ΠΑΟΚ - Ιωνικός 6-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάσμπεργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σοάρες
4
4%
Αουγκούστο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νταντας
3
3%
Ζίφκοβιτς
5
5%
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάρευ
78
71%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
5
5%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρικάρντο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
15
14%

Σύνολο ψήφων: 110

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 7 times

Re: ΠΑΟΚ - Ιωνικός 6-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τον βρίσκει αλλά δε θεωρώ ότι είναι ανατροπή. Και ο ίδιος ο παίκτης δε ζήτησε τπτ και σηκώθηκε να παίξει τη φάση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από icue »

Καλα σε ματς που ειναι 4 5-0 δεν εχει και κανα νοημα να διαμαρτυρηθεις.

Για τον Φελιπε ολοι γραφετε οτι εβαλε τον Μπισεσβαρ αντι για αυτον, εγω παλι ειδα οτι εβαλε τον Ρικαρντο αντι για αυτον. Και ειναι ακομα χειροτερο. Για τον Φελιπε.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Το ματς δεν σηκώνει πολύ σχολιασμό. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ από το 1' σε ματς που του βγήκε, με αδύναμο αντίπαλο. Είναι καμιά φορά να σε θέλει και η τατιανα η μπάλα....Σε άλλους αγώνες έχουμε 20-23 τελικές και δεν μπαίνει και σήμερα σε κάποια φάση ο ΠΑΟΚ είχε 4 τελικές στην εστία και 5 γκολ, νομίζω ότι συνολικά τελείωσε με 11-12 τελικές (εντός κι εκτός εστίας).

Από κει και πέρα νομίζω ότι σήμερα κατάλαβε και ο τελευταίος τι μας περιμένει (εάν είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί στον καλοκαιρινό προγραμματισμό). Έπιασα τον εαυτό μου να έχει ένα μειδίαμα χαράς (σαν χαζός ένα πράμα) βλέποντας να παίζει ο Κοτάρσκι, ο Ντέλιας, ο Ντάντας, να έρχεται από τον πάγκο ο Ρικάρντο (ο οποιος δείχνει ποιοτικές επαφές και πατάει καλύτερα αλλά θέλει δουλειά ακόμα) και φυσικά ο Τζίμας. Από την άλλη στον πάγκο ή εκτός είναι ο Κουλιεράκης, ο Μιχαηλίδης, ο Λύρατζης, ο Τσαούσης και φυσικά παιδιά από τη Β ομάδα που ετοιμάζονται και μπορούν και αυτοί στο κοντινό μέλλον να αρχίσουν να προσφέρουν.

Και σκέφτομαι ότι όπως και να έχει έχεις έτοιμο το μισό ρόστερ (με βασικούς ή ρολίστες -γιατί και αυτοί χρειάζονται) με παιδιά κάτω των 22 - 23. Αν προσθέσεις και κάποιες σταθερές (Ιγκανσον, Ρ. Σοάρες, Σάστρε, Νάρει, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Τάισον, Ολιβέιρα (?)) βλέπουμε ότι με 3-4 μεταγραφές το καλοκαίρι είμαστε υπερ σούπερ, με νέο αλλά έμπειρο ρόστερ και την πλειοψηφία της ομάδας έτοιμη να συνεχίσει του χρόνου το καλοκαίρι εκεί που θα σταματήσει φέτος.
Εν ολίγοις με ένα φορ, ένα αμυντικό χαφ και ένα εξτρεμ που παίζει και στις δύο μπάντες, είμαστε καλά. Βέβαια θα παίξει και με τις καραμπόλες (θα επιστρέψει ο Τσιγγάρας και αν ναι υπολογίζεται, θα μείνει ο Ντάντας ή ο Κεντζιόρα, Ολιβέιρα μένει ή πάμε για άλλο φορ πρωτοκλασσάτο και Τζήμας 2ος, Μπράντον 3ος, Μπράντον μένει κλπ κλπ)

Και κάποια σκόρπια σχόλια....

Ευτυχώς σε τέτοια μέρα (πρόσκαιρης) χαράς (μετά από μια βδομάδα μαυρίλας) δεν είδαμε τον καραφλοξανθομαλλη (και μακάρι να μην τον ξαναδούμε με τύμπανα και πανηγύρια με τους παίχτες).

Ωραία τα πανό με το καυστικό περιεχόμενο αλλά μακάρι να μην τους ξεχάσουμε τους νεκρούς γρήγορα και η ζωή μας (η κατά λάθος και η κατά τύχη) συνεχιστεί στην ίδια αρρωστημένη κατάσταση. Και πάνω απ' όλα να μην "ξαχαστούμε" στις εκλογές που έρχονται....
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

sourmenetes έγραψε:Τον βρίσκει αλλά δε θεωρώ ότι είναι ανατροπή. Και ο ίδιος ο παίκτης δε ζήτησε τπτ και σηκώθηκε να παίξει τη φάση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα!

Ας ηταν μεσα στο καραιταβλι η
στην ο-παπαρινα η στη λεωφλωρο
στο 0-0 σε αγωνα play off να
δουμε και τι θα λεγαμε τοτε η αν
θα το ζητουσε ο παιχτης μας.

Πεναλταρα ειναι αφου τον
βρισκει και τον ριχνει κατω.-

Οπως ηταν φαουλαρα (και
μπροστα στα ματια του κορακα
που εκανε φανερα το κοροιδο)
το "κλεψιμο" του Σεμπα που
μετα βγαινει σε θεση για γκολ.-

ΥΓ. Μωρε παλι καλα που τα λεει
ο Λουτσεσκου γιατι μεχρι κι εμεις
οι οπαδοι ειμαστε "μουδιασμενοι"
με τοσες σφαγες τοσες δεκαετιες!
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Έλαμψε άλλο ένα αστέρι χθες. Περιμένω πολλά από τον Τζίμα. Με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που τον είδα να παίρνει λίγα λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα για την ταχύτητα, τη δύναμη και τον τσαμπουκά που έδειξε.

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα χθες είναι ότι έβαλε το πρώτο του γκολ, ιστορικό γκολ, μέσα στην τρέλα του τρέχοντας για να πανηγυρίσει ποιος ξέρει τι απίστευτα συναισθήματα ένοιωθε εκείνη τη στιγμη, κι όμως σκέφτηκε να γυρίσει και να δείξει τον Σοάρες που του έβγαλε καταπληκτική σέντρα για να του αποδώσει τα εύσημα. Αυτό λέει πάρα πολλά για τον πιτσιρικά αυτόν!

Χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις, θυμάμαι γκολ του Κούτσια στο Βόλο όπου ο συμπαίκτης του έκανε γιογιο την άμυνα και του σέρβιρε έτοιμο γκολ και ο Κούτσιας πήγε μόνος του προς την εξέδρα για να αποθεωθεί.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

trouman έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:το νοημα της πρωτης...παραγραφου??

δεν ξέρω αν ρωτάς το παρακάτω

Ρήμα
ἄρχω

1. αρχίζω

2. διοικώ, κυβερνώ

Ενα πράμα δεν περιμένει στην ζωή μου και το έζησα και αυτό. Να χρειάζομαι λεξικό για να δω τι λέει ένα πανό.
Αξία ανεκτίμητη. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
trouman
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από trouman »

Totem_pk έγραψε:
trouman έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:το νοημα της πρωτης...παραγραφου??

δεν ξέρω αν ρωτάς το παρακάτω

Ρήμα
ἄρχω

1. αρχίζω

2. διοικώ, κυβερνώ

Ενα πράμα δεν περιμένει στην ζωή μου και το έζησα και αυτό. Να χρειάζομαι λεξικό για να δω τι λέει ένα πανό.
Αξία ανεκτίμητη. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Έχει επίπεδο η κερκίδα..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Κρατάω το χαρακτηριστικό της ομάδας όπου και μετά το 4-0 συνέχισε με ένταση, ενέργεια.

Ασφαλώς την εμφάνιση του μικρού, επίσης!
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπραβο στην ομαδα. Πολυ ομορφη βραδια με 6 γκολ και ευκαιριες για περιισσοτερα. Λιγο πιο αποτελεσματικοι να ημασταν σε προηγουμενα παιχνιδια, θα ειχαμε περισσοτερα σκορ σαν και αυτο.

Ναρει συμμετοχη και στα 5!! γκολ :o
Μεγαλη χαρα για το γκολ-ρεκορ του Τζιμα

ΠΑΟΚΑΡΑ ομαδαρα

Για μενα λαθος της ομαδας το φερ πλευ. Ποδοσφαιρο ειναι..
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Cocobill έγραψε:Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα χθες είναι ότι έβαλε το πρώτο του γκολ, ιστορικό γκολ, μέσα στην τρέλα του τρέχοντας για να πανηγυρίσει ποιος ξέρει τι απίστευτα συναισθήματα ένοιωθε εκείνη τη στιγμη, κι όμως σκέφτηκε να γυρίσει και να δείξει τον Σοάρες που του έβγαλε καταπληκτική σέντρα για να του αποδώσει τα εύσημα. Αυτό λέει πάρα πολλά για τον πιτσιρικά αυτόν!

Χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις, θυμάμαι γκολ του Κούτσια στο Βόλο όπου ο συμπαίκτης του έκανε γιογιο την άμυνα και του σέρβιρε έτοιμο γκολ και ο Κούτσιας πήγε μόνος του προς την εξέδρα για να αποθεωθεί.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Σκοράρεις το πρώτο σου γκολ στην Τούμπα, γίνεσαι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και όμως τρέχεις να ευχαριστήσεις τον συμπαίκτη σου για την ασίστ και να πανηγυρίσεις μαζί με όλους. Εκ διαμέτρου αντίθετη προσέγγιση σε σχέση με έναν άλλο πιτσιρικά με ίδιο ή και περισσότερο ταλέντο που αποθεωνόταν μόνος του μετά από γκολ σε φιλικό από ασίστ του Μάτος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εδώ πολύ καλύτερα...μη δίνουμε κλικ και στο site τους:

[youtube]arOWiIfDE30[/youtube]
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Πολύ light τα πανό διαμαρτυρίας στην Τούμπα σε σχέση με ότι εμφανίστηκε σε άλλα γήπεδα.
Ταιριάζει σπολυτα με το γραφείου τύπου που έχουμε.
Όσο εκκωφαντική ήταν αγωνιστικά η παρουσία μας άλλο τόσο σιωπηλή ήταν και η εξωαγωνιστικη.
Μόνο καλό σημάδι μακάρι και μόνιμο η απουσία του τύπου που χτυπά το τύμπανο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε ποιο γραφείο τύπου; Και την κλασική ανυπαρξία μας στο γραφείο τύπου θα τη φορτώσουμε;

Τα πανό στην Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια είναι τουλάχιστον γελοία

Κακοφτιαγμένα, κακογραμμένα, στραβά, ρηχά, ανύπαρκτα. Βαριέσαι και να τα διαβάσεις.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εγω θυμάμαι ένα που έγραψε ιστορία πάντως...με το γνωστό Noor ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”