Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ιβάν, παρότι μου είσαι συμπαθής, με δύο φορ να πας να παίξεις με την Κολοπετινίτσα και είσαι πολύ τυχερός που μας βρήκες μ' αυτές τις απουσίες, γιατί την αλλαγή του Σπόραρ θα την έκανες πριν από το ημίχρονο αν δεν ήθελες να τα μετρήσεις πάλι.
Όσον αφορά τους περισσότερους εδώ, να δείτε τα σχόλιά σας στο πρώτο ημίχρονο... Με το θυμικό λειτουργείτε και, εξ ορισμού, αντικειμενική κρίση και θυμικό δεν πάνε μαζί.
Ώστε τα παράτησε η ομάδα ε...;
Όσον αφορά τους περισσότερους εδώ, να δείτε τα σχόλιά σας στο πρώτο ημίχρονο... Με το θυμικό λειτουργείτε και, εξ ορισμού, αντικειμενική κρίση και θυμικό δεν πάνε μαζί.
Ώστε τα παράτησε η ομάδα ε...;
O Καρβέλας χαμπάρι δεν πήρε πως Build Up με αυτά τα μπακ ο ΠΑΟΚ δεν θα έκανε ποτέ, όπως και δεν έκανε. Άφησε 2 φορ να πιέσουν ψηλά... το τίποτα... Σχεδόν σε όλο το ματς, χωρίς δημιουργικό κέντρο και το έκτρωμα του περίμενε τα πάντα από τον Μπερνάρ, που αν κράζουμε εμείς για τα φράγκα των παικτών μας να δείτε οι κάτω πως κράζουν τον χασογκόλη πλέον.
Γιόμα, πάσες στην πλάτη της άμυνας και βοήθα Παναγιά. Οκ το έχουμε ξαναπεί, ύβρις για το ποδόσφαιρο αυτό που παρουσιάζει ο Βάζελος, αλλά έτσι είναι αυτά, ας προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα.
Οκ, στη μεταβατική χρονιά του ο ΠΑΟΚ θα είναι τέρμα ασταθής, μπορεί να καθαρίσει τον οποιονδήποτε και να καθαριστεί από τον οποιοδήποτε. Κι αυτά τα πράγματα είναι έτσι.
Για μένα βάση ευκαιριών σήμερα έπρεπε να έρθει διπλό σήμερα. Με μισή ομάδα και χωρίς να ιδρώσουμε.
Γιόμα, πάσες στην πλάτη της άμυνας και βοήθα Παναγιά. Οκ το έχουμε ξαναπεί, ύβρις για το ποδόσφαιρο αυτό που παρουσιάζει ο Βάζελος, αλλά έτσι είναι αυτά, ας προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα.
Οκ, στη μεταβατική χρονιά του ο ΠΑΟΚ θα είναι τέρμα ασταθής, μπορεί να καθαρίσει τον οποιονδήποτε και να καθαριστεί από τον οποιοδήποτε. Κι αυτά τα πράγματα είναι έτσι.
Για μένα βάση ευκαιριών σήμερα έπρεπε να έρθει διπλό σήμερα. Με μισή ομάδα και χωρίς να ιδρώσουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Επίσης, ο βάζελος έδινε πάσα από τον GK στο CB και ο σπίκερ πανηγύριζε.
Γαμώ τη Nova και γαμώ και τον OTE.
Φτιάξε ρε Ιβάν ένα κανάλι συνδρομητικό, ή να πάμε σε κανένα Eurosport, ESPN, δεν ξέρω... Δεν θέλω κανέναν τους.
Γαμώ τη Nova και γαμώ και τον OTE.
Φτιάξε ρε Ιβάν ένα κανάλι συνδρομητικό, ή να πάμε σε κανένα Eurosport, ESPN, δεν ξέρω... Δεν θέλω κανέναν τους.
Οι πάσες του βάζελου από την άμυνα στα άκρα ή στην πλάτη της άμυνας δεν είναι γιόμες.
Φαντασου τωρα που εγω ο μπαγλαμας εβαλα νοβα,και εχω κολλησει πανω απο τη τηλεοραση -καινουργια- μια Α4 που γραφει "μη πεταξεις τασακι" για να μη κανω καμια κοτσανα οταν βλεπω ΠΑΟΚ με αναμεταδοση δικια τους.
Και εχω συμβολαιο αλλους 16 μηνες.
Και εχω συμβολαιο αλλους 16 μηνες.
Όλη τη χρονιά έτσι παίζει ο βάζελος...μπαλιές στην πλάτη της άμυνας.
Αλλά ρε πουστη μου...άντε να στις βγάζει ο Πέρεθ να πεις οκ...να σε βγάζει μπαλες ο Ιωαννίδης????
Αλλά ρε πουστη μου...άντε να στις βγάζει ο Πέρεθ να πεις οκ...να σε βγάζει μπαλες ο Ιωαννίδης????
- Shivaspace
οταν ο επιθετικός βουτάει για πέναλτυ ομως στη συνέχεια επηρεάζει την φάση δεν θα πρέπει να τιμωρείται με φάουλ?.. ο βαζελος βουτηξε, ομως μετά αποκτά πλεονέκτημα γιατι ξαπλωμενος εμποδίζει όλη σχεδόν την άμυνα να πάει στην μπάλα και στο τέλος δίνει και πασα για γκολ 

Πραγματικα οπως λεει ο Ετιεν26 παιξαμε χειροτερα και απο τα 2 ματς στην Τουμπα (1-2) και πηραμε Χ. Ο Κοταρσκι μονο εβγαλε 4. Εντωμεταξυ το «κραξιμο» στα 1-2 ηταν περισσοτερο απο το σημερινο.
Εγω το ειδα στο ιταλικο Mola TV με Ιταλικο VPN και γουσταρα, εχω βρει την υγεια μουicue έγραψε:Καλα εκανα και δεν ειχα ηχο δηλαδη.
Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και σημαντικό για την 3η θέση. Αν χάναμε, μπορεί να μην έφταναν 2 νίκες για την 3η θεση. Η εικόνα της ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη. Το κίνητρο ήταν πάλι μειωμένο και άνετα φάγαμε το 1ο γκολ. Θεωρώ ότι αν πριν το ματς ήμασταν στο -3 από την κορυφή και το τρίποντο θα μας έβγαζε πρωταθλητές, θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό ματς από άποψη πάθους, και φυσικά το ίδιο και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα ήθελα όμως να κάνουμε 2 νίκες, να πάρουμε φόρμα και ψυχολογία για τον τελικό.
Μου άρεσε το ροτέισον, μιας που υπήρχαν λίγες λύσεις, και σιγά σιγά πιστεύω ότι μπορεί να ανεβεί ο Λύρατζης και ίχως ο Φελίπε Σοάρες. Μπράντον MVP, θετικός ο Ελ Καντουρί. Κουρασμένος ο Ντέλιας.
Μου άρεσε το ροτέισον, μιας που υπήρχαν λίγες λύσεις, και σιγά σιγά πιστεύω ότι μπορεί να ανεβεί ο Λύρατζης και ίχως ο Φελίπε Σοάρες. Μπράντον MVP, θετικός ο Ελ Καντουρί. Κουρασμένος ο Ντέλιας.
Έχει ακούσει τα χίλια μύρια, αλλά στις φλέβες του τρέχει αίμα. Συμπαθεστατος κι από κοντά. Mvp ανετα. Δεν μπαίνω καν σε σκέψη σύγκρισης. Ένα μεγάλο μπράβο. Για την ομάδα, προέχει η ύστατη προσπάθεια να κλείσει η χρονιά σωστά.
- PAOKevolution
Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Οποιοδήποτε κράξιμο για μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, πέφτει στο κενό. Θυμίζω πως κεντρικό αμυντικό δίδυμο έπαιζαν οι Κετζιόρα και Νάσμπεργκ. Πιστεύω πως ούτε στην προπόνηση έχουν παίξει μαζί. Έπειτα, οι απουσίες μας ήταν υπερβολικά πολλές και κομβικές. Το να διαβάζω για απουσίες βάζελου με κάνει να γελάω. Την χρονια του 2ου σερί πρωταθλήματος έχασα Βιειρίνια και Μαουρίσιο και τους πούτσιασα ΟΛΟΥΣ!
Στηρίξτε εκεί στη διοίκηση αυτήν την προπονητάρα, τι διάολο άλλο να κάνει για να τον στηρίξετε με 3-4 παικταράδες!
Υ.Γ1: Αυτός ο βάζελος είναι ίσως ο χειρότερος πρωταθλητής που έχουν δει τα ματάκια μου.
Υ.Γ2: Η τρίτη θέση είναι δική μας!
Στηρίξτε εκεί στη διοίκηση αυτήν την προπονητάρα, τι διάολο άλλο να κάνει για να τον στηρίξετε με 3-4 παικταράδες!
Υ.Γ1: Αυτός ο βάζελος είναι ίσως ο χειρότερος πρωταθλητής που έχουν δει τα ματάκια μου.
Υ.Γ2: Η τρίτη θέση είναι δική μας!
- episimos73
Ήμουν σίγουρος για την ήττα αλλά την έφαγα την καρπαζιά από την ομάδα και μπράβο μου. Οι ελλείψεις ήταν τρομακτικές αλλά το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα σημαντικό για τη συνέχεια. Πάμε τώρα για το 3x3 για κύπελλο και τρίτη θέση. Δεν υπάρχει γυρισμός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο Μπράτον Τόμας δείχνει στην ομάδα την αθλητικότητα που πρέπει να έχουν όλοι μας οι παίκτες...την ένταση ..τα τρεξίματα...την πίεση.
Γουστάρω την ομάδα μας που είτε έχει απουσίες, είτε έχει πάρει αποτέλεσμα που ίσως να την βολεύει να το κρατήσει παίζει με το ίδιο στυλ ασταμάτητα...ούτε ταμπούρι ούτε γιόμες και ας το έχουμε πληρώσει.
Παίκτες θα φύγουν , παίκτες θα έρθουν η φιλοσοφία της ομάδας πρέπει να παραμένει σταθερή!
Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα όμως όσο δουλεύεις ποδοσφαιρικά κάποια στιγμή θα ανταμειφτείς.
Χαίρομαι να βλέπω ΠΑΟΚ!!!
υγ. Ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελα να έχουν οι παίκτες που θα έρθουν είναι να είναι < μάτος> στο πάθος ,τον ποδοσφαιρικό εγωισμό , τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ( που έδειχνε ποιος κάνει κουμάντο μέσα στο γήπεδο ...2 -3 σπρωξίματα ..λίγο κλωτσιά και τέλος η παράσταση). Χρειαζόμαστε ποδοσφαιρικά βρώμικους παίκτες που χαλάνε παιχνίδι και αντιπάλους. Να τους εκνευρίζουν τόσο όσο ...
Γουστάρω την ομάδα μας που είτε έχει απουσίες, είτε έχει πάρει αποτέλεσμα που ίσως να την βολεύει να το κρατήσει παίζει με το ίδιο στυλ ασταμάτητα...ούτε ταμπούρι ούτε γιόμες και ας το έχουμε πληρώσει.
Παίκτες θα φύγουν , παίκτες θα έρθουν η φιλοσοφία της ομάδας πρέπει να παραμένει σταθερή!
Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα όμως όσο δουλεύεις ποδοσφαιρικά κάποια στιγμή θα ανταμειφτείς.
Χαίρομαι να βλέπω ΠΑΟΚ!!!
υγ. Ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελα να έχουν οι παίκτες που θα έρθουν είναι να είναι < μάτος> στο πάθος ,τον ποδοσφαιρικό εγωισμό , τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ( που έδειχνε ποιος κάνει κουμάντο μέσα στο γήπεδο ...2 -3 σπρωξίματα ..λίγο κλωτσιά και τέλος η παράσταση). Χρειαζόμαστε ποδοσφαιρικά βρώμικους παίκτες που χαλάνε παιχνίδι και αντιπάλους. Να τους εκνευρίζουν τόσο όσο ...