ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα
Φτάσαμε σε σημείο να φαινόμαστε χειρότεροι από πέρυσι. Άντε να δουμε
- Sick Bastard
Μα είμαστε χειρότεροι από πέρυσι, σαν ρόστερ έτσι κι αλλιώς.
- ΑποστόληςΑ
ΘΕΤΙΚΑ
1. Η πρώτη μας ανατροπή.
2. Η χρησιμοποίηση Λύρατζη, Μιχαηλίδη και Τσιγγάρα.
3. Νίκη και κάποια ψυχολογική τόνωση.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1. Μεσοαμυντικά είμαστε χάλια.
2. Μεσοεπιθετικά το ίδιο.
1. Η πρώτη μας ανατροπή.
2. Η χρησιμοποίηση Λύρατζη, Μιχαηλίδη και Τσιγγάρα.
3. Νίκη και κάποια ψυχολογική τόνωση.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1. Μεσοαμυντικά είμαστε χάλια.
2. Μεσοεπιθετικά το ίδιο.
- sourmenetes
- Moderator
Το αγωνιστικό εξαρτάται κυρίως από παικτες και ψυχολογια.Sick Bastard έγραψε:Φοβάμαι πως ούτε αυτό φτάνει.sourmenetes έγραψε:
Μονό έτσι θα πάρουμε τα πάνω μας και με σοβαρές και καίριες μεταγραφές!
Απαίτηση σοβαρής ενίσχυσης!
Μπράβο που είσαι τόσο αισιόδοξος όλη την ώρα, αλλά νομίζω ότι τα προβλήματα της ομάδας είναι πρωτίστως δομικά κι αντανακλούνται στο χορτάρι. Υπάρχουν στελέχη που επιμένουν δημόσια πως ''πήραμε τόσους παίχτες'' το καλοκαίρι και πως αυτό το ρόστερ είναι ''ρόστερ πρωταθλητισμού''.
Υπάρχει χάσμα στην ομάδα μεταξύ του που είναι και του που νομίζει ότι είναι, έτσι πιστεύω.
Θες να μου πεις ότι με ένα σοβαρό φορ ο ΠΑΟΚ δε θα είχε άλλους 7-8 πόντους;
Μας. Έδωσαν ένα ματς τα φορ μας;
Ένα!
Κανένα!
Δε διαφωνώ με τ άλλα που λες αλλά το βασικό είναι το ροστερ
Και όταν το γκολ που δίνει βαθμούς έρχεται απ όλους τους άλλους πέρα του φορ καταλαβαίνεις πόσους βαθμούς έχεις χάσει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι σίγουρο, δίχως τα νούμερα του Τζόλη και τα τρεξίματά του, αλλά και τους μεγάλους, που είναι ο κορμός μας, κατά 1 έτος γηραιότερους.omerta76 έγραψε:Φτάσαμε σε σημείο να φαινόμαστε χειρότεροι από πέρυσι. Άντε να δουμε
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ μάλλον εισαι τυφλός όταν λες ότι κάποιοι τα βλέπουν όλα όμορφα.toumba5 έγραψε:πολυ σωστη η επισημανση σου να κοψω τις ειρωνιες αν και βλεπω οτι κυριαρχει σε πολλα ποστ εδω μεσα.
Ως ειρωνια εκλαμβανω επισης τα ποστ που τα βρισκουν ολα ομορφα σαν να ειμαστε τυφλοι βλεποντας μονο το τελικο αποτελεσμα, που παρα λιγο να ηταν και Χ
Δε βλέπω ούτε έναν εγώ!
Η ομάδα συνεχίζει άρρωστη, οπότε κάθε νίκη είναι ανάσα.
Έτσι θα πάει το πράγμα μέχρι τέλους χρονιάς.
Οπότε θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Χωρίς άμεση ενίσχυση το Γενάρη η χρονιά δε σώζεται.
Έτσι θα πάει το πράγμα μέχρι τέλους χρονιάς.
Οπότε θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Χωρίς άμεση ενίσχυση το Γενάρη η χρονιά δε σώζεται.
Παίζουμε ουσιαστικά χωρίς φορ απ' την αρχή της σεζόν. Δε ξέρω τι φταίει, αν είναι η επιλογή Λουτσεσκου να τους εναλλάσσει διαρκώς, αν είναι θέμα ψυχολογίας, θέμα ποιότητας. Αν δεν ήταν ο Κορωνοϊος θα έπρεπε να έχει και ο Κουτσιας μια ευκαιρία, αλλά ήταν άτυχος. Επειδή θεωρώ ότι δεν είναι ασφαλές να περιμένουμε την επιστροφή του Ολιβέιρα μετά από χιαστούς (είναι αργά ο Φεβρουάριος και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο να επανέλθει 6 μήνες μετά) θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είτε αυτή είναι απόκτηση ενός ακόμα φορ, είτε εκ των έσω λύση με δεύτερη ευκαιρία στον Τσολακ, με ταυτόχρονη διακοπή του δανεισμού του Ακπομ.
-
crazy nagbe4
Κρατάμε νίκη κ πολύ καλή εμφάνιση των Τσιγγαρα κ Μιχαηλίδη,τίποτα άλλο.Πιστευω ότι χρειάζεται οι γραμμές να είναι πιο κοντά μεταξύ τους για να μην κινδυνεύουμαι σε κάθε λάθος.Υπομονη 3αγωνες κ ελπίζουμε σε ποιοτικές μεταγραφές.

-
paok düsseldorf
Θα συμπληρωσω.Totem_pk έγραψε:Και για οσους εκφραζουν δυσαρεσκεια για τις εμφανισεις η τα αποτελεσματα οφειλω να πω οτι αν εμπαινε το γκολ με Κοπενχαγη η το δοκαρι με το σκουληκι η οι ευκαιριες στην Σλοβαν η το δοκαρι με γαυρο θα λεγαμε τωρα τι ομαδαρα εχουμε.
Στηριξτε την ομαδα παιδια. Ειναι το μονο που έχουμε και για την ομαδα ειμαστε οι μονοι που θα την στηριξουμε.
1.ΕΑΝ οι αντιπαλοι ειχαν 2-3 Δοκαρια.
2.ΕΑΝ σημαδευαν 2-3 φορες τα πουλια και 2-3 φορες τον Πασχαλακη,
τωρα θα ειμασταν πρωτοι και αηττητοι , καποιοι θα μιλουσαν για τον μεγαλο ΤΖΕΝΕΡΑΛ και θα χαιροταν με μαγικα ΣΚΟΥΦΙΑ και ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.
Σημασία έχει ότι νικήσαμε.Το ότι θα μας βγεί η ψυχή για να κερδίσουμε το ξέραμε.Δεδομενων των συνθηκών πολύ σημαντική νίκη.
https://m.youtube.com/watch?v=d1_VWHmQUf0&t=225sSick Bastard έγραψε:Νίκη αλλά η κατρακύλα συνεχίζεται.
Μην βγει κανείς και πει σοβαρά ότι το γκολ της Λαμίας δεν είναι offside θα φύγει μπινελίκι.
Διαβάστε τον κανονισμό, λογικά internet έχετε και μη μας πρήζετε και τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η ομάδα δεν είναι άρρωστη, είναι μισοπεθαμένη, παρατημένη και τελείως χαμένη.
Και κάνει μπαμ
Sick για δες το 3:41. Είναι οφ σαιντ ή όχι; Τότε τι έλεγες για την συγκεκριμένη φαση;
- Sick Bastard
ναι το ρόστερ είναι βασικό, αλλά αυτό διαμορφώνεται μέσα από τη συστηματική δουλειά κάποιων σε κάθε ομάδαsourmenetes έγραψε: Δε διαφωνώ με τ άλλα που λες αλλά το βασικό είναι το ροστερ
και για τις ανάγκες αυτής. Ακριβώς επειδή η δόμησή του είναι κομβικής σημασίας, θα πρέπει να δίνεται και η δέουσα προσοχή, κάτι το οποίο δεν γίνεται, συνεχόμενα εδώ και 3 χρόνια τώρα!
Τρία χρόνια, ξαναλέω.
Οπότε για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, όχι, δεν πιστεύω ότι με έναν φορ θα είχαμε 7-8 πόντους παραπάνω, πάνω κάτω εδώ που είμαστε θα ήμασταν μιας και το πρόβλημα της ομάδας, επιμένω, είναι δομικό-λειτουργικό κι όχι αμιγώς θέμα παιχτών. Απλά αντανακλάται εκεί.
- sourmenetes
- Moderator
Διαφωνώ.
Δε γίνεται να παίζεις χωρίς φορ και να μου λες ότι θα ήμασταν το ιδιο
Δεν υπαρχει!
Στο θέμα δομικοτητας συμφωνώ
Δε γίνεται να παίζεις χωρίς φορ και να μου λες ότι θα ήμασταν το ιδιο
Δεν υπαρχει!
Στο θέμα δομικοτητας συμφωνώ
- Sick Bastard
offside, αλλά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, τι λέει ο κανονισμός έχει σημασία. Αν έλεγε το ίδιο τότε, γιατί αυτά αλλάζουν, ισχύει ότι και τώρα.ramboutla έγραψε:https://m.youtube.com/watch?v=d1_VWHmQUf0&t=225sSick Bastard έγραψε:Νίκη αλλά η κατρακύλα συνεχίζεται.
Μην βγει κανείς και πει σοβαρά ότι το γκολ της Λαμίας δεν είναι offside θα φύγει μπινελίκι.
Διαβάστε τον κανονισμό, λογικά internet έχετε και μη μας πρήζετε και τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η ομάδα δεν είναι άρρωστη, είναι μισοπεθαμένη, παρατημένη και τελείως χαμένη.
Και κάνει μπαμ
Sick για δες το 3:41. Είναι οφ σαιντ ή όχι; Τότε τι έλεγες για την συγκεκριμένη φαση;