27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Καλή κίνηση η μεταγραφή αυτή. Η ομάδα έχει ανάγκη από προσωπικότητες, αλλά και από άποψη σωματοδομής ποδοσφαιριστές που να μπορούν να νικάνε και στον αέρα. Είχαμε γεμίσει χόμπιτ στην ομάδα (Ντάντας κλπ). Μακάρι να αγοράσουμε και τον Μαξίμοβιτς στα χαφ, να κάνουν ένα ισχυρό δίδυμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 08 Αύγ 2023, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλώς ήρθες παικταρα 

Ωραίος, θενξ.renegade έγραψε:40 λεπτακια οσντοεφ vs βιλλενα
https://footballia.eu/matches/fc-zenit- ... ier-league
Επιτέλους μωρή παικτουρα
Οτι πιο χρήσιμο έχει έρθει στα χαφ από το Μαουρισιο και μετά
Οτι πιο χρήσιμο έχει έρθει στα χαφ από το Μαουρισιο και μετά
- Kabamaru11
Αυτο με τον Μαουρισιο,πρεπει να σταματησει επιτελους.Ηταν ενα οκ,υπερτιμημενο βαση συμβολαιου χαφ,με μαξιμουμ 10 παιχνιδια στην σεζον καλα κ με πολλες μ@λ@κιες.
Να μου πειτε για Σερτζιο Ολιβειρα που ειδαμε εστω κ λιγο την ποιοτητα του,ναι.
Να μου πειτε για Μισιτς που το παλικαρι κεντουσε κ κενταει ακομα,ναι.
Ακομα κ ο Σακχοφ με το 1/3 του συμβολαιου του Μαου,πιο πολλα προσφερε.
Ποιος Μαουρισιο τωρα;Αυτος που εκανε μονο παραλληλες πασες και εμενε βιδωμενος στην θεση του μη μπορωντας να παιξει το 1-2.
Ο Οζντοεφ ειναι κλασεις ανωτερος,δεν χωραει καν συγκριση.
Σορρυ για την οχι προσωπικη επιθεση κ για το οφ τοπικ,αλλα ΠΟΙΟΣ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΤΩΡΑ;
Ηρεμα ρωταω τρωγωντας.
Ποιος Μαουρισιο τωρα;Αυτος που εκανε μονο παραλληλες πασες και εμενε βιδωμενος στην θεση του μη μπορωντας να παιξει το 1-2.
Σορρυ για την οχι προσωπικη επιθεση κ για το οφ τοπικ,αλλα ΠΟΙΟΣ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΤΩΡΑ;
Ηρεμα ρωταω τρωγωντας.
- Kabamaru11
Θα διαβάσει κάτι τέτοιο ο Λουτσέσκου και θα παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα και το κρίμα στον λαιμό σουKabamaru11 έγραψε:Αυτο με τον Μαουρισιο,πρεπει να σταματησει επιτελους.Ηταν ενα οκ,υπερτιμημενο βαση συμβολαιου χαφ,με μαξιμουμ 10 παιχνιδια στην σεζον καλα κ με πολλες μ@λ@κιες.
Ηρεμα ρωταω τρωγωντας.

Οπως ΠρελιεβιτςDamoN έγραψε:Ο ναρει πάντως ναρει έμεινε και ο Νασμπεργκ Νασμπεργκ
Γιατί όταν ήρθαν κάτι για ναραι και Νεσμπεργκ θυμάμαι
Ο μόνος που θα τον λέει αζντογιεφ θα είναι ο Σπυροπουλος .
Εμείς πως θέλετε να τον λέμε; Να ξέρω

- Kabamaru11
Miles δεν αλλαζω την γνωμη μου,ματια εχω και ειδα ολα τα ματς που επαιξε ο βραζιλιανος στην ομαδα μας.
Αν θελει ο Λουτς,ας παραιτηθει,δεν θα τα βαψουμε κ μαυρα....
Dim στο βιντεακι που βγηκε σημερα και αυτοσυστηνεται,λεει το ονομα του Αζντοεφ,ετσι το ακουσα τουλαχιστον.
Αν θελει ο Λουτς,ας παραιτηθει,δεν θα τα βαψουμε κ μαυρα....

Dim στο βιντεακι που βγηκε σημερα και αυτοσυστηνεται,λεει το ονομα του Αζντοεφ,ετσι το ακουσα τουλαχιστον.
-
Ο Μαουρίσιο ήταν και καλός και υπερεκτιμημένος. Σαφώς καλύτερος από Σάκοφ πχ, αλλά και ένα επίπεδο κάτω από Μίσιτς και Ολιβέιρα. Γενικά όλη η ομάδα του νταμπλ πλην 2-3 εξαιρέσεων (Μάτος πρώτα και κύρια, το καλύτερο επιθετικό μπακ της σουπερλίγκ τα τελευταία 20 χρόνια) ήταν ταυτόχρονα και καλή (κανονικότατοι παίκτες, ποιοτικοί) και υπερεκτιμημένοι (τους έχουμε κάνει κάτι σαν ΜανΣίτυ στο μυαλό μας).
Έχω την αίσθηση ότι κι ο Αζντόγιεφ θα είναι κάτι τέτοιο, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης που θα κάνει πολλές δουλειές καλά, αλλά τίποτα σε σημείο που να πεις ότι θα γίνεται αντιληπτό με γυμνό μάτι. Όσοι κοιτάνε τα στατιστικά θα τον αποθεώνουν, κι όσοι δεν το κάνουν θα τον θεωρούν ακριβό για την προσφορά του.
Έχω την αίσθηση ότι κι ο Αζντόγιεφ θα είναι κάτι τέτοιο, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης που θα κάνει πολλές δουλειές καλά, αλλά τίποτα σε σημείο που να πεις ότι θα γίνεται αντιληπτό με γυμνό μάτι. Όσοι κοιτάνε τα στατιστικά θα τον αποθεώνουν, κι όσοι δεν το κάνουν θα τον θεωρούν ακριβό για την προσφορά του.

Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω ότι θα γίνει.
Όσοι κοιτάνε απλά τα στατιστικά θα αρχίσουν να κράζουν αφού για κάποιον μυστήριο λόγο θα περιμένουνε καμιά δεκαριά γκολ και άλλες τόσες ασίστ
Όσοι κοιτάνε απλά τα στατιστικά θα αρχίσουν να κράζουν αφού για κάποιον μυστήριο λόγο θα περιμένουνε καμιά δεκαριά γκολ και άλλες τόσες ασίστ
Κατ' αρχήν, καλώς μας ήρθε! Σιδερένιος και πετυχημένος κι έτσι να μείνει σε μας, ως το τέλος της καριέρας του!
Κατόπιν και επειδή δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου τον παίχτη, απευθύνω ερώτηση σε όσους τον ξέρουν:
Αν θεωρήσουμε ότι (τουλάχιστον την περσινή χρονιά) ο Αουγκούστο ήταν ο "αντιμαουρίσιο", απ τον Αζντόεφ τι να περιμένουμε να δούμε; Αντιμαουρίσιο, αντισάκχοφ, αντικάνιας ή αντιολιβέιρα, πάντα σε συστημα του Λούτσε;
Κατόπιν και επειδή δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου τον παίχτη, απευθύνω ερώτηση σε όσους τον ξέρουν:
Αν θεωρήσουμε ότι (τουλάχιστον την περσινή χρονιά) ο Αουγκούστο ήταν ο "αντιμαουρίσιο", απ τον Αζντόεφ τι να περιμένουμε να δούμε; Αντιμαουρίσιο, αντισάκχοφ, αντικάνιας ή αντιολιβέιρα, πάντα σε συστημα του Λούτσε;
-
Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά, εννοούσα τα advanced stats, όχι τα "δημοσιογραφικά".renegade έγραψε:Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω ότι θα γίνει.
Και λίγα λες...
Μιλάμε για 3 διοργανώσεις.
Πάνω από δέκα γκολ αυτός ο παίκτης.
Σε πολλά παιχνίδια θα έχουμε stand ovation
Μιλάμε για 3 διοργανώσεις.
Πάνω από δέκα γκολ αυτός ο παίκτης.
Σε πολλά παιχνίδια θα έχουμε stand ovation