Αυτήν την ομαδούλα με τα κόκκινα την έχουμε και πρέπει να το πιστέψουμε για να ξαναμπούμε και στο πρωτάθλημα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

τι αλλαζει στο τελος της σεζον? εκτος αν εχει 1 +2 χρονιαsourmenetes έγραψε:Δε θα φύγει αδελφέ πριν το τέλος της σεζόν λόγω φφπ. Στο λέω για να μην περιμένεις άδικα,εκτος αν παραιτηθεί.blackfox έγραψε:Νικη που βαζει τα σκουπιδια κατω απο το χαλι. Το κακο ειναι οτι παρατείνετε η παραμονη του παλτου απο την πορτογαλια στον παγκο. Καποιος να μου πει καποιο προσον του Πασχαλακη περαν του παθους.Μπισεσβαρ πρεπει να χαιρετησει μαζι με ελ ιντζουρι και αρκετους ακομα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν η ομαδα δειχνει οτι γυαλιζει το ματι της,ειτε παιζουν σαρδελες ειτε οχι,τοτε και ο κοσμος παραδιδει σεμιναρια.PAOK_Antarctica έγραψε:Ευτυχώς ο λαός έκανε τη δουλειά του προπονητή και ξύπνησε την ομάδα.
Όχι πολύς κόσμος, για τέτοιο ματς, αλλά η κερκίδα μπόμπα.
Αλλάζει η οικονομική χρονια.μπορει να έχεις έσοδα.blackfox έγραψε:τι αλλαζει στο τελος της σεζον? εκτος αν εχει 1 +2 χρονιαsourmenetes έγραψε:Δε θα φύγει αδελφέ πριν το τέλος της σεζόν λόγω φφπ. Στο λέω για να μην περιμένεις άδικα,εκτος αν παραιτηθεί.blackfox έγραψε:Νικη που βαζει τα σκουπιδια κατω απο το χαλι. Το κακο ειναι οτι παρατείνετε η παραμονη του παλτου απο την πορτογαλια στον παγκο. Καποιος να μου πει καποιο προσον του Πασχαλακη περαν του παθους.Μπισεσβαρ πρεπει να χαιρετησει μαζι με ελ ιντζουρι και αρκετους ακομα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spartak εννοείς μάλλον 2 γκολ στο 17' όμως από την ΤΣΣΚΑ 1 φάγαμε, από τον Νεσιντ τον πήραμε δανεικό μετά δεν έκανε τίποτα...potamda έγραψε:Μου θύμισε το ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ!invincible έγραψε:Δεν ήταν παιχνίδι για καρδιακούς... δεν θυμάμαι πότε τελευταία φορά ομάδα στο 9' να μας έχει 0-2 μέσα στην Τούμπα... και απέναντι σε τόσο συμπαγή άμυνα και οργανωμένη να βρίσκεις αποθέματα να βάλεις τρία γκολ! Ποιος έβαλε φέτος 3 γκολ στον γαύρο επίσης δεν θυμάμαι βοηθήστε με
Δε θυμάμαι στο πόσο ήμασταν 0-2, αλλά ήταν πολύ νωρίς!
Ας αφήσουμε αυτόν που είναι στον πάγκο. Όλοι το βλέπουμε ότι δεν μπορεί. Ας πωρωθει τουλάχιστον η ομάδα!!Dimg4 έγραψε:Τιποτα μαγκες, ο τυπος ειναι σε αλλο πλανητη. Καμια ελπιδα.
Σωστοί και οι δυο!invincible έγραψε:Spartak εννοείς μάλλον 2 γκολ στο 17' όμως από την ΤΣΣΚΑ 1 φάγαμε, από τον Νεσιντ τον πήραμε δανεικό μετά δεν έκανε τίποτα...potamda έγραψε:Μου θύμισε το ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ!invincible έγραψε:Δεν ήταν παιχνίδι για καρδιακούς... δεν θυμάμαι πότε τελευταία φορά ομάδα στο 9' να μας έχει 0-2 μέσα στην Τούμπα... και απέναντι σε τόσο συμπαγή άμυνα και οργανωμένη να βρίσκεις αποθέματα να βάλεις τρία γκολ! Ποιος έβαλε φέτος 3 γκολ στον γαύρο επίσης δεν θυμάμαι βοηθήστε με
Δε θυμάμαι στο πόσο ήμασταν 0-2, αλλά ήταν πολύ νωρίς!
Ναι έχει δίκιο ο Πιερο τον γαύρο φέτος τρία τον έβαλε μόνο η Μπαγερν και η Τοτεναμ.