7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κράμα Μέσι Ροναλντίνιο σήμερα. Μαγεία, αλλά συνέχισε με το κεφάλι κάτω και δουλειά δουλειά δουλειά. Ευχαριστούμε Ιβάν για όλα, άλλες εποχές αυτός ο υπερπαίχτης θα είχε ήδη κατηφορίσει στη χαβούζα
-
Βρε αλητάκι τι κανεις ,43 είμαι να πάρει ο διαολος,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!!
Θα πληρωνα απο τη τσεπη μου για οτι χρειαζεται να πας στο επομενο επιπεδο.Εξαιρετικη πρωτη υλη,θελει πολυ δουλεια και μακαρι να βρεθουν οι ανθρωποι εντος η εκτος ομαδας που θα μπορεσουν να τον εξελιξουν για να φτασει το ταβανι του.Θα σκασω αν αυτο το παλικαρι δεν κανει τη καριερα που του αρμοζει...
Κωνσταντέλιας-Κουλιεράκης παραδείγματα για μίμηση σε όλους τους νέους τού ΠΑΟΚ και ειδικά αυτούς που δέχονται κακές συμβουλές από τον περίγυρό τους.
Νιωθω πολυ τυχερος που ειδα στον ΠΑΟΚ μου τετοιο παιχταρα! Περασαν πολλοι μεγαλοι παιχτες απο την ομαδα, αλλα τετοιο ταλεντο δεν παιζει να χω ξαναδει! Ισως ο Σικαμπαλα μονο να ειχε αντιστοιχο ταλεντο, αλλα δεν ειχε το μυαλο και την ωριμοτητα σου! Σου ευχομαι ολοψυχα να κανεις τεράστια καριερα και να παραμιλησει καποτε (σε 2-3 χρονακια, να προλαβουμε να σε χαρουμε και εμεις) ολη η ευρωπη με την παρτη σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον.Τον απαγαγουμε,και τον αμολαμε στα κρισιμα.Και μετα τον απαγαγουμε παλι.Μηπως και τον χαρουμε κανα δυο χρονια ακομη.
ΓΕΙΑ σου ρε παιχτουρα Γιανναρε,ΓΚΟΛ της χρονιας 2023.
ΓΕΙΑ σου ρε παιχτουρα Γιανναρε,ΓΚΟΛ της χρονιας 2023.
Αυτό που έκανε στο 14΄ δεν το έχουμε δει ούτε από τον Μέσι.
Παλικάρι μου, χαμηλά το κεφάλι, ωτοασπίδες σε σειρήνες μάνατζερ και ΑΡΔ, δουλειά, δουλειά, δουλειά και πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας. Να ανοίξεις τα φτερά σου μόνο όταν μπορείς να φτάσεις τις ψηλές κορφές.
Τα 3 κάπα (Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι) και τα μάτια μας.
Παλικάρι μου, χαμηλά το κεφάλι, ωτοασπίδες σε σειρήνες μάνατζερ και ΑΡΔ, δουλειά, δουλειά, δουλειά και πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας. Να ανοίξεις τα φτερά σου μόνο όταν μπορείς να φτάσεις τις ψηλές κορφές.
Τα 3 κάπα (Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι) και τα μάτια μας.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Από τον Μέσι έχουμε δει γκολάρες όμως που δεν τις βλέπουμε από τον Γιάννη.
Παιδιά δεν ήταν μόνο το ζογκλερικό στο έδαφος και η ασίστ εμένα με τρέλανε η φάση που κάνει την ποδιά κάτω από τα πόδια του Ρότα και του φεύγει. Μου θύμισε έτσι που τον κράτησε την κλασική φάση του Κούδα....
Μα ρε εσύ δεν είναι τα ζογκλερικα... Ειναι η ουσία που βγάζει μέσα από αυτά. Μοιάζει να κάνει σχεδόν πάντα το σωστό! Αδιανόητο.Gospi έγραψε:Νιωθω πολυ τυχερος που ειδα στον ΠΑΟΚ μου τετοιο παιχταρα! Περασαν πολλοι μεγαλοι παιχτες απο την ομαδα, αλλα τετοιο ταλεντο δεν παιζει να χω ξαναδει! Ισως ο Σικαμπαλα μονο να ειχε αντιστοιχο ταλεντο, αλλα δεν ειχε το μυαλο και την ωριμοτητα σου! Σου ευχομαι ολοψυχα να κανεις τεράστια καριερα και να παραμιλησει καποτε (σε 2-3 χρονακια, να προλαβουμε να σε χαρουμε και εμεις) ολη η ευρωπη με την παρτη σου!
Το δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί.
Είναι ο μόνος παίκτης στην Λίγκα που είναι στην πρώτη 10αδα σε 4 κατηγορίες
1. Μέτρα με την μπάλα
2. Δημιουργια φάσεων
3. Δημιουργία σε open play
4. Πάτημα και ενέργειες εντός περιοχής.
Μόνο αυτός. Στα 19! Αδιανόητο
Αν μείνει με το κεφάλι χαμηλά, τα αυτιά κλειστά και δουλέψει αυτά που πρέπει μπορεί να πλησιάσει, βέβαια Μέσι είναι ένας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Από τον Μέσι έχουμε δει γκολάρες όμως που δεν τις βλέπουμε από τον Γιάννη.