ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
1%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρεσπο
2
1%
Βιερινια
1
1%
Κουρτιτς
3
2%
Σβαμπ
146
74%
Ελ Καντουρι
19
10%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
8
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Εσιτι
1
1%
Τευλορ
4
2%
Μουργκ
1
1%
Κουτσιας
4
2%
Καγκαβα
4
2%

Σύνολο ψήφων: 196

renegade

Re: ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

Με στεναχωρεί ο αντριγια...πολύ κακος. Ακόμα και η πρώτη του επαφή με την μπάλα είναι πολύ κακή.
Αν αυτόν τον παίκτη τον βλέπαμε φέτος για πρώτη φορά θα λέγαμε χειρότερα από αυτά που λέμε για τον Τέιλορ
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

astral έγραψε:Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από το σημερινό παιχνίδι? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Δεν εμπιστευετε τον μικρο που οπου και οποτε εχει παιξει ειναι σε πολυ καλυτερο φεγγαρι απο τον Σβι. Αν σημερα ηταν ο ζωγραφος, ο Ιβιτς ή ο Παμπλο με τον Μικρο θα ξεκινουσαν χωρις δευτερη σκεψη.

Τα ιδια ακριβως εκανε και ο Σαντος με τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

renegade έγραψε:Με στεναχωρεί ο αντριγια...πολύ κακος. Ακόμα και η πρώτη του επαφή με την μπάλα είναι πολύ κακή.
Αν αυτόν τον παίκτη τον βλέπαμε φέτος για πρώτη φορά θα λέγαμε χειρότερα από αυτά που λέμε για τον Τέιλορ
Θα βρει τη φόρμα του κάποια στιγμή. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χτυπάει τα στημένα. Την φόρμα του θα την βρει αλλά στημένα δεν θα μάθει να βαράει. Αυτό το έχεις ή δεν το έχεις. Ακόμα και τα κόρνερ του Κάτσε καλύτερα ήτανε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Grigorios_PAOK έγραψε:
astral έγραψε:Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από το σημερινό παιχνίδι? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Δεν εμπιστευετε τον μικρο που οπου και οποτε εχει παιξει ειναι σε πολυ καλυτερο φεγγαρι απο τον Σβι. Αν σημερα ηταν ο ζωγραφος, ο Ιβιτς ή ο Παμπλο με τον Μικρο θα ξεκινουσαν χωρις δευτερη σκεψη.
Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό.
Τεσπα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όποιος είδε τον ΠΑΟΚ σήμερα ξέρει ότι είναι σε καλό δρόμο...

Το σκορ είναι άδικο η ομάδα όμως έχει σοβαρότητα!

Εκεί μέσα θα τους καθαρίσουμε!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε οχι και σε καλο δρομο...
σε καροδρομο ειναι και καλα θα κανουν να την βγαλουν στην ασφαλτο αμεσα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε καλό δρόμο από θέμα οργάνωσης παιχνιδιού από θέμα προσέγγισης από θέμα τακτικής.

Εμφανεστατες απουσίες παικτών έχει οι οποίες κοστίζουν στο ότι το ματς δεν έληξε 4-1 5-1

Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Σήμερα ο Σβαμπ τράβηξε όλη την ομάδα.... Όμως...
Ο κουρτιτς δεν είναι αμυντικό χαφ και δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει ο Λουτσεσκου να τον χρησιμοποιεί εκεί.
Όπως και ο Καντουρι, ο Μπισε είναι πολύ επικίνδυνος όταν κατεβαίνει χαμηλά για να πάρει την μπάλα... Σήμερα το διαπιστώσαμε στο πρώτο γκολ
Δεν ξέρω για πόσο ακόμα ο Λουτσεσκου θα επιμένει στο 4231 με δύο αργά αμυντικά χαφ και δεκαρι τον Μπισε (γιατί Καγκάβα δεν...ο τύπος μας κάνει πλάκα...)
Ίσως περιμένει να γυρίσει ο Αουγκούστο για να το γυρίσει σε έναν αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς χαφ αλλά νομίζω ότι ίσως θα έπρεπε να το έχει ήδη δοκιμάσει με τσιγγαρα...
Μην ξεγελιομαστε με Καντουρι και μπισε, το σύστημα θέλει όλες οι μπάλες να περνάνε από τα πόδια τους και για αυτό φαίνονται περισσότερο... Όμως δυστυχώς αυτό κάνει την ομάδα αργή και προβλέψιμη, βασιζόμενη στις ντρίπλες και όχι στα τρεξιματα και στις κάθετες στον κενό χώρο....
Τέλος αυτό το σύστημα αχρηστεύει τον ζιφκοβιτς, που σε λίγο φυσικά θα βγάλει και νεύρα....
Για τον Λούκας δεν ξέρω τι να πω, δύο σπριντ έκανε και διπλωσε, αμυντικά μηδέν, σίγουρα είναι επαγγελματίας;
Τέλος, η ομάδα όπως ήταν πέρυσι στον τελικό κυπέλλου θα δυσκολευόταν να περάσει στους ομίλους;
Ίσως πει κάποιος ότι έφυγαν κρμεντσικ και μπαμπα, αλλά να σημειώσω ότι ο Τσέχος πήγε πάλι δανεικός, η αξία του μπαμπα είναι 3.5 μυρια ενώ η ομάδα φέτος από μεταγραφές έχει κέρδος 18.5 μυρια......Α ναι.... Έφυγε και ο Πάμπλο.......Και η είσοδος στους ομίλους είναι 3 μύρια.....
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Grigorios_PAOK έγραψε:

Τα ιδια ακριβως εκανε και ο Σαντος με τον Κλαους.
Το θέμα είναι ότι ο Σβι είναι μονίμως σε χειρότερο φεγγάρι. Αλλά αντί να τον πουλήσουμε βιαστηκαμε να τον ανανεώσουμε και μείναμε με την γκινια του...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω ειδα απο τηλεοραση μια ομαδα Α Εθνικης μικρομεσαια τυπου Τριπολης και κατω,να παιζει ταμπουρι,δεν ξεχωρισα αν παιζουμε λιγδα 'ή ευρωπαικο ματς,να εχει απλως καλυτερα τρεξιματα και δεν μας ηθελε η τατιανα,σε καποιες καλες στιγμες που ειχαμε,επισης ολες οι κοντρες,ηταν δικες τους,το κορακι ηταν να μην πω,με αποκορυφωμα τα λεπτα της καθυστερησης.
Απο εκει και μετα,πιστευω οτι θα περασουμε εκει μεσα,αρκει η τατιανα να μας θελει και λιγο.

Χρειαζομαστε οπωσδηποτε αριστερο μπακ,σεντερ φορ,εξτρεμοδεκαρι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Και ο Τζολης έφυγε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Για μενα αποψε κερδισαμε.
Βλεπω ανετη προκριση μεσα στην Κροατια.
Ενισχυση χρειαζομαστε αλλα οχι τιποτα σπουδαιο.
Το scouting team και ο Λου ξερουν και τι ακριβως και ποτε.
Μονο ο Θεος να εχει καλα τον Προεδρο και οι μεγαλες δαφνες ειναι μπροστα μας.

ΥΓ. MVP Σφιντερφσκι.-
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Πάντως αν τον Καγκαβα τον έλεγαν Πελκα, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορίσει στην πόλη.
Γιατί έχει παίξει πέρα από ένα 60λεπτο με μποεμινας;; και ούτε θα παίξει.
Μία ζάρια ήταν ο καγκαβα μπας και μπορέσει και επανέλθει.

Τη ρίξαμε και μάλλον δε μας καθησε.

Αμαν και αυτός ο καημός με τον πελκα.

Δε χρειάζεται όλες οι περιπτώσεις να συγκρίνονται με κάποια άλλη.

left back

Δημοσίευση από left back »

Προφανώς μας αδικεί το αποτέλεσμα, αξίζαμε τη νίκη.
Φοβερό 2ο ημίχρονο με κατοχή, ανάπτυξη με σχέδιο και φυσικά πολλές φάσεις.
Μου άρεσε πολύ που η ομάδα είχε υπομονή, γύρισε την μπάλα και προσπαθούσε να επιτεθεί ορθολογικά και όχι "γιούργια". Φάνηκε ότι η ομάδα είναι δουλεμένη.
Πιστεύω θα νικήσουμε στον επαναληπτικό και θα περάσουμε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Caballo Viejo έγραψε:Δεν έχω δει πιο άδικο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Τους κάναμε γιο - γιο και πήγαμε 1 - 1 αντί για 6 - 1.

ΠΑΟΚ - Γιαννενα = 0-1
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όποιος είδε τον ΠΑΟΚ σήμερα ξέρει ότι είναι σε καλό δρόμο...

Το σκορ είναι άδικο η ομάδα όμως έχει σοβαρότητα!

Εκεί μέσα θα τους καθαρίσουμε!!

ε οχι και σε καλο δρομο...
σε καροδρομο ειναι και καλα θα κανουν να την βγαλουν στην ασφαλτο αμεσα!

Σε καλό δρόμο από θέμα οργάνωσης παιχνιδιού από θέμα προσέγγισης από θέμα τακτικής.

Εμφανεστατες απουσίες παικτών έχει οι οποίες κοστίζουν στο ότι το ματς δεν έληξε 4-1 5-1

Συμφωνω απολυτα μ αυτην την προσεγγιση!

Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

skalon έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:
skalon έγραψε:Δεν καταλαβαίνω... μάλλον έβλεπα άλλον αγώνα.

Προφανώς και είμαι ο μόνος που έχω διαφορετική άποψη, τι να πω...

Ομάδα αργή, άνευρη, χωρίς φαντασία, χωρίς πίεση, χωρίς ξεσπάσματα, χωρίς αρχή-μέση-τέλος.

Κατοχή και φάσεις που ήταν? Όταν όλοι οι κροάτες γύρισαν πίσω και έπαιζαν ταμπούρι? Όταν γεμίζαμε στην περιοχή ακόμα και από τη σέντρα? Όταν καταφέραμε να φάμε γκολ από ομάδα που δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή ούτε σε 12 ημίχρονα?

Δεν ξέρω... δεν συμμερίζομαι την οπτική σας.

Μακάρι να είμαι εγώ λάθος! Το ελπίζω πραγματικά!
Ε μάλλον άλλον έβλεπες ρε φίλε γιατί πως φτάσαμε να κάνουμε 10 σουτ στα πουλιά από ΚΑΛΗ θέση χωρίς αρχή μέση και παράμεση;

Δεν μπήκαν και η μίρλα οργιάζει, που να χάναμε κιόλα...
Όσο ήταν μπροστά και μας πίεζαν, ούτε σουτ, ούτε συνδυασμός, ούτε αυτοματισμός, ούτε τίποτα.
Όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να παίξουν μαζική άμυνα, μας έδωσαν χώρο και επιτέλους μπορέσαμε να βγούμε μπροστά.
Και ΟΛΕΣ οι φάσεις μας και τα σουτ από καλές θέσεις που λες, ήταν από γεμίσματα. Ούτε από συνδυασμούς, ούτε από αυτοματισμούς, ούτε από κόντρες.
Εγώ ΑΥΤΑ είδα.
Τότε σίγουρα δεν είδες τα πρώτα 15', βάλτα και ξαναπες αν δεν κάναμε συνδυασμούς. Μετά κάναν το γκολ από λάθος+κόντρα κόντρα και ρίχνανε τον ρυθμό. Στο 2ο ήταν μαζική η άμυνα τους ναι αλλά και πάλι ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ βγήκαν και ωραίες ενέργειες, Σβάμπ/Καντουρί κάναν εξαιρετικό ματς δημιουργώντας αλλά ο Κάρολ/Κουρτιτς ειδικά στα τελικά σουτ ήταν κάκιστοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trilofiotis την Πέμ 19 Αύγ 2021, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”