Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Κεντζιόρα
1
1%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
15
17%
Αουγκούστο
17
19%
Νταντας
7
8%
Ζίφκοβιτς
24
27%
Νάρευ
4
4%
Κωνσταντέλιας
10
11%
Μπράντον
5
6%
Τζιμας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
4
4%
Καντουρί
1
1%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Ο ντελιας στο 2ο γκολ είναι πραγματικά σκηνοθέτης. Ξέρει από που παίρνει την μπάλα, που θα πάει και που θα πλασαριστεί εντός περιοχής για να την παραλάβει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα η εξελιξη αυτου του παιδιου ειναι το κατι αλλο! Λες και βρηκε κωδικους για να cheatαρει το παιχνιδι και να ανεβασει αποτομα τα στατιστικα του!Μακαρι να μεινει τουλαχιστον και του χρονου! Ποτε θα ξανα απολαυσουμε τετοιο παιχταρα μς τον δικεφαλο στο στηθος?!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το ότι βαρούσαν κάποια στιγμή στο ψαχνό εγώ το βλέπω σαν Φυσιολογική ποδοσφαιρική αντίδραση ομάδας που έχει φάει 5 γκολ στο 60 και βλέπει τους άλλους να τρέχουν και για αλλά. Ίσως να είναι αρρωστημένη αντίδραση αλλά σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιρικά ισχύει. Γιατί πέρα όλων των άλλων το να φας και 9-10 γκολ σε ένα ματς δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό αλλά κι η νοοτροπία είναι διαφορετική και οι διαιτητές είναι διαφορετικοι.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Totem_pk έγραψε:Το ότι βαρούσαν κάποια στιγμή στο ψαχνό εγώ το βλέπω σαν Φυσιολογική ποδοσφαιρική αντίδραση ομάδας που έχει φάει 5 γκολ στο 60 και βλέπει τους άλλους να τρέχουν και για αλλά. Ίσως να είναι αρρωστημένη αντίδραση αλλά σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιρικά ισχύει. Γιατί πέρα όλων των άλλων το να φας και 9-10 γκολ σε ένα ματς δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό αλλά κι η νοοτροπία είναι διαφορετική και οι διαιτητές είναι διαφορετικοι.
Γι'αυτο στον επαναληπτικο θελω 1-0 χαλαρο και τακλιν αβερτα.Β' ομαδα και σουτια,ποδοσφαιρικα ισχυει..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στη ρεβάνς θα παίξουν αυτοί που δεν θα είναι κουρασμένοι από τα p.o.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

V-olakiotis έγραψε:Εμφάνιση που κλείνει στόματα και βέβαια άλλη μια αφορμή για να τους γλεντήσει ο Λούτσε!

Δεν είδα το ματς λόγω δουλειάς αλλά χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη πρόκριση.

Θέλω τελικό στην Αθήνα με το χαρτί!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όχι άλλο Αθήνα ΦΤΑΝΕΙ! Αλλου δεν έχει; Έχει γαμηθει ο παοκτσης να τραβιέται εκεί κάτω τόσα χρόνια. Φτανει! Να τραβηχτούν και οι νότιοι καμία φορά αλλου. Να φάνε το γκαβλι της ταλαιπωρίας και αυτοί. Όχι άλλο Αθήνα!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Η υπογραφη σου,το νοημα της κερκιδας μας.Χαλαρωσε στα σχολια που κατα καιρους κανεις,μη παρεξηγεις καταστασεις..ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ -καταλαβες για ποιον το γραφω,υπομονη και κουραγιο ρε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος από εδώ πάμε Βόλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”