Basket League 2022-23
- KalamarGiannis
Re: Stoiximan Basket League 2022-23
για προσθήκη στη θέση του τραυματία μιλάμε...
δηλ. με τον Τζέφερσον ή τον Κνόουλς δε θα δυνάμωνε το ριμπάουντ;
- kataramenos5
Γιάννη νομίζω πως διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες στο παραπάνω ποστ.
Καταρχήν ο Ράιλι είναι καλός παίκτης, θεωρώ πως μαζί με τον Φράνκε είναι αυτό που λέμε λαβράκια όπως επίσης λαβράκια είναι και οι Κελυ (αυτά που έδειξε μέχρι τον τραυματισμό), ο Χαντς και ο Ρενφρο απο πέρυσι φυσικά όπως ενώ και στον Πολευ υπάρχουν στοιχεία που σε κάνουν να μπορείς να ελπίζεις σε πολύ μεγαλύτερη προσφορά. Το θέμα είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες να πάρεις από αυτούς το καλύτερο που μπορούν να δώσουν. Προσωπικά φέτος στην επιλογή των ξένων του Λυκογιάννη του βγάζω το καπέλο. Στους Έλληνες η καλύτερη επιλογή παίκτη, που είναι ο Σαλούστρος, ήρθε τυχαία,επειδή έφυγε ο Ρούμογλου, και η δεύτερη καλύτερη που είναι ο Μαργαρίτης ήρθε επειδή ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ έχουν προϊστορία. Για μένα και ο Χρηστίδης είναι καλή επιλογή αλλα δεν το έχει δείξει ακόμα και ο Σλαφτσάκης είναι χρήσιμος παίκτης αλλά πιστεύω πως χρειαζόμασταν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε τεσσάρι. Το ιδανικό θα ήταν στη θέση του Καμπερίδη να υπήρχε ένας καλός Ελληνας πλειμεικερ τύπου Κατσίβελη Κόνιαρη Ξανθόπουλου ή τουλάχιστον να είχαμε έναν τέτοιο αντί για τον Τσιακμά (και πάλι χρειαζόταν 3ος πλειμεικερ αλλά τουλαχιστον θα μοιραζόταν καλύτερα ο χρόνος).
Μετά σε χάνω τελείως με αυτούς που αναφέρεις εκτός αν τρολάρεις.
Δεν ξέρω αν ο Κονατε ήταν καλός παίκτης αλλά Ρενφρο δεν είναι. Τον Εγκεκέζε δεν θέλω καν να τον θυμάμαι, για μένα δεν έκανε όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε για την τελευταία ομάδα της Α1 για αναπληρωματικός. Παίζει στη Φινλανδία καλά να ναι εκεί που είναι, αν κάποια στιγμή θελήσουμε να κάνουμε τουρ στην εξωτική επαρχία παίζοντας Α2, τέτοιους παίκτες πρέπει να φέρουμε. Ο Σαρικόπουλος είναι κλάσεις χειρότερος παίκτης από τον Χριστίδη, χαμένο πήγε το μπόι του. Ο Jacorey Williams είναι ένας καλός αλλά ακριβός center παίζει στη Ναπολι οπότε δυσκολα. Ο Johndre Jefferson είναι στα 35 του αναπληρωματικός σεντερ σε μία ομάδα του Μεξικου με 4 ποντους μεσο όρο πέρυσι έπαιζε ουρουγουάη τι να συζητάμε, ο δε Γκαρετ στα τριανταδύο του τελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο πρόπερσυ στον ηρακλή που έπεσε. Ο μπαχαμέζος Zane Knowles μετά από εμάς παίζει τρία χρόνια Βουλγαρία. Γενικά εκτός του Γουίλιαμς οι άλλοι δεν κάνουν, αν είναι παρουμε τέτοιο παίκτη να μην πάρουμε κανέναν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Χατζηνικόλα, καλύτερα να παίξει ο πιτσιρικάς Κωνσταντινίδης, δεν είναι αυτοί παίκτες για τον ΠΑΟΚ το είδαμε το ταλέντο τους την χρονιά που θα πέφταμε αν δεν διακόπτονταν. Τι να κάνουμε τους Σαρικόπουλους και τους Χατζηνικόλες δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.
Καταρχήν ο Ράιλι είναι καλός παίκτης, θεωρώ πως μαζί με τον Φράνκε είναι αυτό που λέμε λαβράκια όπως επίσης λαβράκια είναι και οι Κελυ (αυτά που έδειξε μέχρι τον τραυματισμό), ο Χαντς και ο Ρενφρο απο πέρυσι φυσικά όπως ενώ και στον Πολευ υπάρχουν στοιχεία που σε κάνουν να μπορείς να ελπίζεις σε πολύ μεγαλύτερη προσφορά. Το θέμα είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες να πάρεις από αυτούς το καλύτερο που μπορούν να δώσουν. Προσωπικά φέτος στην επιλογή των ξένων του Λυκογιάννη του βγάζω το καπέλο. Στους Έλληνες η καλύτερη επιλογή παίκτη, που είναι ο Σαλούστρος, ήρθε τυχαία,επειδή έφυγε ο Ρούμογλου, και η δεύτερη καλύτερη που είναι ο Μαργαρίτης ήρθε επειδή ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ έχουν προϊστορία. Για μένα και ο Χρηστίδης είναι καλή επιλογή αλλα δεν το έχει δείξει ακόμα και ο Σλαφτσάκης είναι χρήσιμος παίκτης αλλά πιστεύω πως χρειαζόμασταν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε τεσσάρι. Το ιδανικό θα ήταν στη θέση του Καμπερίδη να υπήρχε ένας καλός Ελληνας πλειμεικερ τύπου Κατσίβελη Κόνιαρη Ξανθόπουλου ή τουλάχιστον να είχαμε έναν τέτοιο αντί για τον Τσιακμά (και πάλι χρειαζόταν 3ος πλειμεικερ αλλά τουλαχιστον θα μοιραζόταν καλύτερα ο χρόνος).
Μετά σε χάνω τελείως με αυτούς που αναφέρεις εκτός αν τρολάρεις.
Δεν ξέρω αν ο Κονατε ήταν καλός παίκτης αλλά Ρενφρο δεν είναι. Τον Εγκεκέζε δεν θέλω καν να τον θυμάμαι, για μένα δεν έκανε όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε για την τελευταία ομάδα της Α1 για αναπληρωματικός. Παίζει στη Φινλανδία καλά να ναι εκεί που είναι, αν κάποια στιγμή θελήσουμε να κάνουμε τουρ στην εξωτική επαρχία παίζοντας Α2, τέτοιους παίκτες πρέπει να φέρουμε. Ο Σαρικόπουλος είναι κλάσεις χειρότερος παίκτης από τον Χριστίδη, χαμένο πήγε το μπόι του. Ο Jacorey Williams είναι ένας καλός αλλά ακριβός center παίζει στη Ναπολι οπότε δυσκολα. Ο Johndre Jefferson είναι στα 35 του αναπληρωματικός σεντερ σε μία ομάδα του Μεξικου με 4 ποντους μεσο όρο πέρυσι έπαιζε ουρουγουάη τι να συζητάμε, ο δε Γκαρετ στα τριανταδύο του τελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο πρόπερσυ στον ηρακλή που έπεσε. Ο μπαχαμέζος Zane Knowles μετά από εμάς παίζει τρία χρόνια Βουλγαρία. Γενικά εκτός του Γουίλιαμς οι άλλοι δεν κάνουν, αν είναι παρουμε τέτοιο παίκτη να μην πάρουμε κανέναν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Χατζηνικόλα, καλύτερα να παίξει ο πιτσιρικάς Κωνσταντινίδης, δεν είναι αυτοί παίκτες για τον ΠΑΟΚ το είδαμε το ταλέντο τους την χρονιά που θα πέφταμε αν δεν διακόπτονταν. Τι να κάνουμε τους Σαρικόπουλους και τους Χατζηνικόλες δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.
Οχι γιατί δεν θα έπαιζαν, πάλι βασικός σέντερ θα ήταν ο Ρενφρο για 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, ο Χρηστίδης θα έπαιζε 8 λεπτα, και αυτοί οι δύο θα έπαιζαν την τελευταία φάση των τριών πρώτων δεκαλέπτων αν αμυνόμασταν, για να μην φορτωθούν οι άλλοι ψηλοί μας με φάουλ.KalamarGiannis έγραψε:για προσθήκη στη θέση του τραυματία μιλάμε...
Αν όποιος έρθει δεν θα έχει σοβαρό ρόλο στην ομάδα καλύτερα να προωθήσουμε έναν πιτσιρικά (τον Κωνσταντινίδη συγκεκριμένα), και να εξοικονομήσουμε χρήματα που δεν μας περισσεύουν.
Αν άνοιξε η όρεξη για κάτι παραπάνω σε Ελλάδα (εξάδα) και Ευρώπη (δεν είναι αδύνατο να περάσουμε τουλάχιστον στα play in) τότε πρέπει να πάρουμε πρωτίστως playmaker.
Διορθώνω για πριν ο Γκαρετ ήταν πέρυσι στον Ηρακλή όχι πρόπερσυ, φέτος είναι ελεύθερος όπως και ο Τέρνερ που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ (αλλά ανενεργός 1 χρόνο)
- KalamarGiannis
sorry αλλά τον Χρηστίδη που βλέπω στον ΠΑΟΚ με τα airball από τα 2 μέτρα, την πλάτη στο καλάθι όταν μένει μόνος και πάσα στο τρίποντο, άλμα υπό του μηδενός και κανένα τσαμπουκά, ε τουλάχιστον ο Σαρικο είχε κάποια σπίθα και λίγο μεγαλύτερο εκτόπισμα στην παρουσία του. το πάλευε, κι έβαζε και κάνα καλάθι. Δε λεω ότι δεν είναι άμπαλος, αν θα μας έδινε ριμπάουντ παίζοντας έαν εξάλεπτο λέω...
ο δεΝόουλς τουλάχιστον ΠΑΣΧΙΖΕ για το ριμπάουντ, πήγαινε δυνατά... κι άς ήταν κι αυτός αμπντάλης.
Εδώ λέμε δεν έχουμε λεφτά για σοβαρό παίκτη, από τα λοιπά και περισσεύματα ψάχνουμε...έτσι κι αλλιώς η κουβέντα θεωρητική είναι.
Ναι κι εδώ όταν είδα το στυλ και την τεχνική του Ράιλι στις προπονήσεις είπα παιχτούρα είναι. Από απόδοση στο παρκέ όμως , στα ματς, ΜΕΓΙΣΤΗ απογοήτευση. Έτσι παρτσακλός ήταν κι ένας που μου άρεσε και με κράζατε τότε, πριν 3ετία, πως τον λέγαν ο jequan Lewies ήταν;; ε εκείνος σκόραρε τουλάχιστον με όλα τα κακά του, ο δε Ράιλι δε βάζει και πόντους, κάνει και αβίαστα λάθη, είναι άστοχος... ε εντάξει έλεος δηλ. Καλύτερα κατεβάζει ο Φράνκε.
Ο δε Χατζηνικόλας έχει προοπτική και κορμί, τουλάχιστον να πιέζεις στην άμυνα αν δε μπορείς να φέρεις Κατσίβελη...
τι σου κοστίζει να τον έχεις 12ο προς 13ο παίκτη;
τέλος, ΚΟΝΑΤΕ. ΘΗΡΙΟ, Τέλειο συμπλήρωμα Ρένφρο , ή εναλλάξ τους δυο, παίκτης για πολλά λεπτά στη ρακέτα και όχι φυσικά για τα τελευταία δευτερόλεπτα των περιόδων...
διαφωνήστε κι άλλο, να χουμε να λέμε.
Δε τρολάρω, αγαπώ όλους τους παίκτες της ομάδας στο παρελθόν και το παρόν, εκτός Αγγελίδη κ Σούμποτιτς στον πάγκο -και ίσως Ταπούτο...
εκείνος ο Σέρβος ο Μιλισάβλιεβιτς τι να κάνει;; πόσο χρονών να ναι;; να ρχεται να μας σώσει;;
α και κάτι τελευταίο: με τσατίζει πολύ που έμεινε η εντύπωση ότι εκείνη τη χρονιά πέφταμε. Ρε μαλάκα μου ΟΛΟ το πρωτάθλημα εκτός την τελευταία αγωνιστική ήμασταν πάνω από τον Αρούλη... και φυσικά θα τον περνούσαμε αν παιζόταν τα ματς. Κόβω το τέτοιο μου, τόσο σίγουρος είμαι...
ο δεΝόουλς τουλάχιστον ΠΑΣΧΙΖΕ για το ριμπάουντ, πήγαινε δυνατά... κι άς ήταν κι αυτός αμπντάλης.
Εδώ λέμε δεν έχουμε λεφτά για σοβαρό παίκτη, από τα λοιπά και περισσεύματα ψάχνουμε...έτσι κι αλλιώς η κουβέντα θεωρητική είναι.
Ναι κι εδώ όταν είδα το στυλ και την τεχνική του Ράιλι στις προπονήσεις είπα παιχτούρα είναι. Από απόδοση στο παρκέ όμως , στα ματς, ΜΕΓΙΣΤΗ απογοήτευση. Έτσι παρτσακλός ήταν κι ένας που μου άρεσε και με κράζατε τότε, πριν 3ετία, πως τον λέγαν ο jequan Lewies ήταν;; ε εκείνος σκόραρε τουλάχιστον με όλα τα κακά του, ο δε Ράιλι δε βάζει και πόντους, κάνει και αβίαστα λάθη, είναι άστοχος... ε εντάξει έλεος δηλ. Καλύτερα κατεβάζει ο Φράνκε.
Ο δε Χατζηνικόλας έχει προοπτική και κορμί, τουλάχιστον να πιέζεις στην άμυνα αν δε μπορείς να φέρεις Κατσίβελη...
τι σου κοστίζει να τον έχεις 12ο προς 13ο παίκτη;
τέλος, ΚΟΝΑΤΕ. ΘΗΡΙΟ, Τέλειο συμπλήρωμα Ρένφρο , ή εναλλάξ τους δυο, παίκτης για πολλά λεπτά στη ρακέτα και όχι φυσικά για τα τελευταία δευτερόλεπτα των περιόδων...
διαφωνήστε κι άλλο, να χουμε να λέμε.
Δε τρολάρω, αγαπώ όλους τους παίκτες της ομάδας στο παρελθόν και το παρόν, εκτός Αγγελίδη κ Σούμποτιτς στον πάγκο -και ίσως Ταπούτο...
εκείνος ο Σέρβος ο Μιλισάβλιεβιτς τι να κάνει;; πόσο χρονών να ναι;; να ρχεται να μας σώσει;;
α και κάτι τελευταίο: με τσατίζει πολύ που έμεινε η εντύπωση ότι εκείνη τη χρονιά πέφταμε. Ρε μαλάκα μου ΟΛΟ το πρωτάθλημα εκτός την τελευταία αγωνιστική ήμασταν πάνω από τον Αρούλη... και φυσικά θα τον περνούσαμε αν παιζόταν τα ματς. Κόβω το τέτοιο μου, τόσο σίγουρος είμαι...
- KalamarGiannis
ΟΚ, το ερώτημα είναι : άλλαζες εδώ και τώρα Γκάρετ με Πούλει και Τέρνερ με τραυματία ή όχι Ζάχεους;Ιάσονας έγραψε:Διορθώνω για πριν ο Γκαρετ ήταν πέρυσι στον Ηρακλή όχι πρόπερσυ, φέτος είναι ελεύθερος όπως και ο Τέρνερ που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ (αλλά ανενεργός 1 χρόνο)
εγώ με κλειστά μάτια
- kataramenos5
Ο Χριστιδης μεχρι στιγμης δεν δειχνει κατι ουτε αμυντικα ουτε στην επιθεση μακαρι να ναι θεμα προσαρμογης .Εμενα μου δειχνει φοβο παντως στις προσπαθειες του.Απο κεινον που ελπιζω περισσοτερα ειναι ο Πολευ που στα 23 του φευγει πρωτη φορα απο ΗΠΑ για να παιξειστην ευρωπη κατι εντελως διαφορετικο και πολυ πιο απαιτητικο .Εχει δειξει ομως οτι περα απ το τριποντο εχει καλα αμυντικα στοιχεια.Παροτι αργος στα ποδια ειναι εξαιρετικος κλεφτης και βγαινει πολυ γρηγορα να κοψει τη πασα.
Οταν προσαρμοστει πιστευω θα δωσει περισσοτερα
Οταν προσαρμοστει πιστευω θα δωσει περισσοτερα
Ρε φίλε, ο Γκάρετ, στον Ηρρακλή που έπεσε ήταν ένα σκουπίδι, όπως σου το λέω, σκουπίδι. Δεν ξέρω με τι εικόνα έχεις μείνει, αλλά δεν ειναι αυτός που νομίζεις. Σίγουρα ο Πόλει είναι καλύτερος παίκτης.KalamarGiannis έγραψε:ΟΚ, το ερώτημα είναι : άλλαζες εδώ και τώρα Γκάρετ με Πούλει και Τέρνερ με τραυματία ή όχι Ζάχεους;Ιάσονας έγραψε:Διορθώνω για πριν ο Γκαρετ ήταν πέρυσι στον Ηρακλή όχι πρόπερσυ, φέτος είναι ελεύθερος όπως και ο Τέρνερ που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ (αλλά ανενεργός 1 χρόνο)
εγώ με κλειστά μάτια
Άκυρο, δεν ήταν στο Ηρακλή όταν έπεσε. Από ότι βλέπω έπαιξε το 19-20, και από εκεί και μετά τα ίχνη του χάνονται. Παίζει να έχει σταματήσει το μπάσκετ;
Σίγουρα δεν θα άλλαζα τον Πολευ με Γκαρετ, βασικά δεν θεωρώ πως έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ λόγω έλλειψης σέντερ, και κυρίως δεν θα συμφωνούσα ποτέ σε αυτό το ρόστερ να έρθει πεντάρι για να φύγει τεσσάρι. Βασικά δεν θα άλλαζα τιποτα στους ψηλούς λαμβανοντας υπόψιν και τα οικονομικά της ομάδας, θα δούλευα αν ήμουν προπονητής το ριμπαουντ μέσα από ομαδική δουλειά ώστε να καλύψω τις αδυναμίες της ομάδας, και κυρίως δεν θα έκανα αλλαγές παίκτη στην άμυνα σε κάθε σκριν αντιπάλου γκαρντ με ψηλό. Κατέβαζε στο παιχνίδι με τη Ρόδο την μπάλα ο σταρκς εστηνε ένα πικ με τον ψηλό να σου ο Ρενφρο πάνω στον σταρκς στο τρίποντο και στη ρακετα ο Τσιακμας με αντίπαλο ψηλό και μία άμυνα σε ανισορροπία. Το να αλλάξει κάποιος τον Πολευ με τον Γκαρετ σημαίνει πως θα μέναμε στο ροστερ με τεσσαρια τον Μαργαρίτη και τον Σλαφτσακη(σαράντα ο ένας τεσσαροπενταρι ο άλλος).KalamarGiannis έγραψε:ΟΚ, το ερώτημα είναι : άλλαζες εδώ και τώρα Γκάρετ με Πούλει και Τέρνερ με τραυματία ή όχι Ζάχεους;Ιάσονας έγραψε:Διορθώνω για πριν ο Γκαρετ ήταν πέρυσι στον Ηρακλή όχι πρόπερσυ, φέτος είναι ελεύθερος όπως και ο Τέρνερ που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ (αλλά ανενεργός 1 χρόνο)
εγώ με κλειστά μάτια
Πριν δω τον Κελυ (στο παιχνίδι με τον αρη) ήμουνα της άποψης να αλλαχτεί με έναν playmaker. Στο παιχνίδι με αυτούς με εντυπωσίασε και αυτό που είδα με έκανε να αναθεωρήσω παρά το γεγονός πως είχαμε στο ροστερ τρία τριαρια και έναν ακόμα που μπορεί να παίξει κατά συνθήκη εκεί (Φρανκε).
Ο τραυματισμος του Κελυ και η απόφαση απόκτησης παίκτη δίνει στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διορθώσει ένα δομικό λάθος του ροστερ και να ξεκλειδώσει δύο παίκτες (τον Ράιλι και τον Polley). Ξαναδείτε τα τελευταία λεπτά με Κολοσσό και περιστέρι, οι Ράιλι και Φρανκε δεν έχουν δυνάμεις να κατεβάσουν τη μπάλα από την υπερπροσπαθεια και για αυτό χάνουμε, πρέπει να μεγαλώσει το ροτεισον στο 1 - 2 με παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουμε.
Στα δικά μου μάτια ούτε ο Τέρνερ θα λύσει το πρόβλημα της ομάδας ούτε ο Γκαρετ. Ο Μητρου Λονγκ θα βοηθούσε προς αυτή την κατεύθυνση, ο Ξανθοπουλος ή ο Φλιωνης της αεκ θα βοηθούσαν ο Νικολαΐδης του Λαυρίου θα βοηθούσε, ο Κονιαρης θα βοηθούσε ο Λοβ ας πούμε δεν θα βοηθούσε.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου, το πρόβλημα στο μυαλό μουδεν είναι να έρθει ένας για να καλυφτουμε αριθμητικά αλλά να δώσει αυτό που λείπει και αυτό που λείπει είναι ένας ποιοτικός playmaker για 15 λεπτά τουλάχιστον με άλλα χαρακτηριστικά από τους Ράιλι και Χαντς
Και κάτι τελευταίο για το ροστερ. Φέτος θα πάμε καλύτερα από ότι περιμέναμε, εγώ περίμενα μάχη για οκτάδα και ταβάνι έβδομη θέση (άλλοι λέγανε ακόμα και για υποβιβασμό) ενώ μάλλον η οκτάδα είναι το ελάχιστο και ταβάνι η πέμπτη θέση, με κερασάκι στην τούρτα να αφήσουμε στην Ευρώπη την Σασσαρι τέταρτη στον όμιλο. Αυτό οφείλεται στην πολύ μεγάλη επιτυχία επιλογής Αμερικανών, στο καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, και στην επιστροφή Μαργαρίτη και Σαλούστρου που προήλθε από τυχαίο γεγονός και δεν ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι δύο χρόνια τώρα βλέπουμε ανορθολογικά δομημένα ρόστερ, με τον κόουτς να υπερεκτιμα την ανάγκη για τριαρια (πέρυσι 4 φέτος τρία συν 1),και να υποτιμά την ανάγκη για playmaker. Πέρυσι ζήσαμε στιγμές σε παιχνίδια με τον Χριστοδούλου να κατεβάζει τη μπάλα, φέτος με τον Φρανκε, προπερσυ με τον Τέρνερ. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικός σχεδιασμός ομάδας.
Λέμε για το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Εγώ έχω μία ερώτηση. Μία ζώνη 3-2 για 3 τριλεπτα μέσα στον αγώνα δεν θα βοηθούσε τουλάχιστον να κατορθωσουμε να κρατήσουμε μέσα στη ρακέτα τον Ρενφρο και τον Πολευ ή το Σλαφτσακη? Δεν θα σταματούσε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό πικ όλων των αντιπάλων που κάνει ο χειριστής της μπάλας με τον σέντερ τους και μας από διοργανώνει τελείως στα κρίσιμα σημεία? Τρία χρόνια μια ζώνη δεν έχουμε δει και στην Ελλάδα όσο να πεις δεν έχουμε απέναντι και τον Κάρι ή τον Λιλαρντ?
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι δύο χρόνια τώρα βλέπουμε ανορθολογικά δομημένα ρόστερ, με τον κόουτς να υπερεκτιμα την ανάγκη για τριαρια (πέρυσι 4 φέτος τρία συν 1),και να υποτιμά την ανάγκη για playmaker. Πέρυσι ζήσαμε στιγμές σε παιχνίδια με τον Χριστοδούλου να κατεβάζει τη μπάλα, φέτος με τον Φρανκε, προπερσυ με τον Τέρνερ. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικός σχεδιασμός ομάδας.
Λέμε για το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Εγώ έχω μία ερώτηση. Μία ζώνη 3-2 για 3 τριλεπτα μέσα στον αγώνα δεν θα βοηθούσε τουλάχιστον να κατορθωσουμε να κρατήσουμε μέσα στη ρακέτα τον Ρενφρο και τον Πολευ ή το Σλαφτσακη? Δεν θα σταματούσε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό πικ όλων των αντιπάλων που κάνει ο χειριστής της μπάλας με τον σέντερ τους και μας από διοργανώνει τελείως στα κρίσιμα σημεία? Τρία χρόνια μια ζώνη δεν έχουμε δει και στην Ελλάδα όσο να πεις δεν έχουμε απέναντι και τον Κάρι ή τον Λιλαρντ?
να μην πάρεις κανέναν αν δεν μπορείς να βρείς κάποιον να κάνει τη διαφορά (και ο τέρνερ δεν πιστεύαμε οτι θα κάνει τη διαφορά αλλά την έκανε...). Γνώμη μου πάντα.
PS: νομίζω όμως οτι θα πάρουν σύντομα σέντερ.
-
Συγκεκριμένα στα επόμενα 20 λεπτά μετά το ποστ σου..palok έγραψε:να μην πάρεις κανέναν αν δεν μπορείς να βρείς κάποιον να κάνει τη διαφορά (και ο τέρνερ δεν πιστεύαμε οτι θα κάνει τη διαφορά αλλά την έκανε...). Γνώμη μου πάντα.

Εντάξει, πήραμε Σαρικόπουλο που πέρυσι είχε 22 double double στο Κατάρ 

έγραψα το ποστ 10-11-2022 και μετά από 20 λεπτά γυρίσαμε πίσω στο 2007:Dimitrisou έγραψε:Συγκεκριμένα στα επόμενα 20 λεπτά μετά το ποστ σου..palok έγραψε:να μην πάρεις κανέναν αν δεν μπορείς να βρείς κάποιον να κάνει τη διαφορά (και ο τέρνερ δεν πιστεύαμε οτι θα κάνει τη διαφορά αλλά την έκανε...). Γνώμη μου πάντα.
"Ο Σαρικόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της θαυματουργού «φουρνιάς του '90», η οποία κατέκτησε διαδοχικά μετάλλια ως Εθνική Εφήβων και ως Εθνική Νέων. Συγκεκριμένα το 2007 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στη Μαδρίτη, ενώ το 2008 στέφθηκε με τους συμπαίκτες του πρωταθλητής στην ίδια διοργάνωση στον Πύργο Ηλείας.
π(κ)ονάτε ρε?