PAOK FC Social media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: PAOK FC Social media

Δημοσίευση από fossa »

Tolaros έγραψε:Ποιος Γούμενος ρε, τι σχέση έχει?
Καμία ειρωνία, στα ίσα το λέω, είσαι αχάριστος.
Τι αρνητικό μπορεί να έχεις να πεις για τον κορυφαίο στο είδος του που ήταν στον ΠΑΟΚ 9 χρόνια? Τι αρνητικό ρε φίλε αλήθεια? Γκόμενα σου έφαγε?
Όταν μου λες θα φύγει ο Ιβάν και θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ που μας αξίζει είναι αυτό ακριβώς. Το κλισέ "Γούμενος που σας χρειάζεται".
Εμένα ούτε γκόμενα μου έφαγε εσύ μπορεί να τελειώνεις με τους αλλόθρησκους που βρίσκονται εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνουν έγγραφα στους εχθρούς μας, ξεχνούν να ανανεώσουν κάρτες υγείας και μας κάνει χάρη ο γάτος που δεν μας μηδενίζουν και με τα ωραία βιντεάκια.
Όχι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτόν, αυτός χρωστάει στον ΠΑΟΚ, αυτός γιγαντώθηκε απ'τον ΠΑΟΚ όχι το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και αυτά πού τα ξέρεις εσύ ότι τα έκανε αυτός?
Εγώ λέω τα έκανε ο Μαλεζας.
Όσο για το αλλοθρησκος ούτε 5 χρόνων δε λέει τέτοια χαζά, λες κ όλοι όσοι είναι στον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν μέχρι το φροντιστή του χόρτου όλοι με αφίσα Μπανε μεγάλωσαν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πραγματικά αντί να κοίταζε τε πόσα πρόσφερε και να λέμε ότι άλλαξες επίπεδο στα σοσιαλ, σαν τα κουτάβια κρεμομασταν σε video clip, Σε παρουσιάσεις, σε συνεντεύξεις, στο στήσιμο φιέστα, σε ταινία 100 χρόνων σε πόσα πράγματα λέτε καποιοι ότι μάθατε κάτι..

Ωραία και;;;

Δηλαδη το ευχαριστώ σε όσα προσφερε είναι η γκρίνια σας;;

Αντε ρε!

Αντε με τη μιζέρια που σας έχει καταβάλλει όλους!

Εσείς δηλαδή όλοι στις δουλειές είστε αλάνθαστοι και τύπος και υπογραμμως;;

Αντί να επιβραβεύσουμε για όλα όσα πρόσφερε και την παρακαταθήκη, paoktv 1000αδες βίντεο, πρωτοπορίας ιδέες μια ομάδα ανθρώπων που έμαθε να σκέφτεται με άλλο τρόπο σε σύγχρονα δεδομένα, σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Κράζετε!

Αντε κάντε μας τη χάρη!

Ντροπή!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Kindergarten.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ξέρω αν αυτά που ακούγονται αληθεύουν αλλα εγώ θα πω κάτι άλλο.
Αν πάρουμε σβάρνα οποιος δουλεύει στη πάε από,την εποχή Ιβάν θα έπρεπε να μείνει μόνος του τώρα κ να έχουν πάει το 90% στα σπίτια τους.
Προσωπικά αδιαφορω αν έφυγε κ το ποιος είναι ο αληθινός λογος. Έκανε καλή δουλειά πληρώθηκε αρκετά οποτε μέχρι εκεί.
Ο ΠΑΟΚ θελει πολύ δουλειά στο θέμα οργάνωση ΠΑΕ οποτε αν ανοίξουμε αυτό το θέμα θα μιλάμε μέχρι αυριο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι πείτε μας τι εινα αυτό που ακούτε.
Να ξέρουμε και εμείς.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ε ναι ρε παιδιά. Αν ακούσατε κάτι γράψτε το να έχουμε και εμείς μια εικόνα που δεν ακούσαμε.
Εγώ ξέρω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά και κρίνω εκ του αποτελέσματος.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Με νοοτροπιες του τυπου «ε δεν πληρωθηκε γιαυτα που εκανε?» « ε ας μην ειχε τα λεφτα του Ιβαν» «ε βρηκε τα λεφτα του προεδρου και τα εκανε» «ε θα παρω εναν αλλο που θα ειναι καλυτερος» δεν πας μπροστα. Οχι σαν ομαδα αλλα σαν εταιρια σαν χωρα σαν κοινωνια. Θεωρω οτι αυτα που διαβαζω ειναι προβλημα της κοινωνιας μας. Αυτης που καταντησε την Ελλαδα εδω που καταντησε.
Επισης δεν με νοιαζει καθολου εαν ειναι η οχι χανουμι βαζελος κλπ κλπ. Εαν προσφερει στην ομαδα μου και φερνει πραματα που την αλλαζουν επιπεδο τοτε μια χαρα ειναι. Και ο Μπαλτακος που πηραμε δικηγορο για την γνωστη υποθεση βαζελος ηταν. Αλλα την κερδισαμε την υποθεση. Αν δεν ηταν αυτος δεν ξερω που θα κατεληγε.
Ειδαμε και τους γνωστους ΠΑΟΚτσηδες ποσο αντεδρασαν η στηριξαν την ομαδα οταν ειχε αναγκη.
Επισης εμενα με πειραξε πολυ που δεν μπορεσαμε να στηριξουμε το ΠΑΟΚ tv. Τοτε που η ομαδα το ειχε αναγκη.
Τελος εαν εγινε κατι που δεν αφορα την ομαδα και αφορα την προσωπικη του ζωη να σας πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει.
Μεγαλη απωλεια ο τυπος. Εμενα προσωπικα θα μου λειψει. Μας χάρισε πολυ ομορφες στιγμες στιγμες και για πολλα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά σοβαρά μιλάμε τώρα;; Ένα από τα λίγα αξιόλογα στελέχη του ΠΑΟΚ που δεν είχε κανείς να του προσάψει κάτι αρνητικό και λέμε καλώς έφυγε;; Ο Αρωνιαδης και εκ του αποτελέσματος ήταν απόλυτα επιτυχημένος και πήγε, στον τομέα του, τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον ένα βήμα παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

απο τους λίγους που δεν δέχτηκε πυρά, πρόσφερε πάρα πολλά μας ανέβασε level πολλά...
τα βιντεάκια του ήταν απολαυστικά και κουλτουριάρικα.
κάποτε είχε γραφτεί αν θυμάμαι καλά ότι είναι υποστηρικτής της Α.Ε.Κ, είναι δεδομένο πως αν ισχύει κάτι τέτοιο
ο μπαρμπαμελ θα τον έχει προσεγγίσει... ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
blackened

Δημοσίευση από blackened »

"Χανουμι" να πανηγυριζει ετσι το γκολ του Βιειρινια στον τελικο εγω δεν εχω δει παντως...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

προσωπικά ότι και να είναι δεν με ενδιαφέρει, υπηρέτησε το πόστο του υπέρ του δέοντος .
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Αν ασχετος ΠΑΟΚ ειναι σαπιος η' εκανε κατι χοντρο,καλος φευγει -δε ξερω κατι,απο αυτα που διαβαζω εδω-.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Montrealiotis έγραψε:Καλά σοβαρά μιλάμε τώρα;; Ένα από τα λίγα αξιόλογα στελέχη του ΠΑΟΚ που δεν είχε κανείς να του προσάψει κάτι αρνητικό και λέμε καλώς έφυγε;; Ο Αρωνιαδης και εκ του αποτελέσματος ήταν απόλυτα επιτυχημένος και πήγε, στον τομέα του, τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον ένα βήμα παρακάτω.
Και οι επιτυχιμενοι καλώς φεύγουν. Ο Αρωνιαδης θεώρησε πως ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Καλώς ή κακώς έτσι είναι στην αγορά εργασίας.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

jibbie έγραψε:Διαφωνώ, δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε ανθρώπους και καταστάσεις, δε δέχομαι όμως να κατηγορούμε την ομάδα στο γενικότερο πλαίσιο της μιζέριας, ότι άφησε ένα καλό στέλεχος να φυγει. Μακριά από μας όσο καλός και αν είναι στο δουλειά του. Αυτά.
Demir έγραψε:
gergeo4 έγραψε:οπότε έκανε κάτι απαράδεκτο εναντίον της ομάδας μας αν καταλαβαίνω σωστά... :evil:
Και εγώ το έμαθα από 3 μεριές .. απαράδεκτο πραγματικά .. δεν γινόταν να μείνει μετά από αυτό .. δεν λέγεται με τίποτα .. κρίμα
Δεν ήταν εναντίων της ομάδας , για να μην παρεξηγούμαστε ..
Κι οι δύο που γνωρίζετε την αιτία συμφωνείτε, ότι διώχνουμε από την εταιρεία έναν όχι απλώς επαρκή, αλλά κορυφαίο στην ειδικότητά του, με διεθνώς αναγνωρισμένα αποτελέσματα στην εταιρεία, χωρίς να την έχει βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο και προφανώς χωρίς να έχει κάνει κάτι ποινικά κολάσιμο!

Δηλαδή απομακρύνεται, επειδή δεν μας αρέσει ή δεν συμφωνούμε με τον Αρωνιάδη σε κάτι που η απάντηση προς όλους θα έπρεπε να είναι «it is not your fucking business»! Εξάλλου, πολύ σωστά, αυτό λέτε προς όσους ρωτάνε σχετικά. Εσείς όμως που μάθατε (κακώς?) τα της κλειδαρότρυπας, παρότι τα θεωρείτε άσχετα με την δουλειά του, κρίνετε με βεβαιότητα πως πρέπει να απομακρυνθεί! Μπερδεμένα τα λέτε και δεν θέλω να βγάζω συμπεράσματα με υποθέσεις!

Τέλος πάντων, ο Αρωνιάδης έκανε ένα επαγγελματικά άκρως επιτυχημένο πέρασμα από την ομάδα μας και αυτό κρατώ προσωπικά. Τουλάχιστον ο επόμενος έχει έναν υψηλό πήχυ να περάσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”