ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
Πόσο λίγοι είναι ορισμένοι. Και δεν είναι θέμα ΠΑΟΚόμετρων... αχαριστία και άλλο τίποτα. Νταξει, πήγαμε με τη Μαρσέιγ, βγάλαμε τις φώτο για το ινσταγκραμ. Δείξαμε πόσο γ@μ@τοι είμαστε. Του χρόνου πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 20 Απρ 2022, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τι λέω εγώ τι λες εσύ.. Ξαναδιαβασεpk77 έγραψε:ΓΙα ποια ξενερα μιλάμε;paokpantou έγραψε:Μάγκες καταρχήν δεν υπάρχει ξενερα για την Μαρσειγ αλλα για την εικόνα της ομάδας την Κυριακή με το σκουλήκι εγω αυτό βλέπω στην κίνηση εισιτηρίων και έτσι το λαμβάνω..
Επίσης ξέρετε όλοι πολύ καλά πως αν δεν έρθουμε εμείς η επαρχία η Τουμπα δεν γεμίζει μακάρι να διαψευτώ.
Κάθε εκδρομή στην Θεσσαλονίκη μας βγαίνει πάνω από 70 ευρώ.. Δυσκολοι καιροί
Επι 15 λεπτά μετά το τέλος του ματς ήμασταν ολοι μέσα και χειροκροτούσαμε την ομάδα.
Ο περίφημος λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.
Μονο γκρινια και απαιτήσεις.
Δεν υπάρχει δικαιολογια αν αύριο το γήπεδο δεν ειναι γεμάτο
-
Και όμως πολλοί το κάνουν η έκαναν..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πόσο λίγοι είναι ορισμένοι. Και δεν είναι θέμα ΠΑΟΚόμετρων... αχαριστία και άλλο τίποτα. Νταξει, πήγαμε με τη Μαρσέιγ, βγάλαμε τις φώτο για το ινσταγκραμ. Δείξαμε πόσο γ@μ@τοι είμαστε. Του χρόνου πάλι.
- sourmenetes
- Moderator
Αν είχαν μπει οι κλασικές ευκαιρίες με μαρσειγ για πες μου τι ακριβώς θα έλεγες;;Roarrr έγραψε:Λογική η ξενέρα αν έχει μόνο 15-18.000. Το ρόστερ δεν είναι για πολλά. Αμα είχε μπει και το δοκάρι τις midtjylland τώρα θα συζητούσαμε για τον επόμενο προπονητή.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Όταν τα χάνει ο ΠΑΟΚ είναι ανικανότητα. Όταν τα χάνει η Μιντιλαντ είναι ατυχία.
Αλλά αν τον πεις σαλιγκάρι, θα θιχτουν κάποιοι.
Αλλά αν τον πεις σαλιγκάρι, θα θιχτουν κάποιοι.
Γενικά μιλάω , ούτε το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στον συμπολίτη ειναι δικαιολογια.paokpantou έγραψε:Τι λέω εγώ τι λες εσύ.. Ξαναδιαβασεpk77 έγραψε:ΓΙα ποια ξενερα μιλάμε;paokpantou έγραψε:Μάγκες καταρχήν δεν υπάρχει ξενερα για την Μαρσειγ αλλα για την εικόνα της ομάδας την Κυριακή με το σκουλήκι εγω αυτό βλέπω στην κίνηση εισιτηρίων και έτσι το λαμβάνω..
Επίσης ξέρετε όλοι πολύ καλά πως αν δεν έρθουμε εμείς η επαρχία η Τουμπα δεν γεμίζει μακάρι να διαψευτώ.
Κάθε εκδρομή στην Θεσσαλονίκη μας βγαίνει πάνω από 70 ευρώ.. Δυσκολοι καιροί
Επι 15 λεπτά μετά το τέλος του ματς ήμασταν ολοι μέσα και χειροκροτούσαμε την ομάδα.
Ο περίφημος λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.
Μονο γκρινια και απαιτήσεις.
Και μιλάω για γνωστούς και φίλους που έψαχναν να βρουν τζαμπέ εισιτηριο για μαρσειγ, οταν δεν το βρηκαν στήθηκαν στο ιντερνετ και τελικά η γενική σταση τους είναι να γκρινάζουν για την ομάδα.
Και ( οτ) αν περασουμε στον τελικό θα έχουν ξανά απαίτηση να βρουν εισιτήριο για το μάτς....Για αυτά κατηγορώ την ΠΑΕ
- john4serres
Κανένα 20αρι θα έχει περίπου.pk77 έγραψε:Μονο γκρινια και απαιτήσεις.
Κοίτα γενικά ψάχνεστε πολλοί εδώ μέσα για ίντριγκα και 30άρια πόστς. Οτι θέλεις πίστευε.paokovios1974 έγραψε:Δεν σου κάτσε όμως ε;Roarrr έγραψε:Λογική η ξενέρα αν έχει μόνο 15-18.000. Το ρόστερ δεν είναι για πολλά. Αμα είχε μπει και το δοκάρι τις midtjylland τώρα θα συζητούσαμε για τον επόμενο προπονητή.
Το μόνο που γράφω είναι ότι το βρίσκω λογικό αν δεν υπάρξει 2ο sold out αν αναλογιστεί κανείς ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι οι τρύπες του ρόστερ είναι τόσο μεγάλες που σε άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε και για θέμα προπονητή επειδή κατά κανόνα έτσι πάνε τα πράγματα σε όλες τις ελληνικές ομάδες.
Εγώ προσωπικά θέλω και οι δύο, λούτσι και μπότο, να εξαντλήσουν τα συμβόλαια τους αν και για να πω την αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένος απο την δεύτερη μεταγραφή του ζοσέ.
Και το γενικο κλίμα ειναι αυτο που με ενοχλει. Αν το γήπεδο δεν είναι γεμάτο, μαζι με αυτούς που θα μπουν και πάλι τζάμοα, θα είναι το λιγότερο απογοητευτικό.john4serres έγραψε:Κανένα 20αρι θα έχει περίπου.pk77 έγραψε:Μονο γκρινια και απαιτήσεις.
Και δεν αφορά μονο το τώρα, αφορά και την απαίτηση πολλών απο αυτούς που κάνουν αφ υψηλού κριτική και θα γκρινιάξουν αν το νέο γήπεδο ( εφόσον ο μεγάλος ευεργέτης ιβαν κανει και αυτό) δεν θα ειναι 39.126 θέσεων κτλ.
-
Το ματς με τους σιχαμενους της γειτονιάς έφερε μεγάλο εκνευρισμό σε αρκετούς..
Εγώ έβγαλα αυτό το συμπέρασμα για την ξενερα από συζητήσεις και από την κίνηση στα εισιτηρια.
Ελπιζω σε μεγάλη νίκη με γεμάτο γήπεδο. Εγώ θα είμαι ξανά μέσα με χανουμι και ασπόνδυλα.
Αύριο γιοκ money.. Καλό σας βραδυ
Εγώ έβγαλα αυτό το συμπέρασμα για την ξενερα από συζητήσεις και από την κίνηση στα εισιτηρια.
Ελπιζω σε μεγάλη νίκη με γεμάτο γήπεδο. Εγώ θα είμαι ξανά μέσα με χανουμι και ασπόνδυλα.
Αύριο γιοκ money.. Καλό σας βραδυ
- john4serres
Εννοείται πως φταίει η εικόνα της Κυριακής.
Και γω είμαι μέσα σ' αυτούς.
Και γω είμαι μέσα σ' αυτούς.
Τι είναι αυτό που αξίζει τόσο πολύ, ώστε να στερήσει ένας οικογενειάρχης των 1200 ευρώ (40 Μαρσέιγ+ 25 Γαύρος) 65 € από τον οικογενειακό προϋπολογισμό;
Προτεραιότητες είναι:
Το ενοίκιο -> 350
Η θέρμανση -> 150
Το ρεύμα -> 100
Το νερό -> 30
Το ψυγείο -> 300
Τα φροντιστήρια -> 150
Τα κοινόχρηστα -> 30
Η μετακίνηση -> 100
Αυτοί που παίζουν (ας πούμε) ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, παίρνουν κατά Μ.Ο. ανα χρόνο όσα θα πάρει ένας εργαζόμενος όλη του την ζωή και πάλι ψάχνουν για δικαιολογίες και θα κατηγορηθεί πάλι ο μέσος ΠΑΟΚτσής των 500, 600 άντε 1500 ευρώ για τον λόγο που δεν του περισσεύουν λεφτά για φρουρού κι αρώματα...
Προτεραιότητες είναι:
Το ενοίκιο -> 350
Η θέρμανση -> 150
Το ρεύμα -> 100
Το νερό -> 30
Το ψυγείο -> 300
Τα φροντιστήρια -> 150
Τα κοινόχρηστα -> 30
Η μετακίνηση -> 100
Αυτοί που παίζουν (ας πούμε) ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, παίρνουν κατά Μ.Ο. ανα χρόνο όσα θα πάρει ένας εργαζόμενος όλη του την ζωή και πάλι ψάχνουν για δικαιολογίες και θα κατηγορηθεί πάλι ο μέσος ΠΑΟΚτσής των 500, 600 άντε 1500 ευρώ για τον λόγο που δεν του περισσεύουν λεφτά για φρουρού κι αρώματα...
- Μπαρκαρούτσος
Γι'αυτό κάνεις αποταμίευση και κρατάς ένα budget 200€ - 400€ το χρόνο για διαρκείας σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλεϋ-χάντμπολ (κάποια ή όλα αυτά) και πας σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Ειδικά οι καπνιστές μπορούν να κόψουν.
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Ειδικά οι καπνιστές μπορούν να κόψουν.
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
- john4serres