Προπονήσεις 2021-22
- john4serres
Re: Προπονήσεις 2021-22
Αυτή τη στιγμή κάνει προπονήσεις μόνο η πρώτη ομάδα.
Οι κομμένοι χαμηλόμισθοι θα πάνε στη Β' ομάδα.

Οι κομμένοι χαμηλόμισθοι θα πάνε στη Β' ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Γιαξής , Χατζηστραβός και Γαϊτανίδης...
Δε νομίζω ότι τους έχω δει στα τελευταία βιντεάκια στις προπονήσεις με το Λουτσέσκου.

Δε νομίζω ότι τους έχω δει στα τελευταία βιντεάκια στις προπονήσεις με το Λουτσέσκου.
- john4serres
Δεν μπήκαν καν στην προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους.
+ Τσαουσης, σε μια θέση που ποναμε.
Ως αριστερό μπακ παίζει ο Βιειρινια στο διτερμα.

+ Τσαουσης, σε μια θέση που ποναμε.
Ως αριστερό μπακ παίζει ο Βιειρινια στο διτερμα.
- ΑποστόληςΑ
Άρα οι Τσαούσης, Γιαξής, Χατζηστραβός και Γαϊτανίδης δεν είναι στην προετοιμασία;

Ανέβασε πριν 3 ώρες στο Instagram φάσεις από προπονηση κ στο  ροντο μοίραζε ποδιες ο κωνσταντελιας για πλακα

Αυτό το να γράφεται ο Murg σαν δεκάρι, με ξεπερνά. Το παλικάρι είναι πλάγιος επιθετικός και παίζει από τη δεξιά πλευρά χρησιμοποιώντας ανάποδο πόδι. Επειδή μας τον έφερε ο Ρέμπε σαν δήθεν αντι-Πέλκα και επειδή φοράει τη φανέλα με το 10, πρέπει σώνει και καλά να τον τοποθετούμε στη θέση αυτή;

- ΑποστόληςΑ
Τα νούμερα σχετικά είναι, όπως και οι θέσεις που αγωνίζονται, γιατί μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με το σύστημα που επιλέγει ο προπονητής. Και ο Warda με τον Ομάρ μπορεί να παίζουν αριστερά, πίσω από τον φορ ή δεξιά ή μπροστά από τα στόπερς (Καντουρί).

Δεν λέω για τον αριθμό της φανέλας που φορούσε ο Murg, λέω για την κλασική του θέση στην οποία αγωνιζόταν πριν έλθει σε μας. Επίσης, ούτε ο Warda έχει τη θέση 10. Δεν έχει το γρήγορο και κάθετο παιχνίδι, την πάσα-ξυράφι από τη θέση αυτή. Περισσότερο για τα άκρα τον βλέπω, αλλά ας κρίνει ο Σκούφος που του ταιριάζει. 
Ο Καντουρί είναι οκτάρι, εκεί έπαιζε στην Ιταλία, εκεί τον είχαν ο Φερέιρα και ο Πάμπλο. Ο Λουτσέσκου τον είχε σαν αριστερό χαφ, κοντά στη γραμμή για δικούς του λόγους.

Ο Καντουρί είναι οκτάρι, εκεί έπαιζε στην Ιταλία, εκεί τον είχαν ο Φερέιρα και ο Πάμπλο. Ο Λουτσέσκου τον είχε σαν αριστερό χαφ, κοντά στη γραμμή για δικούς του λόγους.
- bersekeros
Έχει γραφτεί, ότι ο Λουτσέσκου πίσω από το φορ, θέλει / σκέφτεται να βάλει τον Αντρίγια, περισσότερο σαν δεύτερο επιθετικό και όχι σαν κλασικό δεκάρι.

Άσχετο, αλλά το βιντεάκι που ανέβασε η ΠΑΕ και το λέει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έχει λάθος τίτλο!
Αυτά που κάνουν είναι ασκήσεις functional training, ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης.
Αυτά εφαρμόζει πλέον η σύγχρονη προπονητική παγκοσμίως σε όλα τα αθλήματα.

Αυτά που κάνουν είναι ασκήσεις functional training, ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης.
Αυτά εφαρμόζει πλέον η σύγχρονη προπονητική παγκοσμίως σε όλα τα αθλήματα.
- Shivaspace
στους τερματοφύλακες φαίνεται να γίνεται καλή δουλειά..δεν τον πήγαινα μία τον γκιουλέκα τον Γκαλίνοβιτς! προπονητές θέλουμε όχι επιλοχίες..
επίσης ούτε οι πολλές σοβαρότητες και η αυστηρότητα μου αρέσουν, κόντρα λίγο στο κλίμα που επικρατεί..μπάλα θέλουμε να παίξουν οι παίκτες όχι να κάνουν τη θητεία στο στρατό.

επίσης ούτε οι πολλές σοβαρότητες και η αυστηρότητα μου αρέσουν, κόντρα λίγο στο κλίμα που επικρατεί..μπάλα θέλουμε να παίξουν οι παίκτες όχι να κάνουν τη θητεία στο στρατό.
- Shivaspace
- bersekeros
Το τρολάρισμα του Λουτσέσκου στον Καγκάβα, το κατάλαβε κανένας τι ακριβώς εννοούσε;