Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
Είχα τη φαντασίωση ότι η συνάντηση θα γινόταν σε σκηνή με μπάρμπεκιου και σάκε. Πάει κι ο Παυλάρας στα 5στερα? Χάλασε ο κόσμος 

- sourmenetes
- Moderator
Μπορεί να το φώναξε να ρίξει καμία φάπα ρε παιδί μου...
Χαχαχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα...
Τώρα, αν, λέμε ΑΝ, ρε παιδί μου, ΑΝ επιλεγεί για πρώτος προπονητής ο Γκαρσία, θα είναι επιλογή Ρέμπε, δηλαδή?
- PAOKevolution
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η σημερινή συνάντηση για μένα δείχνει ότι τελείωσε ο απατεώνας από τον πάγκο
4η σύσταση απο χθες για χαρακτηρισμους. Τα λεμε αυριο
4η σύσταση απο χθες για χαρακτηρισμους. Τα λεμε αυριο
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Ο Γκαρσία είναι στο μακ. Παλλάς 100%
Τωρα το τι. Λένε δεν ξέρω.
Εμένα δε με χαλάει ο Γκαρσία.
Εμένα, έτσι όπως γίνεται η όλη φάση, με "χαλάει". Και μάλιστα άσχημα. Μπορεί να το έχει 1000% με την προπονητική ο Γκαρσία, δεν το γνωρίζω. Αλλά ο τρόπος, που επέλεξε ή έστω ανέχτηκε να κινηθεί το θέμα για την προπονητική ευκαιρία, που θεωρεί ότι αξίζει στην πρώτη ομάδα, ήταν επιεικώς άκομψος. Για να μην τον χαρακτηρίσω αλλιώς.
Συμμετέχουμε στο διάλογο με βάσει αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που ακούμε ή διαβάζουμε. Κουβέντα να γίνεται, έτσι και αλλιώς δεν θα αποφασίσουμε εμείς. Αυτό γίνονταν παλιά και με άλλο τρόπο.
99% θέμα Γκαρσία δεν υπάρχει. Αν φύγει ο abel ο rebbe θα φέρει προπονητή της επιλογής και εμπιστοσύνης του. Μου φαίνεται αδύνατον να αναθέσει την υποστήριξη του project του στον Πάμπλο. Να πετύχει ήρθε και λογικά θα το επιδιώξει με τους δικούς του τρόπους
99% θέμα Γκαρσία δεν υπάρχει. Αν φύγει ο abel ο rebbe θα φέρει προπονητή της επιλογής και εμπιστοσύνης του. Μου φαίνεται αδύνατον να αναθέσει την υποστήριξη του project του στον Πάμπλο. Να πετύχει ήρθε και λογικά θα το επιδιώξει με τους δικούς του τρόπους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 09 Ιούλ 2020, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
goran 64 έγραψε:Τώρα, αν, λέμε ΑΝ, ρε παιδί μου, ΑΝ επιλεγεί για πρώτος προπονητής ο Γκαρσία, θα είναι επιλογή Ρέμπε, δηλαδή?
Γιατί όχι?
Αθόρυβα ήδη ξεκίνησες τις διορθωτικές κινήσεις με πρώτη επιλογή τον προπονητή τερματοφυλάκων.
Τη μεθοδικότητα και το κρύο αίμα από τη χώρα που προέρχεσαι και το ταλέντο που δείχνει το βιογραφικό σου τα χρειαζόμαστε, γιατί εμείς εδώ λειτουργούμε ως μεσογειακοί με το συναίσθημα και είμαστε ή του ύψους ή του βάθους... Αν προσθέσεις και την έμφυτη ΠΑΟΚτσηδικη τρέλα που έχουμε στα μυαλά μας, είμαστε ικανοί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αυτοκαταστραφουμε...
Εγώ θέλω πίσω το Λάζλο για να δουλέψει με τους μικρούς.
Εσύ όμως επέλεξε τον καλύτερο για τα υπάρχοντα δεδομένα και τους στόχους της νέας χρονιάς.
Άλλο το ευκταίο, άλλο το εφικτό...
Τη μεθοδικότητα και το κρύο αίμα από τη χώρα που προέρχεσαι και το ταλέντο που δείχνει το βιογραφικό σου τα χρειαζόμαστε, γιατί εμείς εδώ λειτουργούμε ως μεσογειακοί με το συναίσθημα και είμαστε ή του ύψους ή του βάθους... Αν προσθέσεις και την έμφυτη ΠΑΟΚτσηδικη τρέλα που έχουμε στα μυαλά μας, είμαστε ικανοί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αυτοκαταστραφουμε...
Εγώ θέλω πίσω το Λάζλο για να δουλέψει με τους μικρούς.
Εσύ όμως επέλεξε τον καλύτερο για τα υπάρχοντα δεδομένα και τους στόχους της νέας χρονιάς.
Άλλο το ευκταίο, άλλο το εφικτό...
Σε συνδυασμό με αρθρα για Κουτσια κλπ μαλλον γινεται κουβεντα για το ποια παιδια θα μπορεσουν να ανεβουν στη πρωτη ομαδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν του το επιτρέψει ο εγωισμός του να καταλάβει ότι αυτός είναι ο σωστός βηματισμός, θα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη. Νομίζω ότι η Ομάδα μπορεί να θέσει τους όρους της για μια καπαρωμένη θέση πρώτου βοηθού προπονητή στον Abel ή και σε επόμενο προπονητή