DimitrisS έγραψε:jibbie έγραψε:ρητρα εχει; ζητησαμε να ναι μικροτερη αν πληρωσουμε μι μιτριτα;Απο χθες το πας ταπα.
28.Alexandru Ionuț Mitriță
Re: 28.Alexandru Ionut Mitrita
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Καλώς ήρθες ψηλέ. Συνήθως δεν έχω τέτοια απαίτηση από τους νέους παίκτες αλλά εσένα σε χρειαζόμαστε άμεσα και περιμένω να κάνεις τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι.
Μαθήματα Ρουμανικής για την άψογη προφορά του ονοματός του: στην αρχή του βίντεο που ο μικρός μετά ξεσπάει σε οδυρμό για την φυγή του
[youtube]xjXE9QDjBDA[/youtube]
[youtube]xjXE9QDjBDA[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Απο τα λιγα λεπτα του Σιντκλει εγραψα σημερα πως ειναι η μεγαλη μου ελπιδα.Απο τα λιγα λεπτα του Ρουμανου,θα πω πως τον φοβαμαι.Αυτοι οι παικτες ακροβατουν οταν απο αγωνες επιδειξης οπως το mls πανε σε σκληρα αμυντικα πρωταθληματα οπως το ελληνικο.Η που θα βγει παικταρας η που θα περασει και δεν θα ακουμπησει,κατι ενδιαμεσο δεν βλεπω.
Αριστερα ήταν φωτια μεχρι να τον γυρισει.
Ας ελπισουμε να ειναι αυτο που περιμεναμε γιατι δεν εχουμε αλλο εξτρεμ.
Παντος δεξια δεν μπορουσε να αποδοσει όσο αριστερα ή οταν εμπαινε απο το κεντρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παντος δεξια δεν μπορουσε να αποδοσει όσο αριστερα ή οταν εμπαινε απο το κεντρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν και εκ 1ης οψης θυμίζει στρατιωτακι σκακιού, σημερα έδειξε και κινησεις αξιωματικου...
Μακάρι να βγάλει ουσια στην πορεία...
Φαίνεται οτι έχει καλά στοιχεία αλλά η ουσία μετράει
Μακάρι να βγάλει ουσια στην πορεία...
Φαίνεται οτι έχει καλά στοιχεία αλλά η ουσία μετράει
- bersekeros
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό είδα κι εγώ.Мир έγραψε:Αριστερα ήταν φωτια μεχρι να τον γυρισει.
Στοχ-οειδες ανέστησε μας.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελάχιστα πράγματα πάμπολλα λάθη. Δεν ξέρω μέχρι τη λήξη του δανεισμού αν θα καταφέρει να δείξει κάτι. Δεν συζητω να μπει στα παπούτσια του Τζολη, που και αμυντικά ακόμα είναι χειρότερος του.
Μπραβο Αλεξαντρου Μιτριτσα συνεχισε ετσι παιχταρα με καλη εμφανιση και γκολ!!!
φοβερα προσοντα αλλα πολυ αναρχια στο παιχνιδι του...
δεν ειναι ποδοσφαιρο να παιρνεις την μπαλα και να πηγαινεις κατα μετωπο προσπαθοντας να περασεις 2-3 παικτες λες και εισαι ο αζαρ η ο γκριλις ξερω γω...
πρεπει να γινει κομματι της ομαδικης λειτουργιας ωστε να παρουμε το 100% απο τα στοιχεια του
δεν ειναι ποδοσφαιρο να παιρνεις την μπαλα και να πηγαινεις κατα μετωπο προσπαθοντας να περασεις 2-3 παικτες λες και εισαι ο αζαρ η ο γκριλις ξερω γω...
πρεπει να γινει κομματι της ομαδικης λειτουργιας ωστε να παρουμε το 100% απο τα στοιχεια του
Ουδέν σχόλιο, κατά τα αλλά ο Τζολης δεν είναι ολοκληρωμένος κατά τον ζενεράλ.