ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
19
13%
Taylor
5
3%
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Michailidis
14
9%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
93
62%
Schwab
11
7%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
4
3%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
1
1%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
3
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

sourmenetes έγραψε:Με όσα όπλα έχει το παλεύει.

Κανένα σνομπαρισμα δεν είδα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

https://www.paokfc.gr/uncategorized/202 ... ovan-poll/ 50% ο πασχα :lol: ε ρε με το PR τι γινεται... δεν με πολυνοιαζει το βραβειο αλλα θελω να το παρει ο εσιτι μονο και μονο για εναν συγκεκριμενο ΑΡΔ....
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

sourmenetes έγραψε:
Μα δε σκέφτηκες τον οφη.

Εβγαλες ένα κουρασμένο χαφ και έβαλες ένα. Φρέσκο, έβγαλες έναν κακό εξτρεμ και έβαλες έναν νεαρό, άλλαξες το φορ σου, άλλαξες το. Δεκάρι.

Που σε όλα αυτά είδες ότι προστατευθηκε κάποιος;;

Φυσιολογικές αλλαγές έκανε.

οταν ψαχνεις γκολ απεναντι σε κλειστη αμυνα ακομα και ο κουρασμενος σβαμπ ειναι πιο χρησιμος απο τον ξεκουραστο εσιτι που δεν μπορει να προσφερει πολλα σε τετοιες συνθηκες παιχνιδιου...
ουτε την αλλαγη του κωνσταντελια καταλαβα να πω την αληθεια, γιατι δηλαδη να μην παιξεις με ακπομ-σβιντερσκι μαζι αφου ο αντιπαλος θα αμυνεται χαμηλα και δεν εχεις και κανενα σπουδαιο πλανο αναπτυξεις περα απο τις σεντρες του ταυλορ?
δεν ξερω εμενα μου φανηκες πως και 5-1 να κερδιζαμε οι ιδιες αλλαγες θα γινοντουσαν, σαν να ειχε αποφασιστει πχ απο πριν οτι τοσο θα παιξουν ο σβαμπ και ο σιντκλει
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στα εξτρεμ.

Με έναν Μιτριτσα εκτός τόπου και χρόνου, έναν Μουργκ αόρατο και έναν Ζιβκοβιτς ξεκάθαρα ντεφορμέ η ομάδα χάνει όλη την δύναμη της μεσοεπιθετικα.

Να λέμε καλά που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα ο αφανας μας.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρει λύσει ο Ραζβαν εκεί, ας δοκιμάσει τον Ντέλια που δείχνει πράγματα, δεν ξέρω πραγματικά.

Έχω απελπιστεί με τα εξτρεμ μας και με δεδομένο ότι και οι φορ μας δεν σκοράρουν ιδιαίτερα το πρόβλημα επιτείνεται.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Η Σλόβαν είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του ΠΑΣ Γιάννενα με σκληρό παιχνίδι, κυνηγητό της μπάλας και κόντρα επιθέσεις. Το ότι δεν τα καταφέραμε απόψε μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια κι ένα ντέρμπι δεν με εκπλήσσει λοιπόν. Μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά δεν χάθηκαν και τα πάντα όπως λένε κάποιοι εδώ πέρα. Έλεος κάπου...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

montekristo έγραψε:Ντροπη να μην προσπαθησουν καν πλην ισως ορισμενων να κερδισουμε αυτο το χωριο.-
Αν παμε ετσι στο τελος θα μας βγει και το ονομα: "Οι αλλεργικοι στην Ευρωπη"!
Αλλα η τιμωρια τους θα ειναι οι ακομα πιο αδειες κερκιδες απο τις αποψινες.-

ΥΓ. Αντε τωρα για μια "επαγγελματική νικη" με τα δευτερα του ΟΦΗ για να ανεβει το ποσοστο νικων του Λου! :twisted:
Ποιος δεν προσπάθησε;

Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

JohnDag έγραψε:
invincible έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εντάξει, μην τρελαίνεστε κιόλας μερικοί.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση σήμερα.

Η Σλοβαν είναι μια μέτρια ομάδα και το σημερινό αποτέλεσμα είναι αποτυχία. Μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο!
Γιατί είναι μετρια επειδή δεν μας ταιρίαζει το παιχνίδι που παίζει ? Είναι μία αντί αθλητική , σκληρή και δυνατή ομάδα που παλεύει. Με τον γαύρο έπαιζε με 10 παίχτες και στην έδρα θα τον νικούσε κιόλας ήρθε ισοπαλία. Αν την αφήσει ο διαιτητής να παίξει ξύλο πρέπει να έχει τους ανάλογους παίχτες βαριά κορμιά να την αντιμετωπίσεις. Μάθε λίγο χωριάτικο παιχνίδι μάθαμε παίζουμε σαν τις τιτικες μας φταίει το γκαζόν κτλ. Θέλει να παλέψεις με τέτοιες ομάδες θέλει υπομονή, θέλει να μην κάνεις λάθη αυτή κυνηγάει. Δεν είναι ομάδα που κάνει τριγωνάκια αλλά την ζημιά έχει τρόπο να στην κάνει.
Τώρα αυτό το έγραψες για να αντιπαρατεθεις σε αυτό που λέω;

Γιατί περισσότερο ως επιβεβαίωση του χαρακτηρισμου "μέτρια" μοιάζουν αυτά που γράφεις παρά ως αντιπαράθεση...

Οχι φίλε μου αλλά μην την λέμε μέτρια. Είναι καλή διαφορετική ομάδα. απλά παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που δεν ταιριάζει σε τεχνίτες , σοφτ και νανακια και μπιςμπιςζε. Παίζει ξύλο, σκληρά και δυνατά και παλεύει και κυνηγάει τα πάντα με μαρκαρίσματα κτλ. Ε μπραβο της αφού την άφησε και ο διαιτητής. Με τον γαύρο την άφησε με δέκα παίχτες και δεν έχασε πάλευε και κυνηγούσε. Δεν μας ταιριάζουν τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε Μπαλάφες. Για αυτο ξεχώρισε ο Εσιτι . Θέλεις πορτιέρηδες ή να την παίξεις έξυπνα. Είμαστε δεύτεροι. Θα νικήσουμε την Κοπεγχάγη και πάμε για πρώτοι. Εκεί στην Μπρατισλάβα πάλι ξύλο θα παίξουμε πιο έξυπνα και θα κερδίσουμε αυτή την φορά. Τώρα ξέρουμε. Μπορεί και με μερικές ισοπαλίες να βγούμε και πρώτοι δεν ξέρεις πως θα πάει ο όμιλος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Τελικα μονο οταν νικαει η ομαδα συνεχεια δεν υπαρχει μιζερια (ισως και τοτε βεβαια μιζεριασει καποιος). Μιζερια = αδικαιολογητη γκρινια και κατηφεια, καποιοι την μπερδευουν με την κριτικη. Αποδεκατισμενη ηταν η ομαδα, αφηνε το ξυλο ο ρεφ και εγινε οτι εγινε. Τελος, we live to fight another day που λεμε και στα εγγλεζικα και παμε Κρητη για διπλο

ΥΓ edit: Ζιφκο ρε φιλε τι εχεις παθει; Οκ σε μουδιασαν στην κλωτσια αλλα μονος σου αν ηθελες επαιρνες το ματς. Ανανεωσε και μεινε εδω να παλεψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 30 Σεπ 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

JohnDag έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στα εξτρεμ.

Με έναν Μιτριτσα εκτός τόπου και χρόνου, έναν Μουργκ αόρατο και έναν Ζιβκοβιτς ξεκάθαρα ντεφορμέ η ομάδα χάνει όλη την δύναμη της μεσοεπιθετικα.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρει λύσει ο Ραζβαν εκεί, ας δοκιμάσει τον Ντέλια που δείχνει πράγματα, δεν ξέρω πραγματικά.

Έχω απελπιστεί με τα εξτρεμ μας και με δεδομένο ότι και οι φορ μας δεν σκοράρουν ιδιαίτερα το πρόβλημα επιτείνεται.

Γαμησε τα.

Εξτρεμ ούτε για δείγμα.

Πραγματικά ας λιώσει τον νεαρό ή ας βάλει κάναν κουτσια δίπλα στο φορ και φέρει τον μπισε στο πλάι.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

invincible έγραψε:
JohnDag έγραψε:
invincible έγραψε: Γιατί είναι μετρια επειδή δεν μας ταιρίαζει το παιχνίδι που παίζει ? Είναι μία αντί αθλητική , σκληρή και δυνατή ομάδα που παλεύει. Με τον γαύρο έπαιζε με 10 παίχτες και στην έδρα θα τον νικούσε κιόλας ήρθε ισοπαλία. Αν την αφήσει ο διαιτητής να παίξει ξύλο πρέπει να έχει τους ανάλογους παίχτες βαριά κορμιά να την αντιμετωπίσεις. Μάθε λίγο χωριάτικο παιχνίδι μάθαμε παίζουμε σαν τις τιτικες μας φταίει το γκαζόν κτλ. Θέλει να παλέψεις με τέτοιες ομάδες θέλει υπομονή, θέλει να μην κάνεις λάθη αυτή κυνηγάει. Δεν είναι ομάδα που κάνει τριγωνάκια αλλά την ζημιά έχει τρόπο να στην κάνει.
Τώρα αυτό το έγραψες για να αντιπαρατεθεις σε αυτό που λέω;

Γιατί περισσότερο ως επιβεβαίωση του χαρακτηρισμου "μέτρια" μοιάζουν αυτά που γράφεις παρά ως αντιπαράθεση...

Οχι φίλε μου αλλά μην την λέμε μέτρια. Είναι καλή διαφορετική ομάδα. απλά παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που δεν ταιριάζει σε τεχνίτες , σοφτ και νανακια και μπιςμπιςζε. Παίζει ξύλο, σκληρά και δυνατά και παλεύει και κυνηγάει τα πάντα με μαρκαρίσματα κτλ. Ε μπραβο της αφού την άφησε και ο διαιτητής. Με τον γαύρο την άφησε με δέκα παίχτες και δεν έχασε πάλευε και κυνηγούσε. Δεν μας ταιριάζουν τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε Μπαλάφες. Για αυτο ξεχώρισε ο Εσιτι . Θέλεις πορτιέρηδες ή να την παίξεις έξυπνα. Είμαστε δεύτεροι. Θα νικήσουμε την Κοπεγχάγη και πάμε για πρώτοι. Εκεί στην Μπρατισλάβα πάλι ξύλο θα παίξουμε πιο έξυπνα και θα κερδίσουμε αυτή την φορά. Τώρα ξέρουμε. Μπορεί και με μερικές ισοπαλίες να βγούμε και πρώτοι δεν ξέρεις πως θα πάει ο όμιλος.
Ομάδα που στηρίζεται σε δύναμη και ξύλο είναι μια μέτρια ομάδα.

Για ποδόσφαιρο μιλαμε όχι για ρωμαϊκή πάλη.

Τωρα ποιον θα κερδίσουμε και που άσε να το δούμε πρώτα και το σχολιάζουμε μετά.

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

sourmenetes έγραψε:Άρα όταν παίζει η ίδια 11αδα σημαίνει ότι χτυπάς το στόχο.
Ε κοίτα, αν ας πούμε έχεις έναν παίκτη που την Κυριακή βγάζει μάτια, την Πέμπτη τον κρατάς πάγκο και την Κυριακή τον ξαναβάζεις βασικο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ πιστεύεις πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικότερο από της Πέμπτης.

Ανάμεσα στο σημερινό και της Κυριακής με ΟΦΗ, το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό. Είναι απίστευτο το ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι σήμερα.

Αν θες να ξεκουράσεις παίκτες, ξεκούρασε με ΟΦΗ. Με Σλόβαν έπρεπε να παρατάξεις την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Που κουράστηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Norte έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Μα δε σκέφτηκες τον οφη.

Εβγαλες ένα κουρασμένο χαφ και έβαλες ένα. Φρέσκο, έβγαλες έναν κακό εξτρεμ και έβαλες έναν νεαρό, άλλαξες το φορ σου, άλλαξες το. Δεκάρι.

Που σε όλα αυτά είδες ότι προστατευθηκε κάποιος;;

Φυσιολογικές αλλαγές έκανε.

οταν ψαχνεις γκολ απεναντι σε κλειστη αμυνα ακομα και ο κουρασμενος σβαμπ ειναι πιο χρησιμος απο τον ξεκουραστο εσιτι που δεν μπορει να προσφερει πολλα σε τετοιες συνθηκες παιχνιδιου...
ουτε την αλλαγη του κωνσταντελια καταλαβα να πω την αληθεια, γιατι δηλαδη να μην παιξεις με ακπομ-σβιντερσκι μαζι αφου ο αντιπαλος θα αμυνεται χαμηλα και δεν εχεις και κανενα σπουδαιο πλανο αναπτυξεις περα απο τις σεντρες του ταυλορ?
δεν ξερω εμενα μου φανηκες πως και 5-1 να κερδιζαμε οι ιδιες αλλαγες θα γινοντουσαν, σαν να ειχε αποφασιστει πχ απο πριν οτι τοσο θα παιξουν ο σβαμπ και ο σιντκλει
Ο. Εσιτι όμως έκοβε εκείνο το γομάρι.

Ο σβαμπ αν θυμάσαι μια φάση στο 35ο λεπτό σταμάτησε να τρέχει στο αμ. Τρανσιτιον.

Τα φτυσε.

Ήδη το ματς έδειχνε ότι θα ανοίξει.

Ίσως το να έπαιζε με 2 φορ να ήταν πιο πετυχημένο.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στα εξτρεμ.

Αυτό σκεφτομουν και εγώ.... Νομίζω θα αρχίσει τις αλχημείες..Δεν αργεί η ώρα που θα δούμε τον Αντρέ αριστερό εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η απογοήτευση είναι κυρίως για το γνωστό "μπορούσαμε αλλά"

Η Σλοβαν ήταν ομάδα επιπέδου Ατρομητου που είναι πήραμε προβάδισμα νωρίς και ήταν στο χέρι μας, φάγαμε ένα αστείο γκολ και μετά μπλοκαραμε

Τι και αν βγούμε 2η.

Τέτοιοι Ευρωπαϊκή βαθμοί δεν γίνεται να πετιούνται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

PAOK_Antarctica έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Άρα όταν παίζει η ίδια 11αδα σημαίνει ότι χτυπάς το στόχο.
Ε κοίτα, αν ας πούμε έχεις έναν παίκτη που την Κυριακή βγάζει μάτια, την Πέμπτη τον κρατάς πάγκο και την Κυριακή τον ξαναβάζεις βασικο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ πιστεύεις πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικότερο από της Πέμπτης.

Ανάμεσα στο σημερινό και της Κυριακής με ΟΦΗ, το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό. Είναι απίστευτο το ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι σήμερα.

Αν θες να ξεκουράσεις παίκτες, ξεκούρασε με ΟΦΗ. Με Σλόβαν έπρεπε να παρατάξεις την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Που κουράστηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο μπισε ρε φίλε πτωμα ήταν σήμερα.

Καταλαβαίνω πολύ καλα ότι έπρεπε να το πάρουμε 100% το ματς.

Αλλά δε θεωρώ ότι έβγαλε παίκτες με το σκεπτικό να τους προφυλαξω.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”