4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Re: 59. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Δηλαδή πάμε να αντικαταστήσουμε Βαρελα,Κρεσπο,Μιχαι με Κάργα, Κουλιερακη ,Νασμπεργκ;
Ας είναι,αρκεί να αναλάβει κάποιος την ευθύνη.
Ας είναι,αρκεί να αναλάβει κάποιος την ευθύνη.
Μποτο την έχει αναλάβει Μπάνε.
Αλλά μάλλον απαντάει σε διαφορετικά θέλω από τα δικά μας.
Εμείς κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό, αυτός θα κριθεί για πολλά παραπάνω.
ο κουλιεακης στο παραπανω, ειναι αντικαταστατης του μιχαηλιδη που ειναι αντικαταστατης του κρεσπο. στα αλλα ειναι οπως τα λες 

Δηλαδή το πλάνο της αυταρκειας περιλαμβάνει να πουλάμε τους νεαρούς πριν καν παίξουν ή στο 6μηνο,αλλά ταυτόχρονα θα χτισουμε ομάδα που θα διεκδικεί σταθερά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα...Λογικό μου ακούγεται.
Napoli4 έγραψε:Μποτο την έχει αναλάβει Μπάνε.
Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν, θα κριθεί για πολλά παραπάνω από το αγωνιστικό;
Napoli4 έγραψε:Μποτο την έχει αναλάβει Μπάνε.
Μετά από 7-8 εκατομμύρια ξοδεμένα σε μεταγραφές, αν χάσει η ομάδα την 2η θέση φέτος που βγάζει τσουλου ή αποτύχουμε να μπούμε σε ομίλους κόνφερενς, με μια χαρά αγωνιστικά κριτήρια τον βλέπω να πηγαίνει πίσω στην Ουκρανία.

Αυτό πιστεύωobanebane έγραψε:Napoli4 έγραψε:Μποτο την έχει αναλάβει Μπάνε.
Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν, θα κριθεί για πολλά παραπάνω από το αγωνιστικό;
ΚΑΙ για το αγωνιστικό, προφανώς
Μακάρι.
Ο Ζωγράφος με τον τρόπο που χρησιμοποίησε τους Γιαννούλη,Τζολη, έφερε στην ομάδα 20 μύρια και έφυγε νύχτα.
Ο Ζωγράφος με τον τρόπο που χρησιμοποίησε τους Γιαννούλη,Τζολη, έφερε στην ομάδα 20 μύρια και έφυγε νύχτα.
Ο ζωγράφος πουλήθηκε...
Και πιστεύω αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο, που ήταν σε all time high κραξιματος, θα είχε μείνει
Δεν γίνεται να δουλέψεις έτσι
Και πιστεύω αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο, που ήταν σε all time high κραξιματος, θα είχε μείνει
Δεν γίνεται να δουλέψεις έτσι
Αν πρόκειται για πρότζεκτ, τότε πολύ φοβάμαι οτι δεν πρόκειται να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα εκτός από συγκεκριμένα ματς που θα τον βάζουμε ως βιτρίνα για να ανέβει η αξία του. Θα τον δούμε κυρίως στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και αν τα πάει καλά και αρχίσουν τα μου σου ψου με ατζέντηδες θα καταλήξουμε να προστατεύεται στα εγχώρια ματς για να μην τραυματιστεί και χάσουμε το χρήμα.
Ότι πάρουμε από το παιδί θα το πάρουμε στην Ευρώπη φέτος και μόλις έρθει μια προσφορά παρόμοια με αυτή τού Τζιόλη 10εκ + % μεταπώλησης) θα φύγει σε χρόνο Dt.
Πάλι θα πανηγυρίζουν οι αφελείς που νομίζουν οτι με αυτά τα λεφτά θα έρθουν δυο καλύτεροι (μερικοί δεν μαθαίνουν ποτέ). Τα λεφτά θα πάνε σε λειτουργικά έξοδα και μισθούς και άντε να σε φέρουν ένα Νάρει αφού θα το ψήνουν ένα μήνα για 10 χιλιάρικα.
Πριν με πείτε γκρινιάρη να θυμίσω οτι συνήθως έχω την αντίθετη τάση και ακόμη βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να χρησιμοποιούνται τα έσοδα από μεταγραφές για τη λειτουργία τής ομάδας. Απλά μου τη δίνει να μην προλαβαίνουμε να χαρούμε κι εμείς ένα ταλέντο 2 τουλάχιστον γεμάτες χρονιές πριν παραχωρηθεί (το είχαμε από Γιαννούλη αλλά όχι από Τζιόλη).
Ότι πάρουμε από το παιδί θα το πάρουμε στην Ευρώπη φέτος και μόλις έρθει μια προσφορά παρόμοια με αυτή τού Τζιόλη 10εκ + % μεταπώλησης) θα φύγει σε χρόνο Dt.
Πάλι θα πανηγυρίζουν οι αφελείς που νομίζουν οτι με αυτά τα λεφτά θα έρθουν δυο καλύτεροι (μερικοί δεν μαθαίνουν ποτέ). Τα λεφτά θα πάνε σε λειτουργικά έξοδα και μισθούς και άντε να σε φέρουν ένα Νάρει αφού θα το ψήνουν ένα μήνα για 10 χιλιάρικα.
Πριν με πείτε γκρινιάρη να θυμίσω οτι συνήθως έχω την αντίθετη τάση και ακόμη βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να χρησιμοποιούνται τα έσοδα από μεταγραφές για τη λειτουργία τής ομάδας. Απλά μου τη δίνει να μην προλαβαίνουμε να χαρούμε κι εμείς ένα ταλέντο 2 τουλάχιστον γεμάτες χρονιές πριν παραχωρηθεί (το είχαμε από Γιαννούλη αλλά όχι από Τζιόλη).
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγω απο την συνεντευξη που εδωσε ειδα,ενα προσγειωμενο συνεσταλμενο ευχαριστο παληκαρι,που ξερει τι του γινεται και τι πρεπει να κανει,για να προοδεψει.
Το ταλεντο του υπαρχει και ισως να ειναι καλυτερο απο του Μιχαηλιδη,απο εκει και μετα ειναι στο χερι του.
Μπραβο στο παληκαρι και στην οικογενεια του,γιατι πισω απο αυτο υπαρχουν οι αφανεις ηρωες.
Υγεια μονο να εχεις και δεν σε φοβαμαι,απο αποψη δουλειας και μυαλου.
Το ταλεντο του υπαρχει και ισως να ειναι καλυτερο απο του Μιχαηλιδη,απο εκει και μετα ειναι στο χερι του.
Μπραβο στο παληκαρι και στην οικογενεια του,γιατι πισω απο αυτο υπαρχουν οι αφανεις ηρωες.
Υγεια μονο να εχεις και δεν σε φοβαμαι,απο αποψη δουλειας και μυαλου.
- ΑποστόληςΑ
Παίκτη γεννηθέντα την 28.11.2003 (18 ετών και 7,5 μηνών) που παίζει σαν 26χρονος στόπερ στην πρώτη ομάδα δεν βρίσκεις εύκολα.
-
Geor1926 έγραψε:Δηλαδή το πλάνο της αυταρκειας περιλαμβάνει να πουλάμε τους νεαρούς πριν καν παίξουν ή στο 6μηνο,αλλά ταυτόχρονα θα χτισουμε ομάδα που θα διεκδικεί σταθερά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα...Λογικό μου ακούγεται.
Ευτυχώς που, στην πραγματικότητα, δεν σου ακούγεται λογικό.
Προσγειωμένο παλικαράκι με λιτό λόγο.
Μπράβο του!!!
Και είς ανώτερα!!!!
Μπράβο του!!!
Και είς ανώτερα!!!!