Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα αποφασισει η επιτροπη ανταγωνισμου...
Απο πισω ειναι ο Μπουμπουκος που πανηγυριζε για την αθωωτικη του χοντρου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μονο μη περμενουμε εγκριση και απο τον σεραφειμGospi έγραψε:Ας περιμενουμε να δουμε τι θα αποφασισει η επιτροπη ανταγωνισμου...
- Dimitris_L4
Ναι τώρα το διάβασα αναλυτικά.. Έχεις απόλυτο δίκιο.. Δε νομίζω να θέλουν να ανοίξουν τόσο μεγάλο μέτωπο με τον Ιβάν.. Έχουν το ποδοσφαιρο δε νομίζω να ανοίξουν κ επιχειρηματικό πολεμο..
- navigator11
Ίσως η υπόθεση αυτή όπως και τα του νέου γηπέδου δικαιολογούν την συμπεριφορά της παε έναντι του μπ@στ@ρδου της Θιοντόρας. Που η απόλυτη σιωπή εμένα σύμφωνο δε με βρίσκει αλλά δεν έχω και πείρα από τέτοιου είδους αλισβερίσια.
-
ειναι καθαρα κουτσομπολα το θεμα, με την λογικη σου 2 αδερφια πρεπει να φανε πουλο απο το φορουμ, η αμα ειναι ξαδερφια , η να εισαι σαλονικα και να μπεις απο ιντερνετ καφε και παει λεγοντας ,εξαλου και ο μοντ δεν ειπε οτι γραφω με 2 λογαριασμους ταυτοχρονα και να σιγονταρει το ενα το αλλο που αυτο ειναι φαουλ...τεσπα εγω ημουν ξεκαθαρος στο θεμα αυτο, ειναι αυτο που ελεγα 0% μπαλα 100% κατινα...prist64 έγραψε:κι αλλοι χασανε κωδικους
και μπηκαν με παρομοιο νικ
ή μας ενημερωσαν και ειπαν ποιο ηταν το προηγουμενο
υπαρχει καποιος λογος που δεν μας λες με ποιο νικ εγραφες προηγουμενως?
και δεν ειναι θεμα κουτσομπολιου,ολοι εχουμε παρελθον εδω μεσα
και ολοι ξερουμε το ποιον του συνομιλητη μας
αυτος που απαρνειται το παρελθον του εχει θεματακια και οχι αυτος που θελει να ξερει με ποιον εχει να κανει
Μα ακριβως αυτο θελουν νομιζω...
Το ποδόσφαιρο ειναι το πρωτο μεσο, με απωτερο στοχο να πληξουν τον Ιβαν επιχειρηματικα.
Ειναι γνωστο οτι δεν τον θελουν οι αμερικανοι, και δεν προκειται για συνομωσιολογια...
Εγω αν δεν οριστικοποιηθει και μεσω της επιτροπης ανταγωνισμου, δεν θα πανηγυρίσω.
Ισως γ αυτο και κραταει τοσο χηλους τονους ο Ιβαν, εν αναμονη εξελιξεων τοσο σημαντικών...
Αν καταφέρει και εδραιωσει την κυριαρχια του στον ΟΛΘ μπορει μετα να κινηθει πολυ εντομοτερα!
Το ποδόσφαιρο ειναι το πρωτο μεσο, με απωτερο στοχο να πληξουν τον Ιβαν επιχειρηματικα.
Ειναι γνωστο οτι δεν τον θελουν οι αμερικανοι, και δεν προκειται για συνομωσιολογια...
Εγω αν δεν οριστικοποιηθει και μεσω της επιτροπης ανταγωνισμου, δεν θα πανηγυρίσω.
Ισως γ αυτο και κραταει τοσο χηλους τονους ο Ιβαν, εν αναμονη εξελιξεων τοσο σημαντικών...
Αν καταφέρει και εδραιωσει την κυριαρχια του στον ΟΛΘ μπορει μετα να κινηθει πολυ εντομοτερα!
- Amsterdamer_87
Τον επιχ/κο πολεμο του τον κανανε πριν απο κανα δυο χρονια...απλα τον ηπιανε απ τον Ιβαν και τουμπεκα..Dimitris_L4 έγραψε:Ναι τώρα το διάβασα αναλυτικά.. Έχεις απόλυτο δίκιο.. Δε νομίζω να θέλουν να ανοίξουν τόσο μεγάλο μέτωπο με τον Ιβάν.. Έχουν το ποδοσφαιρο δε νομίζω να ανοίξουν κ επιχειρηματικό πολεμο..
Μην ξεχνανε οτι "φευγοντας" ειπε να παρει και το Πορτο Καρρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 02 Φεβ 2021, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλα δεν ξερω κατα ποσο θα συμβαλλει υπερ του η σταση αυτηnavigator11 έγραψε:Ίσως η υπόθεση αυτή όπως και τα του νέου γηπέδου δικαιολογούν την συμπεριφορά της παε έναντι του μπ@στ@ρδου της Θιοντόρας. Που η απόλυτη σιωπή εμένα σύμφωνο δε με βρίσκει αλλά δεν έχω και πείρα από τέτοιου είδους αλισβερίσια.
Δεν νομιζω πως οι κατω χαμπαριασουν και παραμυθιαζονται απο προσωρινη σταση αναμονης και τηρησης ηπιων τονων...
- Amsterdamer_87
Ρε παιδιά τι λέτε δεν είναι μόνο ο Ιβάν στην συμφωνία, είναι και Γερμανοί από την άλλη μεριά που είναι κλος και βρακί με κουλη ...δεν μπορει να χαλάσει , θα του την πέσουν άσχημα
σαν σφηκα θα τους τσιμπησει εννοεις;Gospi έγραψε:Μα ακριβως αυτο θελουν νομιζω...

gika έγραψε:Το ότι χαιρόμαστε με τέτοιες ειδήσεις με κάνει να ανησυχώ. Μόλις χθες τελείωσε μια ακόμη μεταγραφική περίοδος που άφησε την ομάδα γυμνή, και εμείς χαιρόμαστε που ο Σαββίδης αγόρασε το 70% σε μια εταιρία άσχετη με τον ΠΑΟΚ.
Ο κοσμος "χαιρεται" οχι γιατι θα βγαλει παραπανω λεφτα ο Σαββιδης,αλλα γιατι φαινεται οτι τελικα δε φευγει,οπως μας επρηζαν τα @@ τα μεσα του χοντρου -και εσυ-.
Ποια ομαδα ειναι γυμνη,μας δουλευεις?
Αλλο δε πηρες καποιον καλυτερο απο αυτους που εχεις και αλλο ειναι "γυμνη" η ομαδα.Θα βαλουμε τον Βιειρινα εξαρι,γιατι δεν εχουμε αλλον που μπορει να παιξει εκει.Τι απαξιωση ειναι αυτη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Τρί 02 Φεβ 2021, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Χαχαχα πολυ ΚαλοDimg4 έγραψε:Τωρα που φευγει δηλαδη θα παρει και το λιμανι μαζι του?
Ο Αθρωπος επενδυει σε τουρισμο και σε λιμανια
Αλλα φευγει ρε παιδι μου
- Amsterdamer_87
Οταν εχεις τα 2/3 (65%) οι αλλοι δεν "υπαρχουν"laska4 έγραψε:Ρε παιδιά τι λέτε δεν είναι μόνο ο Ιβάν στην συμφωνία, είναι και Γερμανοί από την άλλη μεριά που είναι κλος και βρακί με κουλη ...δεν μπορει να χαλάσει , θα του την πέσουν άσχημα