14. Andrija Zivkovic
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ηταν στην ακαδημια μας,ειχε αγωνιστει και σε ενα παιχνιδι στο Χαριλαου για τα πλευ οφ. Αποχωρησε για την Μπρεσια.DamoN έγραψε:Ρε μλκες αλήθεια δεν θυμάμαι τι έφαγα το μεσημέρι αλλά ότι έχει να κάνει με ΠΑΟΚ θυμάμαι τα πάντα όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου.με μια παρένθεση την χρόνια που ήμουν φαντάρος το 12-13... μπήκα σε άρθρο στην κεντρική που λέει ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο 17ος.... αυτός ο Κρίστιαν μιλιεβιτς ποιος είναι; Από το 09 μέχρι το 11
DamoN έγραψε:Ρε μλκες αλήθεια δεν θυμάμαι τι έφαγα το μεσημέρι αλλά ότι έχει να κάνει με ΠΑΟΚ θυμάμαι τα πάντα όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου.με μια παρένθεση την χρόνια που ήμουν φαντάρος το 12-13... μπήκα σε άρθρο στην κεντρική που λέει ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο 17ος.... αυτός ο Κρίστιαν μιλιεβιτς ποιος είναι; Από το 09 μέχρι το 11
Ένας σπυριαρης πιτσιρίκος που έπαιξε και στον Κομπωτη.
https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/152846
Ευχαριστώ... έσπαγα το κεφάλι μου από το απόγευμα αλλά δεν ήθελα να μπω να το ψαξω
Κακώς αναφέρεται ως μεταγραφή ο Μίλιεβιτς, ήταν στις ακαδημίες μας φουρνιά 1992 κοντινή των Πέλκα, Κίτσιου, Κάτσε (1993) θεωρούνταν τότε το αστέρι της φουρνιάς του και έφυγε για Ιταλία στην Μπρέσια. Δεν έκανε κάποια πορεία μετά. Είχε και ελληνικό όνομα Σαχπεκίδης-Μίλιεβιτς Σέρβος γεννημένος στην Σουηδία.DamoN έγραψε:Ρε μλκες αλήθεια δεν θυμάμαι τι έφαγα το μεσημέρι αλλά ότι έχει να κάνει με ΠΑΟΚ θυμάμαι τα πάντα όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου.με μια παρένθεση την χρόνια που ήμουν φαντάρος το 12-13... μπήκα σε άρθρο στην κεντρική που λέει ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο 17ος.... αυτός ο Κρίστιαν μιλιεβιτς ποιος είναι; Από το 09 μέχρι το 11
Dimg4 έγραψε:εισαι τυχερος που δεν εχει το emoji που ψαχνωsn0ufel4 έγραψε:Δε σε πιστεύω που δε σε πιστεύω ντιπ για ντιπ πήρες και το 14....![]()
Βγάλε με λάθος
Ωχ

Εγώ πάντως είμαι ξεκάθαρος

Αν και εχεις λαθος επιθετο, καλη τυχη παικταρα.Μακαρι να συνεχισεις τα προπερσινα.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, τα βύσματα στον ΠΑΟΚ δεν πεθαίνουν ποτέ.. Ήρθε ο άλλος τώρα να μας φέρει τον κοντό ξάδερφό του... Δεν πάμε καλά.
- V-olakiotis
Welcome, σιδερένιος και βοήθησέ μας να κάνεις τη δικιά σου καριέρα που σου αξίζει!!!!
εισαι απαραδεκτος που δεν ανοιξες το τοπικ τουDimg4 έγραψε:εισαι τυχερος που δεν εχει το emoji που ψαχνωsn0ufel4 έγραψε:Δε σε πιστεύω που δε σε πιστεύω ντιπ για ντιπ πήρες και το 14....![]()
Βγάλε με λάθος
κοντος εξτρεμ,το 14
κουφαλα θα βρεις την Ιθακη σου