Οπότε θέλουμε μόνο 40 γκολ στους επόμενους 3 αγώνες για το ρεκόρ!
Cylon-4 έγραψε:Cylon-4 έγραψε:Το 2000 η ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει και τις ομάδες της Α’ Εθνικής στη διαδικασία των πολλών αγώνων σε ομίλους, όπου ο ΠΑΟΚ έδωσε δέκα αγώνες πριν προκριθεί στη β’ φάση, αήττητος με εννιά νίκες και μία ισοπαλία και έχοντας πετύχει 36 γκολ!
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών 1-0, Αμπελόκηποι – ΠΑΟΚ 1-6, Καβάλα – ΠΑΟΚ 1-5, ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή 2-0, Ναυπακτιακός – ΠΑΟΚ 3-3, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2, ΠΑΟΚ – Αμπελόκηποι 6-1, Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ 2-3, ΠΑΟΚ – Ναυπακτιακός 4-0, ΠΑΟΚ – Καβάλα 4-0.
Στο β’ γύρο απέκλεισε τον Άρη με ισοπαλία 1-1 (Κατσιαρός, Εγκωμίτης) στου Χαριλάου και νίκη 2-0 (Κουλακιώτης, Κωνσταντινίδης) στην Τούμπα. Ακολούθησαν δύο νίκες στους «8» επί της Ξάνθης (2-0 και 1-2), ενώ στα ημιτελικά συνέτριψε 5-2 τον Απόλλωνα Αθηνών στην Τούμπα και γνώρισε τη μοναδική ήττα με 1-0 στη ρεβάνς της Ριζούπολης.
Και ακολουθησε ο ιστορικος τελικος με την τεσσαρα επι του γαβρου.....
Αν αθροισεις ολα τα παραπανω, 52 ειναι το σωστο.....
PAOK1LIFE έγραψε:O Ντέλιας έχει μία ασιστς που δεν περάστηκε στο transmarkt νομίζω είναι με τον ΠΑΣ που παίξαμε τελευταία, τον έχει 6 στο transmarkt αντι 7 . Γιατί ? Μπορεί να το αναφέρει κάποιος που είναι μέλος στο transfermarkt να διορθωθεί ?
όχι μετά από κάποιον αγώνα έκανε ασιστς και δεν την βάλανε θυμάμαι . Δεν γίνεται. Πρέπει να ήταν με τον ΠΑΣ αν δεν κάνω λάθος . Αλλιώς συγχωράμε αλλά έτσι το θυμάμαι μου έμεινε εμμονή μπορεί να κάνω λάθος. Ψάξτε το σε παρακαλώ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η 7η είναι το κερδισμένο πέναλτυ στον αγώνα ΠΑΟΚ – Heiduk 3-0, στις 10/8.
Εγώ τα κερδισμένα penalties (που γίνονται γκολ) τα προσμετρώ στις ασίστ. Επισήμως δεν προσμετρώνται και αυτό το αναφέρω κάτω από τη λίστα των assist players.