ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
2%
Βιεϊρίνια
2
4%
Μιχάι
34
62%
Βαρέλα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μάτος
1
2%
Μαουρίσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μίσιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
5
9%
Μπίσεσβαρ
2
4%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσίτι
6
11%
Πέλκας
2
4%
Τζόλης
2
4%
Σφιντέρσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η ομάδα έχασε μέσα στην Τούμπα δύο παιχνίδια από τα σιχαματα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Το πιο επικίνδυνο δεν είναι να χάνεις, είναι να μην σε πειράζει.
Ετσι είναι όταν συνηθίζεις να πανηγυρίζεις ισοπαλίες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

+++++++++

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εδώ αυτός που παριστάνει τον προπονητή λέει ότι κάνουμε σκληρή δουλειά...

Κάνουμε ευκαιρίες...

Μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο...

Παίξαμε 2 ματς πρωταθληματος και δεν έχουμε τελική... Σοβαρή..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το θεμα δεν ειναι τι λεει αυτος.
Εμεις τι λεμε και εμεις τι κανουμε.
Νιωθω σαν να ειμαστε οι ανασφαλεις συζυγοι που θεωρουμε οτι η γυναικα μας ειναι μουναρα και δεν θα ξαναγυρισει να μας κοιταξει αλλη αν μας παρατησει, οποτε τρωμε αμασητο τον προλογο π μας λεει οταν την πιανουμε με τον γειτονα στα 4, οτι "δεν ειναι αυτο που νομιζεις αγαπη μου, εγω εσενα αγαπαω, αυτο ειναι ατυχημα"...

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο σβαρδάγκαλος ο Ροντρίγκο πως στον κόρακα έκανε καλή χρονιά στην Πορτογαλία? Μόνο που τον βλέπω να τρέχει με πιάνουν τα γέλια. Όχι ότι ήταν κακός απόψε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επειδη μας το ειπαν οτι εκανε εμεις το πιστευουμε? Εκτος αν η ομαδα του δεν επαιζε ποτε αμυνα...
Εξαλλου και ο Σκόνδρας ειχε κάνει καλη χρονια και μετα ηρθε σε μας...
Τη συνεχεια την ξέρετε!

Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ βγάζει νωχελικότητα και αυτό είναι που με προβληματίζει. Ορθολογικές κινήσεις χρειάζονται,αυτές χτίσαν την ομάδα που έφερε επιτυχίες και αυτές πρέπει να παρθούν και πάλι. Το ποιες θεωρούνται ορθολογικές κινήσεις αυτή τη στιγμή είναι γνωστό. Κότσια θέλει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Ρεμπε αργει;
maceio

Δημοσίευση από maceio »

το τονισε κιολας και μαλιστα για πρωτη φορα , δεν φταινε οι παικτες ,ΕΓΩ φταιω ...τι ωραια να δηλωνεις ενοχος με τιμωρια 4 εκ ευρω !!!!
icue

Δημοσίευση από icue »

Sick Bastard έγραψε:Γιατί να έρθει ΤΔ;
Αφού η φάση είναι ότι κάτσει στη γκλάβα του Γιωργάκη και κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός και του κάθεται φλος και άλλες φορές του κάθεται κέντα.
Α ξέχασα, χρειάζεται ΤΔ για μπροστινός, για βιτρίνα για κρέας στη μηχανή. Σόρρυ, αυτό το ξέχασα.
Τον προπονητη που σου εφερε το νταμπλ, τον εφερε ο ΤΔ και οχι η γκλαβα του Γιωργακη παντως.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

makispaspartou έγραψε:Φίλε Luigi εσύ μίλησες για δύο αθλητικά μπακ απ στις πλευρές..
Αθλητικά είπα όχι επιθετικά αναγκαστικά. Κ αν έχει δύο Γιαννούληδες έναν δεξί κ έναν αριστερό δε μπορώ να φανταστώ να τους κραταει πίσω για να κάνει Τριάδα. Θα γυρνάει ένας μέσος να κάνει Τριάδα για το build up. Τεσπα. Επειδή παρασυρθηκα στην κουβέντα με τον Μπανε γιατί με τσιγκλησε λίγο, κ είπα αν του φέρουν δύο τρεις παίκτες θα πάει καλα.. Δεν έχω κάνα γκαιλε να προστατεύσω το Φερειρα κ να τον υποστηρίξω. Αλλά μ αυτούς που ξέρω τι μπορούν να αποδώσουν εδώ κ χρόνια απογοητευομαι παραπάνω. Θέλω να αποδώσω την κατάντια αυτή που βλέπω στους έμπειρους μας στο ότι γέρασαν να παρηγορηθώ. Αλλά στο ότι ξαφνικά ξέχασαν την μπάλα, έγιναν πιο νωθροι γιατί τους καημένους τους άλλαξε σύστημα ο Φερειρα, συγνώμη αλλά δεν το τρώω. Αν δε σ αρέσει Ματος πως σε βάζει να παίζεις πες το του όπως ο Γκαρσία όταν το έβαλε ο Σαντος έξω αριστερά σε ρομβο. Μιλα Βιειρινια, μιλά Βαρελα.. Δηλαδή δε μπορώ να ρίξω όλη την ευθύνη σε έναν που ήρθε απ το χωριό του που λέει ο λόγος, κ όλοι οι οβερ 30 πρωταθλητές (δεν το λέω ειρωνικά) ξαφνικά δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Απ αυτούς απογοητευτηκα πρωτα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε ναι γτ 1 μηνα πριν η γκλαβα του Γιωργη ειχε φερε τον Στανογεβιτς κι αναγκαστηκε να παρει τον προπονητη π του προτεινε ο Μιχελ αρον αρον οταν εδωσε ποδι στον αλλον...
Αλλα οπως φαινεται μετα απο Τουντορ Στανογεβιτς και Φερειρα ο Γιωργης εχει αδυναμια στους καλογυαλισμενους μαθητευομενους μαγους και πειθεται πολυ ευκολα απο τα ωραια λογια και τα φαντεζι περιτυλιγματα των δηθεν ψαγμενων φιλων του.
Αυτο ισχύει και για τις επιλογές των παιχτων...

icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Τουντορ τον εφερε ο Αρνεσεν. Τον Αμπελ πιστευω οτι τον εφερε ο Μπρανκο. Ελπιζω τον επομενο να τον φερει ο Ρεμπε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ελπιζω επομενος αν υπαρξει να ειναι καποιος που να ξερει που βρισκεται.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Luigi Vampa έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Φίλε Luigi εσύ μίλησες για δύο αθλητικά μπακ απ στις πλευρές..
Αθλητικά είπα όχι επιθετικά αναγκαστικά. Κ αν έχει δύο Γιαννούληδες έναν δεξί κ έναν αριστερό δε μπορώ να φανταστώ να τους κραταει πίσω για να κάνει Τριάδα. Θα γυρνάει ένας μέσος να κάνει Τριάδα για το build up. Τεσπα. Επειδή παρασυρθηκα στην κουβέντα με τον Μπανε γιατί με τσιγκλησε λίγο, κ είπα αν του φέρουν δύο τρεις παίκτες θα πάει καλα.. Δεν έχω κάνα γκαιλε να προστατεύσω το Φερειρα κ να τον υποστηρίξω. Αλλά μ αυτούς που ξέρω τι μπορούν να αποδώσουν εδώ κ χρόνια απογοητευομαι παραπάνω. Θέλω να αποδώσω την κατάντια αυτή που βλέπω στους έμπειρους μας στο ότι γέρασαν να παρηγορηθώ. Αλλά στο ότι ξαφνικά ξέχασαν την μπάλα, έγιναν πιο νωθροι γιατί τους καημένους τους άλλαξε σύστημα ο Φερειρα, συγνώμη αλλά δεν το τρώω. Αν δε σ αρέσει Ματος πως σε βάζει να παίζεις πες το του όπως ο Γκαρσία όταν το έβαλε ο Σαντος έξω αριστερά σε ρομβο. Μιλα Βιειρινια, μιλά Βαρελα.. Δηλαδή δε μπορώ να ρίξω όλη την ευθύνη σε έναν που ήρθε απ το χωριό του που λέει ο λόγος, κ όλοι οι οβερ 30 πρωταθλητές (δεν το λέω ειρωνικά) ξαφνικά δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Απ αυτούς απογοητευτηκα πρωτα
Δεν θελω να σε αμφισβητησω φιλε αυτην ειναι η γνωμη σου και την σεβομαι. Αλλα περαν της οποιας ευθυνης των ποδοσφαιριστων ο κοουτς τους εχει μπερδεψει πολυ και τους εχει εκθεσει. Πχ σημερα τον λημνιο τον καρφωσε εκει στα δεξια που δεν ειχε τον τσιμικα και ουτε πεντε λεπτα δεν τον αλλαξε πλευρα ετσι να δοκιμασει να μπερδεψει την αμυνα. Φιλε δεν λεω μπορει να εχεις δικιο στα παραπανω αλλα αυτος ο τυπος που κανει τον προπονητη δεν το εχει καθολου. Εμεις στην αλανα μικρα περισσοτερα καναμε απο αυτον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”