ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια να παίξει καλύτερα απ' ότι λεπαιξε την Πέμπτη, ενώ η Λέφσκυ δεν νομίζω.
Το αρνητικό είναι ότι ακόμη δεν έχουν μπει στις προπονήσεις οι Λύρατζης και Vieirinha. Θα δούμε τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον.
Το αρνητικό είναι ότι ακόμη δεν έχουν μπει στις προπονήσεις οι Λύρατζης και Vieirinha. Θα δούμε τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον.
Η Λεφσκι ετσι και αλλιως δεν επαιξε τιποτα. Ενα παρε βαλε τους δωσαμε και μια κοντρα εκανε σε ολο το ματς. Εμεις πως θα παιξουμε ειναι το θεμα.
Ποτε θα βγουν τα εισιτήρια ; Θέλω να αρπάξω δυο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δεν προκριθούμε, θα γλιτώσει ο Μπισε τα 50+ ματς
Δικη μου εκτιμηση:
Κοταρσκι
Λυραντζης
Βιερινια (70’ Ραφα)
Ιγκανσον
Μιχαι
Σβαμπ (70’ Σοαρες)
Τσιγγαρας
Μπισεσβαρ (60’ Ντουγκλας)
Ζιφκοβιτς
Ναρευ (80’ Κουαλιατα)
Τομας (60’ Κουτσιας)
Κοταρσκι
Λυραντζης
Βιερινια (70’ Ραφα)
Ιγκανσον
Μιχαι
Σβαμπ (70’ Σοαρες)
Τσιγγαρας
Μπισεσβαρ (60’ Ντουγκλας)
Ζιφκοβιτς
Ναρευ (80’ Κουαλιατα)
Τομας (60’ Κουτσιας)
++++++++++++++++++++++++boogeyman77 έγραψε:Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το παιχνίδι είναι πρόκριση η τέφρα! Οι Βούλγαροι στις κάποιες λίγες φορές που δέχθηκαν πίεση στον άξονα έχαναν την μπάλα εύκολα οπότε εκεί πιστεύω πρέπει να πέσει το βάρος. Ο Kurtic δείχνει να είναι αλλού, ο Augusto ο κλασσικά αδιάφορος Augusto(θα είναι έγκλημα να δώσουμε μεγάλο συμβόλαιο σε τέτοιου είδους παίκτη)οπότε οι λύσεις περιορίζονται σε 4 για το κέντρο : Philippe που παρόλα τα λάθη του δίνει τουλάχιστον ένταση συγκριτικά με τον ανεύρο Augusto ενώ έχει την ικανότητα να βγαίνει και σαν κρυφός επιθετικός, Τσιγγάρα που είναι απαραίτητος με τα τρεξίματα του στο ν'απελευθερωσει τους άλλους δύο και να καλύψει χώρους και Schwab η Dantas οι οποίοι αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα στις 30αρες μπαλιές και σε ρόλο ως ψευτοδεκαρο.Τέρμα Kotarski,στα στόπερ Inganson και θα προτιμούσα το ρισκο με Κουλιερακη αντί Κάργα,αριστερά Rafa και δεξιά ελπίζω Λύρατζη μιας και με τρόμαξε ο - απορίας άξιον γιατί - πολύ κακός Sastre.Δεξια τον απ'οτι φαίνεται πιο έτοιμο από Zivkovic Narey,αριστερά Brandon Thomas η Biseswar μιας και ξεχάσαμε να πάρουμε αριστερό εξτρέμ και ο μεν Quagliata μόνο τέτοιο δεν είναι ενώ ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται και φορ ο μοναδικός εναπομείναντας Κούτσιας!!!!!!!Αν δεν μας έρθει βολικά το ματς στο δεύτερο δίδυμο ο μικρός με Brandon και αριστερά Bise η Zile και ότι βγεί......
-
Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά και να κάνουν και κάποια αποφόρτιση στην ομάδα αυτή την εβδομάδα.
Το ότι περνούσαν τους πάντες σαν σταματημένους εγώ το αποδίδω και εκεί σε μεγάλο βαθμό.
Δίκαιη η κριτική για πιτσιρικαρία και έλλειψη εμπειρίας και όλα. Αλλά και λάθος διαχείριση για μένα στην προετοιμασία. Πίστευαν ότι οι άλλοι δεν μπορούν καθόλου;
Τέλος πάντων, Θεσσαλονίκη από βδομάδα, και όλα καλά να πάνε.
Το ότι περνούσαν τους πάντες σαν σταματημένους εγώ το αποδίδω και εκεί σε μεγάλο βαθμό.
Δίκαιη η κριτική για πιτσιρικαρία και έλλειψη εμπειρίας και όλα. Αλλά και λάθος διαχείριση για μένα στην προετοιμασία. Πίστευαν ότι οι άλλοι δεν μπορούν καθόλου;
Τέλος πάντων, Θεσσαλονίκη από βδομάδα, και όλα καλά να πάνε.
Ένας παράγοντας που πραγματικά μπορεί να φέρει την πρόκριση, δεδομένων των αγωνιστικών αδυναμιών που αναφέρθηκαν, είναι μία Τούμπα καμίνι από τα παλιά (που σπάνια είδα τελευταία - από TV μόνο κρίνοντας). Να τρέμουν οι αντίπαλοι τον κόσμο και να παίζουν σα χεσμενοι.
Φτάνει βέβαια να μην τρομάξουν κι οι δικοί μας οι μικροί

- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε περίπτωση παράτασης , δεδομένου των απουσιών των Βουλγάρων έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα.
Αλλά γενικά δεν νομίζω να χρειαστεί
Όσο χάλια και να είμαστε την Πέμπτη θα περάσουμε και εύκολα
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά γενικά δεν νομίζω να χρειαστεί
Όσο χάλια και να είμαστε την Πέμπτη θα περάσουμε και εύκολα
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- theodorsalonika
Ακούστε πως θα πάει το ματς..ξεκινάει το παιχνίδι..βάζουμε γκολ....ξεχυνομαστε μπροστά...τρώμε ένα γκολ από το πουθενά....2-1 στο 45 με πέναλντι..μετά ξύπνησα δεν είδα την συνέχεια αδελφια
Στο 15 θα είναι 3-0 και πάμε για το ρεκόρ σε σκορ,αυτό να μηδενίζουμε την ομάδα για μια άσχημη μέρα σε περίοδο προετοιμασίας είναι ανεξήγητο φαινόμενο,σε λίγο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ότι θα παίξουμε μπαράζ παραμονής
- kataramenos5
Για, χρονια πιστευα οτι η Τουμπα οπως τη γνωρισα τελειωσε οριστικα. Ήρθε ομως το παιχνιδι με τη Σπαρτακ να μου δειξει οτι το καμινι καιει ακομα.Δεν ειχα παει στο ματς ομως κατι χιλιομετρα μακρια και με κλειστα παραθυρα τριζανε τα τζαμια.Στο χερι μας ειναι. Ας το οργανωσουμε οσο καλυτερα μπορουμε κι η ομαδα θ ακολουθησει.Kourdos έγραψε:Ένας παράγοντας που πραγματικά μπορεί να φέρει την πρόκριση, δεδομένων των αγωνιστικών αδυναμιών που αναφέρθηκαν, είναι μία Τούμπα καμίνι από τα παλιά (που σπάνια είδα τελευταία - από TV μόνο κρίνοντας). Να τρέμουν οι αντίπαλοι τον κόσμο και να παίζουν σα χεσμενοι.
Κρίμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει τόση λίγη πίστη στην ομάδα..
Τι μετάλλαξη είναι αυτή, πού πήγε η πίστη για την τούμπα που λυγίζει τους πάντες, η εμπιστοσύνη στην προπονητή που μας έχει φέρει τίτλους;
Η πρόκριση θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Θα τους βάλουμε μέσα στα διχτυα.
Τι μετάλλαξη είναι αυτή, πού πήγε η πίστη για την τούμπα που λυγίζει τους πάντες, η εμπιστοσύνη στην προπονητή που μας έχει φέρει τίτλους;
Η πρόκριση θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Θα τους βάλουμε μέσα στα διχτυα.