ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Κάτι μου λέει ότι θα πάμε με συνταγή βαζελου στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Δηλαδή με Μπράντον κορυφή, Ναρει- Ζιφκο στα άκρα και Νταντάς-Αουγκουστο στον άξονα.
Και ανάλογα το παιχνίδι θα μπούνε οι Ολιβέιρα, Τάισον και Σβαμπ στο παιχνίδι συν τον Φελίπε Σοάρες που δεν ήταν διαθέσιμος τότε.
Και ανάλογα το παιχνίδι θα μπούνε οι Ολιβέιρα, Τάισον και Σβαμπ στο παιχνίδι συν τον Φελίπε Σοάρες που δεν ήταν διαθέσιμος τότε.
Κ εγώ πιστεύω σε Ολιβέιρα αλλαγή στο δευτερο ξεκούραστος για να τους τελειώσει
-
Ελα ρε αδερφε πες το επιτελους!Χωρικός έγραψε:έχω Μπράντον λέμε την Κυριακή!!
Να τελειωνουμε και με κεινο εκει το
sold out μια ωρα αρχυτερα δηλαδη!

ΥΓ. Γαμησι και ξυλο
στον πουσταρα το θρυνο!
- Μπαρκαρούτσος
Πότε ανοίγουν τα εισιτήρια για τους πανηγυρτζήδες που δεν πήγαν με Λεβαδειακό, σαν εμένα;;
- ΑποστόληςΑ
Εσύ να πας στο μπάσκετ και άσε τα υπόλοιπα σ' εμάς τους έμπειρους.
- sourmenetes
- Moderator
Τι θα γίνει αλάνια...
Μήπως ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθουμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθουμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Εγώ θα ξεκινούσα την κλασική 11άδα με Φελίπε αντί Σβάμπ καιΤάισον αντί Αντρίγια. Πιστεύω ότι ο Νάρεϊ θα κάνει γκολ την Κυριακή.
καλααααα θα δείτε όλοι σας...θα δείτε τί θα πάθετε! χαχαχα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ έχει ο Μπράντονας την Κυριακή!montekristo έγραψε:Ελα ρε αδερφε πες το επιτελους!Χωρικός έγραψε:έχω Μπράντον λέμε την Κυριακή!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Γαμησι και ξυλο
στον πουσταρα το θρυνο!
-
Με παρεξηγησες αδερφε!Χωρικός έγραψε:καλααααα θα δείτε όλοι σας...θα δείτε τί θα πάθετε! χαχαχα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ έχει ο Μπράντονας την Κυριακή!montekristo έγραψε:Ελα ρε αδερφε πες το επιτελους!Χωρικός έγραψε:έχω Μπράντον λέμε την Κυριακή!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Γαμησι και ξυλο
στον πουσταρα το θρυνο!
Για τους πολλους το λεω
που χρειαζονται για να
γινει το sold out! Εγω
ειμαι ο 1.014ος να ξερεις.-
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ και με Μπραντοναρα!Χωρικός έγραψε:Είμαστε χίλιοι δεκατρείς!kataramenos5 έγραψε:Ειμαστε δυο,ειμαστε τρεις?Τρόμος έγραψε:Πείτε ότι θέλετε εγώ αυτή τη κοντή αλήτρα την πάω. Θέλω φορ αλλά να μείνει για τρίτο φορ και περιφερειακός.
ΥΓ. Γαμησι και ξυνο
στον πουσταρα το θρυνο!
Δεν έχω καθόλου εικόνα του φετινού γαύρου. Επειδή πολλοί μιλάτε για κακη άμυνα - βλέποντας ποσά γκολ έχει παθητικό (όσα και εμείς) από που προκύπτει; Αν κάποιος έχει δει παιχνίδια του γαύρου ας γράψει δυο-τρία πράγματα.

Το τεράστιο πρόβλημα του γαύρου φέτος είναι στην ανάπτυξη από πίσω.
Τόσο τα 2 βασικά του στόπερ όσο και ο τερματοφύλακας του έχουν μεγάλη αδυναμία στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Για τον τελευταίο το ξέρουμε καλά άλλωστε και οι ίδιοι.
Όταν πιέζονται παίζουν πολύ με μακρινές μπαλιές.
Ένα δεύτερο σημαντικό θέμα που έχουν είναι τα επιθετικά μπακ που σε συνδυασμό με μια γενικά επιθετική ομαδική διάθεση αφήνει πολλά κενά πίσω.
Τα γκολ που εχει δεχτεί είναι δυσανάλογα με τις ευκαιρίες που δέχεται. Είναι με διαφορά της δεύτερης η πρώτη ομάδα από τις μεγάλες σε καθαρές ευκαιρίες αντιπάλου.
Ο λόγος που δεν έχει δεχτεί τα γκολ που πρέπει είναι καθαρά λόγω Πασχαλακη καθώς είναι πρώτος σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να τον πιέσουμε στο δικό του 3ο όσο δεν πάει αλλά παράλληλα να προσέχουμε και τις βαθιές μπαλιές στην πλάτη της δικιάς μας άμυνας.
Το πως τον έπαιξε η Κούλα στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ημίχρονο είναι ο οδηγός. Απλά εμείς πρέπει να κάνουμε τις φάσεις μας γκολ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τόσο τα 2 βασικά του στόπερ όσο και ο τερματοφύλακας του έχουν μεγάλη αδυναμία στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Για τον τελευταίο το ξέρουμε καλά άλλωστε και οι ίδιοι.
Όταν πιέζονται παίζουν πολύ με μακρινές μπαλιές.
Ένα δεύτερο σημαντικό θέμα που έχουν είναι τα επιθετικά μπακ που σε συνδυασμό με μια γενικά επιθετική ομαδική διάθεση αφήνει πολλά κενά πίσω.
Τα γκολ που εχει δεχτεί είναι δυσανάλογα με τις ευκαιρίες που δέχεται. Είναι με διαφορά της δεύτερης η πρώτη ομάδα από τις μεγάλες σε καθαρές ευκαιρίες αντιπάλου.
Ο λόγος που δεν έχει δεχτεί τα γκολ που πρέπει είναι καθαρά λόγω Πασχαλακη καθώς είναι πρώτος σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να τον πιέσουμε στο δικό του 3ο όσο δεν πάει αλλά παράλληλα να προσέχουμε και τις βαθιές μπαλιές στην πλάτη της δικιάς μας άμυνας.
Το πως τον έπαιξε η Κούλα στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ημίχρονο είναι ο οδηγός. Απλά εμείς πρέπει να κάνουμε τις φάσεις μας γκολ.
Sent from my iPhone using Tapatalk