Μπρομηθέας - ΠΑΟΚ 100-86 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
- Lacedaemonian
Re: Μπρομηθέας - ΠΑΟΚ 05/02 20:00 (ΕΡΤ3)
Ευτυχώς που προετοιμάστηκε η ομάδα...
Καλύτερα να κάτσει ο Γιαννακίδης στο 2ο.
Οσο και να μαζευτεί η διαφορά στο 2ο, ας παραιτηθεί ο προπονητής, γιατί βλέπουμε τον πύργο της Βαβέλ.
Καλύτερα να κάτσει ο Γιαννακίδης στο 2ο.
Οσο και να μαζευτεί η διαφορά στο 2ο, ας παραιτηθεί ο προπονητής, γιατί βλέπουμε τον πύργο της Βαβέλ.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Ιωάννου μόνο που δεν χειροκρότησε στα καλάθια του Μπρομηθέα.
Απίστευτο μπάσκετ
Τρομερό μπάσκετ
Έκανε σκόνη τον ΠΑΟΚ
Εγώ σε πληρώνω ρε πγ, σχολιαστής αγώνα είσαι όταν κρατάς το μικρόφωνο, δεν μεταδίδεις στο Prometheusmania.
Απίστευτο μπάσκετ
Τρομερό μπάσκετ
Έκανε σκόνη τον ΠΑΟΚ
Εγώ σε πληρώνω ρε πγ, σχολιαστής αγώνα είσαι όταν κρατάς το μικρόφωνο, δεν μεταδίδεις στο Prometheusmania.
Ογκμπειντε καλυτερος του Λι. Δυσκολα να βρεις χειροτερο Αμερικανο στην Α1 απο τον Ριβερς. Πρωτη εικονα του Γκριν τραγικη. Λοβ,η χειροτερη χρονια του στην Ελλαδα.
- Lacedaemonian
Πραγματικα δεν το χωραει το μυαλο μου τετοιο ξεφτιλικι
60 ποντους στο 1ο ημ !!!!!!!!!!
60 ποντους στο 1ο ημ !!!!!!!!!!
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Ιωάννου μόνο που δεν χειροκρότησε στα καλάθια του Μπρομηθέα.
Απίστευτο μπάσκετ
Τρομερό μπάσκετ
Έκανε σκόνη τον ΠΑΟΚ
30 ποντους στο ημιχρονο μας ριχνουν. Τι θες να λεει ? ωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ ?
ΠΑΟΚ σ αγαπω,ΠΑΟΚ εισαι ο ενας 60 στο ημιχρονο δεν εφαγε κανενας...... τι καταντια ειναι αυτη ρε πουστη μου..... ευτυχως που υπαρχει και ο ηρακλακος φετος.......
- Μπαρκαρούτσος
nothu έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Ιωάννου μόνο που δεν χειροκρότησε στα καλάθια του Μπρομηθέα.
Απίστευτο μπάσκετ
Τρομερό μπάσκετ
Έκανε σκόνη τον ΠΑΟΚ
30 ποντους στο ημιχρονο μας ριχνουν. Τι θες να λεει ? ωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ ?
Να κάνει τη δουλειά για την οποία τον πληρώνουν.
Δηλαδή αν δει ΝΒΑ τι θα κάνει, θα δακρύζει και θα ουρλιάζει από θαυμασμό;; Άντε τώρα με τον μαλάκα...
- KalamarGiannis
μόνο τον Μάρβιν θα θελα να ξαναδώ ... ποιόν Λοβ... θυμάστε τον ΜακΦάντεν πχ. να ΜΗΝ μπορεί να επηρρεάσει τη ροή ενός αγώνα με μερικά καλάθια;;;
τι πίκρα πάλι σήμερα...
τι πίκρα πάλι σήμερα...
Τέσσερα σχόλια ακόμα.
Ο παίκτης που ματσαρει καλύτερα τον αγραβανη στο ροστερ μας είναι ο Καμαριανος.
Ο Μαρβιν Τζόουνς είναι ο καλύτερος σέντερ του ΠΑΟΚ από τον Ντοζιερ μέχρι σήμερα.
Ο Ριβερς καλός παίκτης είναι αλλά όταν παίζεις σε τέτοια ομάδα, λες και είναι υπό διάλυση, ή απλήρωτοι κανένα εξάμηνο, αυτή την εικόνα θα έχει
Κακώς πήραμε τον Γκριν καλύτερα να μην είχαμε πάρει κανέναν και δεν αναφέρομαι μόνο στην αξία του, έπρεπε να δώσουμε χρόνο στο Ρουμογλου.
Ο Λυκογιαννης δεν γίνεται να μην παραιτηθεί. Είναι ντροπιαστική για μία ακόμη φορά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου
Ο παίκτης που ματσαρει καλύτερα τον αγραβανη στο ροστερ μας είναι ο Καμαριανος.
Ο Μαρβιν Τζόουνς είναι ο καλύτερος σέντερ του ΠΑΟΚ από τον Ντοζιερ μέχρι σήμερα.
Ο Ριβερς καλός παίκτης είναι αλλά όταν παίζεις σε τέτοια ομάδα, λες και είναι υπό διάλυση, ή απλήρωτοι κανένα εξάμηνο, αυτή την εικόνα θα έχει
Κακώς πήραμε τον Γκριν καλύτερα να μην είχαμε πάρει κανέναν και δεν αναφέρομαι μόνο στην αξία του, έπρεπε να δώσουμε χρόνο στο Ρουμογλου.
Ο Λυκογιαννης δεν γίνεται να μην παραιτηθεί. Είναι ντροπιαστική για μία ακόμη φορά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου