ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω αν ξεμείναμε από δυνάμεις αλλά δε βγάλαμε πίεση που έχουμε δει σε προηγούμενα ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα δεις, ο διαιτητης ακολουθει την φαση και δεν σφυριζει οταν γινεται το υποτιθεμενο φαουλ. Το ιδιο και ο εποπτης που τρεχει στα πλαγια.panpangr77 έγραψε: Η κλαψα τους έπιασε. Σε μια φάση που δεν υπάρχει απορία γίνεται φάουλ στο κέντρο η μπάλα πάει σε παίκτη μας σφύριξε το φάουλ πίσω ,δεν έχουν να φωνάζουν για τίποτα.
Καποια στιγμη στο πλανο πισω απο την εστια φαινεται να σφυριζει και να γυρναει την φαση πισω για να δωσει τι; Φαουλ υπερ μας; Δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο.
Αν υπαρχει φαουλ το κανει μονο ο Σαστρε.
- ΑποστόληςΑ
Καλά όταν δεν σου δίνει φάουλ σε τέτοιο σπρώξιμο , όταν σε όλο τον αγώνα έδινε αβέρτα τέτοια και χειρότερα στην κουλα , τι να λέμε ????? καθομαστε και ακούμε για εμφάνιση χάρτινης πρωταθλήτριας
Φάνηκε όμως το σπρώξιμο στην χάρτινη και από την κίτρινη που δεν έδωσε στο φάουλ στον Ντελια και στο καθαρό φάουλ του βιντα στον Τάισον και το καθαρό κόρνερ στο τέλος δηλ τι άλλο να κάνει ???
Από την αρχή φανηκε να είμαστε νευρικοί ( πχ το λάθος γύρισμα του σβαμπ , άσχετα αν δεν μέτρησε η φάση ) , αλλά και η κουλα άθλια ήταν , το γκολ πέραν του μαρς φάουλ , δικό μας δώρο ήταν ...σιγά τις φάσεις που κάναν, ένα γκολ οφσάιντ και το πρώτο που ακυρώθηκε ως μη γενομένη φάση , εμείς είχαμε και 2 δοκάρια .
Γυρνάς από την τούμπα μες τα νεύρα , όχι για την εμφάνιση και την ήττα αλλά για μια ακόμη προκλητική αντιμετώπιση από το κοράκι ...
μετά το 2-2 του γαύρου , παίξτε άνετα την χάρτινη για πρωτάθλημα έτσι πως την σπρώχνουν
Φάνηκε όμως το σπρώξιμο στην χάρτινη και από την κίτρινη που δεν έδωσε στο φάουλ στον Ντελια και στο καθαρό φάουλ του βιντα στον Τάισον και το καθαρό κόρνερ στο τέλος δηλ τι άλλο να κάνει ???
Από την αρχή φανηκε να είμαστε νευρικοί ( πχ το λάθος γύρισμα του σβαμπ , άσχετα αν δεν μέτρησε η φάση ) , αλλά και η κουλα άθλια ήταν , το γκολ πέραν του μαρς φάουλ , δικό μας δώρο ήταν ...σιγά τις φάσεις που κάναν, ένα γκολ οφσάιντ και το πρώτο που ακυρώθηκε ως μη γενομένη φάση , εμείς είχαμε και 2 δοκάρια .
Γυρνάς από την τούμπα μες τα νεύρα , όχι για την εμφάνιση και την ήττα αλλά για μια ακόμη προκλητική αντιμετώπιση από το κοράκι ...
μετά το 2-2 του γαύρου , παίξτε άνετα την χάρτινη για πρωτάθλημα έτσι πως την σπρώχνουν
- ΑποστόληςΑ
1. ΑΕΚ 52-14, 63
2. ΠΑΟ 38-12, 63
3. Ολυμπιακός 58-16, 60
4. ΠΑΟΚ 45-17, 57
5. Άρης 41-28, 41
6. Βόλος 31-41, 40
2. ΠΑΟ 38-12, 63
3. Ολυμπιακός 58-16, 60
4. ΠΑΟΚ 45-17, 57
5. Άρης 41-28, 41
6. Βόλος 31-41, 40
Εδώ μας θέλω την Τετάρτη το βράδυ, τώρα που θα βυθιστούν σε γκρίνια και αμφισβητήσεις.
Χάσανε βαθμούς βαζελος και γάβρος σε αγωνιστική που δεν το περίμενε κανείς.
6 βαθμοί διάφορα δεν είναι τίποτα σε 8 ματς, τίποτα. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό, όλα γίνονται
6 βαθμοί διάφορα δεν είναι τίποτα σε 8 ματς, τίποτα. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό, όλα γίνονται
Οταν δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία σε εντός έδρας παιχνίδι ας αφήσουμε καλύτερα τα όνειρα για πρωτάθλημα...κρίμα γιατί η νίκη στο Χαριλάου πήγε στράφι...
- sourmenetes
- Moderator
Τι σχέση έχει το ένα ματς με το άλλο ρε ettien?
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μία πολύ σωστή επισήμανσή σου είνα ότι με Cirillo και Αναστασάκο και Salmon και Knol περιμέναμε να κερδίσουμε γαύρο, ενώ σήμερα δεν υπάρχει η ίδια εμπιστοσύνη στην ομάδα, από πολλούς. Λέγαμε "Ξέρει το Θοδωρής και ο Ζήσης" και πορευόμασταν έτσι. Σήμερα αμφισβήτηση, δυσπιστία, κράξιμο με το παραμικρό, ο καθένας προτιμά τους δικούς του παίκτες και προπονητές και κράζει αναλόγως...
Dimg4 έγραψε:Καλα ηρεμησε κι εσυ με την ισοπεδωση. Μια χαρα στηριζει ο κοσμος, οπως και τοτε εκραζε οταν δεν πηγαιναμε καλα. Απλως τοτε ξεραμε πως ημασταν καταχρεωμενοι
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι πάνε μία στο Facebook της ΠΑΕ και δες πώς στηρίζει ο κόσμος. Αν τους ρωτήσεις τι κάναμε πέρσι στην Ευρώπη, οι μισοί δεν θυμούνται.
Αυτά. Σήμερα το πρωί τα λέγαμε. Γαμημένοι μίρλες (αναφέρομαι στους "ΠΑΟΚτσήδες" του FB.
Δεν κατάλαβα το ερώτημά σουsourmenetes έγραψε:Τι σχέση έχει το ένα ματς με το άλλο ρε ettien?
-
Όσα δώρα κ να κάνουν οι άλλοι, η ομάδα δεν πείθει δυστυχώς.. αν είχαμε φορ, αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι, αν έδινε αυτό το οφσάιντ, αν ,αν,αν.....όπως έχει πει κ ο αντιπρόεδρος: εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ..
Εσύ πάρε κεντζορια ,πάρε Ρικάρντο, πάρε κουαλιατα..φορ όμως μη πάρεις ,προς Θεού
Εσύ πάρε κεντζορια ,πάρε Ρικάρντο, πάρε κουαλιατα..φορ όμως μη πάρεις ,προς Θεού
Μέσα στα άλλα να πούμε και ένα μπράβο για την εξαιρετική κερκίδα αντάξια του Μανάβη
Ειδικά εκεί γύρω στο 70 που προσπαθούσε να ανέβει η ομάδα και η κερκίδα τη στήριξε με το ΤΙΙΙΚΑΑΝΠΕΡΑΣΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ συγκινήθηκα
Ειδικά εκεί γύρω στο 70 που προσπαθούσε να ανέβει η ομάδα και η κερκίδα τη στήριξε με το ΤΙΙΙΚΑΑΝΠΕΡΑΣΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ συγκινήθηκα
- sourmenetes
- Moderator
Στο ερώτημα σου ότι λες ότι αφού δεν παίρνουμε τα εντος τι περιμένουμε από τα εκτός...Ettien26 έγραψε:Δεν κατάλαβα το ερώτημά σουsourmenetes έγραψε:Τι σχέση έχει το ένα ματς με το άλλο ρε ettien?
Και λέω ότι το. Κάθε ματς ειναι διαφορετικό.
Από το 60΄ ήταν το τραγούδι, πιο πολύ υπνηλία φέρνει κι από την διαφήμιση της stoiximan, του πόσο χαίρομαι που μ' αγαπάς.sn0ufel4 έγραψε:Μέσα στα άλλα να πούμε και ένα μπράβο για την εξαιρετική κερκίδα αντάξια του Μανάβη