γαύρος - ΠΑΟΚ 3-1 MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Re: γαυρος - -ΠΑΟΚ 3-1 mvp σχόλια και παραλειπόμενα
Σορυ μπουφαλο , δε συμφωνώ σε αρκετά.
Θα δείξει η ιστορία. Θα φανεί που θα παίζουν αυτοί οι παίκτες μετά τον ΠΑΟΚ.
Θα δείξει η ιστορία. Θα φανεί που θα παίζουν αυτοί οι παίκτες μετά τον ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Σε παρακαλώ ρε φίλε, τι είναι αυτά που λες;giapas έγραψε:Μα τα ποσοστά του Μπότο είναι αντίστοιχα του Τσέκου στις βολές.
Ακόμα και να γίνει κάποιο θαυμα και αποφασίσει ο Ιβαν να υποστηρίξει πρωταθλητισμό με την ομάδα, με τι καρδιά θα δώσεις λεφτά στο Μπότο το καλοκαίρι να σου φέρει νέους Κουαλιατες, Σοαρες χ2 , Μπραντον , Σαστρε κλπ;
Πολλά δε κολλάνε εδώ πέρα.
Απαπα
Του τύπου του βγήκε ένας Κοταρσκι, ο οποίος και αυτός μας έχει στοιχήσει βαθμούς την στιγμή που ο Πασχαλακης είναι MVP του γαύρου.
Δείτε τα δυο γκολ της ρούλας στο τηγάνι και μετά ξαναδώστε τίτλους MVP. Αν σας βάλω και τα highlights από τα Γιάννενα με τις παπαριές του θα γελάτε 10 μέρες.
Ο κοταρσκι που ακριβώς σου στέρησε βαθμούς; Ο κοταρσκι έχει αναβαθμίσει τη θέση που είχαμε έναν τύπο που έπαιζε όταν θυμότανPAOK_Antarctica έγραψε:Σε παρακαλώ ρε φίλε, τι είναι αυτά που λες;giapas έγραψε:Μα τα ποσοστά του Μπότο είναι αντίστοιχα του Τσέκου στις βολές.
Ακόμα και να γίνει κάποιο θαυμα και αποφασίσει ο Ιβαν να υποστηρίξει πρωταθλητισμό με την ομάδα, με τι καρδιά θα δώσεις λεφτά στο Μπότο το καλοκαίρι να σου φέρει νέους Κουαλιατες, Σοαρες χ2 , Μπραντον , Σαστρε κλπ;
Πολλά δε κολλάνε εδώ πέρα.
Απαπα
Του τύπου του βγήκε ένας Κοταρσκι, ο οποίος και αυτός μας έχει στοιχήσει βαθμούς την στιγμή που ο Πασχαλακης είναι MVP του γαύρου.
Γιατί τον πήρε στο σκαιπ κ του είπε δεν πουλάω;paokpantou έγραψε:Τότε ας πουλήσει στον Μυστακιδη που και όρεξη έχει και χρήμα και δεν γίνεται πόλεμος στην Ιταλία..Patron έγραψε:Το αφεντικό τσίμπησε λίγο στη λίστα Forbes, αλλά με τέτοιο πληθωρισμό, πόλεμο κλπ κρατήστε μικρό καλάθι.
Με επανεκλογή Κούλη... αφήστε το
Η Ιταλία που κολλάει;
Τραγικη η ομαδα χωρις παθος κ με πολλα λαθη
Μεγαλη η ευθυνη του Λουτσεσκου π δεν εβαλε τριτο χαφ για ν κλειδωσει το σκορ
Δυστυχως παμε για τεταρτη θεση
Μονο η ελπιδα για το κύπελλο μας εμεινε φετος
Μεγαλη η ευθυνη του Λουτσεσκου π δεν εβαλε τριτο χαφ για ν κλειδωσει το σκορ
Δυστυχως παμε για τεταρτη θεση
Μονο η ελπιδα για το κύπελλο μας εμεινε φετος
Αν δεν είναι ο ορισμός της μιζέριας το ότι έχεις προδικάσει 7 αποτελέσματα τι είναι?giapas έγραψε:Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
Επίσης είναι ανησυχητικό το κάθε χρόνο ντεφορμάρισμα της ομάδας το καλοκαίρι, το μαγικό διάστημα Νοέμβρη - Φλεβάρη και το επαναλαμβανόμενο άδειασμα από Μάρτη και μετά.
Δε μπορεί να μην έχει να κάνει με τη προπόνηση του Λουτσέσκου.
Μοιάζουμε ομάδα 4 μηνών. Τον υπόλοιπο χρόνο, διακοπές, προετοιμασία, ντεφορμάρισμά.
4 μήνες μπάλας.
Ναι ξέρω ρεαλισμός.
Ελπίζω τουλάχιστον αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αρνητική έκβαση των συγκεκριμένων αγώνων να ποντάρεις κάποια σημαντικά πόσα στα συγκεκριμένα αποτελέσματα έτσι ώστε να έχεις μία γερή μπάζα.
Κάτι είναι και αυτό στην τελική
Υγ Με έβαλε στα δίχτυα οκαι μου έκανε πλάκα ο Λιβαι

Τώρα πώς να το εκλάβω το παραπάνω?
-
Αγγλία ήθελα να γράψω. Υπήρχαν επαφές πάντως φιλε.. Μην πέσεις από τα σύννεφα αν το καλοκαίρι έχουμε αλλαγή ιδιοκτησίας.Patron έγραψε:Γιατί τον πήρε στο σκαιπ κ του είπε δεν πουλάω;paokpantou έγραψε:Τότε ας πουλήσει στον Μυστακιδη που και όρεξη έχει και χρήμα και δεν γίνεται πόλεμος στην Ιταλία..Patron έγραψε:Το αφεντικό τσίμπησε λίγο στη λίστα Forbes, αλλά με τέτοιο πληθωρισμό, πόλεμο κλπ κρατήστε μικρό καλάθι.
Με επανεκλογή Κούλη... αφήστε το
Η Ιταλία που κολλάει;
Ο πρωταθλητισμός δεν είναι κάτι απλό και σίγουρα το ταλέντο απλά δεν φτάνει.
Τα παιχνίδια αυτά είτε έρθουνε κατραπακιές είτε κερδίζουμε είναι ένα απαραίτητο process που απαιτείται για να μετατραπούν οι καλοί παίκτες σε παίκτες πρωταθλητισμού.
Σε παίκτες που το μυαλό τους δεν θα επηρεάζεται είτε εάν παίζουνε με το πιο εύκολο αντίπαλο είτε εάν παίζουνε παιχνίδι το οποίο εξαρτάται η επιβίωση τους.
Τα παιχνίδια αυτά είτε έρθουνε κατραπακιές είτε κερδίζουμε είναι ένα απαραίτητο process που απαιτείται για να μετατραπούν οι καλοί παίκτες σε παίκτες πρωταθλητισμού.
Σε παίκτες που το μυαλό τους δεν θα επηρεάζεται είτε εάν παίζουνε με το πιο εύκολο αντίπαλο είτε εάν παίζουνε παιχνίδι το οποίο εξαρτάται η επιβίωση τους.
Renegade η λογική λέει ότι τον ΠΑΟΚ και γενικά ποδόσφαιρο δε παρακολουθείς 3-4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερο. Αν έχω δίκιο θα περίμενα να διαχωρίζεις την ομάδα που μάλλον έχει αδειάσει ψυχικά και σωματικά από την παροδική ατυχία του στυλ δε τράβηξε το κέντρο μου κι έχασα. Θεωρείς ότι οι 3 εμφανίσεις σε Χαριλάου , με κούλα και σήμερα είναι αντίστοιχες του διαστήματος που είχαμε βρει ρυθμό ; Δε σε προβληματίζει ότι κάθε χρόνο στα πλει οφφ φαινόμαστε άδειοι; Είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου, κάτι τυχαίο ίσως ;renegade έγραψε:Αν δεν είναι ο ορισμός της μιζέριας το ότι έχεις προδικάσει 7 αποτελέσματα τι είναι?giapas έγραψε:Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
Επίσης είναι ανησυχητικό το κάθε χρόνο ντεφορμάρισμα της ομάδας το καλοκαίρι, το μαγικό διάστημα Νοέμβρη - Φλεβάρη και το επαναλαμβανόμενο άδειασμα από Μάρτη και μετά.
Μοιάζουμε ομάδα 4 μηνών. Τον υπόλοιπο χρόνο, διακοπές, προετοιμασία, ντεφορμάρισμά.
4 μήνες μπάλας.
Ναι ξέρω ρεαλισμός.
Ελπίζω τουλάχιστον αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αρνητική έκβαση των συγκεκριμένων αγώνων να ποντάρεις κάποια σημαντικά πόσα στα συγκεκριμένα αποτελέσματα έτσι ώστε να έχεις μία γερή μπάζα.
Υγ Με έβαλε στα δίχτυα οκαι μου έκανε πλάκα ο Λιβαι![]()
Δε διεκδικώ το αλάθητο , μπορεί να κάνω λάθος και να μιλάει η πίκρα. Επειδή σε θεωρώ διαδικτυακό φίλο μου, άνετα βάζω ένα φιλικό στοίχημα ότι η διαφορά από τον πρώτο θα είναι διψήφια , έστω αν τώρα είναι μονοψήφια και θεωρητικά έχουμε βγάλει 2 εκτός έδρας ντέρμπυ. Θα χαρώ να χάσω.
ΥΓ : Τη φάση με το Λιβαι που κάνει κατά μετωπο μπούκα και ο Σάστρε ούτε με κεφαλοκλείδωμα δε τον σταμάτησε, την είδες ; Που οποιοσδήποτε πονηρός φορ θα είχε πάρει το πέναλτυ για πλάκα. Την άλλη πάνω στη γραμμή , στα δεξιά όπως επιτίθεται που περνάει το Κουλιεράκη από την εξωτερική σαν σταματημένο ; Μη με κάνεις να ξαναδω το ματς. To ότι ο Μπακαμπού σήμερα δεν έχασε μονομαχία είτε ψηλά είτε χαμηλά είναι στ φαντασια μου;
-
Πιο πολύ Λονδίνο πάρα Τσουγκ...Patron έγραψε:Ελβετία μήπως;
- O Teleutaios Savourai
Δεν υπάρχει χτίσιμο ομάδας στην Ελλάδα.
Κάνεις καλές (ή τυχερές) αγορές ΕΤΟΙΜΩΝ παικτών και τελείωσε.
Με 1 καλό γκολτζή, 3-4 παίκτες με προσωπικότητα και 3-4 καλούς ρολίστες, χτυπάς πρωτάθλημα.
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τόσα χρόνια κάποιον παίκτη να βελτιώθηκε με τα χρόνια. Να βελτιώθηκε, όχι απλά να έγινε πιο έμπειρος.
Για εμένα τους νεαρούς/ταλέντα τους έχεις για να γουστάρουν οι οπαδοί, δεν στηρίζεσαι σε αυτούς.
Και όχι πάνω από 2-3 συγχρόνως μέσα στη ίδια 11αδα.
Προσωπική άποψη.
Κάνεις καλές (ή τυχερές) αγορές ΕΤΟΙΜΩΝ παικτών και τελείωσε.
Με 1 καλό γκολτζή, 3-4 παίκτες με προσωπικότητα και 3-4 καλούς ρολίστες, χτυπάς πρωτάθλημα.
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τόσα χρόνια κάποιον παίκτη να βελτιώθηκε με τα χρόνια. Να βελτιώθηκε, όχι απλά να έγινε πιο έμπειρος.
Για εμένα τους νεαρούς/ταλέντα τους έχεις για να γουστάρουν οι οπαδοί, δεν στηρίζεσαι σε αυτούς.
Και όχι πάνω από 2-3 συγχρόνως μέσα στη ίδια 11αδα.
Προσωπική άποψη.
Σε κανένα από τα τρία παιχνίδια η ομάδα δεν έχει δείξει ψυχικά και σωματικά άδεια, κάποιοι παίχτες σωματικά ναι, μην τα μπερδεύουμε.giapas έγραψε:Renegade η λογική λέει ότι τον ΠΑΟΚ και γενικά ποδόσφαιρο δε παρακολουθείς 3-4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερο. Αν έχω δίκιο θα περίμενα να διαχωρίζεις την ομάδα που μάλλον έχει αδειάσει ψυχικά και σωματικά από την παροδική ατυχία του στυλ δε τράβηξε το κέντρο μου κι έχασα. Θεωρείς ότι οι 3 εμφανίσεις σε Χαριλάου , με κούλα και σήμερα είναι αντίστοιχες του διαστήματος που είχαμε βρει ρυθμό ; Δε σε προβληματίζει ότι κάθε χρόνο στα πλει οφφ φαινόμαστε άδειοι; Είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου, κάτι τυχαίο ίσως ;renegade έγραψε:Αν δεν είναι ο ορισμός της μιζέριας το ότι έχεις προδικάσει 7 αποτελέσματα τι είναι?giapas έγραψε:Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
4 μήνες μπάλας.
Ναι ξέρω ρεαλισμός.
Δε διεκδικώ το αλάθητο , μπορεί να κάνω λάθος και να μιλάει η πίκρα. Επειδή σε θεωρώ διαδικτυακό φίλο μου, άνετα βάζω ένα φιλικό στοίχημα ότι η διαφορά από τον πρώτο θα είναι διψήφια , έστω αν τώρα είναι μονοψήφια και θεωρητικά έχουμε βγάλει 2 εκτός έδρας ντέρμπυ. Θα χαρώ να χάσω.
ΥΓ : Τη φάση με το Λιβαι που κάνει κατά μετωπο μπούκα και ο Σάστρε ούτε με κεφαλοκλείδωμα δε τον σταμάτησε, την είδες ; Που οποιοσδήποτε πονηρός φορ θα είχε πάρει το πέναλτυ για πλάκα. Την άλλη πάνω στη γραμμή , στα δεξιά όπως επιτίθεται που περνάει το Κουλιεράκη από την εξωτερική σαν σταματημένο ; Μη με κάνεις να ξαναδω το ματς. To ότι ο Μπακαμπού σήμερα δεν έχασε μονομαχία είτε ψηλά είτε χαμηλά είναι στ φαντασια μου;
Είχα γράψει κάτι πολύ πριν τα play off όταν και η ομάδα με το που ένιωθε ότι πλησιάζει στην κορυφή έβρισκε χίλιους τρόπους για να ρίξει την καρδαρά με το γάλα.giapas έγραψε:Renegade η λογική λέει ότι τον ΠΑΟΚ και γενικά ποδόσφαιρο δε παρακολουθείς 3-4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερο. Αν έχω δίκιο θα περίμενα να διαχωρίζεις την ομάδα που μάλλον έχει αδειάσει ψυχικά και σωματικά από την παροδική ατυχία του στυλ δε τράβηξε το κέντρο μου κι έχασα. Θεωρείς ότι οι 3 εμφανίσεις σε Χαριλάου , με κούλα και σήμερα είναι αντίστοιχες του διαστήματος που είχαμε βρει ρυθμό ; Δε σε προβληματίζει ότι κάθε χρόνο στα πλει οφφ φαινόμαστε άδειοι; Είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου, κάτι τυχαίο ίσως ;renegade έγραψε:Αν δεν είναι ο ορισμός της μιζέριας το ότι έχεις προδικάσει 7 αποτελέσματα τι είναι?giapas έγραψε:Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
4 μήνες μπάλας.
Ναι ξέρω ρεαλισμός.
Αυτό προφανώς και δεν ήταν τυχαίο. Η πίεση του must twin και του να κερδίζεις τελικούς είναι μία ολόκληρη διαδικασία η οποία απαιτεί και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δυστυχώς εμείς αυτή τη στιγμή τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παικτών δεν τα έχουμε.
Πιστεύω ότι αν στα δύο παιχνίδια που χάσαμε ήταν απλά δύο παιχνίδια τα οποία δεν κρινόταν τίποτα και οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα
Θα μου πεις τώρα είναι αυτό δικαιολογία?
Όχι βέβαια αλλά είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω του χρόνου..
Και εδώ είναι που έχω μεγάλη διαφωνία με τον μπάφαλο.
Ο οποίος λέει ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι παίκτες να τρέχουν.
Εγώ λέω ότι χρειάζεται την ανάλογη Αγία Τριάδα που είχε η ομάδα του νταμπλ
Επειδή ο πραγματικός αθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με τα videogames και δεν είναι μία ευθεία γραμμή όπου συμβαίνουν πατενταρισμένα πράγματα και καταστάσεις, αλλά αντιθέτως ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι υπάρχουν τα up και τα down είτε αυτά είναι ψυχολογίας είτε είναι αποδόσεις είτε είναι δυνάμεων.
Εκεί είναι που χρειάζεσαι τα τρία είδη παικτών που προανέφερα ότι είχαμε.
Τον τρελο, του τύπου θα σας γ***** μόνος μου. Όπως έκανε ο Μάτος όταν έβαζε κάτω το κεφάλι και ορμούσε μόνος απέναντι σε όλους μη υπολογίζοντας ποιος και τι ήταν απέναντί του.
Τον η διαφορά ποιότητας μου με όλους σας με έχει κάνει προσωπικότητα γιατί ξέρω ότι σας κατουράω όλους ( βιερίνια)
Και τέλος τον τύπο πού παίζει συνεχώς με 70 παλμούς και σκέφτεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λες και είναι απομονωμένος σε κάποια βιβλιοθήκη ( Μαουρίτσιο).
Εγώ λέω ότι αν η ομάδα καταφέρει και βρει αυτούς τους τρεις παίκτες και κρατήσει τον κορμό που υπάρχει τότε ο μόνος τρόπος και λόγος για τον οποίον δεν θα έρθουν επιτυχίες είναι γιατί αγωνιζόμαστε στο Ελληνικό πρωτάθλημα