα σπαστικό build up.
Επειδή νομίζω ότι το έγραψε κι άλλος, και για αποφυγή άσκοπων κουβεντών για το τι αναχρονιστικό ποδόσφαιρο παίζει ο προπονητής, build up είναι να φέρεις την μπάλα πάνω από το κέντρο χωρίς την παλιά βαθιά γιόμα του τερματοφύλακα. Που σημαίνει ότι build up μπορείς να κάνεις και με γρήγορο, με τη μία ή και κάθετο ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε, αλλά με ποια λογική εμείς παίζουμε σήμερα ενώ ΑΕΚ-ΠΑΟ (που παίζαν επίσης Πέμπτη) παίζουν αύριο;
Γνωρίζω πως η απάντηση είναι είτε "επειδή σε γράφουν στ' αρχίδια τους" είτε "επειδή σε στήνουν να φτύσεις αίμα", αλλά θέλω να ξέρω αν πρέπει να εξοργιστώ με την ανικανότητα/αδιαφορία της ΠΑΕ ή τις μεθόδους του ΠΟΚ.
Γνωρίζω πως η απάντηση είναι είτε "επειδή σε γράφουν στ' αρχίδια τους" είτε "επειδή σε στήνουν να φτύσεις αίμα", αλλά θέλω να ξέρω αν πρέπει να εξοργιστώ με την ανικανότητα/αδιαφορία της ΠΑΕ ή τις μεθόδους του ΠΟΚ.

Σωστή παρατήρηση, build up με "build up" έχει διαφορά.
Θα εχουν μια μερα λιγοτερη για το ματς της Πεμπτης. Μαλλον εμεις προτιμησαμε να δωσουμε βαρος εκει. Αλλο λογο δεν βλεπωBaldur έγραψε:Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε, αλλά με ποια λογική εμείς παίζουμε σήμερα ενώ ΑΕΚ-ΠΑΟ (που παίζαν επίσης Πέμπτη) παίζουν αύριο;
πολύ πολύ κακή 11άδα
αρχίζω και φοβάμαι το κωλοματς αυτό
αρχίζω και φοβάμαι το κωλοματς αυτό
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 24/09 20:30 novasports
Κοταρσκι
Βιερινια Κετζιορα Νασμπεργκ Ραφα
Οζντοεφ Μειτέ
Ταισον Ντελιας Δεσποτοφ
Μπράντον
Παγκος:
Ζιφκο, Σαστρε, Κουλιερακης, Μπαμπα, Σβαμπ, Μουργκ, Αντριγια, Τζιμας, Σαμάτα
Παμε για την νικη!
Βιερινια Κετζιορα Νασμπεργκ Ραφα
Οζντοεφ Μειτέ
Ταισον Ντελιας Δεσποτοφ
Μπράντον
Παγκος:
Ζιφκο, Σαστρε, Κουλιερακης, Μπαμπα, Σβαμπ, Μουργκ, Αντριγια, Τζιμας, Σαμάτα
Παμε για την νικη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 24 Σεπ 2023, 18:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βιειρινια Κεντζιορα Νασμπεργκ Σοαρες?
Μεγάλο ερωτηματικό η άμυνά μας
Μεγάλο ερωτηματικό η άμυνά μας
- ΑποστόληςΑ
Τα ματς με πας είναι πάντα δύσκολα, εντός-εκτός. Στους Ζωσιμάδες γενικά τα δίνουν όλα με τους μεγάλους, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτε.
Το ματς θα πάει πάλι όπως με τον όφη, θα έχουμε να ξεκλειδώσουμε μια σφιχτή άμυνα που θα παίζει με αντεπιθέσεις. Τέτοιες άμυνες απαιτούν να παίζεις καλά και από τα δύο άκρα, να έχεις σέντρες ακριβείας, παίκτες με εκτόπισμα και άλμα αλλά και καλές κομπίνες στα στημένα. Αν έχεις και καλούς ντριπλέρ στα άκρα είναι μπόνους και τότε μπορείς να παίξεις και χαμηλά τη μπάλλα στην περιοχή τους με την αριθμητική υπεροχή που θα δημιουργηθεί.
Περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.
Το ματς θα πάει πάλι όπως με τον όφη, θα έχουμε να ξεκλειδώσουμε μια σφιχτή άμυνα που θα παίζει με αντεπιθέσεις. Τέτοιες άμυνες απαιτούν να παίζεις καλά και από τα δύο άκρα, να έχεις σέντρες ακριβείας, παίκτες με εκτόπισμα και άλμα αλλά και καλές κομπίνες στα στημένα. Αν έχεις και καλούς ντριπλέρ στα άκρα είναι μπόνους και τότε μπορείς να παίξεις και χαμηλά τη μπάλλα στην περιοχή τους με την αριθμητική υπεροχή που θα δημιουργηθεί.
Περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.