Ιβάν Σαββίδης VI
- Metagrafakias
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Montrealiotis έγραψε:Εγώ έχω γράψει ότι από ότι φαίνεται η εταιρεια που έχει το sdna ανήκει στον Ιβαν. Έχω γράψει τις λεπτομέρειες που βρηκα από το Κυπριακό μητρώο εταιρειών. Ούτε πηγές, ούτε φήμες, ούτε δυσφημίσεις. Τώρα αν το μάνατζμεντ το έδωσε στον Αλαφούζο όπως κενέ κάποιοι, δεν έχω ιδέα.
Φιλε δεν μπορω να πιστεψω οτι το ΣΔΝΑ ανηκει στον Ιβαν και γραφονται τετοια πραγματα για τον ΠΑΟΚ....ειπαμε οπως και το Οπεν να κρατησει ουδετερη αντικειμενικη γραμμη αλλα εδω μιλαμε εχει γινει χειροτερο απο το to10 στην προωθηση του βαζελου...φτασαμε σε σημειο προπαγανδες που γραφονται απο το κοκκινο σαιτ να γραφονται και στο πορτοκαλι κατα του ΠΑΟΚ...
- ΑποστόληςΑ
Τι ακριβώς γράφηκε;
Στο sdna γράφουν διάφοροι. Είναι ένα βασικά Αθηναϊκό site, στο οποίο όμως γράφουν και κάποιοι Θεσσαλονικείς.
Στο sdna γράφουν διάφοροι. Είναι ένα βασικά Αθηναϊκό site, στο οποίο όμως γράφουν και κάποιοι Θεσσαλονικείς.
- Montrealiotis
Δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες, είναι γραμμένα εδώ μέσα. Κανα δυο μέλη ξέρουν να βρίσκουν παλιά ποστ, αν θέλουν ας κάνουν έναν κόπο.Taseos έγραψε:Τι βρηκες εκει;
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι η γραμματέας (;) το ΔΣ του σδνα ήταν στο ΔΣ της Dimera και της Beltera και κάτι άλλες λεπτομέρειες που έδειχναν ότι υπάρχει σύνδεση στις εταιρείες.
Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην έχουν σχέση, αλλά προσωπικά το βρίσκω απίθανο, με βάση αυτά που βρήκα εγώ.
Δεν αμφισβητω κατι.ουτως η αλλως οι διαγωνισμοι της paralot που εχει το sdna, τρεχουν και σε εθνος και open.
- navigator11
Ας ευχηθούμε στον αναμορφωτή τού συλλόγου και την οικογένειά του χρόνια πολλά και καλά. Καλά Χριστούγεννα. Και με το νέο έτος να ευχηθούμε να γίνει μια καλή προσθήκη στο ποδοσφαιρικό ρόστερ. Τη χρειάζεται η ομάδα. 

Το ότι είναι του Ιβάν το sdna το θεωρώ αυταπόδεικτο. Πολλά τα σημεία. Όποιος θέλει μπορεί και καταλαβαίνει. Το ότι γράφουν και άλλοι τα δικά τους και θεμιτό και έξυπνο. Για ευνόητους λόγους. Αλλιώς θα ήταν άλλο ένα ασπρόμαυρο σάιτ, όπως τόσα. Και ποιο το κέρδος τότε? Και θα πει κάποιος ποιο το κέρδος τώρα? Το κέρδος είναι ότι όταν θες να πεις κάτι, που θα ακούγεται και στας Αθήνας και παντού μπορείς να το κάνεις. Πολλά τα παραδείγματα. Μόνο τα μεγάλα γεγονότα να θυμηθεί κάποιος, αρκεί . Αν το κόστος είναι να γράφει κάποιος νικολαγιαννης τα δικά του και κατά του ΠΑΟΚ, ε χαλάλι, είναι μάγκας πρώτος αυτός που το πέτυχε.
Μεγάλε Ιβάν είσαι πολύ μπροστά. Τόσο που κάποιοι δεν μπορούν να σε δουν...
Χρόνια πολλά!
Μεγάλε Ιβάν είσαι πολύ μπροστά. Τόσο που κάποιοι δεν μπορούν να σε δουν...
Χρόνια πολλά!
-
- Montrealiotis
Είχες να πεις κάτι που να ακουστεί και στην Αθήνα, μετά τον τελικό, αλλά εκει το sdna έπαιζε 100% βαζελο, ούτε 90-10. Όποτε αυτό που λέτε, λυπάμαι αλλά δεν ισχύει.
Το μόνο που προσωπικά βρίσκω λογικό είναι να έχει δώσει το μάνατζμεντ στον Αλαφούζο όπως κάποιοι λένε.
Το μόνο που προσωπικά βρίσκω λογικό είναι να έχει δώσει το μάνατζμεντ στον Αλαφούζο όπως κάποιοι λένε.
Ε καλα δεν ειναι τυφλος ο ιβαν.οταν δεν μπορει να παει κοντρα ο λαος του ΠΑΟΚ στα θελω μιας κυβερνησης μην περιμενεις να παει ο ιβαν για εναν τελικο.οταν λεμε κερδος,δεν εννοουμε να κανει τα σπορ του βορρα αναλογως το αποτελεσμα.επιπλεον δεν υπαρχει κανενα μανατζμεντ.δε συμφωνησαν ποτε για να γινει το open σκαι νιους.αυτο ηθελαν να γινει εξ αθηνων.μας τελειωσε.
- Montrealiotis
Ιβάν Σαββίδης VI
Συμφωνουμε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και δίπλα στον Ιβαν στον πόλεμο ενάντια στο κατεστημένο, ποδοσφαιρικό και πολιτικό.
Αλλά ρε σύ, η γενική συμπεριφορά του sdna, απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα περιστατικά του τελικού ήταν αισχρή. Δεν μπορεί να έγινε ότι έγινε στον τελικό και να μην υπάρχει ούτε καν αναφορά στην διαιτησία. Ακόμα και το άρθρο του Κολκα ανέβηκε μετά από 5 μέρες. Αυτή δεν είναι λογική στάση από το site του Ιβαν, όταν κλέβουν από την ομάδα του Ιβαν έναν τίτλο νταηλίκι.
Σχετικα με το μάνατζμεντ δεν έχω ιδέα, ούτε στοιχεία, απλά ήταν το μόνο που μου φάνηκε λογικό, σε εκείνη την περίσταση, σύμφωνα με τις φήμες.
Σαν Παοκτσης, τι να το κάνω το site του προέδρου αν δεν με υποστηρίζει όταν το έχω ανάγκη; Και δεν μιλάμε καν για ουδέτερη στάση, αυτοί ήταν ξεκάθαρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Θα μου πεις επιχειρηματίας είναι, το κέρδος του κοιτάει. Και σε αυτό συμφωνώ εν μέρει, αλλά εγώ σαν Παοκτσης, που αισθάνομαι περήφανος που ο Ιβαν είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θέλω να πηγαίνουν καλά και οι επιχειρήσεις του. Χάρηκα που πήρε το λιμάνι, χάρηκα που έφτιαξε το Open, χάρηκα για το Μακεδονία palace για την Σουρωτή κλπ. Και όποτε έχω την επιλογή, πάντα στηρίζω τις επιχειρήσεις του. Είμαι ρομαντικός, το ξέρω.
Αλλά ρε σύ, η γενική συμπεριφορά του sdna, απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα περιστατικά του τελικού ήταν αισχρή. Δεν μπορεί να έγινε ότι έγινε στον τελικό και να μην υπάρχει ούτε καν αναφορά στην διαιτησία. Ακόμα και το άρθρο του Κολκα ανέβηκε μετά από 5 μέρες. Αυτή δεν είναι λογική στάση από το site του Ιβαν, όταν κλέβουν από την ομάδα του Ιβαν έναν τίτλο νταηλίκι.
Σχετικα με το μάνατζμεντ δεν έχω ιδέα, ούτε στοιχεία, απλά ήταν το μόνο που μου φάνηκε λογικό, σε εκείνη την περίσταση, σύμφωνα με τις φήμες.
Σαν Παοκτσης, τι να το κάνω το site του προέδρου αν δεν με υποστηρίζει όταν το έχω ανάγκη; Και δεν μιλάμε καν για ουδέτερη στάση, αυτοί ήταν ξεκάθαρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Θα μου πεις επιχειρηματίας είναι, το κέρδος του κοιτάει. Και σε αυτό συμφωνώ εν μέρει, αλλά εγώ σαν Παοκτσης, που αισθάνομαι περήφανος που ο Ιβαν είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θέλω να πηγαίνουν καλά και οι επιχειρήσεις του. Χάρηκα που πήρε το λιμάνι, χάρηκα που έφτιαξε το Open, χάρηκα για το Μακεδονία palace για την Σουρωτή κλπ. Και όποτε έχω την επιλογή, πάντα στηρίζω τις επιχειρήσεις του. Είμαι ρομαντικός, το ξέρω.
ο μόνος τρόπος για να στηρίξει ο λαός του ΠΑΟΚ τις προσπάθειες της ομάδος, είναι το γεμάτο γήπεδο.
Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Και ούτε καν αυτό δεν κάνουμε πλέον.
Πόσα χρόνια έχουμε να γεμίσουμε την Τούμπα σε πάνω απο 10 αγώνες το χρόνο;
Παίζουμε με γαύρο και κούλα και βλέπουμε άδεια καθίσματα.
Έρχεται ο βαζελος εδώ μέσα, σε παίρνει διπλό χωρίς να ιδρώσει και στις κερκίδες ακούγονται μόνο συνθήματα για νακρωτικά κ εκδρομές.
Κάντε ρε πρώτα την αυτοκριτική σας και αφήστε τον Σαββίδη ήσυχο
Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Και ούτε καν αυτό δεν κάνουμε πλέον.
Πόσα χρόνια έχουμε να γεμίσουμε την Τούμπα σε πάνω απο 10 αγώνες το χρόνο;
Παίζουμε με γαύρο και κούλα και βλέπουμε άδεια καθίσματα.
Έρχεται ο βαζελος εδώ μέσα, σε παίρνει διπλό χωρίς να ιδρώσει και στις κερκίδες ακούγονται μόνο συνθήματα για νακρωτικά κ εκδρομές.
Κάντε ρε πρώτα την αυτοκριτική σας και αφήστε τον Σαββίδη ήσυχο
-
- PAOK_Antarctica
Οποτε ο Ιβάν έχει ένα σάιτ όπου όταν μας σφάζουν σε τελικό κυπέλλου κάνει μόκο και πανηγυρίζει για τον αντίπαλο, έτσι ώστε όταν μας σφάξουν σε τελικό κυπέλλου να έχουμε ένα βήμα να ακουστουμε στην Αθήνα.
Τρομερό σχέδιο, πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που έκανε τον γύρο της Γης και βρέθηκε πίσω μας.
Τρομερό σχέδιο, πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που έκανε τον γύρο της Γης και βρέθηκε πίσω μας.