ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η στραβή μέρα από το πρωι φαίνεται·
Ξέχασα να κάνω το παραδοσιακό pregame με Δούση.
Τραυματίζεται στο ζέσταμα ο ατραυμάτιστος Καντουρι.
Πιάνουν ζέστες και δε μπορεί να φορέσει ο Λουτσεσκου το σκουφι.
Με τέτοια γκινια που να περάσουμε ημιτελικα;
Ξέχασα να κάνω το παραδοσιακό pregame με Δούση.
Τραυματίζεται στο ζέσταμα ο ατραυμάτιστος Καντουρι.
Πιάνουν ζέστες και δε μπορεί να φορέσει ο Λουτσεσκου το σκουφι.
Με τέτοια γκινια που να περάσουμε ημιτελικα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 14 Απρ 2022, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
LJCSoG έγραψε:36 τελικές να κάνουμε γκολ δεν βάζαμε. Και μόνο στη σκέψη του γκολ, το βρακάκι λερωνόταν.
Αυτοί με το λερωμένο βρακί έκαναν τις 16 τελικές.
Αν θέλεις να κράξεις, θα βρεις. Ψάξε να πεις κάτι πιο εύστοχο τουλάχιστον.
- rade paprica
Mπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ
μας έδωσες πάλι δικαίωμα να ονειρευόμαστε
μας έδωσες πάλι δικαίωμα να ονειρευόμαστε
- V-olakiotis
Το δικό τους προηγήθηκε...chri5ti9 έγραψε:Όλο το ματς ήταν δύο φάσεις. Δικό μας λάθος γκολ. Δικό τους λάθος και δεν τιμωρουμε..
Συγχαρητήρια στα παιδιά..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τρομερή εμφάνιση. Καταπληκτική κερκίδα. Γκαντεμιά σε μεγάλο βαθμό.
Μπράβο σε όλους.
Υ. Γ. Αν μετά το παιχνίδι αυτό κάποιοι σχολιάζετε την κερκίδα ( που ήταν εξαιρετικη) κ το αν ειχε γυναίκες στις εξέδρες τι να πω;
Ε κ που είστε κάποιες απ αυτές φορούσαν παντελονια. Άκου εκεί γυναίκα πραμα στο γήπεδο κ με παντελόνι
Μπράβο σε όλους.
Υ. Γ. Αν μετά το παιχνίδι αυτό κάποιοι σχολιάζετε την κερκίδα ( που ήταν εξαιρετικη) κ το αν ειχε γυναίκες στις εξέδρες τι να πω;
Ε κ που είστε κάποιες απ αυτές φορούσαν παντελονια. Άκου εκεί γυναίκα πραμα στο γήπεδο κ με παντελόνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 14 Απρ 2022, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Πολύ καλή εμφάνιση αλλά δυστυχώς με τέτοιου επιπέδου ομάδες πρέπει να έχεις και ποιότητα που εμφανώς υστερούμε.Πολυ καλή επιθετικά η ομάδα πλην της τελικής προσπάθειας, τραγική αμυντικά. Μπράβο για μια ακόμα φορά για την προσπάθεια και θλίψη που πάλι μείναμε εκεί....υγ: Zivkovic εμφανισου επιτέλους.Απο τότε που έφυγε ο Τζόλης εξαφανίστηκες.Παράπονο το έχω.υγ2: Ρε Ρίξτε μια κλωτσιά μέσα στην μούρη σ' εκείνη την πουστια με το περμανάντ γαμώ τα μούτρα του ανθυγιεινά.υγ3: Ιβάν δώσε στον Λούτσο κανονικούς παίκτες να κάνει θαύματα.Με Crespo και με Biseswar δυστυχώς δεν γ@μη$€ κανείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 14 Απρ 2022, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο στην ομάδα! Πάλεψε όσο μπορούσε, δεν έχασε κυρίως από ατυχία αλλά από λιγότεροι ποιότητα και αυτοπεποίθηση (που παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά όταν καίει η μπάλα). Έχω πολλά νεύρα όμως με τον μ@λ@κ@ του ΟΤΕ και με τον κόσμο μας στην κερκίδα που οι περισσότεροι κοιμόντουσαν και οι άλλοι τραγουδούσανε για ναρκωτικά και βλακείες και δεν σπρώχνανε την ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω, έλεος!
Ο αλλος εβγαλε 4 απιαστα και παλι οι δικοι μας φταινε;LJCSoG έγραψε:36 τελικές να κάνουμε γκολ δεν βάζαμε. Και μόνο στη σκέψη του γκολ, το βρακάκι λερωνόταν.
Μια μεγάλη πορεία πιυ μέχρι το τέλος έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν!
Έκατσε όλη η Ελλάδα να δει ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα.
Έχουμε αλλάξει επίπεδο.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Πάμε παρακάτω τώρα!
Μπορεί να έχει και άλλα γούστα η χρονιά...
Έκατσε όλη η Ελλάδα να δει ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα.
Έχουμε αλλάξει επίπεδο.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Πάμε παρακάτω τώρα!
Μπορεί να έχει και άλλα γούστα η χρονιά...
Πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας! Ολοι τα εδωσαν ολα μεχρι τελους και η ατυχια αλλα και η ποιοτητα του αντιπαλου μας στερησαν το ονειρο.
Συγχαρητηρια και στην κερκιδαρα που παρα την ηττα εστησε παρτυ στο φιναλε αναγνωριζοντας την προσπαθεια της ομαδας. Συγκλονιστικη εικονα που δεν βλεπεις πουθενα!!

Συγχαρητηρια και στην κερκιδαρα που παρα την ηττα εστησε παρτυ στο φιναλε αναγνωριζοντας την προσπαθεια της ομαδας. Συγκλονιστικη εικονα που δεν βλεπεις πουθενα!!

- Kabamaru11
Κατι καλο χτιζεται,φερτε του παικτες,ποιοτικους παικτες και ομαδες σαν την Μαρσειγ,θα τις ριχνει 3αρες.Μπραβο σε ολα τα παιδια για την προσπαθεια.
Δεν είναι τύχη που η Μαρσέιγ έχει Ματαντα και εμείς Πασχαλάκη.Photis έγραψε:Συμφωνώ στο πολύ καλή εμφάνιση, αλλά καμμια τύχη σδεν μας γύρισε την πλάτη. Είναι ΌΛΑ θέμα ποιότητας Αποστολη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση, που θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη αν η τύχη δεν μας είχε γυρίσει την πλάτη.
Αν σήμερα οι τερματοφύλακες ήταν ανάποδα, ο ΠΑΟΚ θα είχε περάσει άνετα.
Δεν μπορεί να νιώσει κανένας σέντερ μπακ άνετα όταν πίσω του είναι το χάος.
Μπράβο στην ομάδα για την όλη της προσπάθεια φέτος και ελπίζω οι αγώνες σαν και τον σημερινό να αποτελέσουν δίδαγμα για το πώς θα πρέπει να φτιαχτεί ο ΠΑΟΚ των επόμενων ετών.
Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια είναι άθλος που με αυτό το ρόστερ κ τα ψέματα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.μπραβο κ στον λουτσεσκου που κάνει ότι μπορεί .του χρόνου πιο μακριά
Και εγώ πιστεύω ότι η Λέστερ θα τους το πάρει για πλάκα...chri5ti9 έγραψε:Πάντως αυτό που μου έμεινε είναι ότι μπορούσαμε να τους αποκλείσουμε στα ίσα. Πιο πολύ 50-50 ήταν το ζευγάρι πάρα αυτά που ακούγαμε για 80-20. Σιγά την Μαρσειγ να πούμε.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Όσοι γράφετε για λιγοψυχους παίκτες και χεσμενα βρακιά βλέπατε μάλλον την Κούλα με τον Θρασύβουλο. Ύμνοι.
Εμένα η ομάδα σήμερα με συγκίνησε. Αυτό μου μένει από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Συγκίνηση.
Εμένα η ομάδα σήμερα με συγκίνησε. Αυτό μου μένει από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Συγκίνηση.