Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο: For men only.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στη Μπαγκογκ της Ταϋλάνδης. Το χτύπημα είναι άψογο, για όσους γνωρίζουν από muay - thai...
[youtube]k5AAzUpPvng[/youtube]
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στη Μπαγκογκ της Ταϋλάνδης. Το χτύπημα είναι άψογο, για όσους γνωρίζουν από muay - thai...
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Απεκλείσθη ο Ajax; Δεν είχε Craig Pawson διαιτητή;;
Ajax - Benfica ρε φίλε...δεν γινόταν να αποκλειστούν αμφότεροι;;
Οι συμπαίκτες όλοι χαλαροί..
Αν παίχτης του ΠΑΟΚ έτρωγε τέτοια αγκωνιά στη μύτη, είτε επί Santos είτε επί Lucescu, θα τον είχαν κάνει τον άλλον με τα κρεμμυδάκια.
Ajax - Benfica ρε φίλε...δεν γινόταν να αποκλειστούν αμφότεροι;;
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο: For men only.
Οι συμπαίκτες όλοι χαλαροί..
Αν παίχτης του ΠΑΟΚ έτρωγε τέτοια αγκωνιά στη μύτη, είτε επί Santos είτε επί Lucescu, θα τον είχαν κάνει τον άλλον με τα κρεμμυδάκια.
0-3 η Βιαγιαρεαλ μέσα στη Γιουβεντους και πρόκριση!
Μέχρι και εμείς έχουμε πάρει Χ από τη Βιγιαρεάλ
Μέχρι και εμείς έχουμε πάρει Χ από τη Βιγιαρεάλ
Κερδίσαμε τη Βιγιαρεάλ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Οι Ιταλικές δεν πάνε καλά φέτος.
Και η Bayern M. δυσκολεύτηκε προχθές με την Salzburg...
Και η Bayern M. δυσκολεύτηκε προχθές με την Salzburg...
Με αφορμή τα χτεσινά παιχνίδια μια γενική ερώτηση.
Από τους 8 του τσουλου οι 3 είναι πρωταθλήτριες
Χωρίς να το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση ότι ο αριθμός αυτός όσο πάει και μικραίνει, ισχύει; Από τη μια δίνονται βγαίνουν περισσότερες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα στο τσουλου και από την άλλη η ψαλίδα όσο πάει και μεγαλώνει.
Από τους 8 του τσουλου οι 3 είναι πρωταθλήτριες
Χωρίς να το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση ότι ο αριθμός αυτός όσο πάει και μικραίνει, ισχύει; Από τη μια δίνονται βγαίνουν περισσότερες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα στο τσουλου και από την άλλη η ψαλίδα όσο πάει και μεγαλώνει.
- Mutasevic
Αν θέλουν να εχουν 3 διοργανώσεις το ιδιο δυνατες μαξ 2 ομάδες τσου λου από κάθε πρωτάθλημα 2 ομαδες στο γιουροπα κ 2 στο κονφερενς, αηδία ειναι εδώ κ χρόνια εκδουλευσεις στους πλούσιους μια ζωή, θες να χει ενδιαφέρον άστα όλα στην τύχη ας βγαλει 3ο προκριματικό ρεαλ- παρι. Μπαγερν -μπαρτσα κ ας μην είναι στους ομίλους μετα ας ειναι πιο κατω διοργανωση και ας ειναι τα λεφτά παραπλησια σε ολα τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ας ειναι ο στοχος η δόξα κ οχι τα φράγκα, δειτε το ΝΒΑ τι ωραία πάντα υπάρχει ενδιαφέρον πάντα γίνονται εκπλήξεις το θέαμα ειναι σπεσιαλ.
Τελος επειγόντως σαλαρυ καπ βλεπουμε πχ την αεκ στο μπάσκετ μεγαλύτερο πιστόλι του πλανήτη χωρις έλεγχο(ψιλοασχετο ισωςαλλά μεχεισαλταρει), βλεπουμε νευμαρ 220 μυρια βλέπουμε ετήσιο συμβόλαιο εμπαπε 50 60 μυρια κτλ αν ειναι ετσι ας πανε να κανουν ένα πρωτάθλημα επιδειξης τα σουπερτεαμς κ ας έρχονται η καθόλου η στους 32 του τσου λου σε διπλούς αγώνες για το πρεστιζ κ μονο ετσι κ αλλιώς 90% πάντα εκεί είναι
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελος επειγόντως σαλαρυ καπ βλεπουμε πχ την αεκ στο μπάσκετ μεγαλύτερο πιστόλι του πλανήτη χωρις έλεγχο(ψιλοασχετο ισωςαλλά μεχεισαλταρει), βλεπουμε νευμαρ 220 μυρια βλέπουμε ετήσιο συμβόλαιο εμπαπε 50 60 μυρια κτλ αν ειναι ετσι ας πανε να κανουν ένα πρωτάθλημα επιδειξης τα σουπερτεαμς κ ας έρχονται η καθόλου η στους 32 του τσου λου σε διπλούς αγώνες για το πρεστιζ κ μονο ετσι κ αλλιώς 90% πάντα εκεί είναι
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- john4serres
Η οι τερματαδες είναι πουλιά στο γιουεςει η ο Κάρολος χαλάρωσε και μεταμορφωθηκε σε Λεβαντοφσκι. Ωραία γκολ και τρελό πάθος από τον πολωνο.
- WeWillRockYou
Ο Κάρολ έβαζε περίπου ένα γκολ ανά 3 τελικές σε κάποια φάση στο ελληνικό πρωτάθλημα, που όλοι μας έπαιζαν εντελώς κλειστά.
Στο MLS δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνει πλάκα. Τεράστιοι χώροι στις αντίπαλες άμυνες, χαμηλότερο επίπεδο, λιγότερη σκοπιμότητα και περισσότερο θέαμα.
Πιστεύω θα κάνει άνετα καμιά 20αριά γκολ, αν είναι καλά ψυχολογικά.
Στο MLS δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνει πλάκα. Τεράστιοι χώροι στις αντίπαλες άμυνες, χαμηλότερο επίπεδο, λιγότερη σκοπιμότητα και περισσότερο θέαμα.
Πιστεύω θα κάνει άνετα καμιά 20αριά γκολ, αν είναι καλά ψυχολογικά.