ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
Re: ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
Πάμε για την 4η νίκη σε 4 ντέρμπι.
Ξαναγαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
Ξαναγαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
Αν ξεκινήσουμε με Εσίτι, Μαουρίσιο και Καντουρί που κι οι τρεις βγάζουν δεν βγάζουν 50-60 λεπτά παιχνιδιού, θα κλάψουμε ειδικά σε καμιά τρελή περίπτωησ παράτασης. Όχι μόνο την πρόκριση αλλά θα χάσουμε και παίκτες με τραυματισμούς. Δεν υπάρχει ούτε ένας να μπει να τους ξεκουράσει.
- ΑποστόληςΑ
Αδικο δεν εχεις αλλα και τι να κανεις;gika έγραψε:Αν ξεκινήσουμε με Εσίτι, Μαουρίσιο και Καντουρί που κι οι τρεις βγάζουν δεν βγάζουν 50-60 λεπτά παιχνιδιού, θα κλάψουμε ειδικά σε καμιά τρελή περίπτωησ παράτασης. Όχι μόνο την πρόκριση αλλά θα χάσουμε και παίκτες με τραυματισμούς. Δεν υπάρχει ούτε ένας να μπει να τους ξεκουράσει.
Να βαλεις τον ανετοιμο Πελκα να τρεχει ασταματητα;
Να βαλεις καποιον στοπερ στο "6";
Δεν εχουμε λυσεις και με γαυρο μετα και τα ματς που χασαμε με κατω τα χερια νομιζω ειναι ξεκαθαρο το πλεονεκτημα που εχει στο κεντρο με την τριαδα που βαζει ο Μαρτινς.
- bersekeros
Αν κατεβάσει το κέντρο φορτωμένο, σε σχηματισμό 4-3-3, θα πρέπει να πάρει ένα χαφ για αναπληρωματικό, δηλαδή τον Τσιγγάρα. Θα πρέπει να αφήσει κάποιον εκτός εικοσάδας. Εγώ θα άφηνα εκτός τον Ροντρίγκο.
Πρέπει να έχει τακτικό προσανατολισμό στο παιχνίδι εκ των προτέρων.
Αν πάει καλά το παιχνίδι, να το κρατήσει σφιχτό το κέντρο, όσο χρόνο γίνεται περισσότερο. Αν στραβώσει μπορεί να το γυρίσει σε 4-2-3-1 με κάποια αλλαγή.
Αυτό το πλάνο πρέπει να το κρατήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Κινήσεις απελπισίας με 4-4-2 με δύο φορ , ασυνδετα με το κέντρο , από το 70 μέχρι το 90+, δεν θέλω με τίποτα να δω.
Πρέπει να έχει τακτικό προσανατολισμό στο παιχνίδι εκ των προτέρων.
Αν πάει καλά το παιχνίδι, να το κρατήσει σφιχτό το κέντρο, όσο χρόνο γίνεται περισσότερο. Αν στραβώσει μπορεί να το γυρίσει σε 4-2-3-1 με κάποια αλλαγή.
Αυτό το πλάνο πρέπει να το κρατήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Κινήσεις απελπισίας με 4-4-2 με δύο φορ , ασυνδετα με το κέντρο , από το 70 μέχρι το 90+, δεν θέλω με τίποτα να δω.
Με τρία χαφ και σφιχτή αμυντική τακτική, τα τρεξίματα τους μειώνονται αισθητά, οπότε θα αντέξουν 90 λεπτά...
Στο τρανζίσιον χρειάζονται γρήγοροι παίχτες, με καλή κίνηση στον χώρο...Ιδανικοί Άκπομ, Πέλκας, Λημνιός ή/και Στοχ...Αν αντέξει ο Πέλκας κι ο αρχηγός, τουλάχιστον ως το 60-70'', τότε μπορούμε να τους έχουμε ήδη στο 0-2...
Μετά, όποιοι κι αν χρειαστεί να μπουν, το κύριο μέλημα τους θα είναι να δαγκώνουν σίδερα και μπάι μπάι gay...
Στο τρανζίσιον χρειάζονται γρήγοροι παίχτες, με καλή κίνηση στον χώρο...Ιδανικοί Άκπομ, Πέλκας, Λημνιός ή/και Στοχ...Αν αντέξει ο Πέλκας κι ο αρχηγός, τουλάχιστον ως το 60-70'', τότε μπορούμε να τους έχουμε ήδη στο 0-2...
Μετά, όποιοι κι αν χρειαστεί να μπουν, το κύριο μέλημα τους θα είναι να δαγκώνουν σίδερα και μπάι μπάι gay...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Ιουν 2020, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Ρε φιλε αν φας παλι γκολ με την κλασικη κομπινα που κανουν με βαλμπουενα θα εισαι εντελως μπουφος
Ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα περιγράψει ο κωλομπαρίνι. Ποιος άλλος.
Θα μας τα κάνει τσουρέκια...
Θα μας τα κάνει τσουρέκια...
- sourmenetes
- Moderator
Είναι ένας σημαντικός στόχος.
Οπως και να παίζει η ομάδα, δεν έχει καλή εικόνα, ξέρουμε ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα.
Είμαι από αυτούς που δε μου γεμίζει το μάτι ο φερευρα. Αυτό δε σημαίνει κάτι πριν αυτό το ματς.
Παμε να παίξουμε την μπάλα μας.
Παμε να το πιστέψουμε!!
Παμε να το πάρουμε!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως και να παίζει η ομάδα, δεν έχει καλή εικόνα, ξέρουμε ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα.
Είμαι από αυτούς που δε μου γεμίζει το μάτι ο φερευρα. Αυτό δε σημαίνει κάτι πριν αυτό το ματς.
Παμε να παίξουμε την μπάλα μας.
Παμε να το πιστέψουμε!!
Παμε να το πάρουμε!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θα ξεκινούσα με Καντουρί-Εσίτι και Πελκα μπροστά τους, αν είναι υγιής. Μαουρίσιο ως αλλαγή στο 60' να ξεκουράσει όποιον τα φτύσει πρώτος και φυσικά ανάλογα και το σκορ. Τη θέση του Εσίτι θα μπορούσε να την παίξει ο Ίνγκι, βάζοντας τον Μιχάι δίπλα στον Βαρέλα, όταν τα φτύσει το ντούκι.DimitrisS έγραψε:Αδικο δεν εχεις αλλα και τι να κανεις;gika έγραψε:Αν ξεκινήσουμε με Εσίτι, Μαουρίσιο και Καντουρί που κι οι τρεις βγάζουν δεν βγάζουν 50-60 λεπτά παιχνιδιού, θα κλάψουμε ειδικά σε καμιά τρελή περίπτωησ παράτασης. Όχι μόνο την πρόκριση αλλά θα χάσουμε και παίκτες με τραυματισμούς. Δεν υπάρχει ούτε ένας να μπει να τους ξεκουράσει.
Να βαλεις τον ανετοιμο Πελκα να τρεχει ασταματητα;
Να βαλεις καποιον στοπερ στο "6";
Δεν εχουμε λυσεις και με γαυρο μετα και τα ματς που χασαμε με κατω τα χερια νομιζω ειναι ξεκαθαρο το πλεονεκτημα που εχει στο κεντρο με την τριαδα που βαζει ο Μαρτινς.
Στα εξτρεμ επίσης, θα ξεκινούσα με Στοχ αριστερά και Λημνιό δεξιά. Μπίσεσβαρ δεν χωράει στην εντεκάδα σε αυτό το παιχνίδι. Μπροστά μάλλον Άκπομ για να παλέψει με τους ψηλούς των άλλων.
Ο Βιειρίνια, αν είναι υγιής μπορεί να δώσει ένα καλό μισάωρο. Ο Τζόλης το ίδιο τώρα που θα έχει και ψυχολογία. Σβιντέρσκι μπορεί να αλλάξει τον Ακπόμ όποτε χρειαστεί. Τον Μάτος δεν θα τον έβγαζα αλλαγή για τον Σουάρες. Όχι σε αυτό το παιχνίδι.
Γενικά ο τίτλος του τόπικ θα μπορούσε να είναι και "προσδοκώ ανάσταση νεκρών", αλλά πέρασε και το Πάσχα. 
Μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν το τελευταίο γαύρος-ΠΑΟΚ που η ψυχολογία μας ήταν τόσο χάλια;
Πόσα χρόνια πέρασαν; Θυμάμαι εκείνο το 5-1, με ριβάλντο και τζιοβάνι, και πάλι θυμάμαι να λέω πριν τον αγώνα ''θα τους σκίσουμε τους γαύρους''.
Πόσο πίσω πρέπει να πάμε για να θυμηθούμε τόση ηττοπάθεια σε γαύρος-ΠΑΟΚ;
Ξυπνάμε ρε.
Και δεν μιλάω για τους οπαδούς.
Για παίχτες, διοίκηση και προπονητή.
Ξυπνάμε.
Πόσα χρόνια πέρασαν; Θυμάμαι εκείνο το 5-1, με ριβάλντο και τζιοβάνι, και πάλι θυμάμαι να λέω πριν τον αγώνα ''θα τους σκίσουμε τους γαύρους''.
Πόσο πίσω πρέπει να πάμε για να θυμηθούμε τόση ηττοπάθεια σε γαύρος-ΠΑΟΚ;
Ξυπνάμε ρε.
Και δεν μιλάω για τους οπαδούς.
Για παίχτες, διοίκηση και προπονητή.
Ξυπνάμε.
- ΑποστόληςΑ
Το παιχνίδι θα έχει κριθεί μέχρι τότε. Συνήθως ο γαύρος φορτσάρει στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι το 60΄ αν δεν είναι μπροστά, δύσκολα θα μας κερδίσει.gika έγραψε: Εγώ θα ξεκινούσα με Καντουρί-Εσίτι και Πελκα μπροστά τους, αν είναι υγιής. Μαουρίσιο ως αλλαγή στο 60' να ξεκουράσει όποιον τα φτύσει πρώτος και φυσικά ανάλογα και το σκορ.
Κι εγώ θα δοκίμαζα το τρίο: Esiti - El Kaddouri - Mauricio και μπροστά τους τον Πέλκα. Αν ο τελευταίος δεν είναι έτοιμος θα έχουμε μια δυσκολία παραπάνω (ακόμη μία).
Μετά το 60΄ θα έβαζα Vieirinha σαν 8ρι, στη θέση του Mauro και αν ο αρχηγός δεν είναι έτοιμος (ούτε αυτός) θα έβαζα τον Τσιγγάρα. Θεωρώ ότι ο Τσιγγάρας πρέπει να παίξει.
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει και ο Wernbloom.
με την καταλληλη συνθεση περναμε
μεσα οι νεοι και οι ορεξατοι παραγκωνισμενοι και μη, εξω οι βαριεστημενοι δημοσιοι υπαλληλοι και εγενετο προκριση
απο τον Αβε(ρε)λ εξαρταται
μεσα οι νεοι και οι ορεξατοι παραγκωνισμενοι και μη, εξω οι βαριεστημενοι δημοσιοι υπαλληλοι και εγενετο προκριση
απο τον Αβε(ρε)λ εξαρταται