23. Shinji Kagawa
- kataramenos5
Re: 23. Shinji Kagawa
Δε ξερω, πολυ το χαρηκα. Να κοιταχτωPAOKevolution έγραψε:Καλώς όρισες μωρή ΚΑ-ΓΚΑΥΛΑ!
Με το που φόρεσε την Ασπρόμαυρη Φανέλα ψήλωσε. Το παντελόνι του, μέχρι την γάμπα του είναι.
Άντε σιδερένιος !!!
Άντε σιδερένιος !!!
Καλώς ήρθες παιχταρα!
Μας χρωστάει η μοίρα να μας βγει κι εμάς ένας τεράστιος παίχτης και να κάνει πλάκα στην Ελλάδα! Μας χρωστάει!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας χρωστάει η μοίρα να μας βγει κι εμάς ένας τεράστιος παίχτης και να κάνει πλάκα στην Ελλάδα! Μας χρωστάει!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- miburosaito
Παιχταρα μου καλη σεζον να εχεις!
Τετοιοι μεγαλοι παιχτες - αν τους σεβεται ο προπονητης (ναι εσενα εννοω Τουντορ) - βγαζουν πραγματα στο γηπεδο.
Μιλαμε για world-class παιχτη με τα προτερηματα του να ειναι γνωστα στο κοσμο που βλεπει Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Δεν περιμενω να εχει τη ταχυτητα του παρελθοντος, αλλα τα τρεξιματα, τη τεχνικη, τα χτυπηματα στη μπαλα τα εχει και το εδειξε και περσι, που ειχε 'κακη' χρονια. Τα αρνητικα σχολια για τον παιχτη ειναι τουλαχιστον αστεια, για να μην πω τιποτα χειροτερο...
Σε οσους κρινουν γενικα τις μεταγραφες - αποχωρησεις μεχρι στιγμης, ας εχουν στο μυαλο τους πως ο σχεδιασμος θα ολοκληρωθει το καλοκαιρι. Τοτα θα κανουμε ταμειο να δουμε ποιους πηραμε και ποιους δωσαμε, και ποσο μας κοστισαν. Πολλους δανεισμους κανουμε αλλα ολη η αγορα ακολουθει την ιδια γραμμη. Δανεισμοι και ελευθεροι παιχτες κυριως κινουνται το φετινο Γεναρη, δεν ειμαστε η εξαιρεση.
真司さんようこそ!!
Τετοιοι μεγαλοι παιχτες - αν τους σεβεται ο προπονητης (ναι εσενα εννοω Τουντορ) - βγαζουν πραγματα στο γηπεδο.
Μιλαμε για world-class παιχτη με τα προτερηματα του να ειναι γνωστα στο κοσμο που βλεπει Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Δεν περιμενω να εχει τη ταχυτητα του παρελθοντος, αλλα τα τρεξιματα, τη τεχνικη, τα χτυπηματα στη μπαλα τα εχει και το εδειξε και περσι, που ειχε 'κακη' χρονια. Τα αρνητικα σχολια για τον παιχτη ειναι τουλαχιστον αστεια, για να μην πω τιποτα χειροτερο...
Σε οσους κρινουν γενικα τις μεταγραφες - αποχωρησεις μεχρι στιγμης, ας εχουν στο μυαλο τους πως ο σχεδιασμος θα ολοκληρωθει το καλοκαιρι. Τοτα θα κανουμε ταμειο να δουμε ποιους πηραμε και ποιους δωσαμε, και ποσο μας κοστισαν. Πολλους δανεισμους κανουμε αλλα ολη η αγορα ακολουθει την ιδια γραμμη. Δανεισμοι και ελευθεροι παιχτες κυριως κινουνται το φετινο Γεναρη, δεν ειμαστε η εξαιρεση.
真司さんようこそ!!
rainmaker έγραψε:Η φανέλα με το όνομά του στα γιαπωνέζικα, αν όντως κυκλοφορήσει, θα είναι η πρώτη που θα μπει στη συλλογή μου μετά από εκείνη του Μπάνε, το 1994.

Αλλά όντως στα, γιαπωνέζικα θα τα σπάει!
το όνειρο της ζωής μου είναι να πάω Ιαπωνία, όχι απλά βόλτα αλλά μετεγκατάσταση.
Το ψάχνω χρόνια, προσπαθώ πάντα να δω αν παίζουν θέσεις εργασίας για το βιογραφικό μου, αλλά η αλήθεια είναι
πως έως τώρα δεν το τολμούσα διότι είναι απόφαση ζωής που δεν σηκώνει βεβιασμένη απόφαση.
Τώρα που ήρθες, και όταν με το καλό μετά από τίτλους επιστρέψεις εκεί, θα γνωρίζω πως θα υπάρχει έστω ένα ακόμη τρελαμένο ΠΑΟΚόκι, ώστε να ανοίξουμε σύνδεσμο, κάτι που θα μου διευκολύνει την μετάβαση.
Σαμουράι καλώς ήρθες.
Άρχισε να ακονίζεις τις κατάνες σου.
Το ψάχνω χρόνια, προσπαθώ πάντα να δω αν παίζουν θέσεις εργασίας για το βιογραφικό μου, αλλά η αλήθεια είναι
πως έως τώρα δεν το τολμούσα διότι είναι απόφαση ζωής που δεν σηκώνει βεβιασμένη απόφαση.
Τώρα που ήρθες, και όταν με το καλό μετά από τίτλους επιστρέψεις εκεί, θα γνωρίζω πως θα υπάρχει έστω ένα ακόμη τρελαμένο ΠΑΟΚόκι, ώστε να ανοίξουμε σύνδεσμο, κάτι που θα μου διευκολύνει την μετάβαση.
Σαμουράι καλώς ήρθες.
Άρχισε να ακονίζεις τις κατάνες σου.
- abc_o_ karpouzas
καλως ηρθες παικταρα μου....
ΠΑΟΚ παντου ....μακαρι του χρονου να σε βλεπουν τα ΠΑΟΚτσακια στην ιαπωνια με γεματη τουμπα...
θα εχουν τον ΠΑΟΚ ...χαλκομανια...μεσα στο μυαλο γιατι ειναι κατι μαγικο
ΠΑΟΚ παντου ....μακαρι του χρονου να σε βλεπουν τα ΠΑΟΚτσακια στην ιαπωνια με γεματη τουμπα...
[youtube]IAG6GG6Rf0M[/youtube]paranoid4 έγραψε:Πριν έρθει σε εμάς πρόλαβε μία γρήγορη επίσκεψη στο μαγαζί του Hattori Hanzō
"Revenge is never a straight line. It's a forest. And like a forest it's easy to lose your way... To get lost..."
Δες το Σαραγόσα Ρεάλ ένα χρόνο πριν και μετά θα αλλάξεις γνώμη για το βεαν έπιασε ή όχι.gika έγραψε:Πιστεύω πως αγωνιστικά δεν θα δούμε αυτό που μας κάνει το όνομα του να περιμένουμε. Και το στηρίζω στο ότι δεν κατάφερε να πιάσει στη.. Σαραγόσα. Στο ότι τα 90λεπτα που έβγαλε αν δεν κάνω λάθος ήταν.. 2! Παρ' όλα αυτά πρόκεται για μεταγραφάρα σε όλα τα επίπεδα. Και καγκάβα και 23 που είναι το αγαπημένο μου νούμερο. Σίγουρη αγορά φανέλας.
είχα δει το sk2310 στο ονομα του στο insta και πίστευα ότι το έβαλε γιατί έκλεισε σε εμάς. Και τελικά είναι τα αρχικά του και τα αγαπημένα του νούμερα 23 και 10. Αν δεν είναι αυτό καρμικό, δεν ξέρω τι είναι.
abc_o_ karpouzas έγραψε:καλως ηρθες παικταρα μου....
Τα μαγικά τα έχουν οι γαύροι Καρπουζα,εμείς γαμαμε πραγματικά.
eorptol1 έγραψε:παιχνιδαρα παρεπτιτωντοςbersekeros έγραψε:Πάρε το Κατάνα και κόψε κ*λους Ninja - Samurai !Sick Bastard έγραψε:
ようこそ
Yōkoso
.......retro classic....
Ρε γερό πτολ,εσύ πρέπει να ήσουν φαντάρος όταν παίζαμε εμείς με 2 δεκάρικα shinobi,στο δημοτικό.
χαχα πιτσιρικος εισουν....εχω ενα κολλημα με τα games spectrum 48k Amiga 500 Kai ουφαδικα.....