Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOKevolution
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ δε μπορώ να μηδενίσω παικτες που μου έφεραν αήττητο πρωτάθλημα και κυπελο...Η κεφαλή φταιει...ΕΞΩ!
- paok re niamou
για ποιο λόγο να ασχοληθεί κανείς με ένα αμφισβητουμενο πέναλτι, όταν η ομάδα είναι εντελώς ανύπαρκτη ?navigator11 έγραψε:Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω, παίδες, για αυτό και ρώτησα. Αν όντως ήταν, έχει την αξία του σαν γεγονός. Για μένα. Για άλλους, καμμιά ή πολύ λίγη. Και είναι σεβαστό. Εξ όσων αντιλαμβάνομαι μιλάμε για φάση, που αν στην θέση του ΠΑΟΚ ήταν κάτι άλλοι εγκληματίες, ο x Βρέσκας το πολύ πολύ Τετάρτη-Πέμπτη θα επισκεπτόταν το κοντινότερο σε αυτόν νοσοκομείο. Κι ας μην ήταν πέναλτι. Πολλώ δε μάλλον που, καθώς λέτε, ήταν.
Αφού το έχουν παρατήσει όλοι.
Και αποδυκνειεται από το γεγονός ότι σε κάθε νέο αγώνα μιλάμε για ακόμα μια χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς
Τωρα αν θα τρεξει κανεις τα καμαρια μας θα φταιει; Ή αν κραξει την παε που ασχολειται με τις τριχες και τα σαλε με τους χασοδικες να την στηριζουν στις επιλογες της.
Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε. Πουτανα ολα. Την Τεταρτη θα γινει της φορταλεζας ετσι οπως το πατε και δεν θα ξαναφταιει ο Λουτσεσκου.
Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε. Πουτανα ολα. Την Τεταρτη θα γινει της φορταλεζας ετσι οπως το πατε και δεν θα ξαναφταιει ο Λουτσεσκου.
Βλέπεις τον μαλακά, μπροστά στα μάτια σου, να παρκάρει τον πολυτελή και μή τετράτροχο ή δίτροχο τενεκέ του, κλείνοντας διάβαση πεζών.
Πας κοντά του και του λες: εδώ που παρκάρεις δεν επιτρέπεται και σου απαντάει: ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Έτσι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πάρκαραν τον περσινό τενεκέ στην πόρτα των αποδυτηρίων και το παίζουν καμπόσοι στον προπονητή τους.
Λίγος τελικά ο Αμπέλ, όχι γιατί δεν κατάφερε να κάνει ότι έκανε πέρσι ο Λουτσέσκου αλλά γιατί δεν τους έχει γαμήσει ήδη τα πάντα τους.
Πας κοντά του και του λες: εδώ που παρκάρεις δεν επιτρέπεται και σου απαντάει: ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Έτσι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πάρκαραν τον περσινό τενεκέ στην πόρτα των αποδυτηρίων και το παίζουν καμπόσοι στον προπονητή τους.
Λίγος τελικά ο Αμπέλ, όχι γιατί δεν κατάφερε να κάνει ότι έκανε πέρσι ο Λουτσέσκου αλλά γιατί δεν τους έχει γαμήσει ήδη τα πάντα τους.
Στημένος ή φοβισμένος ο αποψινός διαιτητής? 3 λεπτά κοίταζε το μόνιτορ και δεν μπορεί να μην ξέρει τους κανονισμούς που αναφέρειςdonpablo έγραψε:και για καποιους που λενε οτι αν χτυπησει πανω σου δεν ειναι χερι καλο ειναι να μαθουν σωστα τους κανονισμους πρωτου πεταξουν την παπαρια τους αυτο που λενε ισχυει στην περιπτωση που η μπαλα χτυπησει χωρις προθεση στο χερι μετα απο επαφη ο λισγαρας εδω κανει καθαρα κινηση προς την μπαλα με το χερι του για να την διωξει μην λετε οτι ναναι ρεφερι speaking
Εσύ μη τους μηδενίζεις, φτάνει που σε μηδενίζουν αυτοί.PAOKevolution έγραψε:Εγώ δε μπορώ να μηδενίσω παικτες που μου έφεραν αήττητο πρωτάθλημα και κυπελο...Η κεφαλή φταιει...ΕΞΩ!
και θέμα προπονητή δεν είναι το πως θα διαχειριστεί τους παίκτες και το ρίσκο να χάσει κάποιον παίκτη για 2 δυσκολότερους αγώνες ή τον κύριο αμυντικό του σε ντέρμπι;paok re niamou έγραψε:γιαυτό υποστηριζω ότι οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.tzelas έγραψε:Όταν τελευταία αγωνιστική μηδενίζονται όλες οι κίτρινες για τα πλει όφ και δέχονται κίτρινη όλοι οι παίκτες που δεν πρέπει να δεχθούν τότε προφανώς υπάρχει μεγάλη απειθαρχία και ανικανότητα εντός της ομάδας.
Εκτός αν έχουμε πέσει κατηγορία και στα υπερκοστολογημενα παπαρια τους όλα
- navigator11
Είδα τη φάση μόλις. Χρειάστηκε δηλαδή πάνω από 2 λεπτά να ... ελέγξει στο VAR για να αποφανθεί ότι δεν είναι πέναλτι αυτή η χεράρα ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ του αμυντικού. Οκ όμως, ας μην επισημαίνονται και αυτά τέτοια ώρα, αποπροσανατολιζόμαστε από τα πραγματικά προβλήματα. Που η ομάδα όντως έχει θέματα.
Δεν μας πειραζουν οι κιτρινες. Προνοησε η παε για ενισχυση τον γεναρη.
Και εννοειται κανενα πεναλτι. Αν ειναι να κρινουμε βασει του τι εχει δοθει σε προηγουμενους αγωνες δεν θα βγαλουμε ακρη. Ας φοραμε εμεις παντελονια τουλαχιστον μιας και τα καμαρια μας τα ξεχνανε.
ρε παίδες, είμαστε ή δεν είμαστε μέλος της ομάδος;
Θέλω σήμερα (όχι αύριο, σήμερα) οι σύνδεσμοι να ζητήσουν συνάντηση με την διοίκηση, τον προπονητή και τους αρχηγούς της ομάδος.
Να συζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, και να βγούνε να ενημερώσουν.
Θέλω σήμερα (όχι αύριο, σήμερα) οι σύνδεσμοι να ζητήσουν συνάντηση με την διοίκηση, τον προπονητή και τους αρχηγούς της ομάδος.
Να συζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, και να βγούνε να ενημερώσουν.
Βάλαμε σ ένα καζάνι έναν κακό προπονητή και ένα μάτσο παίχτες με χαμηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε όλη την χρονιά...
Τα ψηλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και του προπονητη,δεν με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον...πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις αλλά ποιος θα τις πάρει;
Τα ψηλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και του προπονητη,δεν με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον...πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις αλλά ποιος θα τις πάρει;
Γενικός αρχηγός Χρήστος τεράστιος Καρυπίδης. Τα έχει όλα φροντισμένα και σιγά να μην ασχοληθεί με τις κιτρινιάρες τις κάρτες. Ο Αμπέλ δεν βάζει στη φιλοσοφία εργασίας του για την ανάπτυξη του project τέτοιες ασήμαντες ενασχολήσεις
- painkiller4
Αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ! Είναι περιοδεύων θίασος με κακούς κομπάρσους & μαθητευόμενο σκηνοθέτη!
Ξενέρωσα ρε, και δεν βλέπω να αλλαζει κάτι. Έρχονται δυσκολα αποτελέσματα δυστυχώς
Ξενέρωσα ρε, και δεν βλέπω να αλλαζει κάτι. Έρχονται δυσκολα αποτελέσματα δυστυχώς
Όχι και πέναλτι ρε παιδιά. Απλά το κακό είναι ότι το 80 % των ΜΜΕ είναι ελεγχόμενο από ανθρώπους που απευθύνονται σε πρόβατα (δυστυχώς και ψηφοφόρους), οπότε αν το έδινε ή και ανάποδα σε βάρος μας θα είχαμε πρωτοσέλιδα επί πρώτο σελίδων.
Η κόντρα με τους (δεν βρίσκω χαρακτηρισμό έστω κόσμιο) δυστυχώς μπορεί να σε τρελάνει
Η κόντρα με τους (δεν βρίσκω χαρακτηρισμό έστω κόσμιο) δυστυχώς μπορεί να σε τρελάνει