Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
δεν παίξαμε μπάλα σήμερα, σούπα το ματς και μείναμε -11 από την κορυφή το καλό ότι τέλειωσε το πρωτάθλημα για τη γειτονιά, μένει λογικά εκτός πλέι-οφ και εκτός ευρώπης να επικεντρωθούμε σε ευρώπη και κύπελλο και να πλησιάσουμε όσο μπορούμε στην πρώτη θέση μετά
Η ομάδα είχε καλή ομοιογένεια κα τακτική συμπεριφορά αλλά τέτοια ματς για να τα πάρεις θες ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου .. φτάνουμε εύκολα έξω από την περιοχή και μετά τίποτα .
Πως έχουμε καταφέρει να παίζουμε σε κάθε ματς με μισό εξτρέμ, μισό 10αρι και ένα φορ αποκομμένο στο πουθενά ;
MVP ο Σαστρε που δείχνει ο πιο ποιοτικός και ολοκληρωμένος παίκτης μας .
MVP 2 παίχτες: Πασχαλάκης επειδή με τις επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία μας, αλλά και Σάστρε, επειδή μόνος του προσπάθησε σε όλο τον αγώνα να δημιουργήσει παιχνίδι.
Αδύναμος κρίκος ο Ζαμπά. Κύκνειο άσμα το σημερινό. Πλέον θα με εκπλήξει αν καταφέρει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ίνγκα πολύ καλός και σταθερός. Καλός και ο Μιχαηλίδης. Βιερίνια μέτρια εμφάνιση, ενώ Σίγκλεϊ όταν μπήκε, αναβάθμιση την θέση.
Τσιγγάρας - Φελίπε Σοάρες στο κέντρο έδειξαν πως θέλουν δουλειά ως δίδυμο, αλλά ο καθένας μόνος του έδωσε τις μάχες του. Για Φελίπε πάντως περίμενα (από το όλο προμόσιον) κάτι περισσότερο.
Μπίσε στο κέντρο σταθερός σε ότι μπορεί να κάνει, ότι παραπάνω είδαμε είναι στα υπέρ του. Στα δεξιά, έδειξε κάτι παραπάνω αλλά πάλι στα ρηχά νερά έμεινε, που όλοι γνωρίζουμε.
Άκμπομπ μαχητής. Σκύλος. Αν είχε και μια ενίσχυση με καλά εξτρέμ και καλή τροφοδότηση από το κέντρο, θα μπορούσε να αναδειχθεί. Μαχητής μεγάλος και σίγουρα δεν έχουμε άλλον παίχτη να μπορεί να τον αντικαταστήσει - ευελπιστώ να μπορεί ο Ολιβέιρα αν επιστρέψει.
Τσόλακ δεν κάνει για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Καλός, χρυσός, σκόρερ μεγάλος, δεύτερος Ρονάλντο, τα δέχομαι όλα. Για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν κάνει. Ο ΠΑΟΚ του Λούτσε θέλει τον επιθετικό να μπορεί: α) να παίζει με πλάτη στην εστία β) να διεκδικεί την μπάλα όταν η άμυνα μας την πετάει μπροστά γ) να κατεβάζει τη μπάλα από ψηλά, να την φέρνει στα πόδια του και να την μοιράζει είτε στα εξτρέμ, είτε στον πίσω του που ανεβαίνει δ) να κρατάει την μπάλα έως να του κάνουν οι αμυντικοί φάουλ
Ο Τσόλακ μου έχει δείξει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Ή πρέπει ο Λούτσε να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδος, τουλάχιστον όταν μπαίνει ο Τσόλακ, είτε ο Τσόλακ να πάρει παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β' έως να μάθει να παίζει τα παραπάνω.
Αουγκούστο-Κούρτιτς μπήκαν σε σημείο που δεν μπορώ να τους κρίνω για την σημερινή εμφάνιση. Όταν χρειάστηκε να κόψουν, έκοψαν. Ελ Καντούρι δεν μπορεί να προσφέρει ακόμη. Δεν κατάλαβα γιατί μπήκε, δεν κατάλαβα τι ρόλο του είπαν να αναλάβει, δεν κατάλαβα τι προσπαθούσε να κάνει.
Γενικά, φέτος στους 6 βαθμούς που διεκδικήσαμε με ρούλη, πήραμε έναν (1) βαθμό και χάσαμε πέντε (5). Έως σήμερα, δύο (2) ομάδες είχαν τέτοια συγκομιδή με εμάς, ο γαύρος και ο ρούλης. Από τον γαύρο είμαστε 11 βαθμούς πίσω (ή 12 αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, μιας και στην ισοπαλία μας καβαλάνε), ενώ από τον ρούλη είμαστε 18 βαθμούς μπροστά. Αναδεικνύει και το πως πρέπει να χτιστεί η ομάδα, αν επιθυμεί όντως να διεκδικεί πρωτάθλημα.
Ο Διαιτητής ήταν ολίγον εκνευριστικός, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, έτσι ακριβώς παίζεται και πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο. Όχι σφύριγμα για φάουλ με το πρώτο σκούντημα. Μοναδική φάση που κρίνω πως σφύριξε λάθος, ήταν στην φάση με τον Ζαμπά που ήθελε μεν να πέσει, αλλά δεν έπεσε μόνος του αλλά επειδή ο αντίπαλος του έκανε φάουλ.
Αφήνω τον Λούτσε στο τέλος. Αν συμπεράνω από όσα διάβαζα πριν τον αγώνα, εδώ μέσα, πως ''επιλέγουμε τον αγώνα της Πέμπτης'' και πως αυτή την προσέγγιση είχαμε ως ομάδα, θέλω να τονίσω πως δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα, που σε ένα αγώνα με πολύ παρασκήνιο, είδα τον ΠΑΟΚ να παίζει έξυπνα. Βεβαίως, η μη χρησιμοποίηση βασικών στελεχών της ομάδος, μείωσε την προϋπόθεση να διεκδικήσουμε την νίκη, αλλά θεωρώ πως δεν κατεβήκαμε αδιάφοροι. Βεβαίως, δεν είδα πάθος ούτε ένταση. Αλλά όπως είπα, ήταν αγώνας με πολύ παρασκήνιο.
Για τον ρούλη, αν αυτός ο καινούριος προπονητής είναι το 50% από ότι τον παρουσιάζουν, πιστεύω να τους κάνει ομάδα και θα έχουμε ακόμη έναν ανταγωνιστή στα πλέι-οφς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Κυρ 20 Φεβ 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[/quote] Αρα δεν μετρανε και πρεπει να τους δωσουμε συγχαρητηρια;[/quote]Είπα εγώ κάτι τέτοιο;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote] Αρα κι εσενα σε προβληματισε αυτο που εγραψε ο προεδρος."Το ότι δεν έχουμε τελικές στο τέρμα δεν σας προβλημάτισε;Το ότι επίσης ο συμπολίτης έχασε 3 ευκαρίες μάτια;;"
Ενα σχολιο και για τον διαιτητη.Ενω σε γενικες γραμμες αρεσε στους περισσοτερους η φιλοσοφια των σφυριγματων του εχασε 3-4 φασεις απαραδεκτες για το επιπεδο του και ολες εναντιων μας,οπως το φαουλ για κιτρινη στον Ακπομ που εγινε πλαγιο,το κορνερ που εγινε αουτ,ενα κλεψιμο μπαλας του Μπισεσβαρ που βαφτιστηκε φαουλ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote] Αρα κι εσενα σε προβληματισε αυτο που εγραψε ο προεδρος."Το ότι δεν έχουμε τελικές στο τέρμα δεν σας προβλημάτισε;Το ότι επίσης ο συμπολίτης έχασε 3 ευκαρίες μάτια;;"[/quote]
Το ότι οι μέσο επιθετικοι μας είχαν χάλια απόδοση νομίζω κλείνει όλη την κουβέντα!
Ο. Μπισε έπιασε τελευταίο δεκαλεπτο χωρίς υπερβολή 6-7 φορες την μπάλα εντός περιοχής και κάποιες φορες ήταν και μόνος του.
Εεε.. Όταν δεν τις ολοκληρώνει δε θα κάνεις και τελικές!
Δε θέλει τρελή ανάλυση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:Ενα σχολιο και για τον διαιτητη.Ενω σε γενικες γραμμες αρεσε στους περισσοτερους η φιλοσοφια των σφυριγματων του εχασε 3-4 φασεις απαραδεκτες για το επιπεδο του και ολες εναντιων μας,οπως το φαουλ για κιτρινη στον Ακπομ που εγινε πλαγιο,το κορνερ που εγινε αουτ,ενα κλεψιμο μπαλας του Μπισεσβαρ που βαφτιστηκε φαουλ...
Πολύ σωστός!
Πολύ εύκολες φάσεις και τις έχασε.
Και έχω ενστάσεις για τη φάση του ζαμπα στο πρώτο ημίχρονο.
Την. Πετάει μπροστά και τον κόβει. Εγώ είδα να του βρίσκει πόδια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα δυο ακτανοητα λαθη ειναι στο πρωτο καθαρο φαουλ σε παικτη μας που ναι περνει μπαλα ο αντιπαλος αλλα ειναι ξεκαθαρο επικυνδυνο τακλιν απο πισω (η φαση που στην αντεπιθεση βγαινει η ευκαιρια του ματεο), και η αλλη στο δευτερο ημιχρονο σε ενα τακλιν παλι απο πισω στον Ακπομ προς το πλαγιο που στο ρυπλει φενεται καθαρα οτι δεν βρισκει καθολου μπαλα ο αντιπαλος και ειναι καθαρο φαουλ.
Και οι δυο φασεις για μενα ειναι ανεξηγητο να γινουν λαθη και δεν γινωνται ποτε σε υψηλο επιπεδο. Αυτο δειχνει οτι καλο το να μη σφυριζει την καθε βουτα φαουλ και σωστες οι περισσοτερς αποφασεις ΑΛΛΑ, το μυαλο του ηταν απο την αρχη "δε θα τους δωσω ευκολα φαουλ αυτους σημερα" και του ξεφυγαν οι φασεις λογο αυτης της προκαταληψης.
Το καλό σήμερα ήταν το πάθος που έδειξε επιτέλους η ομάδα σε ματς με τη γειτονιά. Δεν είχε καθόλου εκείνη τη χλιαρή προσέγγιση των προηγούμενων χρόνων. Τώρα τα αρνητικά τα γνωστά. Να μην ξέρουμε τι να κάνουμε τη μπάλα μόλις φτάσουμε στην περιοχή, και γενικά τεράστια επιθετική αφέλεια. Ας ελπίσουμε σε σωστές αλλαγές το καλοκαίρι. Στόχοσ η πρόκριση στην Ευρώπη και το κύπελλο. Ο διαιτητής όλα τα σπόρια στη γειτονιά.
Όσο για τις βρωμουπηρέτριες... Ούτε το 1/10000 από το σημερινό πάθος δε δείχνετε όταν παίζετε με το αφεντικό. Ντροπή, ξεφτίλα και εμετός οι βρισιές στον Βιερίνια όταν πήγαινε να καταθέσει τα λουλούδια για τον Άλκη, και φυσικά οι αποδοκιμασίες τους και τα συνθήματα στο ενός λεπτού σιγή. Δε σεβάστηκαν τη μνήμη του ίδιου του συνοπαδού τους. Σκουλήκια και πάλι σκουλήκια.
Προφανώς το 1/6 διαθέσιμους βαθμούς είναι μέγιστη αποτυχία, αλλά δεν δέχομαι τη λογική "Γιάννενο/Βόλος τους πήραν εκεί μέσα, εσύ τι έκανες". Μέχρι και ο τελευταίος φροντιστής της ομάδας τους ζει για τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον μας, λογικό να αποδίδουν πάνω από το μέσο όρο.