ΕΟ-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Kαι τρίτος να βγω που δεν θα βγω είμαι καταενθουσιασμενος που έσπασα το αήττητο του ακατανομαστου....φιλάκια!!!
εκανα προβλεψη οτι δεν εχουμε καμια ελπιδα...ποσο χαιρομαι που εκανα τοσο μεγαλο λαθος
τετοια καυλα μονο για εμας ..τι να σχολιασουμε γι αυτο το ματσ κ για ποιο απ ολα να χαρουμε..
τρομερη εμφανιση απο ολους
φανηκε ποσο φουστικα το πηρανε φετος
κ ποσο επηρεαστηκε η ομαδα
πολυ ωραιο παιχνιδι κ εννοειται συγχαρητηρια ανηκουν κ στον προπονητη παρολο που το ειχα ξεγραμμενο σημερα πραγματικα εδωσε ρεσιταλ
τεραστια νικη ΠΑΟΚτσηδικη αποδειξεων
κλααααμμαααααααααααααααα τωρα γαυριελες
τετοια καυλα μονο για εμας ..τι να σχολιασουμε γι αυτο το ματσ κ για ποιο απ ολα να χαρουμε..
τρομερη εμφανιση απο ολους
φανηκε ποσο φουστικα το πηρανε φετος
κ ποσο επηρεαστηκε η ομαδα
πολυ ωραιο παιχνιδι κ εννοειται συγχαρητηρια ανηκουν κ στον προπονητη παρολο που το ειχα ξεγραμμενο σημερα πραγματικα εδωσε ρεσιταλ
τεραστια νικη ΠΑΟΚτσηδικη αποδειξεων
κλααααμμαααααααααααααααα τωρα γαυριελες
Σημαντική νίκη, σήμερα και πανηγύρισα έντονα αυτή την γκολάρα, εξάλλου παίζαμε με την ΕΟ.
Είδα το ματς από το 75 και μετά. Μέχρι και το γκολ είδα ένα γαύρο βολεμένο με το Χ, που ήταν ο στοχος του για το αήττητο. Μην θριαμβολογούμε. Ο γαύρος δεν κατέβηκε να κερδίσει. Όταν έφαγε το γκολ, μας έβαλε στα δίχτια και αν είστε ειληκρινείς να μου πείτε αν θα είχε το ματς άλλα 10-15 λεπτά, αν θα αντέχαμε την πίεση. Όχι μόνο θα τρώγαμε 1, αλλά πολύ φοβάμαι και 2ο. Καμία σχέση το mentality της ομάδας της περσυνής με αυτό που είδα ΚΑΙ σήμερα στο διάστημα 75-98. Ο Αμπελοφιλόσοφος είναι επικίνδυνος για την ιστορία του συλόγου μας. Σήμερα ο γαύρος έπαιξε στο 50%, και εμείς παραμυθιαζόμαστε. Τα δόντια του τα έδειξε μόλις το έφαγε.
Είδα το ματς από το 75 και μετά. Μέχρι και το γκολ είδα ένα γαύρο βολεμένο με το Χ, που ήταν ο στοχος του για το αήττητο. Μην θριαμβολογούμε. Ο γαύρος δεν κατέβηκε να κερδίσει. Όταν έφαγε το γκολ, μας έβαλε στα δίχτια και αν είστε ειληκρινείς να μου πείτε αν θα είχε το ματς άλλα 10-15 λεπτά, αν θα αντέχαμε την πίεση. Όχι μόνο θα τρώγαμε 1, αλλά πολύ φοβάμαι και 2ο. Καμία σχέση το mentality της ομάδας της περσυνής με αυτό που είδα ΚΑΙ σήμερα στο διάστημα 75-98. Ο Αμπελοφιλόσοφος είναι επικίνδυνος για την ιστορία του συλόγου μας. Σήμερα ο γαύρος έπαιξε στο 50%, και εμείς παραμυθιαζόμαστε. Τα δόντια του τα έδειξε μόλις το έφαγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 12 Ιούλ 2020, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Καναν 3 νικες και εμεις 2. Τι συμπερασμα εβγαλες εσυ;PAOK_Antarctica έγραψε:Καλα, ας μην υπερβάλλουμεpilotos έγραψε:Πείτε μας για την υπερομάδα του gay.
Μέχρι τον πάτο έφτασε κι ακόμα πιο μέσα από τους ανάπηρους και τον Άμπελ στον πάγκο, σκέψου να είχα κι ομάδα...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
6 ματς παιξαμε φέτος, είναι αρκετά για να βγουν συμπεράσματα
Κι οι άλλοι 4 με αντιπάλους και όλα τα άλλα φιλικάPAOK_Antarctica έγραψε:Καλα, ας μην υπερβάλλουμεpilotos έγραψε:Πείτε μας για την υπερομάδα του gay.
Μέχρι τον πάτο έφτασε κι ακόμα πιο μέσα από τους ανάπηρους και τον Άμπελ στον πάγκο, σκέψου να είχα κι ομάδα...
6 ματς παιξαμε φέτος, είναι αρκετά για να βγουν συμπεράσματα
-
Ας κάνουμε και ένα σχόλιο για τον καταπληκτικό και αλάνθαστο διαιτητή...
ειρωνικό φυσικά το post
ειρωνικό φυσικά το post
ο γαυρος δεν επαιξε κατι διαφορετικο απο τα περισσοτερα ματς,αυτο ειναι το αστειο
- Maximus
Ε, καναμε...!BlackFriday έγραψε:Ας κάνουμε και ένα σχόλιο για τον καταπληκτικό και αλάνθαστο διαιτητή...
ειρωνικό φυσικά το post
Να προσέχει τα λευκά πόλο...
- paok re niamou
Σας μπηκε απο τον κωλο και σας βγηκε απο το στομα η πουτσα του Μιχαι απογονοι
- navigator11
GI4NNEN4 έγραψε:Όποιος κατάλαβε, να μου εξηγήσει παρακαλώ τι έγινε απόψε. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί απόψε παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ενώ στα προηγούμενα ματς όχι.
Τα επισημαίνουμε εδώ και μέρες ρε συ. Και θα το ξαναγράψω. Πρέπει να την "ακούσουν" για τη φετινή σεζόν ΚΑΙ οι παίχτες, ανεξαρτήτως αν τελικά διατηρήσουν τη δεύτερη θέση. Είναι συνυπεύθυνοι για την αποτυχία. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
κανε silence σημερα καποιον αφησαμε σεκο σημερα στον πειραια(ολυμπιακο)....vs40 έγραψε:Σημαντική νίκη, σήμερα και πανηγύρισα έντονα αυτή την γκολάρα, εξάλλου παίζαμε με την ΕΟ.
Υ.Γ (εμπνευση απο το gif σου). :ugeek: :ugeek:

- falconakis
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]Για τα παιδιά που έλεγες...
ακριβώς αδερφέ για τον Κωστή και τον Ευθύμη!!!
Να γελάσει λίγο το χειλάκι τους εκεί ψηλά!!!

ακριβώς αδερφέ για τον Κωστή και τον Ευθύμη!!!
Να γελάσει λίγο το χειλάκι τους εκεί ψηλά!!!

δες το παιχνιδι από την αρχή, κ σε περιμένουμε να διορθώσεις το σχόλιό σου.vs40 έγραψε:Σημαντική νίκη, σήμερα και πανηγύρισα έντονα αυτή την γκολάρα, εξάλλου παίζαμε με την ΕΟ.