22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Grigorios_PAOK

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Καλώς τον , εργατικός ως Ευρωπαίος παθος ως βαλκανιος
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αθλητικός και γυμνασμένος χαφ με φουλ σεζόν,χωρίς τραυματισμούς σε ομάδα που δημιουργούσε παιχνίδι στα περισσότερα παιχνίδια της.

Καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

έστω και καθυστερημένα, καλώς ήρθες και σιδεροκέφαλος
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ενας μία καλή κουβέντα σήμερα για εσένα δεν είπε ΕΝΑΣ! ΕΝΑΣ! Αμέσως όρμηξαν στον Αμπελ... Ωραίος...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ακόμα και ο Τσιγγάρας Sergio Ramos φαινόταν με τον Schwab λες και έπαιζε ο Moulin
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τον έκανες Μουλεν δηλαδή μάλιστα... δεν άρεσε σε κανέναν μόνο σε εμενα...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

invincible έγραψε:Τον έκανες Μουλεν δηλαδή μάλιστα... δεν άρεσε σε κανέναν μόνο σε εμενα...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Όχι οτι ο Καντουρής μου άρεσε να σου πω την αλήθεια από το ματς που είδα σε ΠΑΟΚτσιδικο μαγαζί μου άρεσαν οι Πιτσιρικάδες και κανά 2 φάσεις ο Άκπομ με τον Γιαννούλη+Ματος. Τρόπος του λέγειν απλά σίγουρα θέλει χρόνο ο Schwab να προσαρμοστεί αλλά ο χρόνος πιέζει για το ματς στης 25 προκρ.CL.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Stefan Schwab...πουλέν.

Παιχταράς, σταθερός, μαχητής, κάθετη πάσα, στημένα ...
αποπνέει σιγουριά και ηγετική φυσιογνωμία.

Μου θυμίζει PG, όχι στη λατινική, αλλά στην τευτωνική version.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ξεκίνησε χωρίς λάθη στην αρχή , μετά έκανε 2-3 λαθάκια .
Έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του ,παρότι νέος στην ομάδα .
Είναι αρκετά δυνατός ,δύσκολα να τον σπρώξεις και να του πάρεις την μπάλα .

Έχει καλές τοποθετήσεις στα στημένα και θα βοηθήσει με γκολ, κάτι που δεν είδαμε σήμερα.
Εμένα μου αρέσει σαν παίκτης (και από αυτά που είδα στην προηγούμενη ομάδα του).
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

άποψη μου είναι ότι ο Σβάμπ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό με ποιό άλλο χαφ θα παίξει παρτενέρ. Αν έχει τον Καντουρί (καλά για Εσίτι Βέρμπλουμ δε το συζητώ) θα τον τραβήξει η μετριότητα προς τα κάτω. Εάν πάρουμε άλλο χαφ, καλό και ποιοτικό (όπως λέγεται ότι θα κάνουμε), νομίζω θα δείξει και ο Σβάμπ παραπάνω. Στη sfina γράφει, ότι οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον βραζιλιάνο χαφ Εντουάρντο Ενρίκε, 25 χρονών της Σπόρντιγκ. Λένε ότι κάναμε πρόταση να τον πάρουμε δανεικό με option. Η Σπόρντιγκ πάντως τον απέκτησε περσι από τη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ με 3εκ.
Πάντως θέλω να δω και τον Τσιγγάρα να αγωνίζεται στα χαφ γιατί δείχνει ταχυδυναμικός και πολύ καλός και με τη μπάλα. Θα ήθελα να τον δω να παίξει μαζί με το Σβάμπ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μπράβο dimitris88.

Τσιγγάρας ή/και Μπαλογιάννης μαζί με Schwab.
george188

Δημοσίευση από george188 »

dimitris88 έγραψε:άποψη μου είναι ότι ο Σβάμπ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό με ποιό άλλο χαφ θα παίξει παρτενέρ. Αν έχει τον Καντουρί (καλά για Εσίτι Βέρμπλουμ δε το συζητώ) θα τον τραβήξει η μετριότητα προς τα κάτω. Εάν πάρουμε άλλο χαφ, καλό και ποιοτικό (όπως λέγεται ότι θα κάνουμε), νομίζω θα δείξει και ο Σβάμπ παραπάνω. Στη sfina γράφει, ότι οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον βραζιλιάνο χαφ Εντουάρντο Ενρίκε, 25 χρονών της Σπόρντιγκ. Λένε ότι κάναμε πρόταση να τον πάρουμε δανεικό με option. Η Σπόρντιγκ πάντως τον απέκτησε περσι από τη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ με 3εκ.
Πάντως θέλω να δω και τον Τσιγγάρα να αγωνίζεται στα χαφ γιατί δείχνει ταχυδυναμικός και πολύ καλός και με τη μπάλα. Θα ήθελα να τον δω να παίξει μαζί με το Σβάμπ.
Σόρρυ φίλε αλλά μου φαίνεται πολύ παράδοξο να μου λές οτι θα τον τραβήξει η μετριότητα προς τα κάτω παίζοντας με καντουρί, ενώ δεν θα χεις θέμα να τον δείς με τον τσιγγάρα μου δεν έχει κανα δοκιμαστεί σε αγώνες υψηλής έντασης. Κατά τα άλλα εμένα μ άρεσε ο αυστριακός, δείχνει να το κατέχει το τόπι και θα δουμε ωραία πράγματα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ενα άλλο θετικό με Μπαλογιαννη είναι ότι θα επανέλθει το εξαιρετικής έμπνευσης :"Μπαλογιαννη, Μπαλογιαννη αντε βρες κάνα ντουμανι κτλ.." :opaokara:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ο Σβαμπ αναπτύσσει πολύ καλύτερα το παιχνίδι από πίσω σε σχέση με τον Μαουρίτσιο, παίζοντας με την μία και άμεσα και καθετα την μπάλα. Αρχιζει και γινεται πουλεν συν οτι ειναι αριστεροποδαρος οπως κ ο αλλος ο Γεωργιανος θα βγαλουν πολλα γουστα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι τόσο τεχνίτης όσο ο Μάουρο, ή ο Καντουρί, αλλά προωθεί το παιχνίδι πιο γρήγορα, με πάσες που δίνει με τη μία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”